Spannendverhaaltje.nl

Dubbeldik

-
16-08-2010
Ik ben al tijden bezorger van een regionaal dagblad en meestal volstaat een reguliere brievenbus om de krant te bezorgen. Zo af en toe is er echter n of andere actie, waardoor de krant te dik is voor de meeste brievenbussen. Zo ook die bewuste avond in mei. De krant had me opgezadeld met hele dikke boekwerken die ik met de krant bij elke abonneee moest bezorgen. Het lopen van mijn wijk verliep zoals gewoonlijk zonder noemenswaardige gebeurtenissen, totdat ik bij een huis kwam waar ik nooit naar binnen had kunnen kijken, hoewel ik best nieuwsgierig was. Op dat adres woonde namelijk een hele mooie blonde meid, die ik een paar keer had gezien toen ze toevallig uit haar woning kwam. Ze had blond haar, groene ogen, een paar parmantige borsten en een heerlijke kont, echt een lekker ding. Net toen ik het dubbeldikke boekwerk door de brievenbus zou duwen, zag ik haar door een kier in de gordijnen op de bank zitten.
Ze zat half onderuitgezakt met haar benen gespreid. Ze lag zichzelf te vingeren waarbij ze met haar vinger haar klitje bewerkte. Ze had een heerlijk kutje. Haar schaamhaar had ze geschoren en alleen op haar venusheuvel was nog een klein streepje van korte zachte haartjes zichtbaar. Hoewel ik op een paar meter afstand stond, kon ik zien dat haar poesje kletsnat was. Ik kon het niet laten om te blijven kijken, maar het duurde niet lang, of ze ontdekte mij. Ik schaamde me rot en wou hard wegrennen, maar ze gebaarde me dat ik dat niet moest doen. Ze deed haar benen nog wat verder uit elkaar zodat ik haar glimmende kutje nog beter kon bewonderen. Dit schouwspel liet mij niet onberoerd. Ik voelde een heerlijke, stevige erectie opkomen. Ze ging plotseling staan en verdween in een andere kamer. Ik verwachtte dat ze wel weer terug zou komen en dat gebeurde ook. Ze tikte op het raam en gebaarde dat ik binnen moest komen.
Even later deed ze de deur voor me open. Ze had snel mooie lingerie aangetrokken. Een bordeauxrode string, die inmiddels al weer doorweekt was, en een bh van dezelfde kleur. Ze keek me ondeugend aan, terwijl ze me vroeg of ik altijd bij andere mensen naar binnen keek. Voordat ik kon antwoorden had ze me al mee naar binnen getrokken. Ze schonk voor ons beiden een glas wijn in en ik ontdeed me snel van mijn jas. Even later zaten we naast elkaar op de bank en vrijwel direct schoof ze dichter naar me toe. Ik ving haar geur op, ze rook heerlijk. Ik kon mijn ogen niet meer van haar af houden en dat had ze maar al te goed in de gaten. Ze zette een muziekje op en even later stond ze heerlijk geil voor me te dansen. Mijn pik was nu echt keihard en ik kon me niet lang beheersen. Ik pakte haar vast en gaf haar een heerlijke tongzoen, en kuste haar toen zachtjes in haar hals. Dit duurde niet lang want al snel duwde ze mijn hoofd naar beneden naar haar heerlijke borsten.
Ik kuste haar daar en beet zachtjes in haar tepel. Ze kreunde zachtjes en fluisterde in mijn oor: ooohhh, t is zo lang geleden. Haar tepels waren nu keihard. Ze had niet veel geduld, want even later maakte ze mijn broek los en nam mijn harde paal in haar heerlijke mond. Ik zag hoe ze me lekker met haar mond verwende. Dan weer zoog ze mijn lul naar binnen dan weer cirkelde ze met haar heerlijke tongetje om mijn eikel. Ik voelde dat het niet lang zou duren totdat ik zou komen en dat ging me wat te snel. Ik duwde haar achterover op de bank, waar ik zelf op mijn knien voor ging zitten. Zachtjes duwde ik mijn tong in haar natte kut. Ik likte haar spleet en verwende zachtjes haar klitje. Ze kreunde van genot en ik proefde haar opwinding. Oh, neuk me snel, zei ze met een stem die bijna oversloeg van opwinding. Ze hield met haar hand haar kutje voor me open. Ik was inmiddels bloedgeil maar toch stak ik mijn pik niet meteen in haar kutje.
