Spannendverhaaltje.nl

De makelaar

-
15-08-2011
Het is woensdagmiddag 13.00 uur en de bel gaat. dat is de makelaar waar ik een afspraak mee heb daar ik mijn huis wil verkopen. Ik doe de deur open en even sta ik verbaasd te kijken. Deze makelaar is een vrouw en wat voor n!!! Blond krullend haar, diep blauwe ogen, zakelijk gekleed in een mantelpakje maar met de knoopjes van dr blouse precies ver genoeg open zodat een klein gleufje naar dr borsten zichtbaar is. Ze stapt naar binnen en na de noodzakelijke info te hebben uitgewisseld, maken we een rondje door het huis. De zolder wordt bekeken, het kantoor de badkamer en als laatste mijn slaapkamer. Als we daar binnen stappen zie ik dat haar direct de erotische afbeeldingen aan de muur opvallen. Aandachtig worden deze door haar bekeken en zo te zien doet dit wel wat met haar want ik zie hoe haar tepels zich af beginnen te tekenen in dr bloesje. "Bevalt het wat je ziet" vraag ik haar en blozend stammelt een "sorry". "Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor" zeg ik om haar weer op d'r gemak te stellen, maar tot mijn verbazing komt ze naar mij toe gelopen en begint direct heerlijk te zoenen.

Even weet ik niet wat te doen, maar dat duurt niet lang en zoen haar ook. Eerst wat aftastend maar al snel zijn wij gewikkeld in een passionele tongzoen. Ik trek haar tegen mij aan en zij voelt hoe deze zoen mij opwindt. Mijn pik word al lekker hard en ik voel hoe haar tepels nog harder worden. Ik maak me los van ons tongenspel en knoop langzaam haar blouse open. Een mooi zwart kanten bh-tje komt te voorschijn, maar ook die gaat heel snel uit. Woww wat een prachtige borsten heeft deze vrouw en ik plaats mijn lippen over haar tepel en begin te likken. Een zucht en geile " oh ja" spoort mij aan hier veel werk van te maken. Links en rechts worden afgewisseld door mijn lippen en mijn hand en ze fluistert mij toe dat ze hier wel erg geil van wordt. "Dat wil ik dan wel eens zien" zeg ik haar, waarop zij mij van zich afduwt en langzaam begint zij d'r rokje open te ritsen. Ik kijk naar een super striptease wanneer zij d'r rokje op de grond laat vallen. Een mooi geil zwart stringetje komt er onder tevoorschijn en als een professionele danseres schuift ze deze van d'r billen af om uiteindelijk naakt, met alleen d'r pumps nog aan, voor mij te gaan staan. Nu hou ik het niet meer en wil heel snel van mijn kleren af, maar zij houd mij tegen om vervolgens zelf mij uit te gaan kleden. Mijn shirt ligt al snel op de grond en daarna zakt ze af naar mijn broek. De knopen gaan wat lastig open, maar het duurt niet lang of mijn broek word van mijn billen afgestroopd. In mijn boxer tekent zich n wel een hele flinke bobbel af en gelukkig is zij hier wel nieuwsgierig naar want deze word heel snel van mijn lijf getrokken. Verlekkerd kijkt ze naar mijn keiharde pik en likt haar lippen af. "Wil je mij pijpen" vraag ik haar en zij knikt, maar dan moet ik wel komen staan. Ik sta op en zij zakt door d'r knien. Dit is pure porno wanneer ik naar haar kijk en zij mij gehurkt met d'r pumps nog aan, mijn pik in haar mondje neemt. "Allemachtig wat is dit lekker" zeg ik waarop zij mijn pik nog dieper naar binnen zuigt. Dit kan ik nooit lang vol houden en waarschuw haar dan ook dat ik op deze manier wel heel snel ga komen. Ze zegt geen woord maar laat ook mijn pik niet los waarop ik aanneem dat ik in d'r mondje mag spuiten. Dit idee alleen al zorgt ervoor dat ik zalig klaar kom en begin te spuiten.

Ze slikt zoveel mogelijk door maar kan niet voorkomen dat er ook wat van mijn zaad over d'r kin naar d'r borsten druip. Ik trek haar omhoog en geef haar een heerlijke tongzoen als bedankje, maar dan is het mijn beurt. Ik duw haar op bed en proef mijn zaad als ik haar tieten begin te likken. Langzaam zak ik af naar beneden en kan me niet lang genoeg bedwingen en begin haar kutje te likken. Met m'n tong zoek ik haar klitje en tegelijkertijd verdwijnen er 2 vingers in haar super natte kutje. Ze kronkelt en begint nu te roepen; "gebruik me als je sletje, ik wil je hoertje zijn, geile beer" en nog meer geile taal slaat ze uit. Dit spoort mij aan om met mijn andere hand naar d'r kontje te gaan en al snel verdwijnt hier ook een vinger in. Dit is genoeg om haar gillend klaar te laten komen en met een harde "oh jaaaa" druipt het vocht uit d'r kutje. We liggen daarna nog even op het bed en strelen elkaar waarna ze zegt "ik moet eigenlijk weg, naar de volgende klant". We douchen nog snel en met de verkoopopdracht op zak verdwijnt ze.
Aantal keer gelezen:
839
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)