Spannendverhaaltje.nl

De Verjaardag

-
21-08-2010
We zouden ’s avonds naar een verjaardag toegaan van Henk en Marina. Overdag hebben we wat boodschappen gedaan en verder eigenlijk weinig. ’s avonds hebben we wat gegeten en we wilden ons opmaken om naar de verjaardag te gaan. Syl vroeg mij om met Bu(de hond) naar buiten te gaan en om haar goed uit te laten. Sterker nog, ik mocht niet terug komen voordat zij me belde! Ik begreep niet waarom, maar ik deed het toch. Na een aantal minuten belde Syl mij op dat het weer kon en ik liep naar huis toe. Ik kwam terug en Syl had zich al omgekleed. Ze had haar lange spijkerrok aan met een mooie panty en haar hoge laarzen. Ze pakte haar schooltas die blijkbaar mee moest en we vertrokken. Daar was de verjaardag erg gezellig zoals eigenlijk altijd het geval was. We vermakten ons prima en na een paar uurtjes besloten we naar huis te gaan. We zeiden de hele groep gedag en liepen naar de auto. In de auto, startte ik de motor en begon te rijden. We waren de straat nog niet uit en Syl zei:”Zal ik jou eens wat vertellen? Ik heb helemaal geen ondergoed aan, weet je dat?” Ik begon te lachen en geloofde haar niet. “En dan nog iets, jij hebt de weddenschap verloren weet je nog? Dus trek je broek maar op je knieen en rij dan maar verder.” Ik kon niets anders doen, dus ik maakte mijn broek los en liet hem zakken en reed verder. Ze pakte mijn lul vast en begon me zachtjes af te trekken. “Rij maar eens lekker naar dat industriegebied toe, schat, dan zal ik je eens even iets laten zien!!!” Dit deed ik en daar aangekomen pakte zij haar tas.
Ze deed hem open en haalde daar een aantal dingen uit. “Zo, kleed je maar helemaal uit en ga maar even bij de deur staan!!” Ik moest het wel doen, want ik had de weddenschap verloren. Zij kwam bij me staan en ik zag wat ze in haar hand had, het was het fototoestel!!! Ze maakte foto’s van me bij de ingang, op de motorkap, in het grasveld en nog een paar en uiteindelijk mocht ik me weer een beetje aankleden. Ik mocht alleen mijn trui en mijn broek aandoen, maar die moest wel op mijn knieen blijven liggen. Ik deed dit en we vertrokken weer richting huis. Ze vroeg me meteen waarom ik haar niet geloofde dat ze geen ondergoed aan had en ze trok direct haar truitje omhoog. Direct keek ik tegen de twee mooiste tieten aan!! Direct rolde ze haar rokje omhoog en wat denk je, ze had jarretellen aan met die geile pantys en geen string! Ik was nu echt zo geil als boter en syl deed meteen haar truitje en rok weer goed. Ze boog over me heen en nam mijn lul direct diep in haar mond. Bijna de hele weg likte ze aan mijn ballen en lul en zoog ze me af en toe. Ik was echt zo geil als boter en wilde haar nu echt. Tot nu aan toe was het één van de geilste dingen die ik ooit had meegemaakt! Al pijpend reden we het pad op en uiteindelijk parkeerden we en gingen we naar binnen. Daar vertelde Syl me direct dat ik die hele avond niets meer te vertellen zou hebben en dat ik haar moest gehoorzamen! Ik wist niet wat me overkwam en ik werd helemaal geil van haar commanderende gedrag! Ze vertelde me direct dat ik me helemaal uit moest kleden en dat ik in mijn blote reet Malibu uit moest laten. Ik moest dit wel doen en deed dit ook. Uiteindelijk had Malibu eindelijk alles gedaan en kon ik weer naar binnen. Syl zag ik niet meer, ik dekte Malibu toe en ging naar de slaapkamer en wat zag ik daar.
