Spannendverhaaltje.nl

De snollige vriendin - 2

-
16-08-2010
Het volgende weekeinde, die zondag, zou ze alleen thuis zijn. Haar ouders gingen de hele dag naar de vader van haar moeder zodat we het rijk even alleen hadden. Al om tien uur stond ik voor haar deur en haar ouders waren inderdaad net vertrokken. Ik belde aan en Inge deed al snel open. Ze zag er heerlijk uit. Eenvoudig met een strakke spijkerbroek en blouse maar ze was een gewoon mooie meid. In de gang stonden we al direct te tongen en al friemelend naar de kamer waar ze de koffie al had klaarstaan. We hadden al afgesproken dat het een sekszondag zou worden. Lekker naar boven naar haar slaapkamer en het bed in. Ik was weer erg geil en had al direct een stijve. We gingen een bakje koffie drinken en rookten een sigaretje. Inge draaide de luxaflex iets dichter zodat we geen inkijk hadden van de buren en we gingen naar boven.
We kleedden ons snel uit en ik keek naar Inge die onder haar kleding niets aanhad. Ze was er klaar voor. Naakt stonden we voor elkaar en we begonnen weer te tongen. Mijn lul drukte tegen haar onderbuik en Inge wreef over mijn kont. Heerlijk onze naakte lichamen tegen elkaar. Ik kuste haar nek en zakte naar haar mooie borsten. Ik knabbelde zachtjes op haar stevige tepeltjes en Inge zakte onderuit en gleed op haar bed. Ik gleed over haar heen en ging verder met haar borsten. Ze pakte mijn hoofd en drukte zachtjes deze naar beneden. Ik kuste en likte zo haar buik en onderbuik. Ik kwam zo laag dat ik het typische kutgeil kon ruiken. Ze was geil en nat. Ik kuste haar onderbuik en likte de binnenkant van haar benen. Om haar op te winden ontweek ik nog even haar lekkere kutje. Haar benen had ze nu zo wijd mogelijk en ze begon harder te hijgen. ‘Lik me nu’ zuchte ze. Ik drukte mijn mond op haar warme kut en proefde haar opwindende smaak. Mijn tong gleed naar binnen en ik trok met mijn vingers haar kutlippen opzij.
Ik wou vrij spel. Mijn tong vond haar klitje en ik begon haar geil te masseren. Ik likte haar en ondertussen stak ik mijn wijsvinger in haar geile hol. Ze was erg nat en glad. Gemakkelijk ging mijn middelvinger er ook bij in en met twee vingers neukte ik terwijl mijn tong haar klitje verwende. Ze hijgde en steunde. Inge was heet en geil. Ik voelde haar kutspieren knijpen om mijn vingers. Ik trok de natte vingers uit haar kut en drukte met de gladde wijsvinger op haar anus. Ik wou haar kont ook vingeren. Dit was voor het eerst dat ik zover ging met haar maar ze liet het toe. Ik likte en drukte langzaam mijn vinger in haar reetje. Inge pakte mijn hoofd en drukte deze harder op haar kut. ‘Jaaaah ik kommmm….’ Ze kwam schokkend klaar en drukte mijn hoofd weg. Mijn vinger gleed uit haar reetje en ik ging op haar liggen terwijl ze nog nablies van haar orgasme. Ik drukte mijn stijve lul in haar kut en begon te neuken. Ik stond door het geile werken aan haar kut en kont op springen en wou ook klaarkomen.
Ik begon haar te neuken en kuste haar op haar mond. Mijn mond en gezicht nat van haar kutsap en Inge kuste me en likte mijn gezicht. Ze proefde haar eigen sap en ik wou komen. Mijn lul stond op springen. Maar wou niet in haar kut want ik wou die dag nog veel likken en vingeren. ‘Ik kom Inge’ kreunde ik. ‘Ik hou het niet lang meer’. Ze wreef met haar handen over mijn rug en werkte gewillig mee met haar heupen. Ze neukte mee en wou me ook laten komen. Ik trok mijn lul uit haar kut. Ik kwam overeind en nam de natte schokkende lul in mijn hand. ‘Lik me even’ hijgde ik. Ik kwam naar voren en Inge kwam half overeind. Ze bloosde ervan. Ik ging nu ook wel ver. Om in haar mond klaar te willen komen. Ik was geil en trok me af met mijn lul in haar mond. Ze zoog en ik hield met een hand haar hoofd beet en rukte aan mijn lul. ‘Ik kom Inge, nu..” Een golf geil spoot in haar mondje en ze trok zich terug. Hierdoor schoot de tweede straal op haar lippen en kin. De rest schokte op haar keel en borst. Ik rukte en rukte.
Ik kwam heerlijk klaar. Wat is dat toch heerlijk om gepijpt te worden. Inge ging achterover liggen en ik naast haar. Ik keek naar haar en zag het sperma op haar mond en keel zitten. Ook was er geil op het kussen gekomen. Ik stond snel op en pakte een handdoek. Ik ging naast haar zitten en Inge veegde haar gezicht schoon. ‘Dat was heerlijk’ zuchtte ik. Ze lachte. ‘Én nog maar het begin.’ Ze gooide de handdoek naast het bed en trok me naar haar toe. ‘Dat was fantastisch weet je dat, wat je deed daar beneden’ Ze kuste me en trok me weer naast haar. We vrijden wat, streelden elkaar en kwamen bij van de snelle opening. ‘Je wind me ook erg op Inge” vertelde ik haar. Dat was ook zo. Ze was een echt vrouwelijk meisje. Mooi slank met leuke borsten en een lekker kontje. Ze had ook zo’n lekker mondje met opwindende lippen. Heerlijk pijpmondje. Ze wreef weer over mijn lul die weer harder werd. ‘Pijpen is voor jou wel het lekkerste niet?’ giechelde ze. Ik beaamde dat. ‘Ja dat windt me erg op, en jij doet het zo heerlijk’.
