Spannendverhaaltje.nl

De zwangere buurvrouw.

-
21-08-2010
Het was een mooie zaterdagochtend dat de buurvrouw aanbelde. Ze vroeg of ik tijd had voor haar om wat meubelstukjes in elkaar te zetten voor de babykamer. Haar man was een echte computerfreak en wist daar alles van, maar van doe-het-zelf begreep hij totaal niets. Het lag hem niet. Vaak hielp hij mij als deze digibeet vastzat met de computer en zo hielpen wij elkaar als goede buren. De buurvrouw heette Els en was 32 jaar oud en van de eerste zwanger, zon maand of 5. En nu was de kinderkamer gekomen en was door de leverancier voor de stoep uitgeladen. Tja, zei ze, ze vatten het ook letterlijk op, tot aan de voordeur. Waarop ik antwoordde, zo zal de garantie dan ook wel zijn. Mijn vrouw was werken en de kinderen waren uit logeren bij hun grootouders. De rustige zaterdag werd onverwachts ingevuld zoals nu bleek. Ik liep met haar mee en begon de meubelonderdelen naar binnen te brengen, waarbij ik Els naar de keuken stuurde daar ik wel trek had in wat te drinken, anders zou ze gaan lopen sjouwen. Toen alles boven was in de kinderkamer namen we een break en we praten over van alles.
Ondertussen viel het me op dat ze behoorlijk lekker geil eruit zag. Ook al was ze zwanger. Nu neukten mijn vrouw en ik bijna dagelijks toen zij zwanger was van de kinderen. Vrouwen zijn dan zo lekker nat en die lippen zijn dan lekker dik en strak. Mijn gedachten dwaalden behoorlijk af tijdens ons praatje. Boven monteerde ik de meubels in elkaar en Els maakte de verpakking los. Toen ze plotseling vroeg of ze iets persoonlijks mocht vragen. Ik zei, tuurlijk waarom niet. Els vroeg met een onzekere trilling in haar stem: ben ik aantrekkelijk om te zien ? Enigszins verbaast keek ik naar haar op, en gaf eerlijk antwoord, dat ze er goed en leuk uitzag. Tja weet je, zei ze, Erik heeft me al 5 maanden niet meer aangeraakt sinds hij weet dat ik zwanger ben. Hij vindt me nu niet aantrekkelijk, nu ik zwanger ben. Hij houd wel van zegt hij. Alleen nu wil het niet lukken om met me te vrijen. En ik wil eigenlijk wel graag seks, puur seks, meer niet. Ik zei, ja er zijn mannen die daar last van hebben. Dat heb ik nooit gehad. Ik vind het juist bijzonder opwindend. Het is zelfs lekkerder. Geen anticonceptie nodig en dat merk je goed. En de vrouw is vaak veel meer opgewonden dan normaal. Ja, zei ze, ik heb zo verschrikkelijk zin in seks. Dus het ligt niet aan mij, vroeg ze. Nee, zo in je kleren zie er lekker uit, en wat je voelt is normaal. Ik draaide me om en monteerde verder aan het ledikantje. Toen dat in elkaar stond ik op en wilde met de kast verder gaan, maar Els stond naakt in de deuropening en zei; hoe zie ik eruit zonder kleren. Mijn lul steigerde in mijn broek. En het enige wat ik uit kon brengen was: lekker. Ik liep naar haar toe en voelde brutaal aan haar klitje. Zeiknat was ze al en een kreun kwam uit haar mond. Wat een heerlijke neukdoos voelde ik tussen mijn vingers. En zonder probleem gleed er een vinger naar binnen. Zo leidde ik haar naar de slaapkamer met 1 vinger in haar poesje. Ze ging zitten op de bedrand en binnen een tel lag mijn broek op mijn enkels en had ze mijn lul in haar mond. Wauw, wat kon ze zuigen aan mijn staaf.
Al vlug voelde ik mijn zaad opkomen en vroeg aan haar te stoppen anders zou ik spuiten. Maar ze versnelde en mijn orgasme was een feit. Mijn ontlading kwam diep in haar keel en ze slikte het door zonder te blikken of te blozen. Na een minuutje hing mijn pik slap en kleedde me uit en kwam naast haar liggen op bed. Zo, nu mag je mij verwennen en kan jij geen kwaad meer, voorlopig ben je uitgeteld. Want neuken doen we niet hoor, dat is mij een stap te ver. Lik, zoen streel me, verder mag je alles. We begonnen elkaar te zoenen en te strelen, waarna ik heerlijk aan haar tepels begon te zuigen. Deze waren al erg gevoelig, zo te horen aan haar gekreun. Mijn vingers gleden tussen haar natte schaamlippen door en vonden haar clitoris. Met kleine cirkeltjes om het knopje begon ze steeds heftiger te schokken en zacht te kreunen. Zachtjes uit haar mond klonk: aaaaahhhhhhhhh, jaaaaaaaaaaaa, mmmmmmmm, ik kom, sneller. Rustig na haar orgasme masseerde ik haar buik en kutje en zoende haar overal. Zichtbaar genieten lag ze op bed. Echt actief was ze niet, anders had ze wel gemerkt dat mijn paal staaf stond. Ze wilde wel niet neuken, maar ik kon het allicht proberen als ze weer klaar kwam. Al zoenend ging ik richt haar klitje en begon haar natte poes te likken. Haar benen lagen opgetrokken en wijd uit elkaar, alsof ze moest bevallen. Voorlopig zou ze eerst nog wat ontvangen. Lekker zuigend en likkend aan haar klit begon ze alweer te kronkelen. Haar schaamlippen waren dik en rood, haar clitoris stak als een knopje ertussen uit. Elke aanraking ging als een stroomontlading door haar heen.
Ik zette mijn handen naast haar en kwam omhoog en mijn lul gleed zonder enig verzet in haar kutje. Verbaast opende ze haar ogen en keek me aan, zoals ik op mijn armen rusten naast haar om niet op haar buik te komen. Met mijn stijve pik diep in haar natte poes. Te geil om terug te komen op wat ze eerst zei: kan je alweer ? Ze sloot haar ogen en zonder een antwoord af te wachten zei ze: neuk me. neuk me, ik wil je voelen. En met heerlijke diepen rustige stoten penetreerde mijn lul haar heerlijke kutje. We wisselde van standje en ik liep mijn pik in haar glijden op zijn hondjes. Mijn pik gleed heerlijk in en uit en het tempo voerde ik iets op. Kom je al, ik wil je zaad in me voelen spuiten, zei ze. MMmmmmhhhhh sneller, als je opschiet kunnen we samen tegelijk komen, ik hou het bijna niet meer, zei Els. Waarop een zacht gekreun de kamer vulde. Het geil droop tussen haar en mijn benen, zo nat was ze. Ik hou het niet meer, riep ze. Hoeft ook niet, zei ik. Haar orgastische reflexen zogen aan mijn lul terwijl mijn zaad diep in haar spoot. Samen beleefden we een orgasme. Echt 1 van de lekkerste orgasmen die ik ooit gehad hebt. Uitgeput vielen we naast elkaar op bed.
Na afloop monteerde ik de babykamer verder in elkaar en ging thuis vlug onder de douche want die heerlijk geile lucht hing te dominant om me heen. Helaas was dit mijn laatste zwangere neukgrotje. Maar het was meer dan de moeite waard.
Aantal keer gelezen:
610
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)