Spannendverhaaltje.nl

De verkoopster

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Geile Kruik meer verhalen van Geile Kruik Om hygiënische redenen werd door mijn verpleegkundige geadviseerd om mijn schaamhaar af te scheren. Zelf vond ik dit een vreemd idee en risico vol om met een scheermes bij je edele deel te scheren. Ik zei dit ook tegen haar waarop ze lachte. Ja zei ze maar je kunt ontharingscrème gebruiken. We maakten een nieuwe afspraak voor over twee weken en namen afscheid. Die zelfde morgen nog besloot ik om ontharingscrème te gaan kopen. In het winkelcentrum aangekomen besloot ik naar de winkel te gaan. Ik nam aan dat ze daar de ontharingscrème wel zouden verkopen. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat er meerdere soorten waren. Na alle tubes bestudeerd te hebben wist ik nog niet welke ik moest hebben. Een beetje verlegen liep ik naar de balie om te vragen welke ik het beste kon nemen. De verkoopster (een prachtige jonge meid van +/- 20) zei ik loop wel even met u mee en kan u adviseren. Bij het rek aangekomen vroeg de verkoopster wat voor huid mijn vriendin had gevoelig of normaal. Sorry zei ik tegen haar het is niet voor mijn vriendin maar voor mij. Meteen begon ze te lachen. Oh sorry zei ze maar ik heb dit nog nooit aan een man verkocht. Maakt niet uit zei ik als je me maar helpt. Zeker zei ze en stelde zich voor als Willeke.snel bekeek ik haar even en kwam tot de conclusie dat ze een goddelijk lichaam had. Willeke begon ze de verschillende soorten uit te leggen. Ze adviseerde me om toch de crème voor gevoelige huid te nemen. Je zou daarna eigenlijk ook een verkoelende crème voor na het ontharen moeten gebruiken vertelde ze. Oké zei ik dan neem ik ze dan allebei en zal thuis de bijsluiter eens goed lezen. Willeke knielde en pakte de twee tubes, door dat ze geknield zat had ik mooi uit zicht op haar bilspleet. Ze stond op en zei kom maar mee naar de kassa. Ik volgde haar en keek nogmaals naar haar heerlijke kontje. Bij de kassa aangekomen zei Willeke ik zal het merk en soort even voor je opschrijven voor de volgende keer. Bij het schrijven stond ze voorover gebogen waardoor ik zo in haar decolleté kon kijken. Stiekem keek ik er naar en ze had volgens mij een paar prachtige borsten in haar truitje zitten. Willeke was klaar met schrijven en scande de tubes om af te rekenen. Ik betaalde haar en ze stopte de tubes in de tas en reikte me die aan. Alsjeblieft zei ze en gaf me daarna ook de kassa bonnetje en haar briefje. Succes en tot ziens. Met deze woorden namen we afscheid.
Toen ik in mijn auto zat pakte ik haar briefje en las het. Ze had het merk en soort opgeschreven maar er stond nog meer op. Ze had er haar naam en mobiel nummer ook opgeschreven. Als je hulp nodig hebt of wilt kun je me bellen voor een afspraak. Zo opgewonden als ik al was pakte meteen mijn mobiel en belde haar op. Hallo met Willeke ging het aan de andere kant. Hallo antwoordde ik mijn naam is Johan. Jij hebt me net geholpen met ontharingscrème en zei dat ik haar service wel kon waarderen. Als je kunt en wilt mag je mij vanmiddag eventueel wel helpen. Prima als je wilt mag je me om 13.00 uur ophalen dan ben ik afgewerkt zei ze. Het was 13.00 uur en ik stond op de parkeerplaats te wachten op Willeke. Even later kwam ze aan lopen en gaf me meteen een kus op mijn wang. Kun jij me straks ook even thuis af zetten of kan ik bij jou ergens op de bus stappen. Ik breng je straks wel even thuis dat is wel het minste wat ik kan doen voor je service. Ze lachte lief naar me en liepen hand in hand naar mijn auto en reden daarna naar mijn huis. Even later kwamen we bij mijn huis aan en stapten uit en gingen naar binnen. Ik nam haar jas aan en hing hem op de kapstok en ging haat voor naar de huiskamer. Willeke lust je wat te drinken of eten. Nee dank je zei ze ik heb op het werk nog wat gegeten. Oké wil je meteen beginnen. Ja graag antwoordde ze. Oké zei ik kom maar mee naar boven. Boven aangekomen liet ik haar de badkamer zien en zei dat ik even een washandje en handdoek zou pakken. Ik liep naar de logeerkamer en pakte er twee washandjes en handdoeken en ging terug. Je hebt een mooi huis zei Willeke. Zal ik je even rondleiden vroeg ik haar. Ja leuk zei ze. Ik liet haar het hele huis even zien en eindigde in de slaapkamer. Kleed je maar uit en kom dan maar naar de badkamer zei Willeke ik wacht daar wel op je. Snel ontkleedde ik mezelf en keek nog even naar mijn edele deel gehuld in schaamhaar. Daarna ging ik naar de badkamer.