Ik bewoog alleen mijn eikel plagerig door haar spleet. Ze pakte mn billen met beide handen vast en drukte me naar beneden, zodat mijn pik diep in haar zou dringen. Ik kon nu ook niet langer wachten en ik schoof mijn harde pik langzaam maar zeker diep in haar heerlijke, geile grotje. Dit benam haar even haar adem. Ik begon nu ritmisch in haar kut te stoten, terwijl ik in haar mooie groene ogen keek. Mijn ballen tikten bij elke stoot tegen haar kont Ik voelde dat ik bijna ging komen en ik trok mijn lul terug. Ik ging staan, tilde haar op en liet haar opnieuw zachtjes over mijn pik glijden. Ze had haar armen om mijn hals geslagen en ik had mijn handen onder haar billen. Terwijl ze heerlijk op mijn pik zat, liep ik zo met haar naar de slaapkamer. Daar vervolgden we ons neukwerk en ik stootte steeds harder in haar verlangende kut.
Het duurde niet lang of ze kwam kreunend klaar. Ik voelde hoe haar kutspieren zich samentrokken toen ze klaarkwam en hoe haar geile kutsappen langs mijn staaf dropen. Ik draaide haar om, zodat ze op mijn knien voor me op het bed zat. Ze zei dat ik haar zo moest nemen, hard en wild. Dat liet ik met niet twee keer zeggen en ik stootte mijn pik opnieuw bij haar naar binnen. Ritmisch begon ik te haar te neuken. Ik kneep met n hand in haar borsten en met mijn andere hand bewerkte ik haar klitje. Oh, toe neuk me, neem me, moedigde ze me aan. Ik voelde dat ik zou komen en even later spoot ik mijn hete zaad in haar kut. Nog was het geen tijd om mijn krantenwijk te vervolgen. Ze had mn druipende pik alweer in haar heerlijke mond genomen en het duurde niet lang of mijn staaf was weer hard. Ik wil me helemaal aan je overgeven zei ze. Ik snapte niet wat ze bedoelde, maar ze fluisterde in mijn oor dat ik haar anaal moest nemen.
Ik vroeg haar nog of dat dan geen pijn zou doen, maar ze zei dat ze me vertrouwde. Ze liep naar de keukentafel, en ze ging er met haar bovenlichaam op liggen. Ze duwde een fruitschaal en wat andere spullen wild aan de kant. Ik zag die heerlijke kont nu voor me. Ik zag haar kutje glinsteren en haalde mijn tong door haar bilnaad. Ze rilde van genot. Ik duwde met mijn pik zachtjes tegen haar gaatje, dat door onze sappen al behoorlijk nat was geworden. Voorzichtig duwde ik mijn kopje bij haar naar binnen. Ze was volledig ontspannen, en ondanks dat ik een stevige knots heb, deed ik haar geen pijn. Ik schoof mijn pik wat verder naar binnen en begon haar zachtjes te neuken. Ondertussen verwende ze zichzelf zachtjes met haar hand en het duurde niet lang of ze kwam opnieuw luid kreunend klaar. Ik haalde mijn pik uit haar gaatje.
Ze ging languit op de tafel liggen en even later zat mijn pik weer diep in haar kutje. Steeds wilder begon ik haar te neuken. Toen ik voelde dat ik ging komen haalde ik mijn pik uit haar kut en ik spoot mijn warme zaad over haar heerlijke buik. Toen vielen we allebei in slaap. Toen ik wakker werd, heb ik snel mijn krantenwijk vervolgd. Nadien werden er nog vele klachten ingediend over de te trage bezorging van de krant.
Aantal keer gelezen:
1134
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)