Spannendverhaaltje.nl

De onbekende man (deel2)

-
16-08-2010
Versuft wordt ze wakker. Haar lichaam voelt kleverig aan, buiten is het al donker. Vaag herinnert ze zich wat er vanmiddag heeft afgespeeld, hier op haar bed. Ze twijfelt, zal het niet een droom zijn geweest? Ze pakt haar telefoon en checkt de laatst ontvangen berichtjes. Nee, ze heeft duidelijk niet gedroomd. Dit was echt, de bewijzen nog in haar handen. Met een glimlach op haar gezicht loopt ze naar de douche, tijd voor een douche. Alle herinneringen van vanmiddag van zich af spoelend. Nog steeds vraagt ze zich af wie die onbekende nou is, ze krijgt hem maar niet uit haar hoofd. Ze is zich nog aan het afdrogen, wanneer een bekend toontje van zich laat horen. Haastig wikkelt ze de handdoek om haar vochtige lichaam en trekt een sprintje naar haar slaapkamer. Ze pakt de telefoon en opent de sms. He verdorie, van een vriendin. Stiekem zat ze te wachten op iets van haar onbekende man, maar nee, helemaal niets.
Haar vriendin vraagt of ze morgen zin heeft om naar het bekende meer in de buurt te gaan, het zou weer een zwoele dag worden. Ja, leuk idee eigenlijk! Ze is wel toe aan wat ontspanning, na het harde werken aan haar verslag. Ze staat al klaar, wanneer haar vriendin op de scooter langskomt, waarna ze mee kan rijden op haar eigen scooter. Gekleed in een luchtig, wit strandjurkje met daaronder een bikini en een paar slippers aan vertrekt ze samen met haar vriendin naar het meer. De zwoele lucht waait heerlijk door hun haren en het jurkje fladdert heerlijk rond haar lichaam. Het is inderdaad erg warm en dat is te merken aan het meer. Het strandje is volledig afgeladen. Hier en daar zien ze nog een plekje, maar om nou tussen de lawaaierige kinderen te liggen, dat zien ze niet erg zitten. Ze besluiten om maar een rondje te lopen rond het meer, genoeg schaduwrijke plekjes te vinden die ook nog eens wat privacy bieden.
Plof, daar liggen ze dan, heerlijk in de schaduw onder een grote boom. Het strandjurkje gaat uit, veel te warm. Haar vriendin verzeilt al snel in een diepe slaap zo te merken. Geen reactie in ieder geval, wanneer ze even tegen haar aan stoot. Zelf is ze een beetje onrustig, met een tijdschrift draait ze zich op haar buik en begint een artikel te lezen. Ze schrikt wat op, als ze druppels water op zich voelt vallen. Verbaasd kijkt ze om zich heen, geen mens te zien en haar vriendin slaapt nog steeds. Het zal wel van de bomen komen, of een vogel met natte poten die over vloog. Nouja het zal wel, maar weer verder lezen. Een aantal minuten later voelt ze toch echt weer druppels. Ze zijn erg duidelijk zichtbaar op haar lichtgebruinde huid. Ze gaat rechtop zitten, kijkt om zich heen, maar kan echt niks verdachts ontdekken. Wacht, ze pakt haar enorm donkere zonnebril en zet deze op, haar ogen onzichtbaar voor de buitenwereld.
Ze gaat op haar rug liggen, ervan overtuigd dat de druppels ergens boven haar vandaan komen. Op deze manier kan ze alles en iedereen om zich heen nauwlettend in de gaten houden. Ze gluurt door haar zonnebril naar boven. Een poosje later voelt ze koude druppels op haar buik vallen, tegelijkertijd ziet ze een vage schim in de boom boven haar. Een schim die gelijk verdwijnt en er niet eens lijkt te zijn geweest. Geschrokken maakt ze haar vriendin wakker en verteld haar het voorval. Natuurlijk begint ze te lachen en geloofd ze niets van het hele verhaal. Een rilling gaat door haar lichaam, er is hier iemand die haar in de gaten houdt. Maar wie en waarom…. Zou het iets te maken kunnen hebben met gisteren? Na een paar uur is ze wel weer zat van het meertje, haar vriendin slaapt toch alleen maar. Dit middagje had ze zich wel iets anders voorgesteld eerlijk gezegd. Ze schudt haar vriendin wakker en zegt dat ze naar huis wil. Wanneer ze het paadje terug lopen, horen ze gegiechel achter hun, ofnee eigenlijk schuin boven hun.
