Spannendverhaaltje.nl

De tweede keer met haar

-
16-08-2010
Even later kreeg ik in de auto een sms. WAT NU? Ik stuurde een sms terug dat ik snel iets van me zou laten horen. Ik kon me tijdens mijn bezoek aan de klant niet of nauwelijks concentreren. Ik zag steeds die beelden voor me van haar heerlijke kutje en hoe haar mond zich om mijn pik sloot. Wonderwel sloot ik nog een order af en na anderhalf uur stapte ik weer in mijn auto. Ik zag dat ik 3 sms’jes had. Alle drie van haar. In de eerste schreef ze dat ze sinds tijden niet zo’n opgewonden gevoel had gehad. In de tweede schreef ze dat dit nooit meer mocht gebeuren en in de derde vroeg ze me waarom ik niet reageerde. Het was ongeveer twintig minuten rijden naar haar huis maar ik presteerde het in een kwartier.
Ik ging door de achterdeur naar binnen en daar stond ze. Even keken we elkaar aan maar voor we het wisten lagen we in elkaars armen en stonden we weer heftig te tongen. “Jongen, je weet niet wat je met me doet.” “Ik weet het”, antwoordde ik, “ik heb hetzelfde”. “Dit kan niet en mag niet hoor” zei ze nog. Ik zei niets maar knikte van ja. Maar ik kon mijn handen niet bedwingen. Met de ene kneedde ik haar borsten en de andere had ik in haar broek gestopt. Ze was echt kleddernat. “Wacht even”, zei ze en ze deed de deur op slot. Ze pakte mijn hand en samen liepen we naar boven. We rukten elkaars kleren van het lijf elkaar ondertussen likkend en strelend. Ik vroeg haar of ze mijn pik wilde voelen en ze zei dat ze het graag achterlangs wilde.
Ik zag dat ze een grote spiegel op de gang hadden en ik leidde haar voor de spiegel. Ik stond achter haar en omvatte haar lekkere volle tieten. Ik zei:” Heb je wel eens voor de spiegel gemasturbeerd?” Ze antwoordde van niet en ik legde haar hand in haar kruis. “Doe dan”. Ze maakte haar vinger nat en begon over haar klitje te wrijven. Samen keken we hoe ze zich streelde. Mijn pik stond hevig tegen haar kontje te kloppen. Ik zei tegen haar dat ze haar vinger in haar kut moest steken. Ze stak er twee in en neukte met haar vingers haar natte gleuf. Ik trok haar hand naar mijn mond en likte haar vingers af. Ik proefde haar heerlijke nattigheid. Ik duwde haar op haar knieën en zei: “daarnet was het te kort, laat me nog eens voelen hoe lekker je kunt pijpen’. Ze omvatte mijn lul met haar hand en trok het velletje helemaal naar achter.
Ze likte met haar hete tong over mijn eikel tot aan mijn balzak die ze met haar andere hand zachtjes kneedde. Tijdens het likken keek ze me aan en vroeg ik dat lekker vond. Toen sloot ze haar lippen strak om mijn eikel en begon me te pijpen zoals ik nog nooit afgezogen was. Net of er een enorme strakke kut om mijn paal zat. Ze gaf kleine kneepjes in mijn ballen die enorm gevoelig waren. Samen keken we in de spiegel hoe haar mond mijn pik verwendde. Ik greep naar haar billen en stak mijn vinger in haar kletsnatte spleet. Terwijl ik mijn hand snel bewoog hoor ik het soppende geluid. Ik voelde dat ik ging komen en waarschuwde haar. Ze stopte en zei dat ze het niet prettig vond om sperma in haar mond te krijgen. Ik vond dit jammer maar drong niet aan. Om mijn orgasme uit te stellen, trok ik haar naar het bed en gooide haar op haar rug.
Ik trok haar benen uit elkaar en legde haar enkels om mijn schouder. Haar gezwollen lipjes keken me uitdagend aan en ik begon er hard op te zuigen, ondertussen met mijn vingers haar klitje strelend. Ik voelde dat ze wat vocht spoot en slurpte het op. Ik keek hoe ze verheerlijkt lag te genieten terwijl ik haar likte en hoe ze zelf aan haar tepel zoog. Ik draaide haar op haar buik en trok haar kontje omhoog. Ik zette mijn pik tussen haar schaamlippen en stootte in één keer diep in haar. Ik pakte haar bij haar heupen en bereed haar hard en snel. Ze kreunde telkens greep met haar hand tussen haar benen om haar klit te strelen. Ik gaf haar een pets op haar billen en vroeg of ze dat lekker vond. “Ja, sneller harder” zei ze tot mijn verbazing want dat had ik niet van haar verwacht. Ik sloeg haar iets harder tot haar billen rood waren en ze kwam schokkend klaar.
Ik stootte nog een paar keer en zei dat ik ging komen. Ze riep: “wacht even en trok zich snel terug. Ze ging op haar rug liggen en pakte mijn pik en begon we af te trekken. “Ik wil het over mijn tieten”. Na een paar rukjes kwam ik met een dikke hete straal geil. Ik had sinds jaren niet meer zoveel sperma gespoten. Ze rukte totdat er niets meer uitkwam ik smeekte om te stoppen. Mijn voorhuid was helemaal opgerold en teruggetrokken. Ze zag dat en maakte mijn eikel nat met haar tong en trok mijn huidje weer op zijn plaats. Ik vroeg haar om nog even door te gaan totdat hij weer helemaal goed zat. Uitgeput vielen we allebei op bed. Samen maakten we toen een afspraak dat dit nooit aan iemand verteld mocht worden, zelfs niet aan de beste vriend of vriendin want als dit uit zou komen, zouden niet alleen onze gezinnen getroffen worden maar de hele familie.
Haar man was de neef van mijn vrouw. Dit was het begin van een periode die een aantal maanden zou duren met nieuwe experimenten, spannende afspraakjes, stiekeme sms’jes en chatten. Eindhoven was nog nooit zo vaak bezocht als in die maanden. Vervolg komt.
Aantal keer gelezen:
922
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)