Kom hier maar op de rand zitten zei Willeke dan zal ik je uitleggen wat we gaan doen. Ik nam plaats op de rand van het bad en zette mijn benen wat uit elkaar. Ik voelde me wel even wat onbehagelijk in mijn blootje. Willeke ging op haar knieën voor mij zitten. We pakken zo meteen de crème en smeren die op het gedeelte wat je onthaart wil hebben en laten dat 5 minuten intrekken. Daarna verwijderen we de haartjes met het krabbetje. Dan moet alles goed schoon gewassen worden en in gemasseerd worden met de verkoelende crème. Willeke stond op en pakte de twee tubes crème en een schaartje wat er lag. Ze knielde weer voor me en zei dat ze met het schaartje een groot gedeelte zou weg knippen. Jij bent de expert zei ik ga je gang. Oké zei ze laten we maar beginnen. Willeke pakte het schaartje en nam met haar andere hand een plukje haar en knipte het af. Shit zei ze een prullenbak om dit te deponeren. Die staat achter je in het hoekje zei ik haar. Ze draaide zich om en strekte haar arm en pakte het prullenbakje. Doordat ze zich wat uitstrekte had ik kort uitzicht op haar mooie achterwerk. Dit was mooi in proporties met de rest van haar lichaam. Ze draaide weer terug en zette het prullenbakje naast zich neer en ging weer verder met het knippen. Zo zei ze even later dat moet voldoende zijn. Ik ga zo meteen de ontharingscrème aanbrengen zei ze dit kan wat prikkelingen veroorzaken. Daarna moet de crème minimaal vijf minuten inwerken. Willeke maakte de tube open en deed flink wat crème op haar vingertoppen. Sorry zei ze en pakte mijn pik met haar andere hand vast. Ik moet hem even omhoog houden zei ze dan kan ik er beter bij met insmeren. Ik lachte en zei dat zal direct niet meer nodig zijn door je zachte handje en het in masseren zal hij direct wel reageren. Dat zou heel makkelijk zijn giechelde Willeke. Daarna ging ze vrolijk verder. De verwachte reactie bleef niet uit en ik zat in een mum van tijd met een stijve pik voor haar. Onverstoord ging ze verder en na enkele minuten zei ze zo dat is gebeurd. Nee zei ik, ik wil mijn ballen ook onthaard hebben. Oké dat kan lachte ze. Ga maar staan en zet maar een been op de badrand. Ik volgde haar instructies op en stond nu met mijn hele zaakje voor haar gezicht. Nou zei ze het mag er allemaal best wel wezen. En daarna deed ze crème in haar handpalm en pakte me daarna bij mijn ballen. Ze liet mijn ballen door haar hand gaan en masseerde de crème goed in. Zelf kreeg ik hierdoor een erectie van jewelste. Zo zei ze dat moet nu echt vijf minuten inwerken.
