Spannendverhaaltje.nl

De vrouw van mijn beste collega

-
21-10-2010
Al jaren is Harm een goede collega van mij. Omdat we in dezelfde plaats wonen, doen we eigenlijk al vanaf het begin aan carpoolen. Ik was al enkele keren bij Harm thuis geweest om na het werk nog iets te drinken. Daarbij leerde ik ook zijn vrouw Gerry kennen. Ze is een mooie vlotte vrouw van midden veertig. Gerry was daarbij vaak heel gevat en maakte regelmatig dubbelzinnige opmerkingen naar mij.

Omdat Harm en Gerry echte uitgaanstypes zijn, kwam ik ze ook in het uitgaansleven regelmatig tegen. We bleven dan vaak bij elkaar tot in de kleine uurtjes. Zowel Harm als Gerry zijn niet vies van een drankje. Gerry kwam meestal direct dicht bij me staan en werd dan gedurende de avond steeds ondeugender en uitdagender. Omdat Harm er altijd bij was, kon ik daar natuurlijk niet op in gaan, hoewel ik wel zou willen. Ondanks dat ze ruim tien jaar ouder is dan ik, vind ik haar erg knap en sexy met haar mooie grote stevige borsten en lekkere kond.

Maar op een goede dag, begon Gerry de grenzen opeens wat te verleggen. Ik kwam ze weer eens tegen in de kroeg en kreeg van Gerry direct een zoen vol op mijn mond. Ik was er behoorlijk door overvallen en wist me even geen houding te geven. Gelukkig was Harm al zo dronken, dat hij het niet mee kreeg of het kon hem al niets meer schelen. Gedurende de rest van de avond gedroeg Gerry zich ook uitdagender dan ooit. Maar hoewel Harm al zo dronken was als een konijn, durfde ik toch niet goed op de avances van Gerry in te gaan. En zodoende ging ik aan het eind van de avond, toch wel wat met een gevoel van spijt naar huis.

Enkele weken daarna vroeg Harm me op de zaak, of ik niet even bij hem thuis naar de computer van zijn zoon wilde kijken omdat deze niet meer wilde printen. Ik stemde daarmee in en we spraken af om dit direct na ons werk even te doen.

Bij Harm thuis aangekomen, stelde Gerry voor om met mij het computerprobleem op te lossen, zodat Harm dan alvast kon gaan koken. Harm vond dat prima, omdat hij toch niet veel van computers begrijpt en dus veel liever in de keuken aan de slag ging.

Met Gerry ging ik naar boven, naar de slaapkamer van hun zoon. Het was een vrij klein kamertje met aan het voeteinde van het bed een bureau waarop de computer stond. Er was geen stoel, in plaats daarvan werd het bed gebruikt. Ik nam plaats op het bed, achter de computer en schakelde hem aan. Gerry nam ook plaats achter de computer en schoof daarbij stijf tegen mij aan. Ze lachte ondeugend naar me en zei; Zo, gezellig vind je niet? Ik voelde me wat ongemakkelijk en antwoorde; Als het maar niet te gezellig wordt, ik moet deze printer nog aan de praat krijgen.

Gerry was duidelijk iets van plan, ik voelde haar hand op mijn bovenbeen en ze draaide haar hoofd dicht naar mij toe. Zachtjes zei ze; Wat kan mij die printer schelen, ik vind jou veel interessanter. Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel van opwinding, ik zou haar graag willen zoenen maar durfde niet. Ik twijfelde over hoever ze wilde gaan. Was ze alleen maar aan het uitdagen, of wilde ze echt meer. Ik stammelde iets van; Maar Harm dan…. die zit gewoon beneden…. Gerry glimlachte wat en zei; ach die is druk met koken, daar zullen we geen last van hebben. Ik voelde haar hand over mijn inmiddels stijve penis wrijven. Zozo, zei Gerry zwoel, volgens mij heb jij wel zin in meer…. Van deze hele situatie raakte ik zo opgewonden, dat ik me gewoon liet gaan. Ik begon haar te zoenen en masseerde haar heerlijke borsten. Iets waarover ik de laatste weken wel eens fantaseerde deed ik nu gewoon echt!
Gerry begon heerlijk gepassioneerd te tongen. Terwijl we daar mee bezig waren, maakte ze behendig en vrij snel mijn broek open, waarna ze me lekker begon af te trekken. Ik kon niet geloven wat er gebeurde. Harm was beneden aan het koken, terwijl zijn vrouw bijna pal boven zijn hoofd bezig was om mij heerlijk te bevredigen.

