Spannendverhaaltje.nl

De parkeerplaats

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Kim en ik ben 19 jaar. Ik heb hier al eerder een belevenis van me opgeschreven en dat is me goed bevallen dus hier komt er nog een. Dit is van de zomer gebeurd, ik had toen een maandje vrij van mijn werk en ik zat lekker te luieren aan het strand. Het was snikheet en al gauw lag ik zonder bovenstukje te zonnen. Het was een heerlijk gevoel die zonnestralen die mij zachtjes masseerde. Langzaam smeerde ik mij in met zonnebrandolie, eerst mijn lange benen. Steeds hoger masseerde ik de olie in mijn benen om uit te komen bij mijn strakke buikje. Totdat ik achter me hoorde zeggen ”zal ik dat even voor je doen?”. Ik keek om en zag een jonge jongen van ongeveer 19 a 20 jaar staan. Hij had een wat strak zittend zwemshort aan waarin je goed zijn grote lul in kon zien zitten. Verder had hij een gespierde borstkas met een klein beetje haar en een hele sexy kop met lekker ruig haar.
Na hem helemaal in me opgenomen te hebben besloot ik ja te zeggen. Hij stelde zich voor als Dylan. Ik ging op mijn buik liggen en hij smeerde me vakkundig in. Tot mijn grote teleurstelling zei hij me toen hij klaar was gedag en liep weg. Een beetje beteuterd bleef ik achter maar de zon begon toch al een beetje onder te gaan en dus ik besloot mijn spullen te pakken en weg te gaan. Ik zag dat de parkeerplaats al helemaal verlaten was en liep naar mijn busje en zette mijn spullen in de achterbak. Ineens voelde ik twee handen om mijn middel en ik draaide me geschrokken om. Ik keek recht in de ogen van de jongen die me had ingesmeerd. “ga je nu al weg? Ik wilde je nog verrassen” zei hij met een stoute glimlach en twee breezers in zijn hand. “Ja en me eerst zo laten stikken” zei ik verontwaardigd. Hij keek me schuldig aan en zei ”Ik weet wel iets om het goed te maken” en hij zoende me vol op mijn mond. Ik schrok maar liet het toch toe.
Hij wurmde zijn tong bij me naar binnen en gaf me een vurige tongzoen. Ik werd helemaal warm van binnen, jeetje wat kon die jonge lekker tongen zeg. Ik pakte zijn stevige kontje vast en trok hem dicht tegen me aan. Hij liet met een klap de breezertjes vallen en sloeg zijn armen om me heen. Mijn tepels priemde door mijn bovenstukje heen tegen zijn gespierde borstkas aan. Hij stopte en keek me indringend aan terwijl hij voorzichtig mijn bovenstukje uitdeed. Hij pakte mijn stevige borsten vast en begon ze te kneden en er zachtjes aan te zuigen. Ik genoot met volle teugen en ik begon al aardig nat te worden. Hij wreef met zijn hand heen en weer over mijn broekje en gleed met zijn vinger af en toe tussen mijn lipjes. Zijn lul stond rechtop in zijn geile zwembroek toen ik hem eruit haalde. Langzaam begon hem af te trekken door zijn vooruit naar beneden te trekken.
Toen duwde hij mij verder in de achterbak terwijl hij mijn broekje uit deed. Hij gleed met zijn middelvinger tussen mijn gezwollen lipjes door terwijl hij aan mijn keiharde tepeltjes zoog. Hij draaide kringetjes om mijn klitje en ging met een andere vinger mijn kutje in. Ik werd hier verschrikkelijk geil van en begon met mijn heupen mee te bewegen. Dit spoorde hem nog meer aan en hij ging langzaam naar beneden terwijl hij met een ongelofelijke geile blik aan keek. Hij gaf mijn kale kutje een paar plagerige likjes voordat hij zich eraan vastzoog. Hij haalde zijn vinger uit mijn kut en bewoog naar mijn sterretje. Hij maakte hem nat en drukte zijn vinger een stukje naar binnen. Ik kreunde van genot terwijl hij hem heel langzaam dieper in mij kontje schoof. Ondertussen was hij hard aan mijn klitje aan het zuigen en ik voelde dat ik klaar ging komen. “JA JA JA Ik hou het niet meer dit is zo geillll ik kom!!!!!!!!!” en ik kwam heftig schokkend klaar.
Maar dit was voor hem geen teken om te stopen en hij bleef gewoon door likken waardoor mijn orgasme verschrikkelijk lang duurde. Toen ik bijgekomen was trok ik hem naar me en gaf hem een tongzoen om hem te bedanken en mijn eigen geil te proeven. Zijn lul was nu echt keihard en ik snakte er naar om hem nu eens te proeven. We verruilden van plaats en in ik ging tussen zijn benen zitten. Ik pakte zijn dikke lul vast en trok zijn voorhuid naar beneden. Zijn glanzende eikel kwam te voorschijn en ik likt er voorzichtig aan. Het glinsterende voorvocht likte ik er af en ik sloot mijn lippen om zijn eikel. Hij sloot genietend zijn ogen terwijl ik hem pijpte. Zijn lul ging steeds dieper in mijn keel terwijl ik hem hard afzoog. Hij begon kleine neuk beweginkjes te maken en ik zoog zijn lul nog dieper mijn keeltje in.