Als je wat te drinken lust beneden in de koelkast staat van alles en in de barkast staan glazen. Oké zei ze ik ga wel even iets halen, wat lust jij vroeg ze me. Doe maar een glaasje witte wijn zei ik. Daarna liep Willeke weg en kwam een aantal minuten later terug met twee glazen witte wijn. We raakten wat aan de praat en toen bleek dat ze al een tijdje vrijgezel was. Hoe kan dat nou zei ik zo`n mooie jonge vrouw en dan vrijgezel. Ze lachte en zei ik hou niet van jongens die elk weekend in de kroeg willen hangen en zuipen. Je kunt zoveel andere leuke dingen doen zei ze. Een van de dingen die ik graag doe is sporten en goed voor me zelf zorgen uiterlijk en innerlijk. Willeke keek op haar horloge om te zien of de vijf minuten al om waren. De vijf minuten zijn om zei ze ik zal even kijken of het lang genoeg is. Ze pakte het krabbertje en probeerde een klein stukje. Nog twee minuutjes zei ze en dan is het goed. Doordat ze voorover gebogen voor mij stond had ik weer even zicht in haar decolleté. Meteen richtte mijn pik zich weer op, wat ook door Willeke werd opgemerkt. Je bent wel wat opgewonden is het niet. Vind je dat gek met zo`n mooie meid voor mij waarbij ik ook nog eens in een mooi decolleté kijk. Meteen daarop pakte Willeke mijn hoofd vast en gaf een kus vol op mijn mond. Ze liet me geen keuze en ik beantwoorde dit meteen met een tongzoen. Ze liet me los en zei kom de crème moet er af.
Willeke stond op en deed haar spijkerrok los en trok hem uit, zo zei ze anders komt hij vol vlekken van de crème. Daarna vroeg ze mij om in het bad op de kopse kant van het bad te gaan zitten. Ik gehoorzaamde en toen ik zat stapte Willeke ook in het bad. Ze ging op haar knieën voor mij zitten. Zet je rechterbeen maar op de rand zei ze dan kan ik er goed bij. Willeke probeerde het op deze mannier maar dit ging zo niet. Ga eens staan met je been op de rand vroeg ze. Toen ik eenmaal zo stond kon ze overal goed bij. Heel vakkundig ging ze aan de slag. Met een handje hield ze mijn pik vast met de andere krapte ze mijn schaamhaar weg. Ik keek naar beneden en zag mijn schaamhaar met rasse schreden verdwijnen. Ook had ik nu een mooi uitzicht op Willeke. Ik keek nu nog dieper in haar decolleté en had nu ook uitzicht op een prachtig slipje licht grijs afgezet met een roze biesje. Willeke keek op en vroeg mij om zelf mijn pik vast te houden. Ik deed dit meteen. Zelf pakte ze mijn balzak vast en trok de huid strak en begon de haren er voorzichtig af te krabben. Nog even volhouden zei ze lachend. Even later stond ik geheel naakt met een kompleet kaal geslachtsdeel voor haar. Ziezo zei ze en stond op. Ze pakte de douchekop en zette de kraan aan. Ik ga de restanten nu wegspoelen zei ze. Met een zachte straal spoot ze alle crème resten weg. Houd eens even vast zei ze en reikte mij de douchekop aan. Ze pakte het stuk babyzeep wat er lag en zeepte haar handen flink in. Daarna reikte ze haar handen uit en waste daarmee mijn balzak en pik grondig schoon. Ze pakte de douchekop weer terug en spoelde nogmaals alles schoon en waste daarna haar handen. Nu nog de crème zei ze en dan ben je bijna klaar. Ze nam de verkoelende crème en deed flink wat op beide handen. Op een geweldige mannier masseerde ze dit op mijn huid en geslachtsdeel. Ik kon het niet onder drukken en begon heel zachtjes wat te kreunen van genot. Zo zei ze dat is klaar.
