Spannendverhaaltje.nl

De postbode

-
21-08-2010
Het was half 5 en ik moest de hele Hoofdstraat nog. Normaal gesproken was ik rond deze tijd allang klaar. En tot overmaat van ramp begon het ook nog eens te regenen.
Ik ben postbode en moest vandaag 3 wijken doen, omdat ze weer eens een fout hadden gemaakt in de planning. En ik was altijd degene die het op kon lossen. Begrijp me niet verkeerd, ik doe mijn werk met veel plezier, maar niet als het op deze manier gaat.
Met mijn regenpak aan begon ik aan het laatste en moeilijkste stuk van mijn wijk. Ik moest met de post in mijn hand fietsen en dat ging bij mij nog niet helemaal vlekkeloos. Daarnaast waren de villabewoners wel zo slim geweest om hun brievenbus aan het begin van de oprit te zetten, maar wel op een onmogelijke plek om met de fiets te komen.
Na de eerste 8 huizen begon het nog harder te regenen en de post in mijn hand werd natter en natter. Dit ging niet goed zo. Met mijn kaken op elkaar fietste ik verder, ik moest het afmaken. Bij het laatste huis van deze bundel stapte ik af, waarbij mijn voet weggleed op het natte asfalt. Nog net op tijd kon ik voorkomen dat ik viel, maar ik had mijn knie lelijk bezeerd. 'Godver' vloekte ik hard en kon me nog net inhouden om niet mijn fiets op de grond te gooien en naar huis te lopen. Ik was dit echt zat.
Met tegenzin pakte ik de volgende bundel... nog 6 te gaan. Voordat ik de elastieken van de bundel had gehaald was deze al bijna doorweekt. Met een prop nat papier ging ik moeizaam verder.
Halverwege stapte ik af, deed de post in mijn tas en wachtte. Het was nog harder gaan regenen, waardoor het bijna onmogelijk was om nog iets te zien. Ik hoopte maar dat het snel over was, maar het zat me vandaag niet mee. Na 5 minuten stond ik nog steeds stil en voelde dat mijn regenpak niet bestent was tegen deze stortbui. Er gleed een traan over mijn wang en ik was de wanhoop nabij. Ik had het koud, was moe en had sinds vanmorgen 9 uur niet meer gegeten. Ik besloot om mijn regenpak uit te trekken, omdat ik toch al nat was en het wat makkelijker bewoog. Wachten scheen geen zin te hebben, dus stapte ik weer op en fietste naar het volgende huis. Daar stapte ik af, deed mijn tas voorzichtig open, pakte de brieven voor dit adres, deed ze in de bus en fietste weer verder. Zo ging ik systematisch verder om te voorkomen dat de post niet natter werd dan het al was, maar het duurde daardoor wel extra lang. Hoe lang ik nog door kon gaan wist ik niet.
Ineens hoorde ik achter me een fietsbel. Ik kneep in mijn toeter en er werd weer terug gebeld. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik omkeek en Alex zag die net zo doorweekt was als ik. 'Ik was toch al nat, dus ik bedacht me dat ik je net zo goed kon helpen', zei hij. Ik knikte dankbaar, veegde mijn tranen af wat weinig nut had en gaf hem de laatste twee bundels. Hij fietste weg en met de tegenzin die ik net had, zo ging ik nu fluitend aan de gang.
Alex en ik werkten al ongeveer 4 jaar als postbode en sinds een jaartje had ik hem echt leren kennen en was ik gaan inzien dat hij erg leuk was. Vroeger had hij de wijk die ik nu moest doen en hielp ik hem altijd als ik eerder klaar was. Nu was het andersom. Hij was lang, knap, aardig en grappig, dus wat wilde ik nog meer? Een paar weken geleden had ik opgebiecht dat ik hem leuker dan leuk vond, maar hij geloofde me niet, omdat we wel vaker tegen elkaar liepen te geinen. Uiteindelijk bleek dat hij niet hetzelfde voor mij voelde, maar dat maakte me niet zoveel uit, ik had altijd mijn fantasieën nog.
