Spannendverhaaltje.nl

De leukste avond van de week

-
16-08-2010
Het begon allemaal op een zaterdag avond…. Het was een uurtje of 1. We waren uit in een kroeg waar we ongeveer elke zaterdag avond waren met een hoop vrienden.. Ik (een leuke meid van 18 jaar) stond samen met een groep vrienden en mijn vriend te kletsen en tegelijkertijd een beetje te dansen op de muziek.. het was een behoorlijk drukke avond. Eerder op die avond was mijn vriend bij me komen eten (mijn ouders zijn op vakantie dus we hadden het rijk alleen), lasagne. Na het eten gingen we ff naar mijn kamer toe. Moest me nog ff leuk aankleden. Mijn vriend lag op mijn bed en bleef me maar volgen… van mijn kast.. naar mijn wastafel en weer terug… Ik merkte dat hij steeds meer op mijn bed ging liggen en me alleen maar aanstaarde… Ik wilde hem een beetje uitdagen dus kleedde me langzaam uit zonder dat ik hem aankeek. Toen ik in mijn bh en string stond draaide ik me om.. ik vroeg of het uitzicht hem beviel. Hij kwam omhoog en trok me op het bed… ik ging op hem liggen en kuste sensueel zijn lippen. Na een tijdje gezoend te hebben en elkaars lichaam met hadden te hebben verkend… gleed ik van hem af en zei dat we zo weg moesten. Ik kleedde me aan terwijl ik af en toe op het bed kwam liggen en hem gek probeerde te maken met mijn handen en mond. Het werd steeds drukker in de kroeg en we stonden met z’n allen op een kluitje want dansen kon je niet echt meer. Inmiddels liep het tegen 2-en en ik merkte dat mijn geilheid toenam… ik sloeg mijn armen om mijn vriend en begon hel verleidelijk voor hem te dansen terwijl ik hem in zijn ogen aan bleef kijken… ik ging terwijl ik danste door mijn knieën en schoof met mijn borsten langs hem omhoog. Een vriend vroeg wat ik wilde drinken. Ik merkte dat mijn vriend wat in mijn oor fluisterde... “zullen we naar huis gaan, ik wil je naakt tegen me aan voelen”.
Ik zei dat ik nog wel een mixje wilde.. mijn vriend wilde een biertje, ik draaide me om en zei tegen hem dat we hierna naar huis zouden gaan en dan hij me dan heel hard mocht pakken… Nadat we ons drinken ophadden en iedereen gedag gezegd hebben, liepen we hand in hand naar buiten. We pakten onze fietsen en onderweg praatte we een beetje over wat we allemaal besproken hadden die avond. Thuis aangekomen kon mijn vriend zich niet meer inhouden en op het pad duwde hij me tegen de muur en begon me heel intens te zoenen… zijn handen maakte mijn jas los en gleden over mijn benen omhoog naar mijn borsten… ik deed mijn armen om hem heen en drukte hem tegen me aan… ik merkte dat het begon te regenen dus zei dat we het beste naar binnen konden gaan. De fietsen stonden binnen en ik rende naar boven… kleedde me uit en ging naar de badkamer… zette de douche aan en liet het water heerlijk over me heen komen… hhmmm heerlijk… lekker warm… ik pakte mijn borsten vast en begon ze een beetje te masseren.. 1 hand daalde af en ging tussen mijn lipjes… mmm wat was ik al lekker nat.. ik hoorde mijn vriend de badkamer inkomen en schoof het gordijn opzij… hij zag dat ik me stond te vingeren en dat ik mijn ogen dicht had…. Ik voelde dat een vinger bij me naar binnen kwam en het ritme van mijn eigen vinger overnam en heerlijk meedeed… hij kwam tegen me aan staan en likte geil aan mijn oorlel. Hij voelde hoe ik me aanspande en hij voerde het ritme van zijn vinger beetje bij beetje op… steeds een beetje sneller…. Ik merkte dat mijn hoofd begon te tollen en dat dat heerlijke gevoel weer naar boven kwam…. Ik hield mijn adem in en spande mijn spieren….. heerlijk kwam ik klaar…. Toen het lekker gevoel bijna weg was.. voerde mijn vriend het tempo nog ietsje op en ik begon te kreunen… aaaahhhh ik sloeg mijn armen om hem heen en zoende hem in zijn nek…. Langzaam verdween het lekkere gevoel en ik zoende hem in zijn nek… toen ik een beetje bij kwam… waste ik mijn haar en spoelde me af… snel ging ik onder de douche vandaan en liet mijn vriend alleen achter… ik rende naar mijn kamer en droogde me daar helemaal af. Ik zocht in mijn kast mijn truitje + string die ik van mijn zus had gekregen (zacht roze truitje met een roos strikje op de rand. De string was van roze gaas met roesjes aan de zijkant.. zo kon je mijn kale lipjes er dwars doorheen zien.) ik hoorde dat de kwaan uitging en trok snel mijn satijnen badjas aan. Ik pakte een sjaaltje en liep naar mijn kamerdeur.
Mijn vriend kwam op me af en ik zei dat hij zijn ogen dicht moest doen, ik deed hem de blinddoek om en hielp hem mee naar het bed…. Zei dat hij op mijn bed moest gaan liggen en deed het licht uit… gelukkig slaap staat mijn bed onder het raam, dus heb nog wel licht van buiten… ik pakte een bundeltje veertjes en ging naast hem op bed zitten… gaf hem een klein kusje op zijn voorhoofd en kriebelde met de veertjes op de plek waar mijn mond net was… ik liet de veertjes over zijn gezicht gaan en kriebelde zijn tepels, buik en via zijn benen naar zijn voeten…. Zachtjes weer omhoog naar zijn navel… via zijn navel en an de binnenkant van zijn benen weer naar beneden… ik ging weer dezelfde weg omhoog.. maar bleef bij zijn ballen hangen… in kleine rondjes ging ik verder naar boven totdat mijn vriend begon te kreunen dat hij het niet meer hield…. Ik kuste hem… en volgde kusjes naar beneden… zijn navel… eikel… ballen en weer omhoog… met mijn tong draaide ik rondjes om zijn eikel en nam zijn lul toen zo veel mogelijk in mijn mond…. Bijna helemaal…. Ik pijpte hem met lange zuigende halen… steeds sneller… ik kriebelde aan zijn ballen en zoog zo hard ik kon…. Toen ik het tempo bijna op maximum had stopte ik…. En zoende hem heel hevig… mijn vriend keerde me op mijn rug en deed mijn benen zo wijd mogelijk… hij kwam heerlijk hard in me en voerde het tempo heel snel op…. Ik begon te kreunen en te hijgen…. En zei dat hij harder moest… sneller… harder…. Oooo ik kwam heerlijk klaar en mijn orgasme leek niet weg te gaan…. Ik zag aan mijn vriend dat hij het moeilijk had… ik duwde hem van me af en liet hem op bed liggen…. Ik ging op hem zitten en liet hem zo diep mogelijk in me komen…. Ik spande mijn buikspieren en begon hem langzaam te pompen…. Hij sloot zijn ogen en begon zachtjes te kreunen… steeds sneller ging ik heen en weer…. Van het ene op het andere moment zetten ik het tempo op maximaal en ik merkte dat ik ging komen…. Mijn vriend kwam ook aan zijn einde… en heerlijk kwamen we samen klaar… ik duwde hem helemaal in me en liet me op hem zakken… het duurde niet lang voordat we in slaap vielen…. Inmiddels was het tegen 4en… en helaas werden we ’s morgen om 7 uur gewekt door mijn buurjongetjes..
Aantal keer gelezen:
787
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)