Ik hielp Willeke omhoog en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Stap maar even uit het bad zei ik dan spoel ik het even helemaal schoon. Ze stapte uit het bad en snel spoelde ik het schoon en stapte ook uit het bad. Ik pakte beide wijnglazen en ik reikte haar een glas aan. We namen allebei een slok en keken elkaar daarna aan. En zei ik tegen Willeke wat vindt je ervan. Prachtig glunderde ze. Je handeltje komt zo helemaal tot zijn recht. Ik zette mijn glas weg en bedankte haar voor de hulp. Ze lachte vriendelijk en zei ik heb het graag gedaan, zo heb ik nog nooit een man gezien zei ze. Dit is het moment dacht ik en stapte wat naar voren en omarmde haar. Heb je zo ook nog nooit een pik gevoeld fluisterde ik in haar oor. Nee zei ze maar ik wil dat nu gaan ervaren. Met haar zachte handen pakte ze mijn pik beet en betaste hem helemaal. Ik liet haar los en pakte ze bij een hand en nam haar mee naar de slaapkamer. Een maal op de slaapkamer omarmde ik haar en begon haar te zoenen. Dit werd meteen vurig beantwoord. We raakte in een innige tongzoen verwikkeld en zoenen kon ze als de beste. Met een hand ging ik voorzichtig op onderzoek uit. Langzaam gleed mijn hand over haar truitje richting haar borsten. Ze bood geen weerstand dus ik ging ervan uit dat ze het goed vond en masseerde zachtjes haar borsten. Ze voelde lekker stevig aan en ik voelde haar tepels lichtjes. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en daarna over haar zachte huid omhoog gaan. Ze had er nog een zacht hemdje onder aan wat alles nog spannender maakte. Bij haar behaatje aangekomen voelde ik haar tepels haast door de stof heen prikken. Ik liet mijn hand in haar beha glijden en voelde nu haar heerlijke blote borst. Willeke duwde me wat terug en vroeg mij om haar truitje uit te doen. Geil als ik ondertussen was deed ik dit met plezier. Ik liet haar los en kuste haar even in haar nek. Daarna trok ik langzaam haar truitje omhoog en deed het uit. Daar stond ze nu in een prachtig grijs met roze setje aan haar lijf. Oohh riep ik wat zie jij er zo prachtig en geil uit in dat setje. Even deed ik niets dan haar bewonderen. Willeke trok me naar haar toe en begon mijn boven lichaam te zoenen. Ik liet me niet onbetuigd en liet mijn handen nogmaals langs haar lichaam naar beneden gaan. Nu was haar hemdje aan de beurt ik trok het voorzichtig omhoog en uit. Willeke keek me vragend aan en zei wat vind je van mij. Goddelijk zei ik je hebt echt een prachtig lichaam. Meteen daarna liet ik mijn handen langs haar heupen naar haar rug gaan en haar behaatje te openen. Ik opende de sluiting en wilde het daarna uit doen. Stop zei Willeke dat wil ik doen. Ik nam wat afstand en Willeke ontdeed zich op een erotische mannier van haar beha. Ik stapte op haar af en drukte haar stevig tegen mij aan en voelde haar borsten tegen mijn borst drukken. Ik kuste haar en knielde daarna voor haar neer. Je rook haar geile kutje door haar slipje heen. Ik legde mijn beide handen op haar heupen en kuste toen haar zachte lijf. Mijn handen vonden hun weg naar achteren en kneedde haar lekkere billen. Mijn gezicht duwde ik tegen haar venusheuvel en snoof haar geile luchtje op. Kom zei Willeke trek het maar uit dan zul je verrast zijn. Ik trok haar slipje langzaam naar beneden en er kwam een prachtig kaal kutje tevoorschijn. Willeke stapte uit haar slipje en zei zo nu zijn we op gelijke voet.