Binnen 10 minuten waren we klaar en fietsten we terug naar het distributiecentrum. Zwijgend reden we naast elkaar. Doordat ik nog een klein beetje met een gevoel van wanhoop in mijn buik zat, maar ook een enorme dankbaarheid voelde naar Alex, was ik te verward om iets te zeggen.
Bij het distributiecentrum aangekomen pakte ik de elastieken uit de tas en liep naar binnen om ze op te ruimen en mijn tijd op te schrijven. Alex wilde net het licht aandoen toen ik terug kwam. 'Wacht', riep ik. Het was eruit voor ik er erg in had en mijn hart bonkte in mijn keel. Wat had ik nou weer gezegd? Moest ik dit wel doen als hij me toch niet zag staan?

Ik liep naar hem toe en gaf hem een kus op zijn mond. Ik keek diep in zijn ogen en wachtte zijn reactie af. Met mijn ogen vol verlangen hoopte ik dat ik hem kon hypnotiseren. Dat hij me kuste en aanraakte. Het duurde lang, maar plots pakte hij mijn hoofd vast en zoende me vol overgave. Ik liet zijn tong naar binnen en voelde kriebels in mijn buik.
Ik met mijn 1,65 stond op de puntjes van mijn tenen en hij met zijn 1,95 moest bukken om me te kussen, dus dat stond niet erg gemakkelijk. Ik pakte zijn hand en trok hem mee naar de rij waar wij al onze post altijd sorteerden. Daar trok ik zijn natte shirt uit en bewonderde zijn gespierde bovenlijf. Ik zoende hem weer en maakte ondertussen zijn broek los. Hij hielp mij uit mijn natte shirt en maakte mijn BH los. Gelijk pakte hij mijn borsten met beide handen vast en duwde me tegen de kast aan. Zachtjes plagend kuste hij mijn borsten, steeds dichter naar mijn tepels toe. Ik begon sneller te ademen en voelde mijn kutje nat worden in mijn toch al doorweekte string.
Toen duwde ik hem van mij af in de dichtstbijzijnde stoel en trok zijn broek helemaal naar beneden. Zou het kloppen dat hij een grote penis heeft, omdat hij zo lang is? Mijn mond viel open van verwondering toen ik hem zag. Die was wel heel erg groot en dik. Toch nam ik hem in zonder aarzelen in mijn mond en begon hem te pijpen. Met zijn pik in mijn mond ging ik op en neer en zoog aan zijn eikel. Hij kreunde. Zo ver als het lukte nam ik hem in mijn mond, maar ik kwam maar net halverwege. Zo’n grote had ik nog nooit gehad. Onverstoorbaar ging ik door en genoot. Af en toe proefde ik wat voorvocht wat ik gulzig oplikte. Zijn paal was nu op volle sterkte en ik deed nog een verwoede poging om hem helemaal in mijn mond te nemen. Ik zou het niet erg hebben gevonden als hij me bij mijn haar had gepakt en me had gedwongen, maar Alex was een echte heer (of hij miste de ervaring). Uiteindelijk lukte het me en ik voelde hoe zijn lichaam zich klaarmaakte voor een orgasme. ‘Moet ik je klaarpijpen of wil je neuken’ vroeg ik hem toen ik plagend zijn ballen likte om het nog wat uit te stellen. ‘Ga door’ zei hij en ik nam zijn harde paal weer in mijn mond. Hij was lekker en ik kon er niet genoeg van krijgen. Hij kreunde hard en ik voelde de eerste warme straal sperma in mijn mond die ik direct doorslikte. Het was veel maar ik slikte alles door. Daarna likte ik zijn paal nog even schoon en liep toen topless naar de kantine. Daar spoelde ik mijn mond en nam twee bekers water mee. Toen ik terugkwam zat hij zichzelf te rukken in de stoel. Met de seconde werd ik geiler.
Eigenlijk had ik me er al op voorbereid dat ik het thuis moest afmaken, maar dit ging zelfs mijn stoutste dromen te boven.
