Spannendverhaaltje.nl

De vrouw van een Nederlandse Minister

-
21-10-2010
Mijn naam is John en ik ben 40 jaar. Een ontmoeting die ik mijn hele leven niet meer zal vergeten zal ik hier aan de lezers toe vertrouwen.Afgelopen najaar liet ik mijn hond uit op het strand in Wassenaar.Na twee uurtjes heerlijk te hebben uitgewaaid liep ik terug naar de parkeerplaats waar ik mijn auto had staan. Hup de hond er erin en even relax een sigaret opsteken.BOEM...Ja hoor er reed iemand met een grote Jeep tegen mijn auto aan.Ik stapte uit en kwam oog in oog te staan met een zeer verzorgde vrouw die zich gelijk verontschuldigde.Vaag herkende ik haar ergens van. De vrouw gaf mij een hand en stelde zich voor als mevrouw D.. Ja toen wist ik gelijk wie ik voor mij had,de vrouw van een bekende Nederlandse Minister.Ik zal mevrouw D later in de verhaal Lia noemen.Duizend maal excuses mijnheer voor deze schade wij moeten maar even een schade formulier opstellen. Mevrouw D stelde voor even terug te lopen naar het restaurant gelegen aan het strand om onder het genot van een kopje koffie de papieren in te vullen. Oke stemde ik in en wij liepen samen op naar het restaurant.Ik was best onder de indruk van de uitstraling van haar en bleef haar natuurlijk mevrouw D noemen.Aan een tafeltje plaats genomen merkte ik ook dat de overige gasten naar haar keken en haar herkende tot de ober aan toe. Zij bestelde twee kopjes koffie nog voor ik dit kom doen en mevrouw D zij er gelijk bij,ja mijnheer in zo glazen kooi leef ik nu eenmaal.Ik probeerde haar een beetje op haar gemak te stellen door zo normaal mogelijk te doen tegen haar en zij nou mevrouw D noem u mij maar John want dat is mijn voornaam,oke John dan heb ik graag dat jij je mevrouw weg laat en mij gewoon Lia noem.
Ik was er even met mijn hoofd niet bij John toen ik tegen jou aan botsten,ach Lia dat kan de beste overkomen dus geen zorg he, ik maakte een grapje en zij als je maar wel verzekerd ben Lia,zij lachte nu en gaf mij een knipoog, dat zit wel goed John. Het ijs was nu gebroken en ik merkte dat Lia zich ontspande en mij steeds indringender aan bleef kijken,ons oog kontact raakte mij zelfs en ons gesprek werd open en spontaan van karakter.Ben je getrouwd John vroeg zij mij,ja ik ben getrouwd Lia ik ben 20 jaar met mijn vrouw samen en ben 40 jaar geworden verleden week.Dat is toch een mooie leeftijd John ik heb het al even achter mij,nou Lia misschien een jaar of 5 maar meer zal het niet zijn plaagde ik,moet je een borrel van mij John vroeg zij nu lachend,nee dank u mevrouw D ik drink niet. Uh mevrouw D lia voor jou he John,sorry Lia.Zij stond op en deed nu haar jas uit,mijn ogen gingen over haar figuur en ik dag die Lia zie er nog goed uit.Ja John als je 55 ben dan moet je andere middelen inzetten om er nog een beetje uit te blijven zien he merkte zij op,o jee ik voelde mij eigenlijk een beetje betrapt. Maar jij ben zeker ook een sportman merkte Lia op, hoezo vroeg ik..nou dat zie ik aan je. Ik wis genoeg Lia gooide haar charme in ons gesprek. Ik ging terug naar haar glazen kooi en vroeg bevalt dat nou al die aandacht,nee joh het heb zijn voordelen maar is verre van ideaal. Hoezo merkte ik op,status,luxe aandacht is toch lekker Lia,nee John dat is niet lekker en kleed een mens uit. Nu was ik adrem en merkte op, nou Lia je zit hier niet naakt aan de tafel dus dat val wel mee,zij lachte spontaan en merkte op, nee en dat zal niet snel gebeuren ook in het openbaar.Nee dat begrijp ik Lia maar ik wil leven en moet mij kunnen permiteren in het leven om ook af en toe wel eens uit de band te kunnen springen anders is het leven voorbij voor je er zelf erg in heb.
Ja ja John ik begrijp wat je bedoel jij ben een ondeugende man. Maar misschien heb ik daar wel een oplossing voor...O ja vertel Lia,er volgde een spontane lach. John wij zitten hier nu bijne twee uur gezellig te kletsen maar er staat nog niets op papier en ik moet nu weg naar een afspraak in verband met een receptie
met mijn man vanmiddag om 16.00 uur. Ik wil je eigenlijk voorstellen als jou dit tenminsten uitkom om vanavond maar even het schade formulier in te vullen bij mij prive.Oke je wil dit met je man erbij doen begrijp ik,nee nee dat zeg ik niet en dat wil ik ook niet. Ik zal een adres opschrijven waar ik vanavond ben en zie je daar dan om rond 21.00 uur,dan kunnen wij het samen in alle rust en tijd even invullen.Lia woonde in wassenaar maar gaf mijn een adres in s,Gravenhage.Ik voelde een spanning bij mij op komen en stemde in.Ik rekende onder protest van Lia af en wij gingen naar onze auto op de parkeerplaats.Zij gaf mij een hand en een wederom een knipoog en zij tot vanavond dan John.

