Spannendverhaaltje.nl

De schoonmaakster

-
16-08-2010
Elke twee weken komt de schoonmaakster langs om het huis te doen. Het is een Filippijnse studente die graag wat geld wil verdienen. Zelden zie ik haar omdat ik altijd op mijn werk ben. Deze keer werkte ik echter thuis en was vergeten dat ze zou komen. Om 10.00 uur hoorde ik de voordeur open gaan; ik riep naar beneden dat ik boven aan het werk was. Ze ging beneden aan de slag en om 11.00 uur dronken we samen koffie. Het was een spontane meid die er ook nog aantrekkelijk uit zag. Met haar zwarte glinster ogen nam ze alles in haar op. Ik vertelde dat ik op de computer aan het werk was. Zelf werkte ze ook veel op de computer op school, maar thuis had ze er nog geen. Enigszins aarzelend vroeg ze of ze misschien op mijn computer wat informatie van internet mocht halen. Ik vond het prima en we spraken af dat zodra ze klaar was ze mocht internetten. Om twaalf uur kwam ze boven.
Ik legde uit hoe ze op het internet kon komen en liet haar alleen om beneden broodjes voor ons klaar te gaan maken. Na een half uur riep ik dat de broodjes en koffie klaar stond. Ze kwam naar beneden en keek me glinsterend aan. We aten gezellig en ik vroeg of het gelukt was. Ja hoor zei ze, het ging prima. Onderwijl keek ze me uitdagend aan en ik vroeg me af wat er gebeurd was. Mooie plaatjes heb je op de computer staan zei ze. Plaatjes vroeg ik verwonderd? Uitdagend keek ze me aan, moet ik ze laten zien. Ik liep achter haar aan naar boven en was benieuwd wat ze me ging laten zien. Toen ik zo achter haar de trap op liep gleden mijn ogen over haar strakke kontje. Ze zag er toch wel bijzonder appetijtelijk uit in dat strakke jurkje. Het was me nog niet opgevallen, maar ze had zo te zien een geweldig lichaam. In mijn kruis begon iets te broeden. Ze ging achter de PC en opende een bestand met foto’s.
Nu wist ik het weer, het waren sexfoto’s van internet die ik bewaard had omdat ik ze opwindend vond. Deze plaatjes bedoel ik zei ze terwijl ze zich omdraaide en me uitdagend opnam. Mijn blik gleed van het bestand naar haar lichaam. De bovenkant van het jurkje stond strak gespannen en van zo dichtbij kon ik de stijve knoppen door de stof heen zien prikken. Oh, dat zijn foto’s die ik een keer bewaard heb omdat ik ze mooi vond, zei ik zo luchtig mogelijk. Laten we ze dan samen bekijken, misschien vind ik ze ook wel mooi. Ze opende het bestand en de eerste naakte vrouw kwam in beeld. Een Aziatische schone in een doorzichtig gewaad. Je hebt een goede smaak zei ze en bladerde verder. Ik begon het steeds warmer te krijgen. Deels omdat ik wist dat de andere foto’s niet zo onschuldig waren en deels omdat ik vlakbij een zeer opwindend schepsel stond. De ene geile foto na de andere schoot voorbij. Uiteindelijk stopte ze bij een foto van een Aziatische vrouw die languit op een bank lag, met haar gezicht onder de sperma; een druipende lul was nog half zichtbaar.