Hij pakte me vast en zoende me weer. Ik liet alles gaan en genoot. Hij kuste mijn hals en beet speels in mijn oor. Toen nam hij mijn borsten weer in zijn hand en zoog aan mijn tepel. Er ging een rilling door mijn lijf en zuchtte. Toch had ik het idee dat hij een beetje gespannen was. ‘Wat is er’, vroeg ik zacht. ‘Dit heb ik nog nooit gedaan’, zei hij, ‘en ik wil je graag verwennen, zoals je mij hebt laten genieten.’ ‘You’re doing just fine, maak je maar geen zorgen’, zei ik en knipoogde.
Langzaam deed hij mijn broek uit en gooide die bij de rest van onze natte kleren die daar op een hoop lagen.
In het echt was dit zoveel beter dan in mijn fantasie en hij deed precies wat ik wou. Hij tilde me op de kast en ik spreidde mijn benen. Zijn natte tong gleed langs mijn kutje en ik kreunde toen hij over mijn clitoris gleed. Hij leerde snel en zoog aan mijn klitje. Oh mijn hemel, wat was hij goed! Ik zei dat hij een vinger in mijn kutje moest doen en hij gehoorzaamde. Uit zichzelf stak hij er een tweede vinger bij. Ondanks al mijn ervaring was ik nog steeds strak en hij was niet alleen lang en groot geschapen, hij had ook lange vingers, die mijn kutje vulde. Ik kreunde iets harder en hield het niet meer. ‘Neuk me!’ riep ik en keek hem verlangend en begerig aan. Hij leek zo ervaren, maar zijn vragende ogen verrieden hem. Ik voelde me speciaal en aaide door zijn haar. Ik zou hem wat laten beleven. In mijn portemonnee had ik altijd een condoom zitten en gaf die nu aan Alex. Hij maakte de verpakking open en terwijl ik hem zoende nam ik het van hem over. Vakkundig rolde ik het condoom over zijn enorme penis. Ondertussen gleed hij met zijn vingers langs mijn natte kutje. Heerlijk! Ik klom weer op de kast en klemde mijn benen om zijn middel. De hoogte was precies goed. Langzaam leidde ik zijn paal naar binnen. Hij kreunde en sloot zijn ogen. Als een natuurtalent begon hij hard en diep te stoten en ik kronkelde onder hem van genot. Zo lekker had ik in lange tijd niet meer gehad.
Ik keek hem aan en hij opende zijn ogen. Zijn blik was geil en intens en wond me enorm op. Een warm gevoel verspreidde zich door mijn onderlichaam. Het zou niet lang meer duren voordat ik klaar kwam, maar ik wilde niet, nog niet. Ik duwde hem weer terug in de stoel en liet me met mijn rug naar hem toe over zijn paal zakken. Zijn penis was echt groot en ik voelde hoe hij mijn hele kutje vulde. Ik kon me niet meer inhouden en begon mezelf te vingeren terwijl ik het ritme bepaalde. Al snel kwam ik met schokkende bewegingen en een harde kreun klaar. Het orgasme kwam uit mijn tenen en was onwijs. Als hij me niet vast had was ik vast en zeker van de stoel gevallen.
Er was geen tijd om bij te komen en na te genieten, ik wilde meer! Nu draaide ik me om en verhoogde het tempo. We waren allebei bloedgeil. Eindelijk had ik hem zover dat hij zich liet gaan en zijn manieren vergat. Hij pakte me bij mijn borsten en kneep erin. Dit was de geilste seks die ik ooit had gehad. Met Alex, in het schemerdonker, op het werk. Mijn fantasie viel hierbij in het niet. Ik voerde het tempo nog wat op en voelde weer dat er een orgasme aan zat te komen. Ook Alex zat te hijgen en binnen no time kwamen we tegelijk, kreunend klaar. Nog heel even drukte ik me tegen zijn mooie, lekker gespierde en warme lijf aan en stond toen op.
Ik deed het condoom netjes in een envelop en gooide het in de prullenbak. We trokken onze natte kleren weer aan en voldaan liepen we terug naar buiten. Bij de deur groetten we een collega die net aankwam. Ik keek Alex aan… Die collega moest eens weten. Als ze een paar minuten eerder was geweest had ze ons betrapt.
Samen fietsten we naar huis. Ik gaf hem nog een handkus voordat ik afsloeg.
Dit zou zeker niet bij deze ene keer blijven.
Aantal keer gelezen:
2164
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)