Ik aaide even over haar blote billen en gaf haar een kusje op haar blote kutje. Ik pakte haar bij haar heupen en stond op en tilde haar vervolgens op om op het bed te leggen. Vervolgens kroop ik ook op het bed. Kom zei Willeke ik wil die kale pik en ballen voelen. Voorzichtig kroop ik over haar heen en liet mijn edele deel over haar lichaam glijden. Met gespreide benen zat ik nu boven haar bovenlichaam. Kom zei ik proef maar eens en ik hield haar hoofd wat omhoog zodat ze mijn pik in haar mond kon nemen. Eerst likte ze een druppeltje geil van mijn pik en nam hem vervolgens in haar mond. Met haar tong bewerkte ze mijn pik wat geweldig aanvoelde. Kom zei ik en duwde mijn stijve pik helemaal ik haar mond. Willeke kokhalsde even maar gang daarna gewoon door met pijpen. Plots voelde ik een zacht handje mijn ballen masseren. Oohh kreunde ik Oohh ik ga komen en meteen spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Willeke duwde mij weg en deed haar hoofd achterover, daarna slikte ze mijn sperma door. Aahh dat smaakt heerlijk warm riep ze dat wil ik straks ook in mijn poesje voelen. Ik kroop naar achteren en ging tussen haar benen liggen. Even rook ik aan haar poesje en streek daarna met twee vingers langs haar schaamlippen. Oohh kreunde ze zachtjes. Met een hand deed ik haar schaamlippen uit elkaar. Vervolgens liet ik mijn tong door haar kutje glijden. Oohh zei ik wat smaakt je kutje toch heerlijk. Plotseling duwde Willeke mijn hoofd stevig tegen haar kutje en riep kom lik me. Met genoegen stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Langzaam gleed mijn tong door haar spleetje opzoek naar haar genotknobbeltje. Met mijn tong begon ik het te bewerken en Willeke liet mijn hoofd los. Ze begon met haar onderlichaam te bewegen en kreunde steeds harder van genot. Na enkele minuten schokte ze met haar onderlichaam en kwam gillend klaar. Het kutsap liep zo uit haar spleetje. Ik kon dit niet laten lopen en begon het op te slurpen en vervolgens likte ik haar kutje helemaal schoon.
Willeke kwam omhoog en ging vervolgens op haar knieën voor mij zitten. Ze boog voorover en haar kontje stak daardoor omhoog. Kom riep ze steek die stijve pik van je in mijn geile kutje. Ik wil dat je me op zijn hondjes neemt, steek hem maar hard en diep in mijn kutje. Ik nam mijn pik in mijn hand en zette hem tegen haar schaamlippen. Heel langzaam duwde ik hem in haar strakke kutje. Willeke kreunde zachtjes Oohh wat is hij hard en dik. Ik duwde hem helemaal in haar kutje. Willeke kreunde dat hij te groot was en dat ik voorzichtig moest zijn. Haar kutje zat strak om mijn pik en ik begon haar voorzichtig te neuken. Oohh kreunde ze het voelt geweldig ga door. Ik voerde het tempo op en Willeke begon met haar kontje naar achteren te duwen als ik mijn pik in haar stootte. Oohh kreunde ze luid mijn kutje staat in brand. Doordat ze zelf zo mee neukte stootte ik mijn pik telkens zeer diep in haar kutje wat voor beide geweldig was. Ik pakte haar bij haar heupen en voerde het tempo nog hoger op. Ik stootte mijn pik zo diep in haar kutje dat mijn ballen tussen haar benen kletsten. We kwamen in korte tijd allebei tegelijkertijd tot een geweldig orgasme. Willeke gilde het uit van genot en hield mij vast bij mijn heupen en liet zich voorover vallen. Hierdoor kwam ik op haar rug te liggen met mijn pik nog in haar warme kutje. Oohh zei ze zacht wat was dat heerlijk. Langzaam kroop ik omhoog en gleed mijn pik uit haar kutje. Willeke draaide zich om en boog voorover en begon mijn pik schoon te likken. Ondertussen masseerde ik haar heerlijke borsten en liet haar tepels tussen duim en wijsvinger rollen. Oohh kreunde ze zachtjes wat doe je dat toch weer heerlijk. Willeke ging recht op zitten en kuste me in mijn hals bedankt zei ze het was heerlijk. Ik stak mijn hand uit en trok haar naar me toe en liet me achterover op het bed vallen. We lagen daar heerlijk tegen elkaar bij te komen. Af en toe aaide ik even over haar borsten en lichaam. Ik had nog een stoute gedachte die ik met haar wilde delen. Ze heeft een paar prachtige mooie ronde billen of wel een heerlijk kontje. Zelf heb ik nog nooit zo`n mooie jonge vrouw in haar kontje geneukt. Graag zou ik dat met haar eens willen proberen, ze had er immers het kontje voor. Willeke mag ik je vragen om een droom van mij te verwezenlijken. Vragen mag zei ze maar of ik het doe is punt twee. Je hebt een heerlijk kontje zei ik haar en het is altijd een wens van mij geweest om eens een kontje te neuken. Zou ik jou overheerlijke kontje mogen neuken zei ik tegen haar. Even was ze stil en zei toen oké. Je moet mij wel beloven als het zeer doet of niet lekker is en ik zeg stoppen dat je ook stopt. Natuurlijk zei ik het is voor ons beide de eerste keer en ik wil dit niet forceren of verpesten. Heb je wat vaseline vroeg Willeke dan gaat het soepeler. Snel haalde ik de vaseline en gaf het haar.
