Spannendverhaaltje.nl

De uitnodiging

-
16-08-2010
Zoals een gewone morgen in de vakantie stond ik ook deze morgen op om 9u en ging ik naar goede gewoonte checken of er iets in de brievenbus zat. Er zaten veel brieven in, maar slechts 1 voor mij. Het was een uitnodiging om naar een verjaardagsfuif van Cathy, iemand uit mijn klas te gaan. Ik was er wel heel blij om, want dit was mijn eerste uitnodiging voor een verjaardagsfuif die ik al gekregen had en dan nog wel naar een verjaardagsfuif van zoín mooi meisje. ís Avonds vertrok ik al om 7uur, want ik moest nog een heel eind fietsen om er te geraken. Om 7u30 precies kwam ik aan. Ik belde aan en ik constateerde dat ik nog de eerste was.
Cathy had een hele sexy outfit aan, een heel kort rokje en een truitje waar je haar dťcolletť kon zien. Ik vroeg wie er nog allemaal kwam en ze antwoorde dat Ilse en Eva nog kwamen. Even later ging de bel en Cathy deed de deur open en Ilse en Eva stonden er, maar zij hadden een mantel aan, dus kon ik niet zien wat zij aan had. Toen ze binnen waren sloot Cathy de deur, wat wel heel raar was. Toen deden Eva en Ilse hun mantels uit en ik zag dat ze bijna helemaal naakt waren. Cathy had ondertussesn een spuitje in de keuken gehaald en prikte me ermee zonder wat te zeggen. Het was een spuitje dat maakte dat mijn spieren de volgende vijf minuten verlamd waren, ik kon dus alles zien, maar ik kon niets doen.
Ze begonnen me uit te kleden en ze legden me op een tafel en bonden me vast. Toen wachtten ze tot ik weer wat kon doen en toen zei Cathy: zo zo, jij zal hier ons sexslaafje zijn en als je ons gehoorzaamd zullen we je losmaken. Dan ging Cathy op de tafel staan en ging bovenop mijn gezicht zitten, wat wel prettig aanvoelde, het voelde zacht aan, maar toen drukte ze haar reet op mijn mond en ze beval me van mijn tong erin te steken, ik smaakte de zoete sappen die mijn tong bereikten. Toen vroeg ze: lust jij wel urine, slaafje, en ze dwong me het te smeken door keihard aan mijn haar te trekken en toen zei ik, ja, asjeblieft, geef me een beetje urine en toen stond ze op en ging over mijn gezicht staan en begon te urineren, het vloog allemaal op mijn gezicht.
Ze gebood me mijn mond open tehouden zodat de urine erin kon stromen. Toen ze daarmee klaar was, mocht Eva doen met mij wat ze wilde. Zij drukte ook haar cutje op mijn gezicht en beval me van het te masseren met mijn tong. Ik gehoorzaamde en na een tijdje kwam ze klaar, ze wreef met haar cutje over mijn gezicht en over mijn buik zodat ik glansde van het geile sap. Toen begon ze me gewoon te neuken, maar dat ging wel moeilijk, want ik was zo glibberig van al dat geile sap dat ze bijna van mij afgleed, maar het lukte dan toch, na een tijdje kwam ik klaar en het was een geweldig orgasme, het eerste dat ik had veroorzaakt door het neuken met iemand en dan nog wel onder dwang, ze haalde mijn lul uit haar cut en liet het op haar spuiten, meteen begon Ilse, die nog niets had gehad het op te likken, en bij het zien van twee meisjes die met elkaar bezig zijn kreeg ik terug een orgasme en Cathy liet mij het in haar mond spuiten en daarna begon ze aan mijn lul te zuigen.
Toen vroegen ze me of ik nu wilde gehoorzamen zonder vastgebonden te zijn, en ik zei ja, want ik was supergeil en ik vond het eigenlijk wel heel prettig, dus deden ze mij los en nu was het Ilses beurt. Ilse was duidelijk meer een smster, want ze beval me op mijn buik te liggen, ik deed dat dan ook en ze begon mijn grotje (dat vanachteren natuurlijk) in te smeren met haar geil, want ondertussen was ze al klaargekomen. Toen ze dat gedaan had stak ze een dildo in mijn achterste, het deed wel pijn, want ik had nog nooit een voorwerp in mijn achterste gehad (en het was een hele grote dildo), maar eigenlijk voelde het wel geil en toen begon ze hem eruit te halen en hem er weer in te steken, ze neukte me gewoon van vanachteren. Ze zei dat ze me wilde doen voelen hoe een vrouw zich voelt als ze genomen wordt, ze wilde van mijn achterste een soort grote cut maken en ik voelde mijn gat dan ook wel uitrekken.
Toen ze klaar was staken ze alle drie drie vingers in mijn kont, dus tesamen negen en dat ging, mijn kont was dus al zoveel uitgerokken. Daarna mocht ik naar huis gaan. Ik was nu dus hun officiŽle sexslaaf en ik kon ook niet meer ontsnappen, want alles was gefilmd door een camera. Onze volgende afspraak zou morgenavend zijn... ps: ik hoop dat(vooral jonge vrouwen) mij wel eens zouden willen schrijven op het gegeven emailadres en hun fantasieŽn eens vertelden. Ik hou zou ervan houden om eens gedomineerd te worden, om de sexslaaf van een vrouw of meerdere vrouwen te zijn, maar dat zijn enkel nog maar fantasieŽn.
Aantal keer gelezen:
1036
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)