Spannendverhaaltje.nl

Dromen komen uit ...

-
21-08-2010
Enige tijd geleden werkte ik bij een wereldwijd opererend technisch bedrijf dat midden op het platteland gevestigd was. Mijn collega’s kwamen praktisch zonder uitzondering vanuit de nabije omgeving en waren derhalve vrij lokaal qua innerlijk en uiterlijk. De spaarzame dames die er werkten waren aardig maar niet om naar huis te schrijven, behalve 1 en wat voor 1!
Willemijn was het hoofd van de administratie en zij was bloedje mooi. Halflang blond haar, een volle cup B, een afgetraind lijfje van de sportschool en zeer vrouwelijk gekleed. Een plaatje dat ik graag tussen de lakens zou krijgen, ja sterker nog, ik zou graag haar eitjes met mijn zaad besproeien om ons voort te planten, maar ik hoorde al gauw in de wandelgangen dat zij een vriend had.
Ik hechtte genoeg waarde aan mijn werk omdat maar zo te laten, maar in de loop van het jaar bleken Willemijn en ik in ieder geval karakterologisch als collega’s het beste bij elkaar te passen. Af en toe moest zij stoom afblazen over de gang van zaken en dan raakte wij in gesprek. Ja, wij werden soort van vrienden. Ik hoorde dan ook wat persoonlijke dingen en er was eigenlijk nooit een onvertogen woord over haar vriend, dus ik had de hoop min of meer opgegeven dat wij ooit minnaars zouden worden. Totdat ………
Tegen de zomervakantie aan werd het jaarlijkse personeelsfeest gehouden. Ik had eigenlijk niet zo veel zin (ik was alleen), maar besloot toch maar te gaan. Op het feest was alles goed geregeld en derhalve toch wel gezellig. Ik kreeg de schrik van mijn leven toen ik Willemijn en haar vriend Cees zag binnenlopen. Cees bleek qua uiterlijk een belediging voor zijn lieftallige partner te zijn. Hij was kalend, sloom en slap en zag er niet uit. Ik mompelde binnensmonds “Dan moet het van zijn onzichtbare kwaliteiten zijn”.
Tijdens de avond raakte ik met Cees in gesprek. Ook inhoudelijk maakte de beste jongen weinig indruk op mij, wel aardig maar oersaai. Ik kapte het gesprek op een nette manier af en mengde mij onder de andere collega’s. Na een tijdje stond ik boven het urinoir mijn blaas te legen, toen Cees naast mij kwam staan. Hij stond met wijd opengesperde mond en ogen dicht te plassen, toen ik het niet kon laten een blik op zijn tokus te wagen. Maar ook dat was niet veel, een klein dun ding, dus ik begreep er langzaam niets meer van. Ik wist ook dat hij een vrij gemiddelde baan had, mijn inkomen lag normaliter ook boven het zijne. Het kon alleen maar zoiets zijn dat Willemijn in deze relatie alles mocht bepalen en dat dat haar genoegdoening gaf, een andere vent als Cees dat geloofde ik niet.
Ik liep naar buiten voor een sigaret en nam mijzelf voor dat ik ongeacht de consequenties nu zeer zeker voor de hoofdprijs ging. Ik ging het proberen bij Willemijn.
De volgende weken zette ik mijn plan door. Ik verhoogde mijn bezoekjes naar Willemijn niet, maar gaf heel onbewust door kleine complimentjes haar een steeds beter gevoel over mij. Onze relatie werd zonder dat zij het echt merkte steeds inniger. Het hielp ook wel dat zij zich op het bedrijf verder zich vrij eenzaam voelde.
Net na de zomervakantie moesten er het debiteurenbestand nagekeken worden i.v.m. openstaande rekeningen, waaronder een fors aantal van mij. Ik was heel druk overdag dus ik stelde voor deze na te kijken op een avond. Daar stemde zij mee in. Ik had als cadeautje mocht mijn plannetje lukken een spannend lingeriesetje gekocht en een mooie zilveren ketting.
Die avond gingen wij om 17:30 meteen van start, na drie kwartier was de tent verder leeg en om half zeven werd het eten gebracht. Ik had sushi besteld en zei “Zo, meis, dat loopt lekker snel!” “Ben je met de andere mannen ook zo ver?” “Nee” zei zij “Die willen mij al het nabelwerk laten doen, maar zo werk dat niet!”.
“Haha, ja liever lui dan moe” “Nee, daar moet je als verkoper zelf achteraan helaas”. “Hee, hoe ver zijn wij eigenlijk?” “Nog 2 facturen en dan zijn wij klaar!” “Goh, dat gaat snel, kun jij bijtijds naar huis”. “Ja, hoeft niet hoor, ik heb doorgegeven dat het wel tien uur kon worden en Cees is zelf op training voor zijn werk elders, die is er overmorgen weer”.
