Spannendverhaaltje.nl

De schoonheidssalon

-
16-08-2010
Hoi ik ben eric en ik wil graag vertellen over de schoonheidssalon van mijn moeder. Bij ons is de hele beneden verdieping ingericht als salon en dagelijks komen er altijd klanten die zich laten behandelen. Voor mij is dat verboden terrein omdat de dames vaak weinig en soms niets aanhebben des te meer een reden voor mij om toch te proberen om een glimp van ze op te vangen. In het kantoortje van mijn moeder blader ik af en toe door haar agenda om te zien wie er wanneer komt. Kom ik nieuwe namen of namen tegen van vrouwen die de moeite waard zijn dan sluip ik heel stiekum naar de salon. In de salon is een grote muurkast waar mijn moeder haar spulletjes zoals haar archief in bewaard en er is nog net plek voor mij.
Ik heb de deur voorzien van kijkgaatjes en kan zo lekker gluren. Op een dag las ik een nieuwe naam waarbij tussen haakjes stond grote beurt. Ik sloot mezelf op in de kast en wachtte in spanning af. De deur ging open ik zag mijn moeder en achter haar kwam een vrouw van ik schat twintig. Hier is het Sharon zei mijn moeder vriendelijk. Sharon keek rond in de ruimte en toen ze in de richting van de kast keek waarin ik zar kon ik haar goed bekijken een lekker stuk dat zeker. Ik ben er helemaal klaar voor zei Sharon Spontaan en vroeg waar ze zich uit kon kleden. Ze was echt prachtig en ik kon het bijna niet geloven toen ze alles uittrok. Ze ging op haar rug op de behandeltafel liggen. Door mijn ervaring wist ik wel een beetje wat er ging komen. Mijn moeder begon altijd met een gezichts masker en daarna pas met de andere dingetjes.
Sharon der gezicht werd langzaam anders van kleur en als toetje kreeg ze van die speciale lapjes met gezonde werking over haar ogen. Dit moet even een half uurtje intrekken zei mijn moeder ik zal even een muziekje opzetten. Mijn moeder verdween zachtjes en bijna onhoorbaar uit de kamer. Ik wist bijna zeker dat Sharon dacht dat ze nu achter haar burootje zat. Uiterst voorzichtig kwam ik uit de ast en ging vlak bij haar staan. Ze was mooi ze had mooie borsten. Ik liep naar het bureau van mijn moeder en keek op het lijstje. Zelfs haar schaamhaar moest worden gedaan zag ik. Ik was aardig opgewonden en wilde de rol van mijn moeder wel even innemen. Ik pakte een lotion en liet wat in mijn handen lopen. Ik liep naar Sharon die me toch niet kon zien en wreef over haar hals. Ze mocht niets zeggen want dan zou haar masker scheuren.
Ik deed wat lotion in mijn hand en met bijna trillende handen gleed ik naar haar borsten en wreef de lotion helemaal uit. Haar borsten begonnen te glimmen. Alsof ik het altijd al deed wreef ik langzaam over haar borsten. Ze lag er rustig en ontspannen bij en ademde heel rustig. Ik kon het niet laten om met mijn duimen over haar tepels te wrijven die wel wat harder leken te worden. Langzaam gleed ik omlaag over haar buik. Ik deed alles even grondig om niet op te vallen.Ik ging lager tot aan haar schaamhaar grens. Ik liep naar haar voeten en begon 1 voor 1 haar voetjes in te smeren Einde was ik bij haar knieen. Ik legde twee handen op haar boven been en duwde mijn vingers tussen haar dijen. Ze gaf een diepe zucht en deed haar benen uitelkaar zodat ik vrij spel had. Ik smeerde haar been helemaal to boven in en keek steeds aandachtig naar haar kutje.
Ik deed haar andere been ook. Ze vond alles nog steed niet erg. Ik pakte toen 1 voor 1 haar benen en liet ze naast de tafel bengelen. Ik de pakte de fles lotion en liet wat in haar schaamhaar lopen. Met mijn volle hand wreef ik nu de lotion uit over haar kutje. In mijn hand palm voelde ik haar lipjes. Ze zuchtte weer maar bleef heel ontspannen. Ik masseerde haar kutje met mijn vingertoppen. Ze kreunde zelfs even toen ik tussen haar lipjes heengleed. Even vlug gleed ik met mijn vingers door haar schaamhaar en zocht nog vlug kontakt met haar klitje. Ik keek op mijn horloge en verdween snel weer in de kast. Net op tijd zat ik er toen mijn moeder de kamer in kwam. Ze zette de muziek zacht en nam de lapjes van Sharon ogen en haalde het masker eraf. Wat is dit heerlijk zei Sharon en ik zag dat mijn moeder een beetje vreemd keek.
Uit de tas van Sharon klonk het piepen van haar mobieltje. Ze zei mijn moeder dat ze weg moest maar dat ze nog langs zou komen voor een andere afspraak. In de vroege avond ik was alleen thuis ging de deurbel. Via de intercom maakte ik de deur open en liep ondertussen de trap af. Mijn moeder had gezegd als Sharon komt kijk even in mijn agenda voor een afspraak dus nam ik haar mee de salon in. Ik vertelde dat mijn moeder er niet was en vroeg haar of ze nieuw was omdat ik haar niet eerder had gezien. Ik vertelde haar dat ik de assistent van mijn moeder was en loog dat ik in mijn stage zat voor de opleiding van schoonheidsspecialist.
Dat hoor je niet vaak zei ze een jongen die dat wil worden. Moet er nog veel gebeuren zei ik stoer anders wil ik je wel even verder helpen hoor. Ze had helaas nu geen tijd maar gaf me haar telefoon nummer zodat ik haar kon bellen want ze wilde wel proefkonijn zijn maar dan bij haar thuis Wordt vervolgd.
Aantal keer gelezen:
1068
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)