Twee jongetjes zitten in de boom met een waterpistool. Pissig loopt ze door, de jongetjes negerend. Haar middag is nu helemaal verpest! Thuis aangekomen, doet ze het plakkerige jurkje weer uit en pakt haar telefoon. Eens kijken of ik vanmiddag nog een berichtje binnen heb gekregen. Jahoor, een berichtje van de onbekende man. Zo te zien een kwartier geleden verstuurt, met als bericht: ‘hopelijk hebben de twee kleine rakkers je middag niet verpest, ik houd nou eenmaal van teasen’. Geïrriteerd gooit ze haar telefoon op de bank, erg leuk zo’n grap! En hoe wist hij trouwens dat ze aan het meer lag? Dit wordt toch wel een beetje griezelig zo langzamerhand. Haar telefoon gaat weer: ‘graag een beetje rustig met je telefoon, ik ben nog lang niet klaar met je’. Uitdagend smst ze eenmalig terug met: ‘so, what do you want to do?’. Nog geen minuut later volgt het antwoordt. Vijf uurtjes later zit ze weer op haar scooter, weer op weg naar het meer. Het zweet staat in haar handen, ze voelt haar hart kloppen in haar keel.
Het begint al behoorlijk schemerig te worden als ze haar scooter parkeert en nonchalant richting het meer loopt. Aanzienlijk rustiger dan vanmiddag. De aanwijzingen volgen per sms. Een paadje rechts, de volgende links, lopend langs de waterkant tot er wat lichtjes in zicht komen. Wow, zeer romantisch is hij toch ook wel! Er staan een aantal subtiele kaarsjes, er ligt een kleedje en er staat een mand. Even kijkt ze om zich heen, maar er is daadwerkelijk niemand te zien. Gespannen loopt ze op het kleedje af waar een briefje op is achtergelaten. Ze pakt het briefje, jammer, getypt. Nu kan ze nog niet eens iets aan het handschrift aflezen. Er staat op geschreven: Als je het aandurft blijf dan, voor een bijzondere avond.
Weg gaan kan nu nog, maar nieuwsgierig als ze is gaat ze zitten op het kleedje. Een mooi uitzicht op het meer ontbreekt niet. Haar telefoon gaat, een sms: ‘trek dat lekkere jurkje maar uit, ga op je buik liggen en sluit je ogen’. Ze doet wat er wordt gevraagd. Liggend op het kleedje in haar bikini. Ze verneemt dat er iemand in haar buurt is, ook al ziet en voelt ze niks. Totdat opeens twee warme handen op haar rug rusten. Langzaam beginnen ze te cirkelen over haar rug. Best stevig, maar rustig masseren de handen haar. Ondanks het warme weer, krijgt ze toch een koude rilling. Haar ogen openen durft ze nu niet, ze wil genieten en niets anders. De handen schuiven op naar boven, trekken 2 touwtjes los van haar bovenstukje. Nog steeds voelt ze alleen de twee handen, verder niks. Haar schouders, nek en rug worden nu heerlijk gemasseerd, een zuchtje ontsnapt uit haar mond. Het stopt, zomaar.
Even duurt het maar, waarna ze een mond voelt op haar blote huid. Een aantal kusjes volgen een spoor naar beneden, netjes stoppend bij de rand van haar bikinibroekje. Twee handen pakken haar vast bij haar heupen en trekt haar iets omhoog. Ze laat het allemaal maar gebeuren, het is te lekker en te geil om zich hiertegen te verzetten. Plots verlaat een hand haar heup en gaat razendsnel even tussen haar benen door. Een siddering van genot. Ze duwt haar kontje iets verder de lucht in, in de hoop op nog zo’n geweldige aanraking. Die blijft uit. In plaats daarvan wordt het kruisje van haar broekje opzij geschoven. Een heerlijke tong vind zijn weg langs haar lipjes, over haar klitje. Een seconde, daarna is het over. Ze voelt een bekende stof over haar ogen, geblinddoekt ligt ze nu op het kleedje. Hij beveelt haar het broekje uit te doen. Gewillig trekt ze haar broekje naar beneden en gaat uitdagend liggen.
Haar benen een beetje opgetrokken en wat gespreid. Een fluisterstem dicht bij haar gezicht, laat haar weten dat ze hem gek maakt van verlangen. Met haar handen gaat ze op de tast naar zijn gezicht, vind deze en trekt hem naar zich toe. Een vurige tongzoen volgt. Even een pauze, waarin ze fluistert: ‘neuk me, ik wil je’. Gelijk wordt een heerlijke warme en harde paal in haar kutje geschoven. Zacht kreunt ze, haar nagels in zijn rug gezet, hem stevig tegen zich aan drukkend. Nu kan ze zijn lichaam pas echt goed voelen en het voelt heerlijk. Hevig, maar tegelijkertijd o zo romantisch daar aan dat meer, wordt ze enorm geil geneukt. Een hoogtepunt blijft niet lang uit. Maar ook hierna verdwijnt hij net zo snel weer als gisteren, haar alleen en nagenietend achterlatend.
Aantal keer gelezen:
1107
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)