Dit vind ik de opwindendste foto uit de serie zei ze en draaide zich naar me toe. Met hongerige ogen keek ze me aan. Je hebt inderdaad de geilste foto er uit gepikt, ik droom er vaak van om zo iets mee te maken merkte ik hoopvol op. Ze bleef me enige tijd lang en zwoel aankijken, nou daar moeten we dan maar iets aan doen. Ze stond plotseling op en liep de kamer uit naar beneden. Ik sloot de computer af en ging ook naar beneden waar ik het eten en drinken klaar had staan. Ik vroeg me af wat ze met de opmerkingen kon bedoelen en bedacht hoe ik het onderwerp nogmaals onder de aandacht kon brengen. Wie weet zat er dan wel meer in. Toen ik beneden kwam en de kamer in liep bleef ik als versteend staan. Ze lag uitgestrekt in de bank met het jurkje tot op haar heupen opgeschort en van boven open geknoopt. Mijn ogen gleden over haar prachtige stevige tieten die brutaal uit de opening staken; de beha had ze blijkbaar snel naar onder getrokken. Toen gleden mijn ogen naar het kleine gele slipje.
Door de stof kon ik duidelijk het donkerzwarte schaamhaar zien. Ze gleed met een hand in het slipje en begon zichzelf ongegeneerd te vingeren. En, zou je deze foto ook bewaren, vroeg ze me brutaal. Zeker weten antwoordde ik maar er ontbreekt nog iets. Dat klopt zei ze maar daar kan jij volgens mij wel voor zorgen. Ik liep naar haar toe en pakte haar parmantige borsten beet. Wat een prachtige tieten heb je complimenteerde ik haar terwijl ik ze stevig masseerde en de harde donkere tepels tegen mijn handpalmen stijgerden. Onderwijl voelde ik hoe haar handen mijn broek opende en mijn inmiddels stijve lul te voorschijn trok. Ik gleed met mijn handen over haar lichaam naar het miniscule gele slipje en trok dat naar beneden. Mmm wat een lekker sappig kutje heb je daar terwijl ik man handen steeds kleinere kringen rondom haar uitnodigende spleetje liet maken. Pesterig liet ik mijn vingers langs de buitenkant van haar gevoelige lipjes glijden. Ohh kreunde ze en duwde haar kontje omhoog in een poging meer contact te krijgen.
Na enige tijd liet ik mijn vinger door het werkelijk glibberige spleetje glijden. Het leek wel alsof ze ontplofte. Ze duwde haar kutje tegen mijn hand en begon zelf mee te bewegen. Soepel gleed eerst èèn en daarna nog een vinger naar binnen. Ja, ohh ga door kreunde ze steeds harder. Met mijn duim wreef ik over haar kleine knopje en toen ik ook nog een vinger over haar anus rondjes liet draaien, hield ze het niet langer en kwam hijgend klaar. Ik wil je in me voelen, neuk me smeekte ze me. Ik stapte uit mijn broek en kroop tussen haar gespreide benen. Mijn paal plaatste ik tegen haar kletsnatte spleetje en met een krachtige stoot drong ik diep in haar hete kanaal. Toe maar moedigde ze me aan terwijl ik haar met diepe halen neukte. Zelf was ik ook ongekend geil en ik voelde dat ik al snel zou komen. Ik besloot mijn droom uit te laten komen en trok me terug uit haar zuigende kutje. Ik kroop op haar borsten en bood mijn glimmende lul aan. Ze aarzelde geen moment en hapte de eikel naar binnen.
Terwijl ze zoog duwde ik mijn lul nog dieper in haar keel en begon haar langzaam te neuken. Ik voelde mijn zaad opborrelen en trok mijn schokkende lul uit haar mond. De ene straal sperma na de ander spoot ik in haar mond en gezicht. Ze bleef met open mond hijgend op me wachten. De laatste druppels wrong ik uit mijn lul en deponeerde die op haar tong. Ze likte alles op en genoot er zichtbaar van. Is dit waar je van droomde vroeg ze me geil terwijl het sperma van haar mond, neus en wangen afdroop. Ja zuchtte ik en genoot van het aanzicht. Met haar vingers veegde ze de klodders zaad op en likte het vervolgens ongelooflijk geil naar binnen. Sinds die keer ben ik wat vaker toevallig thuis en heb inmiddels al menig heerlijk uurtje met haar doorgebracht.
Aantal keer gelezen:
1636
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)