Willeke nam wat vaseline uit het potje en smeerde mijn pik daar wat mee in. Zelf nam ik ook wat en vroeg haar om voorover te buigen ze ging op haar knieën zitten en boog vervolgens voorover. Ik smeerde met mijn vinger wat vaseline op haar poepgaatje en masseerde het vervolgens wat in. Ze zette haar benen wat uit elkaar en zei kom maar duw je vinger maar eens naar binnen. Meteen duwde ik mijn vinger voorzichtig naar binnen en haalde hem vervolgens een paar keer op en neer. Oohh kreunde ze dat voelt toch ook wel lekker. Ik trok mijn vinger terug en ging op mijn rug liggen. Kom zei ik kom maar op mijn jongeheer zitten. Ze lachte en kwam boven mij zitten en liet zich langzaam over mijn pik zakken. Ze kreunde hevig en riep Oohh wat is dat strak maar ging wel door. Blijf maar liggen kreunde ze en begon mijn pik te berijden. Helemaal zakte ze naar beneden het deed bij mij zeer aan mijn pik zo diep liet ze hem naar binnen glijden. Even kreunde ik van de pijn en ze vroeg of ze moest stoppen. Nee ga alsjeblieft door het gaat wel weer. Met een heerlijk tempo begon Willeke mijn pik te berijden. Met mijn vrije uitzicht en handen was er voor mij ook nog wat te doen. Met een hand kneedde ik haar borsten en met mijn andere hand begon ik haar kutje te vingeren. Oohh kreunde ze maak jij me maar klaar met je vingers bewerk mijn klitje maar. Met twee vingers bewerkte ik haar kutje. Het leek wel of ze aan het paardrijden was zo bereed ze mijn pik. Oohh ooohhhhhhhhhhh kreunde ik mijn pik staat op springen ik ga zo komen. Ik wil je geil over mijn borsten gilde Willeke en ze sprong van me af. Meteen ging ze liggen en riep kom spuit maar over me heen ik ging boven haar zitten en meteen pakte Willeke mijn pik en begon eraan te trekken. Kom maar liefje kom spuit je maar leeg over mijn borsten. Ze bleef door trekken en ik had het niet meer en kwam met een geweldige explosie klaar.
Mijn zaad spoot er zo hard uit dat niet alleen haar borsten onder zaten maar ook haar gezicht zat onder. Willeke masseerde mijn sperma over haar borsten en likte ze daarna zover mogelijk schoon. Ik ben niet vies van mezelf en zei wacht maar dan maak ik je gezicht schoon. Met mijn tong likte ik sperma van haar gezicht en stak vervolgens mijn tong in haar mond. Willeke begon te tongzoenen we deden dit ritueel een paar keer tot haar gezicht schoon was. Wat ben jij een geile vent riep ze tegen mij. Dit bedoel ik nou met leukere dingen doen. Het liefste ga ik op in het weekend een lekker potje neuken dan naar de kroeg zei ze. Nou zei een potje neuken kun je zeker het is al even geleden dat ik zo lekker geneukt heb zei ik tegen haar. Dat kunnen we in ieder geval wel vaker doen zei ze. Van mij mag je vaker komen zei ik. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en zei kom we gaan douchen. We gingen gezamenlijk onder de douche en wasten elkaar. Het was een intensieve wasbeurt maar wel fijn. Daarna liepen we naar de slaapkamer waar we ons vervolgens aankleden. We dronken ons glas wijn nog op en wisselden ondertussen adressen en telefoonnummers uit. Daarna heb ik haar naar huis gebracht en spraken af binnen kort een afspraakje te maken.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar geilekruik@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1147
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)