Ze ging zitten en kneep zachtjes in mijn lul. ‘Hij is er weer” ze keek er begerig naar. ‘Ik wil weer geneukt worden straks’. Ze ging verzitten en kroop op haar knieën tussen mijn benen. Ze keek me aan en nam de lul in haar hand. ‘Maar eerst zal ik jou eens verwennen’. Ze stak de wijsvinger van haar ander hand in haar mondje en maakte deze nat. Toen nam ze mijn lul en opende haar mond. Ze begon me weer heerlijk oraal te verwennen en ik voelde hoe ze mijn anus met haar vinger opzocht. Ze wou ook in mijn kont! Haar hoofd ging nu ritmisch op en neer en ik voelde hoe haar vinger in mijn reet schoof. Wat een sensatie! Óh Inge dat is heeeerlijk’ zuchtte ik. Nu neukte ze mijn kont en sabbelde mijn lul tot een enorme harde paal. Ze smakte overdadig. Dat kon nu. Er was verder niemand thuis. Ik keek naar haar en zag haar blonde hoofd op en neer gaan. Ze liet mijn lul uit haar mond floepen en nam voorzichtig, èèn voor èèn, mijn ballen in haar mond. Ze likte mijn zak vakkundig moet ik zeggen en onderwijl zat haar vinger nog steeds in mijn kont.
Ze kwam even omhoog. ‘Lekker?’ vroeg ze geil. Ik kreunde. ‘Heerlijk’gromde ik. Ze nam mijn lul weer in mijn mond en zoog en voelde haar tong kronkelen. Plotseling hield ze op en kwam overeind. Nu wou ze op mijn lul zitten en langzaam liet ze zich zakken en mijn lul schoof weer gemakkelijk in die heerlijke snee. Haar handen steunden op mijn schouders en Inge begon me te neuken. Ik wreef over haar billen en zag hoe haar borsten meedeinden in het ritme. Ik ging wat naar voren en kreeg het voor elkaar mijn vingerkootje weer in haar reetje te duwen. Mijn lul in haar kut en vinger in haar kont. ‘Beide gaatjes nu gevuld Inge” fluisterde ik. Ze kreunde. Ritmisch ging ze door en ik zag kans haar ook een beetje te neuken in haar reet. Met mijn vinger. Ze boog nu echt voorover en beet zachtjes in mijn schouder. Wat een heerlijk standje. Mijn lul schoof op en neer in haar warme grotje en ik hield haar kont beet en vingerneukte haar aars. ‘Je moet me nu weer likken’ hijgde ze geil. ‘Ík wil klaarkomen’ Ik knikte.
Mijn vinger weer uit haar kont en Inge ging naast me liggen. Ik pakte een borst en kneep er zachtjes in. Onderwijl kroop ik over haar en stak nog even snel mijn lul in haar kut. ‘Lekkere geile meid’ fluisterde ik. Ik neukte nog even en toen liet ik de lul uit haar kutje glippen en zakte met mijn mond naar haar geurige kruis. Net als toen ging ik haar weer vingerneuken in haar anus maar nu ook in haar kut. Mijn ringvinger in haar aars en wijsvinger in haar poes. Onderwijl likte ik haar klitje. ‘Ooooh jaaaaa’ hijgde ze. Ik pakte haar flink in haar anus en ze genoot. Haar benen had ze nu over mijn schouders en ik merkte dat ze begon te komen. ‘Jaaah ik kom nu’ Ze begon te schokken en ik bleef likken en vingeren totdat ze helemaal klaar was. Ze trok me weg bij haar kruis. ‘Ohh wat is dat toch lekker Marc’ zuchte ze. Ik was ook buiten adem maar had nog een enorme stijve lul. Ik ging naast het bed staan en begon me af te trekken terwijl Inge daar amechtig op het bed lag. Ze keek naar me, enigszins verlegen met rode wangen.
Ik kon zo klaar komen met die geile meid daar op het bed. ‘Ik kom bijna Inge’ hijgde ik. ‘Waar moet ik het laten?’ Vrouwen komen nooit met een duidelijk antwoord. “Waar wil je?” vroeg ze zedig. Ik wist het wel. ‘In je gezicht’ fluisterde ik. Alleen de gedachte al liet me bijna klaarkomen. Ze kroop wat naar me toe en deed haar ogen dicht. Haar mond was nu vlak bij mijn lul en ik begon te trekken. Ik pakte haar hoofd en duwde deze tegen me aan. Mijn lul en hand raakten nu haar wang en ik voelde het geil komen. ‘Nu komt het hoor’ zuchtte ik. Ik rukte en Inge hield haar ogen stijf gesloten, bang voor sperma in haar ogen. Dat geile meisje was hier voor in! Ze liet het allemaal toe en vroeg me af wat haar grens was. Aan mij dat te ontdekken. Ik rukte aan mijn stijve lul en ik begon te spuiten. Het sperma floepte op haar mond en neus.
De hoeveelheid was iets minder als de eerste keer maar toch behoorlijk. Wat was dat geil zeg. Ik drukte mijn kloppende lul op haar wang terwijl de laatste druppels eruit werden geperst. Ze deed haar ogen weer open en glimlachte wat verlegen. Ik ook. De geiligheid was wat verdwenen en ik pakte snel haar handdoek die ze aanpakte. Ze wreef het sperma op en viel achterover op het bed. ‘En ben je lekker klaargekomen?’ vroeg ze. ‘Heerlijk en geil’ antwoordde ik. We gingen naast elkaar liggen. Een laken over ons heen en zowaar vielen we even in slaap.
Aantal keer gelezen:
805
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)