Spannendverhaaltje.nl

De lingerie party

-
21-08-2010
Samen met mijn vriendin gaf ik lingerieparty's bij de vrouwen thuis. Dit doen we nu al 3 jaar en in het begin alleen maar gewone lingerie maar dat vonden we saai worden dus nu doen we al 1 jaar ook een hoerige pakjes erbij. De vrouwen die de pakjes aan willen zien kunnen dat vragen en ik pas ze dan aan het show ze zodat ze kunnen zien hoe ze staan. Maar wel op 1 voorwaarde geen mannen in huis. We hadden op vrijdag 16 augustus 2002 een party in almere. Daar aangekomen zat de huiskamer al vol met 14 vrouwen. Er werd veel gelachen en lol gemaakt en dat maakte het voor ons makkelijker kon je wat vrijer zijn. We hadden alles uitgepakt en opgehangen en de pret kon beginnen. De vrouwen wilden inderdaad de pakjes aan zien en ik vroeg waar ik me om kon kleden dat mocht in de slaapkamer die boven was. Ik nam mijn tas mee naar boven toe en deed mijn eerste setje aan dat was een setje met bij de tepels een gaatje in de bh dat je tepels er mooi uit kwamen. Ik wilde net naar boven lopen toen de voordeur open ging en een zeer mooie man binnen kwam staapen met de woorden: Sorry dames ik ben eerder thuis maar ga wel boven in de computer kamer zitten dan hebben jullie geen last van mij. ZO gezegd zo gedaan hij hield woord. Jemig wat een vent zeg donker haar lang slank kortom een lekker ding. Ik liep naar boven toe om een body aan te trekken die geheel doorscheen. Ik ontdeed me van me setje en en pakte de body. Ik stond daar in mijn blote tieten en zonder string en hoorde op de gang iets rommelen en had door dat ik last had van een gluurder aangezien de duer op een keer stond. Een ding wist wel die vent moest even aangepakt worden dus en ik draaide me naakt richting de deur en trok langzaam de body over mijn hoofd en deed 1 been op bed om de drukkertjes van de body tussen mijn benen vast te maken. Ik heb nogal grote schaamlippen en wist dat die nu heel goed te zien waren. Ik maakt door de body heen me tepels stijf omdat dat toch mooier stond dan ingetrokken tepels. Ik liep richting slaapkamer duer de gang op.
De gluurder zat schijnheilig achter zijn pc alsof er niets aan de hand was. Ik gaf hem ene glimlach en dook de trap af. De vrouwen vonden het helemaal te gek die body en meer dan de helft wilde hem dus wel kopen. De gast vrouw maakte een opmerking: ik weet niet of mijn man hier van houd of het effect heeft als ik er 1 aanschaf. Hm dacht ik aan het gegluur te merken denk ik zeker dat het efffect zou hebben maar ja dat kon ik niet zeggen dus zei ik: nou moet je luisteren op bijna elke man heeft die wel effect schijnt lekker door zoals je ziet alles is goed te zien kruis met drukkers dus tijdens de wip hoef je hem niet uit te doen je doet alleen je kruis open en wedden dat je man wild word. Ok sprak ze ik waag het erop moet toch wat proberen een keer. Ik gaf haar een glimlach en ging naar boven voordat ik bij de trap stond vroegen 2 vrouwen of ik het paars met zwarte sjaretel pakje aan wilde doen. Boven gekomen dook ik de slaapkamer weer in en liet de deur weer op ene kier staan.Ik trok mijn body en stond naakt richting duer weer hoorde ik geluiden. Oke dan nu moet hij het maar hebben ook. Ik pakte het sjarretel pakje en zei: he als je toch staat te gluren kun je ook wel even binnen komen en me helpen de haakjes vast te maken. Verdomme je heb me door sorry was niet me bedoeling om te kijken maar ik zie zoveel moois ik werd gewoon gedwongen om naar je te kijken dit zei ik niet elke dag in em huis rond lopen.zei hij met rode wangen. Ik moest lachen inwendig genoot ik ervan want het was een mooie lekkere vent. Ik deed em pakje voor en vroeg of hij de haakjes dicht wilde doen. Hij stapte naar voren en ging achter me staan en begon ze dicht te maken. Ondertussen deed ik mijn billen naar achteren en voelde een flinke paal tegen me reet aan.Ik begon heen en weer te rijden tegen zijn paal aan gek zou ik hem maken. Mannen die gluuren moeten aangepakt worden vond ik. Ik hoorde hem zachtjes kreunen en zijn ademhaling werd sneller. O wat heb jij een lekker lichaam wat mooi je voelt zo lekker aan en dit in mijn huis in me slaapkamer zei hij zachtjes in mijn oor.
