Spannendverhaaltje.nl

De tussenpersoon

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door Pieter meer verhalen van Pieter De tussenpersoon!
Ik heb enige jaren geleden een polis afgesloten als aanvulling op mijn pensioen. Het bedrijf waar ik dat destijds heb afgesloten heeft de financiŽle crisis niet doorstaan. De gehele order-portefeuille is daardoor verdeeld door een aantal andere tussenpersonen. Nu blijkt achteraf dat ik ook nog te maken heb met een woekerpolis, hetgeen me min of meer het vertrouwen in de gehele verzekeringswereld heeft ontnomen. Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben de afgelopen maanden regelmatig gebelt met de vraag de polis weer eens door te nemen. Na een aantal keer de boel afgehouden te hebben dacht ik 'Ach, laat ik de boel maar weer eens aan een inspectie onderwerpen'.
Na verloop van tijd ging dus de telefoon met de vraag om een afspraak te maken bij mij thuis. De vriendelijke mevrouw aan de andere kant van de lijn kijkt in de agenda van de tussenpersoon in mijn rayon. Ach, zegt ze, je krijgt een nieuwe medewerkster van ons op bezoek. Ik vraag aan haar of het een probleem geeft de afspraak overdag te plannen op mijn ADV-dag. Ze zet de afspraak om 13.00 uur en vermeldt dat ze hoopt op een prettig gesprek en dat ze 'Sanne, een leuke meid' zal inlichten over de afspraak overdag. Met het moment dat ik de telefoon ophang denk ik 'Sanne'. Meestal krijg je zo'n snelle gozer op de stoep, maar dit klinkt een stuk beter.
Ik ben momenteel vrijgezel en zie er best goed uit. Ik ben frequent bezoeker van de sportschool en loop regelmatig wat kilometertjes hard. Verder ben ik van normale lengte (180 cm) en heb een gezonde kleur met donkerblonde krullen. De dag is daar en Sanne kan ieder moment bij mij op de stoep staan. Echter, het is 13.00 uur, geen Sanne. De tijd verstrijkt, 13.20 nog steeds niets. Dan gaat om 13.30 uur de bel en ik doe open. Ik sta oog in oog met een oogverblindende schoonheid. De dame die met mij de afspraak maakte en terloops zei 'een leuke meid' maakte een understatement. Ik schudde haar de hand, waarna Sanne zich met een rood hoofd voorstelde. Ze verontschuldigde zich voor de vertraging, maar ze had gigantisch in de file gestaan. De randstad zat muurvast.
Nadat ze binnen was getreden wees ik haar de weg naar de woonkamer. Ze ging op de bank zitten en deed haar koffer open Ik ging tegenover haar zitten en vroeg of ik iets voor haar kon doen. Nou, zegt ze, mijn accu van mijn laptop is bijna leeg, heb je een verlengsnoertje voor mijn lader. Ik loop naar de kast en rol het snoer uit. Ze staat op en steekt de stekker in het stopcontact. Nu pas heb ik de mogelijkheid haar eens goed te bekijken. Ze is zakelijk en toch best sexy gekleed. Ze draagt een witte strakke bloes met daar overheen een blazer met krijtstreepje. Daaronder een strak rokje tot op de helft van haar bovenbeen, ook in krijtstreepmotief. De mooie curves zijn goed te zien. Ze heeft haar lange haar op gestoken en boven op haar hoofd een trendy zonnebril. Ik schat haar op een jaar of 25.
Nadat ze was geÔnstalleerd ging ik weer tegenover haar zitten. Ze had haar benen netjes over elkaar, maar wat een fantastisch uitzicht had ik in mijn eigen woonkamer. Ik vraag of ze wat wil drinken, en haar antwoord was thee. Vanuit de keuken ging het eerste gesprek wat over koetjes en kalfjes. Ze bleek in Naarden te wonen. Nu wil het toeval dat ik daar in het verleden best wel veel ben uit geweest. Ik kende de omgeving goed en al snel ging het gesprek over uitgaan en dergelijke. Het was eigenlijk heel gezellig. Nadat ik de thee voor haar neer heb gezet en zelf een watertje neem ga ik weer in mijn stoel zitten.
Ze heeft de laptop op schoot genomen en heeft haar voeten nu naast elkaar staan. Ze is druk bezig in te loggen op de computer op de zaak en is ongemerkt iets onderuit gezakt. Hierdoor is haar rokje wat iets omhoog geschoven. Niet veel, maar net genoeg om mij een prima blik tussen haar benen te gunnen. Ik zie bij tijd en wijlen een lichtblauw slipje verschijnen. Dit bezorgd mij een warm gevoel in mijn kruis en er begint iets te steigeren. Na enige tijd kijkt ze op en zegt ze dat ze eindelijk ingelogd is. Op dat moment kijk ik van haar kruis op en in haar ogen zie ik een blik dat ze door heeft waar ik al die tijd naar heb zitten kijken. Ze herpakt zichzelf en begint met het gesprek. Ze verwerkt mijn antwoorden in het programma op de laptop. Het is echter voor mij te laat. Er heeft zich een geilheid van mij meester gemaakt, die niet meer afneemt. De bobbel in mijn broek probeer ik met mijn shirt te verhullen.
