Spannendverhaaltje.nl

De secretaresse

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Bones Eindelijk was het zover, mijn eerste dag als secretaresse. Ik zat achter mijn bureau. Ik had mooie glimmende zwarte laarzen aan, een rok tot aan mijn knieen en een wit doorschijnend bloesje die half open geknoopt was. Mijn bh scheen door het bloesje heen. Mijn haren had ik opgestoken in een knotje.
Ik hoorde dat mijn baas mij riep. Hij vroeg om een kop koffie. Toen ik die bracht bukte ik voorover om de koffie op zijn tafel te zetten. Omdat mijn borsten zo groot waren knapte er een knoop van mijn bloesje en rolde op de grond onder zijn bureau. Mijn borsten vielen nu bijna uit mijn witte bloesje. Mijn baas kreeg een rood hoofd en kon zijn ogen niet van mijn tieten afhouden. Ik kroop onder zijn bureau om mijn knoop te vinden. Ik zag de benen van mijn baas en keek omhoog. Ik zag dat zijn lul hard was, er zat een grote bobbel onder zijn broek. Geil keek ik ernaar. Wat zou ik die graag afzuigen. Ik schrok toen mijn baas vroeg of ik de knoop al kon vinden. Snel zocht ik door. Onder zijn stoel vind ik de knoop en ik keek weer omhoog. Ik legde mijn hand aan de binnenkant van zijn been en voelde dat mijn baas schrok. Dat kon me niks schelen en ik ging verder. Ik schoof mijn hand dichter bij zijn lul. Ik zag zijn lul nog harder worden. Ik legde mijn hand op zijn broek en wachte zijn reactie af. Hij bleef stil zitten. Ik masseerde zijn lul en maakte zijn broek open. Langzaam deed ik zijn rits naar beneden. Ik voelde hoe hard zijn dikke lul was. Ik trok zijn boxershort naar beneden en zag zijn gigantische lul. Ondertussen was ik ontzettend geil geworden. Ik begon zijn lul af te trekken en hoorde mijn baas zacht kreunen. Langzaam bracht ik mijn hoofd naar zijn lul en gaf een lik aan zijn eikel. Mijn baas kreunde harder. Ik bracht mijn zachte lippen naar zijn lul en nam zijn eikel in mijn mond. Langzaam ging ik op en neer en zoog aan zijn harde lul. Ik voelde hoe mijn kut nat werd. Ik nam zijn lul helemaal in mijn mond en begon hard te zuigen. Heerlijk voorvocht kwam er uit. Mijn baas kreunde heerlijk en ik zoog harder en harder. Ondertussen masseerde ik zijn ballen en mijn baas kreunde dat hij het niet lang volhield. Ik ging sneller met mijn mondje op en neer en likte zijn hele lul zeiknat. Soppend pijpte ik hem. Hij begon harder te kreunen en te hijgen en ik ging steeds sneller. Ik likte aan zijn eikel en zoog zo hard ik kon. 'ik ga komen' hijgde mijn baas. Nog harder zoog ik en ik voelde dat het warme sperma in mijn keeltje werd gespoten. Gulzig zoog ik al zijn sperma naar binnen. Mijn baas kreunde en rilde en heerlijk kwam hij klaar in mijn mondje. Ik slikte al zijn sperma naar binnen en likte zijn lul schoon. Snel deed ik zijn box omhoog en maakte zijn broek dicht. Ik pakte mijn knoop en kroop onder zijn bureau vandaan. Ik keek hem ondeugend aan en haalde met mijn vinger nog wat sperma uit mijn mondhoek en likte het van mijn vinger af. Ik zag mijn baas verlekkert kijken en voldaan liep ik zijn kantoor uit.
De volgende dag liep ik naar mijn kantoor. Ik had nog wat documenten liggen die ik aan mijn baas moest geven. Ik liep naar zijn kantoor en ik was verbaast toen ik hem niet zag zitten. Ik liep naar zijn bureau en legde de documenten neer. Toen ik me omdraaide kwam mijn baas binnenlopen. Hij zei niks, deed de deur dicht en draaide hem op slot. Hij liep naar mij toe en fluisterde in mijn oor dat hij gister lang niet genoeg had gehad. Ik had vandaag een korter rokje aan en een panty die vastzat aan mijn string. Mijn laarzen kwamen tot mijn knieŽn. Ik had een heel klein wit stringetje aan en ik had een bloesje aan die nog meer doorscheen dan gister. Ik drukte me tegen mijn baas aan en hij voelde mijn dikke tieten tegen zijn lichaam schuren. Gelijk kreeg hij een stijve lul. Hij bekeek mij eens goed en zag mijn korte rokje. Ik draaide me om en duwde mijn billen in zijn kruis. Ik voelde zijn harde lul tegen mijn kontje aan. Hijgend fluisterde hij in mijn oor dat ik er zo lekker geil uit zag dat hij me wel moest nemen. Hij duwde me voorover zodat ik met mijn dikke borsten op zijn bureau lag. Ik spreide mijn benen en hij trok mijn rokje omhoog. Hij zag mijn doorweekte witte stringetje en schoof hem opzij. Hij haalde zijn harde lul uit zijn broek en zette hem tegen mijn natte kut. Ik kreunde terwijl hij zijn dikke lul langzaam in mijn diepe kut schoof. Steeds sneller stootte hij in mij en ik kreunde harder en harder. 'ga door, sneller, neuk me' hijgde ik. Hij stootte nu keihard in mijn natte kut. Ik voelde dat ik bijna ging komen. Hij pakte het bureau vast waardoor hij harder kon stoten. Ik hield het bijna niet meer en kreunde 'ik kom'. Nog sneller stootte hij waardoor ik heerlijk klaarkwam. Mijn kut trok samen en mijn kutsappen stroomden eruit. Mijn baas kreunde 'ik kom ook' en ik voelde zijn heerlijk warmde sperma diep in mijn kut spuiten. Hij stootte nog een paar keer en kwam hijgend over mij heen liggen. Uitgeput lagen we op zijn bureau. Mijn baas fatsoeneerde zich en bedankte mij voor mijn goede prestaties op het werk. Ik trok mijn kleding goed en liet mijn doorweekte stringetje op zijn bureau liggen. Terwijl ik naar de deur van zijn kantoor liep voelde ik zijn sperma uit mijn kutje lopen. Ik draaide me om keek mijn baas aan ging met mijn wijsvinger langs mijn been waar inmiddels een riviertje van sperma liep en stopte mijn wijsvinger met zijn sperma in mijn mond en likte hem schoon.
Goededag meneer!
Aantal keer gelezen:
873
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)