Daar lag Syl alleen nog maar in haar jarretel met panty aan, wijdbeens op bed!!! Liggen en je bek houden en alles doen wat ik zeg, schreeuwde ze. Ik werd echt supergeil van deze uitspraak en ik deed alles wat ze zei. Vanonder mijn kussen haalde ze opeens de afbinder voor mijn lul tevoorschijn en deed die bij mij om. Ik voelde me steeds geiler worden!! Mijn lul zat direct strak ingepakt en Syl zakte af en begon me te pijpen. Uit automatisme pakte ik haar hoofd en hielp haar een beetje. Meteen kwam ze kwaad omhoog, vroeg me of zij daar toestemming voor had gegeven en ik moest meteen op mijn buik liggen. “Dit werkt niet, ik ga je vastbinden!”zei ze en dit deed ze ook. Met de koord van de ochtendjas bond ze mijn armen vast achter mijn rug en ik moest weer op mijn rug gaan liggen. Toen ging ze verder met mij te pijpen en mijn ballen te likken. Ze pakte het andere koord van de ochtendjas en bond daar nog eens extra strak mijn lul mee af en ging weer verder met likken en pijpen. Uiteindelijk maakte ze mijn armen weer los en ging op haar buik liggen. “Zo, baf me nu maar eens lekker en maak me supergeil!!” Meteen begroef ik mijn tong tussen haar lekkere kont en begon haar te baffen. Syl kreunde als en geen en uit automatisme kwam haar kont omhoog zodat ze uiteindelijk op haar handen en knieen zat. “Wissel het beffen en baffen maar af en laat me superhard klaarkomen, slaaf!”, riep ze. Ik deed dit en ik voelde haar kontje open gaan staan. Ik likte haar diep in haar kut en reet en werd bloedgeil! Ik duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar reet en kut en likte haar als een gek. Ze kreunde en uiteindelijk proefde ik dat ze klaargekomen was! Wat een heerlijke smaak kreeg ik toen! “Ga op je rug liggen!!”
Ik deed dit en zij kwam meteen boven mijn hoofd hangen met haar heerlijke reet. “Bef me en steek zo een lekkere vinger in mijn reet!!”, schreeuwde ze en dit deed ik. Ik vingerde haar diep anaal en befde haar als een gek. Ze werd echt drijfnat en kreunde als een gek. Uiteindelijk kwam ze omhoog en zei:”Nu is het tijd voor jouw anale avontuurtje!” Ik moest op mijn handen en knieen gaan zitten. Opeens duwde ze voorzichtig de kleine vibrator, die ze met glijmiddel had ingesmeerd, tot diep in mijn reet en zette hem aan. Ik moest omhoog komen van haar en terwijl ze de vibrator heen en weer haalde trok ze me zachtjes af. Ik genoot met volle teugen!!! Ze liet me bijna komen en stopte toen. Ik moest op mijn rug gaan liggen en ze ramde mijn lul tot diep in haar kut. Ik moest omhoog komen zitten en toen vertelde ze woest:”vinger me in mijn reet en laat me genieten!” Dit deed ik en terwijl ze me bereed, neukte ik haar met mijn vinger in haar reet. Uit het niets zei ze opeens dat het er 2 moesten worden en een tweede vinger schoof ik diep tussen haar billen in haar lekere reet. Eigenlijk deed het bij haar wel een beetje pijn, maar ze wilde niet opgeven. Toen moest ik stoppen, stapte ze van mijn lul af en ging op haar rug liggen met har benen in de lucht. “Neuk me in mijn reet en spuit me vol slaaf!!!”, schreeuwde ze. Ik dit uiteraard niet en duwde zachtjes mijn, met glijmiddel ingesmeerde, lul diep in haar reet. Ondertussen vingerde Syl haarzelf om de pijn (want het deed haar best wel een beetje pijn, maar ze wilde het niet toegeven) flink te verlichten. Ik stootte een paar keer en spoot haar strakke reet vol met mijn warme zaad. Ik trok terug en propte mijn lul weer diep in haar drijfnatte kut, Ik neukte haar verder en verder en kwam nog een paar keer klaar.
Toen moest ik van haar stoppen en zei ze heel onverwacht:”Geef me nog een heerlijke befbeurt en lik me maar lekker leeg!!!” Ik geloofde niet wat ze zei, maar deed dit toch. Ik begroef mijn tong diep in haar drijfnatte kutje en likte haar leeg. Ik weet hoe het smaakt en ik genoot er van! Ik zoog haar helemaal leeg tot aan de laatste druppel. “Zo, ga nu je lul maar even wassen!”, zei ze en ik deed dit. Toen ik terug kwam moest ik weer op mijn rug gaan liggen en nam ze mijn lul tot diep in haar mondje. Ze pijpte me nog een hele tijd en het voelde heeeeeeerlijk. Ik voelde mijn lul weer helemaal op sterkte komen en ze pijpte me als een gek. Ik werd weer supergeil en stopte weer een vinger in haar kut en vingerde haar verder. Uiteindelijk stopten we en gingen liggen om te slapen. “Morgenochtend gaan we verder!!!”, zei ze en we vielen heerlijk in slaap.
Aantal keer gelezen:
730
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)