Spannendverhaaltje.nl

De oudtante van Pauline Deel 2

-
16-08-2010
Zij had haar haar in twee staartjes gebonden en zag er heel erg meisjesachtig uit voor haar 22 jaar. Ze droeg een lichtblauw satijnen torseletje met spaghettibandjes dat perfect om haar slanke lichaam sloot. Haar kleine puntborstjes staken ferm naar voren en werden gesierd door kleine satijnen cupjes. Haar harde tepels stonden omhoog en glansden in het zachte licht. Op haar tepels waren twee tepelklemmen geplaatst. Haar kruisje was bloot en strak geopend door de spreidsteunen en het betrof een geheel glad geschoren pruimpje met kleine schaamlipjes.
Ik bevond mij onder de douche in een prachtig Penthouse appartement in Wassenaar bij Bianca en haar achternichtje Pauline. Ik had mij zojuist in de badkamer staan aftrekken in opdracht en aanwezigheid van de blonde stoute maar vooral strenge Bianca terwijl ik naar haar moest blijven kijken. Bianca was gehuld in een witte doorschijnende hoog gesloten blouse van zacht glanzend chiffon met daaronder een rood ¼ cup bh-tje waarin haar heerlijke D-cup prammen met grote doppen prachtig werden ondersteund en door de heerlijke dunne gladde stof werden geaccentueerd. Daarnaast droeg zij een gevoerd zijden kokerrokje met daaronder een stel prachtige benen gehuld in klassieke zacht glanzende naadkousen. Haar bevallige voetjes in haar hoog gehakte open schoenen met enkelbandjes vervolmaakten haar heerlijke sexy outfit. Het was verboden haar aan te raken en haar dwingende blik zei dan ook genoeg.
Ik was uitgenodigd voor de lunch nadat ik haar mooie, bevallige donkerharige achternichtje Pauline van 22 had geholpen bij het verwisselen van haar autoband. Pauline woonde bij haar 45 jarige oudtante in en was tevens haar onderdanige privé secretaresse. Pauline voerde nu een opdracht uit die ‘situatie 4’ heette en Bianca stelde voor, nadat ik had gevraagd wat dat betekende, dat ik eerst maar moest gaan douchen en geen vragen mocht stellen. Het gevolg was dat ik mij even later voor haar stond af te trekken als een ondeugende kleine jongen. Ik moest mij, na te zijn klaargekomen, over 10 minuten naakt in de rode salon vertonen.
Het warme water gutste over mijn gebruinde lijf en ik dacht geamuseerd na over de hele situatie. Ik ben getrouwd met een heerlijke vrouw en heb twee prachtige dochters en wil dit niet op het spel zetten door een relatie aan te gaan met Bianca of Pauline. De situatie waar ik echter nu in terecht was gekomen was wel een enorme buitenkans om gewoon eens even heerlijk tekeer te gaan zonder dat dit gevolgen zou hebben voor mijn relatie.
Ik bekeek mijzelf in een enorme spiegel en vond dat ik er voor mijn 42 jaar nog goed uitzag. Mannelijk gezicht met een rechte forse neus en vierkante kaken, helderblauwe ogen, kort goed gedekt haar. Mijn lichaam is behoorlijk gespierd door regelmatig te sporten in combinatie met gezond eten en tussen mijn benen hing een goed verzorgd neuk apparaat, kort geschoren rond mijn schacht en mijn zak geheel glad. Ik waste zorgvuldig mijn pik die maar moeizaam in de relax stand terug kon komen. Uiteindelijk liet ik het maar zo en begon mijn af te drogen.
Mijn zaad lag nog steeds op de grond en ik liet de vochtige handdoek op de grond vallen om het op te ruimen. De handdoek liet ik vervolgens vallen in de wasmand. Ik deed de deur open naar de gang, liep naar de derde deur vanaf de garderobe en ging met licht bonkend hart de rode salon binnen.
Ik kwam binnen in een schemerige prettig aandoende kamer, hier en daar brandde een kaars, de muziek was zacht en in het midden van de kamer stond een bijzondere met zacht leer beklede ligstoel. Aan de stoel zaten steunen en riemen die ervoor konden zorgen dat je benen optimaal gespreid konden worden. In de stoel lag Pauline. Ze was geblinddoekt, lag met haar benen gespreid op de steunen in de riemen en haar armen lagen eveneens vastgebonden naast haar hoofd aan twee met leer beklede handvatten. Zij had haar haar in twee staartjes gebonden en zag er heel erg meisjesachtig uit voor haar 22 jaar. Ze droeg een lichtblauw satijnen torseletje met spaghettibandjes dat perfect om haar slanke lichaam sloot.
