Spannendverhaaltje.nl

De opticien

-
16-08-2010
Dinsdagmiddag in de stad ik liep bij de opticien naar binnen. In de etalage leuke zonnebrillen zien liggen en was toch nodig aan een nieuwe toe. De zaak was leeg en ik zocht naar het zonnebrillen rek. Vanuit achterin de winkel kwam een middelbare man in een witte jas naar me toe gelopen. Ik werd begroet met een vriendelijk goedenmiddag. Ik groette terug en merkte dat ik goed geobserveerd werd door de man. Wat zoek je, was zijn eerste korte vraag. IK zei dat ik leuke zonnebrillen had gezien en even wilde kijken of er een geschikte voor me tussen zat.
Zonder zijn ogen van me af te halen kreeg ik uitgebreide uitleg over de bril en wanneer die bij je past. Ik vertelde dat mijn ouders allebei brildragend waren. Als je wilt kunnen we wel een oogmeting doen. Ik vond het wel spannend en zei dat het goed was. Hij vertelde nog even dat zijn collega vandaag vrijaf was maar omdat het toch al de hele dag rustig was deed hij de deur van de winkel maar even op slot. Hij vroeg me mee te lopen naar achter waar de apparatuur stond. We kwamen in een niet zo grote ruimte waar het behoorlijk warm was en waar geen ramen in zaten. Langs de muur stond het bekende Letterbord.
Doe je jasje maar even uit hoor en hij liep op me af zodat hij het voor me aan de kapstok kon hangen. Ik had mijn jasje liever aan gehouden maar ja het was zo warm. Ik had een hesje met spagetti bandjes aan en omdat het mooier stond droeg ik geen behaatje. De opticien fronste zijn wenkbrauwen toen hij me weer bekeek. Ik moest op een stoel plaatsnemen en hij bleef achter me staan om me de apparatuurwerking uit te leggen. Terwijl hij heel rustig vertelde voelde ik gewoon hoe hij van boven af in mijn hesje keek. Hij pakte mijn hoofd met 2 handen zachtjes beet en duwde me iets naar voren zodat ik door het apparaat kon kijken. Van mijn hoofd zakten zijn handen op mijn schouders. Zit je goed zo, ik antwoordde zachtjes ja.
Weer kwam er een uitleg over wat ik nu zag en hoe het allemaal werkte en vroeg ik mezelf ondertussen af waar ik aan begonnen was.Ben je zenuwachtig je voelt wat gespannen hij wreef met zijn duimen over mijn schouderbladen. Ontspan maar des te beter is het resultaat. Ik deed mijn uiterste best maar zijn handen op mijn blote huid maakte het er niet gemakkelijker op. Zachtjes bleef hij over mijn schouders wrijven, ik help je er wel door heen. Ondertussen legde hij nog even uit dat hij in zijn vrije tijd een sportmasseur was voor een dames waterpolo team vandaar zijn kundigheid. Hij moest wel toegeven dat die meisjes wat meer uit de kluiten gewassen waren. Ongevraagd werd me uitgelegd met aanwijzingen waar je bij waterpolo op moest letten.
Hij wreef langs mijn blote armen en rug. Er ging even een schok door me heen toen zijn hand op mijn buik terecht kwam. Zijn vingers drukte zacht op bepaalde plekjes waar hij de dames altijd moest masseren. Hij deed mijn arme omhoog en vroeg me ze even zo te houden Ik boelde zijn vinger toppen vlak onder mijn oksels. Het legde de voordelen van het masseren uit en wreef langs mijn zij. Ik voel dat je geen bustehouder draagt. Ik knikte. Dat is niet zo mooi want nu zijn ze nog mooi en stevig maar dat blijft niet altijd zo. Masseren van je borsten is goed om er voor te zorgen dat ze mooi blijven mits je een bustehouder draagt natuurlijk.
Ik voelde me warm worden toen hij van onderaf tegen mijn borsten aan duwden met zijn handen. Voel je de druk, zijn handen pakten mijn borsten steviger vast en duwde ze omhoog. Meneer sprak ik verward, is dit niet een beetje ongepast. Maak je maar geen zorgen hoor ik heb al zo vaak borsten gevoeld van meisjes van jou leeftijd. De meiden van het team zijn trots op me want ze hebben allemaal mooie stevige borsten. In 1 beweging trok hij mijn hemdje omhoog. eenmaal uit pakte hij mijn borsten vast en begon te masseren. Het voelde wel lekker maar ik had het idee dat hij behoorlijk buiten zijn boekje ging. Je hebt echt geluk dat het rustig is hoor. Hij trok mijn stoel naar achter en draaide me naar hem toe.
Geknield ging hij voor me zitten. Zo iets uitelkaar zei hij zachtjes en begon over mijn bovenbeen te wrijven. Hier zitten ook altijd lastige spieren. Zijn hand verdween tot onder mijn rokje om mijn dijbeen te masseren. Hij vroeg me te gaan staan en alsof ik onder hypnose was deed ik het. Hij ritste handig mijn rokje los en het viel op de grond. Met alleen mijn slipje aan en mijn schoenen stond ik voor hem. Hij begon 1 voor 1 mijn dijen te masseren en kwam steeds tegen het kruisje van mijn slipje aan. Ik was in een soort trance geraakt en toen hij me vroeg op mijn buik op de grond te gaan liggen deed ik het meteen. Zijn handen masseerden mijn billen. Ik hoorde alleen zijn zware ademhaling en had een vreemd gevoel in mijn buik.
Ik mocht me op mijn rug draaien. Je hebt er een kleur van meisje. Ik slikte even en dacht dat ik droomde. Je hebt een goed figuur hij wreef nog wat over mijn buik zakte lager en liet zijn hand in mijn slipje verdwijnen. Ik voelde hij zijn dikke vinger over mijn schaamlippen gleed en zich ertussen wurmde. Draaide bewegingen van zijn vinger konden niet tegenhouden dat ik vochtig werd. Toen hij het natte bemerkte trok hij zijn hand terug en trok mijn slip uit. Op zijn knieen ging hij tussen mijn benen zitten en stopte zijn vinger in me. Ik besefte dat ik hier gewoon door de opticien werd gevingerd maar kon niks terug doen. Toen hij genoeg had van het vingeren begon hij me te likken.Met zijn tong bewerkte hij geraffineerd mijn kutje.
Hij stond even op om zijn broek te laten zakken waarna hij met zijn logge lichaam op me kwam liggen en begon te neuken. Zijn forsgeschapen pik kon met moeite bij me naar binnen. Ik zag de zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd en doordat ik vrij strak was merkte ik dat hij al snel klaar ging komen. Zuchtend spoot hij zijn zaad bij me naar binnen. Ik was wel nat maar zeker niet klaargekomen. Hij trok zijn broek weer aan en liep de winkel in. Verbaasd bleef ik achter in het kamertje en zocht mijn kleren bij elkaar.
Aantal keer gelezen:
766
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)