Ondertussen masseerde ik zijn ballen die zo te voelen op sprongen stonden. Hij begon steeds harder te stoten en hij neukte me nu hard in mijn geile smoeltje. Hij pakte me bij mij achterhoofd vast en siste “zuig me vieze slet zuig me” en hij spoot zijn zaad achter in mijn keel ik probeerde het verwoed door te slikken maar dat lukte niet. Ik deed mijn hoofd omhoog en de laatste stralen sperma kwamen ik mijn gezicht en hals terecht. Ik smeerde het uit over mijn borsten en zag hoe verlekkerd hij keek. Ik schrok want toen ik opzij keek stond daar een meisje van een jaar of 18 door het raam heen te kijken terwijl ze zichzelf aan het vingeren was. Het meisje keek ook verschrikt op maar ze was te druk bezig met haarzelf. Dylan keek me vragend aan en zei “denk jij wat ik denk?”. “ik hoop het wel” zei ik en ik vroeg het meisje naar ons toe te komen. “hoe heet je?” vroeg ik. “Karin” zei ze en ze deed langzaam haar rokje omhoog en gunde ons zo een blik op haar geile poesje. Ze streek met een vinger door haar kutlipjes en masseerde met haar andere hand haar harde tepeltjes.
Dylan zijn pik begon door dit lekkere schouwspel al weer wat harder te worden en Karin keek er dan ook smachtend naar. Hij boog naar haar en stopte zijn hand ruw in haar broekje. Karin schrok een beetje maar liet het toch toe. Hij trok haar broekje en rokje uit terwijl hij met zijn ene hand haar klitje aan het verwennen was. Ondertussen was ik door dit geile schouwspel al weer behoorlijk nat geworden en stak 2 vingers in mijn geile doosje. Aan het geluid te horen was Karin bijna aan het klaarkomen maar plotseling trok Dylan zijn hand uit haar kutje en ging op zijn rug liggen. Karin ging over hem heen zitten en vleide haar gezwollen lipjes om zijn keiharde lul. Ze kreunde luid toen zijn dikke paal diep haar strakke kutje inschoof. Ik ging met mijn kontje naar hem toe over zijn gezicht heen zitten en hij stak verlekkerd zijn tong in mijn soppende kutje.
Karin reed als een gek over zijn grote paal heen en haar tietjes schudden speels op en neer. Ik kon het niet laten en nam een van haar harde tepeltjes in mijn mond en beet er zacht op. Van opwinding pakte ze mijn hoofd vast en duwde me hard tegen haar aan. Haar klamme lichaam voelde verschrikkelijk geil aan en ik gaf haar een tongzoen. Dylan had ondertussen een vinger in mijn strakke kontje gestoken en wreef met zijn duim over mijn gespannen klitje. Karin begon hard te hijgen en aan haar gezicht kon je zien dat ze op springen stond. Ze gilde het uit maar bleef stug door rijden waardoor ze aan haar gezicht te zien een verschrikkelijk heftig orgasme kreeg. Dylan begon ook zwaarder te ademen wat een heerlijk gevoel aan mijn kutje gaf en hij spoot zijn lading in de klaarkomende Karin. Ze rolde van hem af en ik zag dat er wat glinsterend sperma uit haar kutje liep. Ik ging naar haar toe en likte de restjes sperma van haar geile kutje.
Met mijn tong gleed ik tussen haar lipjes door en proefde haar verschrikkelijke geilheid. Met mijn handen opende ik haar kale kutje zodat ik beter bij hij grote klit kon. Ik likte van de binnenkant van haar lipjes naar haar klitje naar haar kutje. Stiekem gleed ik met mijn tong naar binnen en ik voelde haar spieren spannen. Dylan was naast haar geknield en ik zag hoe Karin zijn half stijve lul in haar mondje nam. Ze zoog zijn grote lul naar binnen en Dylan kreunde van genot. Mijn tong speelde met haar klitje en ik stak voorzichtig mijn middelvinger in haar geopende grotje. Ze schokte van genot en ik zag dat Dylan zijn pik diep in der hongerige keeltje aan het stoten was. Dit was een ontzettend geil gezicht en opgezweept stak ik nog een vinger bij haar naar binnen en begon nu met mijn hand in haar te stoten.
Ik was zo druk bezig dat ik niet doorhad dat Dylan achter me was komen staan totdat ik zijn grote handen op mijn kontje voelde. Hij stak een vinger in mijn kutje en wreef met die vinger mijn sterretje nat. Hij pakte zijn keiharde lul vast en duwde hem tegen mijn kontje aan. Ik voelde hoe zij eikel langzaam in mijn kontje kroop en een vlammende pijn achter liet. Ik was even helemaal afgeleid van Karins heerlijke kutje maar ze duwde mijn hoofd resoluut weer tussen haar benen. Dylan duwde zachtjes zijn lul bij me naar binnen en begon voorzichtig te stoten. Ik werd helemaal gek van geilheid en zoog hard aan het geile kutje voor mijn gezicht. Dylan stootte steeds harder in mijn strakke kontje en ik bewoog met ritmisch mee in Karin haar kutje.
Zij bewoog met haar heupen op en neer en duwde mijn gezicht nog harder tegen haar kale doosje aan. Zijn ballen klotsten tegen mijn natte poes en ik voelde hoe Karin’s spieren begonnen te spannen. Ze schokte een paar keer wild en ze kreunde als een gek. Ik zoog nog een keer hard aan heer klitje en zag dat ze overweldigend klaar kwam. Dit wond Dylan zo te voelen erg op en hij begon nog harder te stoten. Hij pakte mij haar vast en trok mijn hoofd ruw naar achter tegelijkertijd spoot hij zijn zaad in mijn kontje. Dit gevoel was zo lekker dat ik gelijk daarna nog een heerlijk orgasme kreeg. We kleedde ons aan en namen afscheid. We wisselden telefoonnummers uit en om de zoveel tijd gaan we met zijn drieën weer een keertje naar het strand.
Aantal keer gelezen:
809
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)