Haar kleine puntborstjes staken ferm naar voren en werden gesierd door kleine satijnen cupjes. Haar harde tepels stonden omhoog en glansden in het zachte licht. Op haar tepels waren twee tepelklemmen geplaatst. Haar kruisje was bloot en strak geopend door de spreidsteunen en het betrof een geheel glad geschoren pruimpje met kleine schaamlipjes. Haar bruin-roze sterretje zag er heerlijk uit. Haar benen waren gehuld in klassieke zwarte naadkousen en ze droeg mooie naaldhakken. Ze kreunde zachtjes en haar onderlip trilde een beetje als gevolg van de sensatie die de tepelklemmen op haar kleine borstjes veroorzaakte. Tussen haar schaamlipjes zag ik dat ze al behoorlijk nat was geworden en haar kutsap gleed naar kontgaatje.
Ik bekeek haar met belangstelling en moest bekennen dat de taakomschrijving van een privé secretaresse wel wat erg ruim was omschreven. Ik begreep nu ook een beetje wat ‘situatie 4’ kon betekenen. Bianca en Pauline hadden blijkbaar verschillende scenario’s in petto voor hun geile sex spelletjes en ik was dan ook benieuwd naar de andere varianten. Mijn lul stond bij het zien van dit geile tafereel alweer volop in de neukstand en eigenlijk vond ik het heerlijk om naakt met mijn stijve leuter door het huis te lopen en te weten dat de jonge Pauline daar klaar lag om geneukt te worden.
‘Zo geile vent, je bent een minuut te laat en daar ben ik in de regel niet erg van gediend’, hoorde ik plotseling achter mij de stem van Bianca in mijn oor fluisteren. Ik was verrast omdat ik haar niet had gezien en ik voelde nu haar lekkere memmen door de gladde stof in mijn rug gedrukt worden. Haar handen die gestoken waren in fijne kanten vingerloze handschoentjes, speelden met mijn tepels en gleden naar beneden richting mijn onderbuik. Ik rilde bi het voelen van haar mouwen langs mijnheupen en de kanten handschoentjes die net mijn leuter niet raakten.
‘Voor deze keer vergeef ik het je omdat je Pauline hebt geholpen maar een volgende keer kom je er niet zo genadig van af’. Ze was nu voor mij komen staan en keek mij belangstellend aan. Haar blouse was hoog gesloten maar halverwege waren de knoopjes geopend en haar heerlijke geile prammen stonden nu trots naar buiten. Haar borsten werden nog steeds door de prachtige rode kanten bh-tje in toom gehouden en verder droeg Bianca geen rokje meer maar alleen een super sexy rode jarretelgordel van satijn, afgezet met kant en een rood transparant stringslipje.
Ik heb Pauline opgdragen dat zij als dank voor jou hulp voor een uur jouw slavin zal zijn. Zij staat volledig tot je beschikking. Ik ga ondertussen zorgen voor de lunch zij ze, terwijl zij voor het eerst mijn stijve neukpaal zachtjes streelde met haar gehandschoende hand. Ze kwam tegen mij aanstaan en ik voelde weer de nijging haar borsten te omvatten maar iets weerhield mij hiervan om de situatie en sfeer niet te laten verpesten door een uitval van Bianca. Zij genoot duidelijk van mijn twijfel en mijn verstandige besluit. Toen zij tegen mij aanstond en ik haar heelrijke borsten tegen mijn lichaam voelde strelen, fluisterde Bianca in mijn oor dat ik Pauline wel pervers kon aanpakken maar dat het wel respectvol moest blijven.
Vervolgens ging zij op haar hurken zitten liet haar tong langs mijn eikel gaan en sloot haar heerlijke lippen sensueel rond mijn paal. Ze keek mij ondeugend aan en liet vervolgens mijn stijve helemaal in haar mond verdwijnen terwijl zij zachtjes mijn zak begon te strelen en met haar tong de meest waanzinnige caperiolen begon uit te halen. Terwijl ik diep werd gepijpt door de geile Bianca en ik goed zicht had op haar deinende prammen uit haar blouse, lag Pauline nog steeds met haar opengesperde kutje te wachten tot er iets ging gebeuren. Ik voelde dat het niet lang meer kon duren voor ik deze hete pijpslet haar mond zou vullen met dikke klodders zaad toen Bianca plotseling stopte. Ze stond resoluut op, kuste mij sensueel op de mond, fluisterde ‘veel plezier’ en liep de kamer uit.
Door de pijpbeurt van Bianca had ik ongelofelijke zin gekregen om Pauline te nemen en ik liep dan ook met mijn stijve tampeloeris richting de stoel met daarop vastgebonden die geile sloerie van 22. Ik kwam tussen haar benen staan en begon zachtjes haar enkels te strelen. Ze reageerde onmiddellijk behoorlijk heftig en toen pas merkte ik dat zij een mp3 speler op had. Ze had dus de hele tijd niet gemerkt van wat er zich in de kamer had afgespeeld.
