Spannendverhaaltje.nl

De zonnebank

-
21-08-2010
Ik ben een vervent zonnebank fan dus ga ik iedere veertien dagen even lekker onder de zonnebank. Dat doe ik dan bij zo´n zonnebank centrum, ik ben bij het des betreffende centrum vaste klant dus na het maken van een afspraak kan ik na het op halen van de benodigde muntjes gewoon doorlopen. Ik groette het meisje bij de receptie dan ook vriendelijk maakte even een praatje en vroeg welke cabine ik kon gebruiken en liep vervolgens door. In de cabine aangekomen zette ik eerst even de zonnebank aan zo dat deze een beetje warm werd. Want met je blote reed op zo´n koud ding liggen is ook niet lekker. Daarna kleedde ik me uit, ik hing mijn jas op de kapstok en de rest van mijn kleding over de gereed staande stoel. Ik pakte mijn i-pod en deed vervolgens de oordopjes in mijn oren, want ik mag graag naar muziek luisteren als ik onder de zonnebank lig.
Omdat ik muziek luisterde en de zonnebank nogal lawaai maakt had ik niet in de gaten dat op een gegeven moment de deur open ging en er iemand binnen kwam. Nu zul je, je, af vragen waarom de deur niet op slot zit, dit is gedaan om reden van veiligheid. Om te zien dat de cabine bezet is brand er buiten de cabine een lampje en ik was er dan ook honderd procent van overtuigd dat ik deze lamp aan gedaan had.
Daardoor had ik ook niet in de gaten dat deze persoon haar kleren uit trok. Afijn, ik lag lekker te genieten van de muziek en de warmte van de zonnebank, toen ik plotseling op mijn mond gekust werd. Ik schrok me wild wat gebeurd hier, in eerste instantie was ik geneigd om de persoon weg te duwen, aan de andere kant was dit ook wel spannend, ze rook wel aangenaam en smaakte boven dien niet slecht.
Dus liet ik het maar over heen komen, daarom begon ik haar maar terug te zoenen en opende mijn mond om haar tong te verwelkomen.
Ik voelde hoe ze haar hand op mijn buik legde en hoe deze langzaam naar mijn inmiddels stijve pik gleed en ze nam hem in een stevige greep en gaf er een flinke ruk aan, ik hapte naar adem. Onze tongen speelden een gepassioneerd spel en de dame in kwestie begon te snuiven om meer adem te krijgen. Ik gleed met mijn vrije arm over haar tot mijn verassing blote rug richting haar billen ze veerde overeind zodat ik mijn hand tussen haar benen op kutje kon leggen ze kreunde van genot. Ze verplaatste haar mond naar mijn stijve pik en nam hem in haar mond en begon er heerlijk aan te zuigen. Ze pakte nu met twee handen mijn lul, een hand om mijn zak en de andere om mijn lul en begon te trekken en in het zelfde ritme begon ze me ook te pijpen heerlijk. Ik was er zeker van dat het niet mijn vriendin Anne was die had toch een andere manier van pijpen, maar wie was het dan? Mijn vingers vonden hun weg naar haar inmiddels nat geworden kutje waar haar geil rijkelijk vloeide en ik stak er twee vingers in, ze slaakte een kreetje en liet zich over mijn vingers zakken.
Nu vond ik het genoeg ik rolde onder de zonnebank vandaan naar de grond en nam in de rol naar beneden het meisje mee, en legde haar op haar rug en spreidde haar benen en dook met mijn mond naar haar spleet. Ik likte haar schaamlippen en draaide met mijn tong rondjes om haar clitje, ze kromde haar rug om mijn tong diep in haar kutje te laten glijden. O,ja ga door kreunde ze, en ik stak mijn tong diep in haar grotje en zoog haar schaamlippen in mijn mond ze schokte met haar hele lichaam, o, wat is dit lekker zeg, dit doet mijn vriendje nou nooit. Neuk me, graaf je paal diep in mijn kutje smeekte ze me, dat was niet tegen dovemans oren gezegd en ik groef mijn lul diep in haar kletsnatte grot. Ik pakte haar bij haar borsten en begon ze zachtjes te strelen, waardoor haar tepels zich fier oprichten. Zachtjes nam ik haar tepels een voor een in mijn mond en draaide met mijn tong rondjes om haar tepel , om ze vervolgens tussen mijn tanden te nemen en er zachtjes in te bijten, door deze behandeling begon ze heftig te steunen en te hijgen, en werden haar tepels nog harder.