Even tussen deze regels door moet ik opmerken dat het gesprek met mevrouw D openhartig was van haar zijde en zij liet mij duidelijk merken dat ik haar op de een of andere manier aantrok maar ik heb haar ook zeker dat gevoel gegeven en opmerkingen in die richting geplaats tijdens ons gesprek.

Om negen uur precies belde ik aan bij een appartementen complex in s,Gravenhage,Lia deed de deur open en ik zag onmiddelijk dat zij zichzelf sexy had gekleed,rokje tot ver boven de knie,een topje waardoor haar borsten goed uit kwamen en zich zelf goed had opgemaakt. Spontaan zij Lia zo John je heb het hol van de leeuw kunnen vinden en gaf mij twee zoenen op beide wangen.Dit appartement is mijn prive domein John en ik ontvang hier eigenlijk heel weinig mensen op een paar goede vriendinnen na.
Een hele eer dan Lia dat jij mij hier wil ontvangen,misschien wel een reden John merkte zij nu op.Lia schonk wat te drinken in en nam plaats in een stoel tegen over mij,zij had een vol glas witte wijn voor haar staan maar ik rook ook al alcohol op het moment dat zij mij zoende bij binnenkomst,zelf drink ik geen alcohol dus rook ik de lucht hiervan.

Lia begon over de aanrijding van die middag en keek mij steeds strak aan en zocht mijn ogen,die waren inmiddels af en toe afgedwaald naar haar mooie benen en haar opgelopen rokje, ik zou zweren dat ik zag dat zij geen slipje droeg of ik moest mij nu wel heel erg vergissen.Ik voelde mijn lul in beweging komen en kreeg een opkomende erectie.Binnen 5 minuten had Lia haar glas leeg en maakte aanstalten om een nieuw wijntje in te gaan schenken,haar benen gingen daardoor van elkaar af en ik zag nu toch heel duidelijk dat Lia geen slipje droeg.Zij stond op zette een muziekje op en schonk een nieuw glaasje in. Terwijl zij nu langs mijn stoel liep om naar haar plekje te gaan pakte ik haar bij haar middel beet,trok haar naar mij toe en onze lippen vonden elkaar voor een heerlijke lange en geil aanvoelende tongzoem,deze duurde zeker 5 minuten en Lia kroop stevig tegen mij aan zittend op mijn schoot dus ook zeker voelbaar op mijn erectie.John vanaf het moment dat ik je zag vanmidddag verlangde ik naar dit moment,jij gaf mij het gevoel dat je mij aantrekkelijk vond,ja maar natuurlijk ben je een aantrekkelijke vrouw Lia zij ik haar,maar onze positie is een beetje moeilijk,wij zijn beide getrouwd en jij ben een zeer bekende vrouw Lia met een man die heel Nederland ken.

John die is hier nu niet en ik wil deze avond met jou delen,ik heb het nodig.Ik tongzoende haar opnieuw en ging met mijn hand onder haar rokje om te voelen of ik mij het niet had ingebeeld."Nee hoor" Haar kutje was bijna ongelooflijk zo nat,ik duwde er mijn vinger in en met mijn duim bewerkte ik haar klitje en zij begon nu hevig te kreunen en te hijgen o John o Jhon ik ben zo geil..Nou Johnnie wist genoeg en deze avond zou ik volledig met haar gaan benutten.

Ik ga het bad vol laten lopen en ik wil van je genieten John vanavond, maar een ding ik wil dat je mij behandeld als een vrouw en niet als de vrouw van...Lia ik zal je behandelen als een geile slet en je geven wat je nodig heb,o John praat zo tegen mij dat vind ik heerlijk.
Nadat het bad was vol gelopen riep Lia mij en ging ik de luxe badkamer binnen,daar zag ik haar geheel naakt,een klein streepje boven haar kutje en werkelijk een figuurtje die je niet vaak tegen kom bij een vrouw van 55 jaar,o wat geile ik op deze vrouw. Ik kleden mij uit en zag haar blikken over mijn lichaam gaan nog voor ik het bad in wilde stappen zoende Lia mij opnieuw en ging door haar knieen op zoek met haar lippen naar mijn lul die stijf stond en dan zeker altijd goed aanwezig is.( 20 cm) Lia pijpte mij als een bezetenen,likte over mijn ballen en plaatsen haar nagels in mijn kont. Ik pakte haar haren vast en zij zuigen slet aan die lul en vanaf nu noem jij mij Meester...o ja Meester gilde zij nu behandel mij als uw geile onderdaan.

Ik haalde Lia met haar mondje van mijn lul af en wij stapte in bad,na een half uurtje zoenen,voelen,knijpen en kneden vond ik het genoeg in bad en wij gingen naar de slaapkamer.John ik wil je wat vragen...zou ik ons samen zijn op video mogen opnemen. Ik schrok mij echt de pleuris en zij dat zie ik niet zitten Lia...John vertrouw mij ik zal het je straks uitleggen en die band kom nooit naar buiten "BELOOFD" Ik dag een paar seconden na en bedacht mij eigen dat Lia veel kwetsbaarder was dan ik als zij iets met die band zou willen doen,dus stemden ik toe onder de voorwaarden dat ik wel later wilden weten waarom zij dit wilde.Lia starten camera die op het bed gericht stond en pakte een koffer die zij opende met allerlei sm spullen,zweepjes, tepelklemmen,touw,boeien,hoofdmasker,diverse dildo,s ect. Maar John ik ben zo geil nu dat ik eerst die heerlijke lul van jou in mijn kutje wil voelen voor wij ons spel gaan spelen deze avond....
Aantal keer gelezen:
534
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)