Na een tijdje stopte Gerry met zoenen, ze keek me super geil aan en zei met een zachte hese stem; Zal ik daar beneden maar even met mijn mondje verder gaan…. Ik kreeg eigenlijk geen tijd om te antwoorden, want Gerry drukte me zachtjes achterover op bed. Ze kwam op haar knieën tussen mijn benen zitten en likte langzaam over mijn stijve penis. Vervolgens omklemde ze met haar volle lippen mijn eikel en begon er zachtjes aan te zuigen. Dit was zo super geil dat ik mijn best moest doen om niet gelijk al klaar te komen.

Terwijl Gerry me aankeek, begon ze langzaam met haar lippen over mijn stijve penis heen te zakken. Heerlijk langzaam zag ik mijn penis in haar hete natte mondje verdwijnen. Tot ze op iets over de helft niet verder kon, ik voelde mijn penis gewoon tegen de achterkant van haar mondje stoten. Heel langzaam trok ze weer terug totdat ze alleen mijn eikel nog in haar mondje had. Ik voelde het puntje van haar tong met mijn eikel spelen. Vervolgens begon Gerry het tempo wat op te voeren, keer op keer gleed mijn penis diep in haar heerlijke mondje. Ik besefte me dat we elk moment betrapt konden worden door haar man. Dit maakte het allemaal nog veel geiler dan het al was.

Plotseling stopte Gerry met pijpen, ze keek me weer aan met die opwindende geile blik en zei; Ik zal nu iets bij je doen, wat maar weinig vrouwen kunnen. Gerry kwam op haar knieën naast mijn hoofd op bed zitten, boog zich voorover en begon me vanuit deze positie weer heerlijk te pijpen. Bijna als standje 69, maar dan niet met mijn hoofd tussen haar benen, maar er vlak naast. Jammer dat ze haar kleren aan had, want ik was zo vreselijk geil, dat ik haar zeker heerlijk was gaan likken.

Ik voelde mijn penis weer heerlijk naar binnen schuiven, maar toen ik met mijn eikel tegen de achterkant van haar mondje botste trok ze niet terug. Even hield ze deze positie vast en toen begon ze langzaam door te drukken. Ik voelde dat mijn eikel zich een weg baan verder naar binnen. Oooh mijn god, ik gleed met mijn penis haar keeltje in. Wat een heerlijk gevoel, dit had ik nog nooit meegemaakt. En haar lippen voelde ik helemaal naar beneden glijden tot aan de stam van mijn stijve penis. Ik begon te kreunen van genot, terwijl ik me besefte dat we niet al te veel geluid mochten maken. Gerry trok zich voorzichtig weer terug totdat mijn penis weer helemaal uit haar geile mondje kwam.

Gerry haalde een paar keer rustig adem en nam mijn stijve penis weer in haar heerlijke mondje. Dit keer gleed mijn penis in één vloeiende beweging diep in haar geile keeltje. Ze trok zich weer helmaal terug maar liet mijn penis direct weer diep in haar warme keeltje glijden. Langzaam voerde ze het tempo weer op. Ik werd zo vreselijk geil, dat ik het niet meer langer kon tegen houden om klaar te komen. Ik kom, riep ik. Gerry trok mijn penis snel uit haar keeltje en zoog heerlijk aan mijn eikel. Kort daarop kwam ik klaar en spoot mijn warme zaad in haar heerlijke mondje.

Terwijl Gerry overeind kwam, zag ik dat ze alles had doorgeslikt. Oef, wat geil als een vrouw dat doet. Vond je het lekker, zei ze met een trillende stem. Ongelofelijk, antwoorde ik, dit was werkelijk ongelofelijk. Goed zo, zei Gerry met een knipoog, maak je dan nu de computer even in orde.

Ik maakte snel mijn broek dicht en verhielp het probleem met de printer. Samen gingen Gerry en ik daarna weer naar beneden, waar Harm nog rustig aan het koken was. Ik schaamde me en deed mijn best om niets aan Harm te laten merken. We kletsten nog even wat waarnaar ik afscheid nam om naar huis te gaan. Gerry liet me uit en fluisterde nog in mijn oor; Ik wil je snel weer zien, bel me.

Sinds die tijd kwam ik nog jaren lang, regelmatig bij Gerry thuis om heerlijk met haar naar bed te gaan. Gerry is een vurige vrouw die niets te gek is. Als ik met Gerry afsprak, was dat meestal in mijn middagpauze, dan wist ik zeker dat Harm ons niet kon betrappen omdat hij dan op de zaak is en geen vervoer heeft. We carpoolen immers al jaren ;-)

Duiker69@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
617
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)