Ik bukte me en ik wist dat hij nu helemaal mooi uitzicht had op me reet en em lange schaamlippen wanrt die waren mooi te zien nu via de achterkant. Ik trok 1 voor 1 de kousen en zette 1 been op bed om de sjarrtels eraan vast te maken. Hij liep nu naar het bed toe en keek naar lippen. Volgens mijn word jij bloedgeil van die kleding die je steeds aan en uit moet doen want je kut glimt van de geiligheid en hij trok mijn lippen uitelkaar en bekeek me kut alsof hij een dokter was die met een onderzoek bezig was. Ik voelde me inderdaad nu steeds geiler worden toen hij met mijn lippen bezig was drukte hij soms tegen mijn klit aan die behoorlijk groot was geworden.Hm ik begon nu zachtjes te kreunen en heen en weer te schuiven met mijn onder ,lichaam.Langzaam bracht hij 1 vinger bij me naar binnen en de sop geluiden waren goed te horen god wat was ik geil ik moest gelbust worden dit hield ik net vol en smeekt om de tweede vinger. 2 vingers in mijn kut en zijn handpalm tegen me klit aan gedrukt werd ik langzaam gek. Van beneden riep een stem lukt het daarboven het duurd zolang. Ja schreeuwde ik het lukt prima maar had ene beetje ruzie met de sluiting ik ben zo klaar. Hmm ja klaar was ik zo ja ik voelde het al in buik en door me hele lichaam ik begon te bibberen en zachtjes te kreunen o shit ik kom ik kom o niet stoppen en ik voelde me kut open en dicht knijpen en het geile vocht stroomde mijn kut uit op de grond. Jemig dit is het einde sprak de gluurder je spuit je spuit echt je een vrouw die echt klaarkomt en hij liktte zijn vingers af die zijknat waren van mijn geile vocht. Hm en nu dus gewoon naar beneden toe lopen alsof er niets is. Voor ik de trap af ging zei ik wacht jij maar. Beneden aangekomen keek mijn vriendin me vreemd aan en glimlachte naar me. De vrouwen vonden dit pakjes helemaal te gek ze vonden dat ik nu echt op een hoer leek met dat pakje aan en dat wilde zij ook wel een proberen. Ik stond naast em vriendin en ze sprak in me oor. Zo lang heb jij nog nooit gedaan om het pakje aan te krijgen vreemd.
Ik zei je hoort nog wel ok ik ga naar boven het uit trekken en liep de trap op. De gluurder zat achter zijn pc en ik zei zachtjes als jij nu naar de badkamer gaat zal je straks wat beleven en hij stond op en ging inderdaad de badkamer in. IK kleede me uit en deed me korte rokje weer aan maar zonder string eronder. Naar beneden riep ik tegen de gastvrouw mag ik van je toilet gebruik maken hier boven. Ja hoor ga maar sprak ze het is de duer tegenover de computer kamer. Hihihihi ja dat wist ik ondertussen wel. Ik liep de badkamer in en deed de deur achter me slot en ja hoor dat stond me heerlijke gluurder met zijn paal in zijn broek. Langzaam liep ik op hem af en trok zijn broek uit waardoor zijn lul vrolijk begon te dansen. Ik pakte zijn lul en zag een druppel geil uit zijn eikel komen. Ik bedacht me geen moment en likte de druppel eraf. IK draaide rondjes met mijn tong over zijn eikel en begon daarna zijn hele lul te likken alsof het een ijsje was. Hij werd gek en begon te kreunen o shit was is dit lekker dit heb ik nog nooit meegemaakt een vrouw die em pijpt o heerlijk dit ja lik me lul lik hem helemaal af. Ik stopte me puntje van mijn tong in het gaatje van zijn lul en deed em tong in en uit. Langzaam begon ik hem nu te zuigen steeds sneller ging me hoofd op en neer en steeds harder zuigen ik voelde zijn lul kloppen teken dat hij snel zou komen en stopte met zuigen en haalde mijn mond van lul af. Ga op de wc zitten beveelde ik hem en nam plaats ik draaide mijn kont naar hem toe en man plaats op die lekker dikke harde staaf van hem.Ik zakte langzaam over zijn lul heen zijn handen pakte mijn billen vast en langzaam ging ik op en neer. Mijn hand ging naar me groot geworden klit en begon en hard overheen te wrijven.
Ondertussen kreeg ik zachte klapjes op me billen en dat maakte me nog geiler ik ging harder en sneller alsof me leven ervan af hing neukte ik zijn lul. Oja ik kom o shit ik kom en me kut begon te knijpen ik voelde dat hij begon te spuiten er leek geen eind aan te komen aan die straal van hem. Nu zat ik dus vol met geil van de gluurder ik ging van hem veegde me kut af met toiletpapier en zei ik ga eerst eruit en als ik beneden ben kom jij pas. HIj vroeg of ik nog eens terug kwam en mijn antwoord was: nee ik kom niet meer terug alleen als jou vrouw nog een keer een party geeft dan ben ik er weer maar ik kom niet zomaar ff langs wippen. Bedankt voor de heerlijke avond en heb zeer van je genoten. IK liep de slaapkamer in pakte mijn tas en liep naar beneden waar mijn vriendin alle bestellingen als had geregeld. We hadden zeer veel verkocht was een top avond. Na 1 week zouden we de spullen bij de gastvrouw afleveren we gaven haar een hand en ik bedankte haar voor de leuke en zeer gezellige avond en ik zei er achteraan ben toch blij dat ej man woord heb gehouden en achter de computer is blijven zitten. Ja zei ze zo is hij wel hij bemoeit zich niet met vrouwen dingen gelukkig. En ik moest lachen. We liepen naar onze auto en ik zou terug rijden. IN de auto zei mijn vriendin ok vertel nu maar wat er aan de hand was. IK begon haar te vertellen over de gluurder en hoe ik het heb aangepakt en wat gedaan hebben. O jij vuile slet, maar ze heb wel gelijk zei ze het was een heerlijke vent en wat was zijn naam? Ja sprak ik tegen haar die heb ik niet gevraagd hoor hij neukte lekker was ene lekker geil ding en daar ging het mijn om dus laten we hem maar Karel noemen ok. We moesten hard lachen en reden richting huis. Ik hoop ooit nog eens mee te maken spontaan nueken met een vreemde man was toch wel heel lekker vooral als ze er zo uit zien. Wie weet wat de toekomst nog brengt met de party's? Ik heb me als een hoer gedragen maar spijt heb ik er niet van wist alleen niet dat ik dit gedrag in mijn had zitten.
Aantal keer gelezen:
1048
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)