Ik dacht “Jeetje, idealer kan niet!”.
Wij werkten de laatste twee factuurtjes weg en ruimden de etensresten op. Het moment was daar.
“Zullen wij nog wat drinken?” vroeg ik “Er staat nog een flesje wit in de koelkast”. Willemijn lachte en zei “Eentje dan!”. Na de drank te hebben ingeschonken vroeg ik “Heb je het nog wel naar je zin hier?”. “Nou matig” zei zij “maar voorlopig is het goed zo”. “Jij bent in ieder geval een fijne collega en vriend, ik voel mij op mijn gemak bij jou, al die andere kerels hier willen alleen maar in mijn broekje”.
Ik dacht “Oei, nou wordt het spannend!”. “Tsja, dat schiet ook niet” zei ik “Men vergeet wel eens dat je hier in 1e instantie komt om te werken en niet te flirten, maar ik moet de mannen wel gelijk geven, jij bent ook echt een supermooie vrouw”. Willemijn keek mij aandachtig aan en zei “Dat zeg je om mij te plagen!”. “Nee, vriendinnetje van mij, ik vind je een heerlijke vrouw, zeker van buiten maar ook van binnen, erg jammer dat Cees mij te snel af geweest is …”.
“Ben jij verliefd op mij?” vroeg Mijntje. “Ja” zei ik “Ja, ik ben verliefd op jou, maar ik accepteer de situatie, het is niet anders, nu ik dit opgebiecht heb, hoop ik dat wij vrienden kunnen blijven”. “Tuurlijk” zei een duidelijk trotse Willemijn en wij gaven elkaar een knuffel. “Ik vind jou ook een ontzettend lieve en leuke vent, dus ik wil gewoon maatjes blijven”.
“Ik vraag mij wel eens af wat Cees zo speciaal maakt, op het 1e gezicht is het niet bepaald de meest aantrekkelijke man”. Willemijn werd gepikeerd en zei “Hij zorgt goed voor mij en is erg lief!”. “Dat is erg belangrijk, maar hij lijkt mij qua interesses en beleving haaks op jou te staan“. “Ja, hij heeft wel zijn eigen leven met zijn computer”. “Dat bijvoorbeeld is al iets, ik kan mij wel voorstellen dat het behoorlijk schipperen is in de vrije tijd wat jullie gaan doen!”. “Nou, hij is verder makkelijk in de omgang”. “Ik vertaal dit als erg volgzaam, dat hij weinig weerwerk biedt aan het bazinnetje haha”. “Met mij heb je zeker te weten een veel uitdagender leven”. “Vind jij mij dan niet erg leuk? Volgens mij wel?” Willemijn werd rood en zei “Hoor eens, ik ben heel gelukkig met Cees, ik vind jou best een aantrekkelijk vent, maar wat word ik er wijzer van?” “Ik ben privé best gelukkig met mijn leventje?”
“Hmm, waarom ga jij dan eigenlijk de discussie met mij aan?” “Geef gewoon toe dat jij die slome toch wel een beetje zat bent en jouw fatsoen je tegenhoudt”. “Net als jij onderhoud ik mijn lichaam goed en ik durf te zeggen dat mijn fysiek verder ook meer matcht met jouw oogverblindende schoonheid”. Willemijn viel even stil en was duidelijk wat in tweestrijd. Op dit moment moest zij kiezen tussen de lieve betrouwbare sullige vriend (=veilig) en een gok met een collega die zij stiekem wel erg spannend en leuk vond.
Schijnbaar had Cees de laatste tijd toch minder indruk gemaakt, want ineens zijn Willemijn “Nou laat dan maar zien wat je voor gereedschap hebt, dan kan ik zien of het geen grootspraak is”. Ik trok mijn bandplooibroek & slip uit en Willemijn keek vol bewondering naar mijn staalharde lans van 25-26 cm.
Willemijn trok wit weg, en slikte toen en zei “Tsja, zoiets heeft Cees niet nee”, maar kan jij er ook iets mee, lekker ding?”. Zij liep bevallig op mij af en drukte haar lippen op de mijne. Na een hete tongzoen zei zij in mijn oor “Lieverd, ik twijfelde al een paar maanden over een mogelijk ons, maar je heerlijke dikke lange paal geeft de doorslag. Ik ben die dreutel op bepaalde vlakken echt zat en nu wil dat jij mij in al mijn gaten doorneukt!”.