Na enige tijd vraagt ze of ik even mee wil kijken op de computer en wil bevestigen wat ze heeft ingevuld. Daar had ik niet op gerekend, want er is nu geen verhullen meer aan. Ik sta op en loop naar de bank waar ze zit. Zo, zegt ze, volgens mij krijg ik een staande ovatie!! Nu ben ik degene die een kleur krijgt van deze directe aanpak. Ik ga naast haar zitten. Maar in plaats van de antwoorden te checken lapt ze de laptop dicht en neemt ze me vol op de mond. Onze tongen verstrengelen zich in elkaar en dansen de tango. Na enige tijd laat ze los en ontdoet zich van haar blazer. Nu pas zie ik de omvang van haar borsten. Ze zijn niet heel groot, maar wel lekker stevig. De knoppen priemen door de stof van haar blouse. Weer raken we verzeild in een tongzoen en ik laat mijn handen over haar tieten glijden. Ik maak daarna haar blouse los en trek hem uit. Ik zie een half open BH in dezelfde kleur blauw die ik herken van haar slipje. Ondertussen zit Sanne aan mijn broekriem te trekken. Mijn broek wordt naar beneden getrokken en ze steekt haar hand in mijn boxer. Met haar hand streelt zij mijn ondertussen nat geworden eikel. Na enige tijd sta ik op en ga op de grond voor Sanne zitten. Ik maak haar rok los en trek deze, nadat ze haar kontje iets oplicht, naar beneden.
We hebben nu allebei alleen ons ondergoed nog aan. Ik leg Sanne teder op haar rug op de bank. In het lichtblauwe slipje zie ik een donkerblauwe natte plek. Ik begin de binnenkant van haar linkerbeen te likken en kussen en werk langzaam naar boven. Haar poesje sla ik over en ga via het rechter been weer naar beneden. Na enige tijd smeekt ze me haar poes te likken. Ik geef waar ze om vraagt en begin haar poesje door haar slipje heen te likken. Sanne heeft haar kutje bijna kaal geschoren. Alleen een streepje kortgeschoren haar geeft aan waar je moet zijn. Ze beweegt haar bekken langzaam maar steeds sneller op en neer. Haar ademhaling begint te stokken. Als ze op het punt staat te ontploffen stop ik even en trek haar inmiddels doorweekte slipje uit. Dan herhaal ik mijn liksessie en komt ze heerlijk en kreunend klaar. Zo, zegt Sanne, nu ben jij aan de beurt. Ze trekt haar benauwende BH uit gevolgd door mijn boxer. Ze pakt mijn leuter vast en houdt hem omhoog. Ze neemt 1 voor 1 mijn ballen in haar mond en laat ze er weer uitploppen. Een hemels gevoel. Dan trekt ze mijn voorhuid naar beneden en een grote, van het vocht glimmende eikel, wordt zichtbaar. Ze maakt haar lippen nat en begint aan een lekkere pijpbeurt.
Met lange halen en een flitsend tongetje laat ze mijn bloeddruk oplopen. Na enige tijd houdt ik het niet meer en kom op haar tong klaar. Dikke stralen pap deponeer ik in haar mondje. Ze slikt het lekker door. Nu heb ik even tijd nodig om bij te komen, maar Sanne is zichzelf aan het vingeren en wederom kletsnat en klaar voor actie. Om nog wat tijd te rekken zet ik nogmaals mijn mond op haar klit. Een minuut later ben ook ik weer op oorlogssterkte. Ik leg een kussen op de grond en zet haar op haar knieŽn met haar bovenlichaam op de zitting van de bank. Ik heb nu uitzicht op een perfect kontje met daartussen een prachtige natte pruim. Neem achter haar plaats en zet mijn eikel tegen haar lippen. Langzaam voer ik de druk op en na een paar stoten heeft ze mijn leuter geheel opgezogen. Ik begin met stoten en houdt me ondertussen bezig met haar heerlijke borsten. Ik buig me voorover en begin haar nek te kussen. Nu begint ze te wat meer geluid te maken en wordt kreunen afgewisseld met ooh's en aah's. Ik ga lekker door met stoten en steek mijn vinger in haar mond. Als ze na verloop van tijd op het punt staat klaar te komen steek ik mijn vinger in haar kontje. Dit mist zijn uitwerking niet, en ze komt bulderend klaar. Ook ik kom een minuut later in haar poesje klaar. Uitgeput zitten we naast elkaar nog wat na te genieten. Dan opeens zegt Sanne 'Je moet ons vraaggesprek nog bevestigen!' Ik open de laptop en bevestig alle antwoorden. Sanne heeft zich weer in haar mantelpakje gehesen en pakt haar spullen bij elkaar. We nemen afscheid met een tongzoen en ze verlaat mijn woning. Teruggekomen in de woonkamer zie ik haar natte slipje nog liggen. Ik ruik nog eens de heerlijke geur van Sanne. Een paar dagen later krijg ik een mailtje van Sanne met een bevestiging dat mijn verzekering met succes is omgezet. Ze besluit met de woorden dat ze 'iets' vergeten is en dat binnenkort komt ophalen. Ik kan niet wachtenÖÖ
Peter.
Aantal keer gelezen:
767
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)