Dit wond mij waanzinnig op en mijn handen gingen nu langzaam langs haar kuiten omhoog en ik voelde de sensuele gladde nylons onder mijn handen glijden en de heerlijke rimpelingen van het nylon in de knieholtes. Vlak daar boven zaten de leren riempjes om haar benen. Ik streelde verder omhoog langs haar slanke dijen en kwam uiteindelijk vlak bij haar heerlijke gladgeschoren pruimpje. Ik bleef zachtjes de binnenkant van haar dijen strelen zonder haar kutje te raken en ik zag een pulsering van haar zachte weke kontgaatje. Haar ademhaling ging sneller en sneller.
Haar lijfje bewoog en hierdoor glansde haar satijnen torseletje in het kaarslicht. Langzaam begon ik met twee vingers tussen haar lipjes te spelen. Ik liet mijn wijs en middelvinger steeds dieper in haar natte vochtige grotje glijden en kromde mijn vingers iedere keer bij het naar buiten trekken. Pauline kreunde heftig. Haar kutje werd strakker en haar onderlijf begon te bewegen. Ik bukte en liet mijn tong met snelle bewegingen tussen haar gezwollen schaamlippen omhoog glijden en begon vervolgens zachtjes aan haar roze gezwollen knopje te zuigen.
Ondertussen bewogen mijn gekromde vingers ritmisch in en uit haar steeds strakker worden neukdoosje. Ook haar natte anus kreeg te maken met mijn stevige ranke tong en ik liet eerst mijn tong rond haar heerlijke roosje gaan en toen even een centimeter naar binnen. Ik merkte dat Pauline gek werd van verlangen en plotseling kreeg ik zin om mijn harde paal tussen haar natte glimmende lipjes te schuiven. Ik trok mijn vingers terug en hoorde een heftige zucht maar direct daarna schoof ik alleen mijn eikel bij haar naar binnen en begon zachtjes in en uit te bewegen terwijl ik de riemen rond haar benen losmaakte.
De strakke opening van het natte kutje van Pauline rond mijn eikel gaf een hemels gevoel en maakte mij helemaal gek. Kreunend begon Pauline te smeken om mijn harde paal. Oooooh geef hem helemaal meester, duw uw grote lid in mijn geile kutje. Ik ben helemaal van u meester en sta tot uw beschikking, ooooooooh alstublieft misbruik mijn hete poesje meester uhhhmmm misbruik me!! Ik bleef mijn eikel heen en weer bewegen en kwam steeds dieper bij haar binnen terwijl ik haar lichaam streelde het strakke satijnen torseletje onder mijn handen voelde glijden. Plotseling stootte ik mijn grote geaderde paal helemaal diep bij haar naar binnen. Oooooooh Jezus ik kom klaar, ik kom klaar godver… ik houd het niet meer, uhmmmm!!!!! Jaaahh!!
Ik voelde haar heerlijke strakke doosje samentrekken rond mijn lid en bleef ritmisch doorpompen onderwijl genietend van haar geile nylon kousen die rond mijn heupen waren geklemd en mijn onderrug nu heerlijk streelden. Mijn zak tikte tegen haar weke gelikte poepgaatje. De tepelklemmen trilden op haar harde knopjes en ik trok er nu zachtjes aan. Dit maakte haar uitzinnig en zorgde ervoor dat haar hele lichaam heftig begon te schokken en er uit haar kut een golf vocht naar buiten werd gespoten. Deze geile perverse slet ejaculeerde erop los. Ik voelde dat ik klaar ging komen, gaf haar nog een paar stoten in haar knijpende en spuitende kut en spoot vervolgens luid kreunend mijn dikke stralen warm sperma diep in haar perverse neukgrot.
Pauline kreunde hard en gromde van genot.
Toen ik mij langzaam terugtrok, haar armen en blinddoek losmaakte en de klemmetjes voorzichtig verwijderde van haar geile bruine tepels, kwam Pauline omhoog, deed haar mp3 speler uit,keek mij geil aan en omhelsde mij stevig met haar nog natrillende meisjeslichaam. Ik voelde haar lieve puntige borstjes tegen mijn borst, haar natte kutje tegen mijn buik en haar sexy benen rond mijn heupen. Onze monden vonden elkaar in een sensuele opwindende kus. Na een paar minuten riep Pauline dat het nu toch echt tijd werd om te gaan lunchen en we liepen vervolgens nog een beetje verdwaasd de rode salon uit naar de eetkamer. WORDT VERVOLGD
Aantal keer gelezen:
864
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)