Willemijn ging door haar knieën, pakte mijn paal vast en gaf een ferme lik op de onderkant. Mijn leuter werd bijkans nog harder en ik kreunde zacht toen zij kusjes en likjes aan mijn geschoren balzak en pik gaf. Daarna stroopte zij de voorhuid over mijn eikel en nam de van het voorvocht glimmende paarse kop in haar mond. Heerlijk pijpte deze dame mijn helemaal af tot ik kreunde “Oooh lieverd, nu stoppen, ik ga spuiten”. Willemijn pijpte door zodat zij mij de kans gaf een ferme lading warm zaad in haar hongerende keeltje te schieten. “Oooooh, hier heb ik van gedroomd!”kreunde ik
Zij stond op en zei “Hmmmm, wat is jouw zaad toch lekker!”. Ik kleedde haar uit, totdat zij spiernaakt voor mij stond. Zij had inderdaad heerlijke grote jopen die superstrak stonden een smalle taille en een gespierd sappig kontje. Ik ging door mijn knieën en begon haar mosseltje te likken. Haar handen woelden door mijn haar terwijl ik haar steeds natter wordende spleet bewerkte. Ik had al gauw haar klitje bereikte met mijn tong en na enkele ferme likken begon Mijntje te squirten in mijn mond. “Oooh, zo zalig ben ik nog nooit klaar gekomen!” steunde zij. “Pak mij bunkerhard, hengst!”,
Ik parkeerde mijn paal voor haar kale kutje en drukte in 1 beweging mijn dikbeaderde lans in haar kut. Met ferme halen beukte mijn gladde paal tussen haar kale lipjes, terwijl onze tongen een liefdesspel bedreven. Mijn tjokvolle zak ejaculeerde een ferme lading in haar poesje, terwijl Wil ook grommend klaar kwam. “Oooh” kreunde ik “Ik wil je zwanger maken, lekker ding” “Wat zullen wij lieve mooie kindjes maken?”Al tongend neukte wij elkaar snel naar een nieuw hoogtepunt en ik pulseerde nogmaals 5 dikke romige stralen warm zaad in haar baarmoeder. Ik kreunde “Ooooh, ik wil je eitjes bevruchten lieve schat”. Hevig bezweet keek Willemijn mij aan en zei “Lieverd, wil jij ook graag kinderen? Ik ook? En die lul van Sees niet”. “Nou ik wel hoor, sterker nog ik zou het liefste zsm met je trouwen”.
Mijntje kreunde “Ooh, meen je dat?” “Mijn antwoord is JA”. Na deze ontboezeming gingen alles remmen los bij Mijntje. Zij stak haar kontje in de lucht en zei “Ontmaagd mijn bipsje, lieverd”. Mijn dikbeaderde snikkel schoof centimeter voor centimeter dieper in haar poepertje. Mijn kreunde van de pijn maar na enige tijd ging dat over in hartstochtig kreunde “Oooh, klootzak, neuk mij hard neuk mijn diep, ik ben jouw sletje”. Ik verhoogde mijn tempo terwijl mijn gloeiende lans door haar sluitspier telkens soort gemolken werd. Mijn kwam met een loeiend geluid klaar, waarna mijn lul een forse lading witte nectar in haar darmen spoot.
Mijntje lag volledig bezweet op haar rug op de grond en liep zich in een moordend tempo te vingeren naar een volgend hoogtepunt. Ik ging op mijn hurken boven haar zitten en drukte haar jopen om mijn alweer knalharde roede en begon haar lekker op z’n Russisch te neuken. “Ooh wat geil liefie” kreunde Mijntje en zij gaf als mijn paarse eikel tussen haar prammen te voorschijn kwam een lekkere lik over mijn pisgaatje. Ik hielde het niet meer en ik trok hem er tussen uit, gaf een paar rukken en begon haar over haar borsten, gezicht en haren te spuiten.
“Jezus, wat lekker”. “Ik zit helemaal onder je geil, beest”. Willemijn stond op en pakte mij bij mijn billen en drukte haar lippen op de mijne.
Na deze hete avond ging alles heel snel. Willemijn en Cees waren binnen twee weken uit elkaar en wij hebben samen een prachtige woonboerderij betrokken vlak bij ons werk. Binnen 3 maanden was Willemijn zwanger van ons eerste kind en wij zijn nu de trotse ouders van 2 meiden en een jongen. Ondanks het inmiddels ook getrouwde leven is ons sexleven geen spat veranderd. Wij neuken elkaar nog steeds als jonge honden en mijn lieve vrouw wordt hoe langer hoe mooier.
Aantal keer gelezen:
791
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)