Spannendverhaaltje.nl

Dillan

-
21-10-2010
Oef, het is me toch gebeurd. Ik ben gewoon hartstikke vreemdgegaan... Mijn man was met onze zoon een weekend vissen in Duitsland en ik zou met mijn vriendin lekker gaan stappen, maar ze belde mij af in verband met een zieke dochter. Ik baalde en wilde niet alleen thuiszitten. Na het eten liet ik de hond uit en in het park kwam ik Dillan, mijn buurman van twee huizen verder, tegen. Hij heeft een lief Boxertje die het goed kan vinden met mijn Franse Buldog. Gino en Pepe genoten van het rennen en ik genoot best wel van de wandeling met Dillan. Het gesprek kwam op mijn man en van daaruit op zijn vrouw en voor we het wisten bespraken we ineens ons sexleven met elkaar. Hoe we er op kwamen, weet ik niet, maar we vertelden elkaar onze fantasiën en al soppend liet ik hem weten nooit vreemd te dúrven gaan maar dat het wel mijn grootste en geilste fantasie is. Hij lachte naar me en ik smolt. Nooit eerder bekeek ik mijn buurman als die avond in het park. Dillan's hand raakte mijn hand en ik sidderde. Hij voelde het en vroeg of ik hem aantrekkelijk vond. Ja, zei ik, erg aantrekkelijk. Ik jou ook en als ik vreemd zou gaan wil ik dat met jou. Ik voelde mijn schaamlippen trillen en mijn knobbeltje bonken in mijn al doornatte slip. Plots stonden we stil en achter de bomen kuste Dillan mij. Hij kneedde mijn borsten en likte mijn oorlellen. Mijn hand gleed over zijn billen en zijn mijn andere hand voelde zijn penis. Hard, keihard. En ik kon maar aan één ding denken; dat ding wil ik in me ! We riepen de honden en ik nam Dillan mee. Zijn vrouw heeft kookcursus op vrijdagavond en gaat daarna vaak met haar vriendin nog even wat drinken. Bij mij thuis namen we een glaasje port en nog voor we goed en wel zaten ontkleedde DIllan zich en begon toen aan mijn kleren. Zijn pik stond kaarsrecht en ik zag dat hij besneden was. Mijn mond vond zijn eikel en ik likte en kauwde erop. Met mijn hand vingerde ik mijzelf en stopte 4 vingers in mijn snee. Mijn duim gleed over mijn klit. DIllan's vinger vond zijn weg naar mijn sterretje en voorzichtig vingerde hij me daar. Ik zei dat hij er twee of drie in moest proppen en wat ruwer kon zijn. Zo geil. Zijn vingers in mijn kont en mijn hand in mijn natte en wijde kut. Heerlijk. Ik kwam kreunend klaar en ging daarna met mijn aars op zijn heerlijke glimmende pik zitten en bereed hem als een echte amazone. Dillan kneep mijn tepels blauw en sloeg geile praat uit; oh geile buuv, ik neuk je heerlijke poepgat. Vieze lieve slet van de buurt. Ik wou dat ik je neukgat eerder had mogen vullen. Geil lekker hoertje van me.

Van zijn woorden werd ik super nat en pompte hard op zijn pik neer. Ineens spoot hij mijn reet vol met zijn warme zaad en toen ik me eraf haalde ontsnapte er lucht en liet ik een scheet. Dillan draaide mijn kont naar zich toe en likte mijn ster schoon. Daarna tongde hij me en proefde ik mezelf.

We dronken ons portje op en gingen naar mijn zolder. Daar op de matrassen heeft hij me alle hoeken laten zien. Mijn man kickt er niet op, maar in Dillan heb ik mijn gelijke gevonden. Wij houden van ruwere sex. Een beetje slaan, knijpen en bijten en Dillan krijgt tenminste wel zijn hele hand in mijn geile spleet. Wat een genot. Dillan mag zijn vrouw niet in haar reet neuken en is blij dat hij dat van zijn geile natte buuv wel mag.

We hebben elkaar gevonden... Wij blijven vreemdgaan sinds die dag !
Aantal keer gelezen:
561
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)