Spannendverhaaltje.nl

Dienstmeisje met geldproblemen

-
16-08-2010
Mijn ouders hadden een maand geleden een dienstmeisje aangenomen. Geheel naar mijn smaak! Jacky, een prachtig donker typje, lange benen, mooie borsten en nog een tikje preuts. Via via had ik gehoort dat ze geldproblemen had. Op het bureau van mijn vader slingert nogal eens wat geld. Door een videocamera op zijn burau te richten betrapte ik haar dat ze het geld van zijn bureau jatte. Deze keer zelfs 4500. De volgende maand vroeg ik haar om even op mijn kamer te komen er was ook een vriend (Bob) van me. Wat moet je? Vroeg ze hooghartig. Je moet maar eens even naar de video kijken. Terwijl ze keek zag ik haar verbleken.
Ik knipoogde naar mijn vriend. Ze keek ons aan, wat wil je van me! Ik wil je maandelijks als mijn eigen sexslavin gebruiken, of mijn vader ziet deze video ook. Al protesterend en scheldend moest ze wel acoord gaan. Mooi, ik stond op en ging voor haar staan en pakte haar memmen lekker stevig beet. Ze kreunde. Bob liet zijn hand tussen haar benen verdwijnen. Ze verstarde. We rukten de kleding van haar lijfje. Op je knieen sletje en mondje open. Ik ramde mijn paal in haar bekkie, pakte haar beet. Een hand in haar nek en de andere onder haar kin en begon haar met volle halen te neuken. 25cm neukvlees schoof iedere keer haar mondje in, bij elke stoot hoorde ik haar kulken. Bob ramde zijn pik in haar geile spleetje.
Na een paar minuten hield ik het niet meer. Ik trok haar koppie om mijn paal heen en spoot haar keeltje vol, voelde haar slikken, kulken en schokken. Moet knap benouwd zijn. En liet haar eindelijk los. Een golf sperma liep haar mond uit. Ik wreef het over haar gezichtje heen. Bob wilde nu ook wel eens zo'n pijpbeurt. en trok jacky aan haar haar omhoog. Pijpen geile slet! Hij ging beestachtig met haar tekeer. Ik kreeg weer een harde. Ruw betaste ik haar geile grotje. Mijn staaf verlangfde naar haar geil. Ik stoote bij haar naar binnen. Wat een heerlijk slavinnetje! Ik begon haar stevig te berijden.
Bob wilde haar een sperma douche geven, dus gingen we voor haar staan en lieten ons door haar klaar maken. De klodders geil spatten tegen haar mooie koppie aan. In haar haar, over haar ogen. Supergeil gezicht! We bevalen haar om ons eten te serveren, ze mocht zich niet wassen. Tijdens het serveren betasten we haar lekkere lijfje. Wordt vervolg
Aantal keer gelezen:
1191
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)