Ze trok haar benen op en spreidde ze, haar grotje opende zich nu maximaal hierdoor kon ik nog dieper haar grotje binnen dringen. Ze boog haar rug in opperste verrukking, o,ja ga door kreunde ze, ram je lekkere paal diep in me, ik pakte haar nu stevig vast en ramde mijn lul diep haar kut in. Mijn ballen kletsten tegen haar kontje mmmh,mmmh, hijgde ze, ik voel het komen, snel rolde ik me op mijn rug zodat ze lekker boven op mij zat, hier door schoof ze lekker over me heen mijn paal had nu geen enkele belemmering meer en schoof dan ook tot aan de wortel haar kut in. Ooooo mijn kippenhok riep ze, want ik stootte mijn lul haar baarmoeder in. Ze bewoog haar hoofd wild heen en weer, en bereed me als of ik een paard was waarbij haar borsten parmantig op en neer wipten. Ik zag hoe haar geil zich met het mijne vermengde en langs mijn pik uit haar werkelijk klets natte grot liep. Ik pakte haar bij haar borsten vast en begon ze stevig te kneden, dit was voor haar de druppel die de emmer deed overlopen. Ik kom klaaar, ik kom klaaaaaaar, en een hevig orgasme kondigde zich aan, ze klemde zich met haar kut aan mijn paal vast die diep in haar kut begraven zat. Inmiddels was ook mijn zaad tot een kookpunt gekomen, en bij iedere neer gaande beweging van haar kut spoot ik een hete straal sperma haar kut in Waardoor ze omhoog wipte om vervolgens weer over mijn paal naar beneden te zakken. Toen ze mijn hete zaad in zich voelde schieten kwam ze met een heftig kreun klaar, in een viertal heftige ontladingen spoot ik mijn zak in haar kut leeg, waarbij ze hevig kreunend en steunend klaar kwam. Van vermoeidheid lied ze zich languit over me heen vallen, na een poosje zo gelegen te hebben stond ze op, ik moet weer aan het werk zei ze. Ze ging staan waarbij lange slierten kut geil vermengd met sperma uit haar kut liep. Zullen we eerst even douchen zei ik, wil je dat, jij niet dan vroeg ik, ja wel maar ik heb geen handdoek, je kunt de mijn wel gebruiken zei ik.
Snel stapten we onder de douche en ik begon haar in te zepen waarbij ik haar borsten, billen en vooral haar kutje onder handen nam, ze kronkelde met haar lichaam van genot. En haar ademhaling ging omhoog evenals mijn pik die zij onderhanden nam. Plotseling werd er geroepen, Sophie, waar zit je er zijn klanten in de zaak kom je helpen. We schrokken ons een hoedje, en wisten niet hoe snel we onder de douche uit moesten komen. Nu herkende ik haar ook, om dat ik in tussen het licht aan gedaan had, jij bent het meisje uit het bos zei ik tegen haar, dat klopt antwoordde ze. Jij en je vriendin hebben mij en mijn vriendje betrapt hé daar bij het water, hebben jullie trouwens genoten van wat jullie zagen, antwoordde ze. Geweldig, zei ik , dan heb ik jullie toch gehoord antwoordde ze, ik zei ja dat kan, mijn vriendin komt nogal luidruchtig klaar. Ze grinnikte, dat hoorde ik. Sophie kom nou naar beneden, wat ben je toch aan het doen klonk het voor de tweede keer.
Toen je binnen kwam herkende ik je direct antwoordde ze, en ik wilde jou wel eens in me voelen, toen ik een paar weken geleden in het bos, die dikke bobbel in je broek zag. Je vriendin was zeker naakt hé onder dat kleed. Ja zei ik,dat klopt. Nou moet ik vlug naar beneden hoor, anders krijg ik problemen met mijn baas, zie ik je nog eens weer vroeg ze. Nou, ik ga ongeveer iedere veertien dagen even onder de zonnebank dus wie weet. Ha, lekker zei ze, en kuste me nog snel even op mijn mond, ik verheug me er nu al op. Ook ik was benieuwt hoe dit zou gaan aflopen, en ook ik verheugde me al op de volgende zonnebank kuur. Ik liep naar beneden, ik zag haar en stak vrolijk mijn hand op en knipoogde naar haar, waarop ze diep rood kleurde wat haar verbaasde blikken opleverde van haar collega´s. Grinnikend liep ik de deur uit.
Aantal keer gelezen:
1311
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)