Spannendverhaaltje.nl

De kennismaking

-
21-08-2010
Al een paar keer had ik haar zien lopen in de trein en het was me opgevallen dat ze mij ook een paar keer zag lopen. Die morgen zag ik haar weer in de trein stappen. Het was druk in de trein. Omdat ik aardig laat was, moest ik staan in de ruimtes bij de deuren. Hier had ik een hekel aan, maar toen ik zag dat zij net achter mij aan de trein in kwam lopen vond ik het een stuk minder erg. Ze kwam vlak bij me staan met haar rug naar me toe. Mijn humeur werd even later licht verstoord door een groep uitgelaten pubertjes die van opvoeding niet gehoord hadden. Ook deze kinderen had ik al vaker in de trein gezien en tot nu toe was het alleen maar ergernis, omdat ze zich aardig konden misdragen, maar deze keer leek het te blijven bij het luidruchtig praten en af en toe schreeuwen.
De treindeuren werden gesloten en de trein begon te rijden. 2 stations waren nog te gaan tot mijn einddoel. Na een kleine 5 minuten was het eerste station al bereikt. Daar stond een grote groep te wachten om ook met de trein mee te kunnen, terwijl er niemand van plan was om uit te stappen. Dat werd dringen zoals gewoonlijk. Materiaaltekort was een veelgebruikt excuus van de NS. Normaal had ik me hier aan geërgerd, maar toen dit keer het meisje waar ik net al over sprak tegen me aan werd gedrukt was de ergernis snel over. De trein begon weer op te trekken en ondertussen draaide het meisje zich met haar gezicht naar mij toe. Ze lachte naar me en ik probeerde zo lief mogelijk terug te lachen. “Hoe heet je?” fluisterde ze naar me, omdat niet de hele trein van onze kennismaking getuige hoefde te zijn.
“Marco” fluisterde ik terug. “En jij?”
“Ik heet Mariska,” zei ze. “Aangenaam.” Ze was zeker zo spontaan als ik gedacht had. Ongeveer 1.70 lang. Lange donkere haren tot halverwege haar rug. Hele mooie blauwe ogen, waarin ik te diep keek, waardoor ik langzaam maar zeker verliefd begon te worden op het meisje voor me. Omdat ze met haar lichaam ook nog eens tegen me aan werd gedrukt, waarbij ze een paar keer met haar kruis tegen mijn kruis aan wreef begon ik ook aardig geil te worden. Zij zelf scheen er ook plezier in te hebben en zonder dat een ander het in de gaten had kuste ze mij op de mond. Dit vond ik het mooiste, versierd worden door een meisje. Al een tijd had ik op dit meisje gewacht, maar mijn verlangens werden eindelijk vervuld en daarom kuste ik haar terug. De trein stopte bij het tweede station en ze vroeg aan mij of ik mee ging. “Mijn school kan wel wachten” zei ze tegen mij, “die van mij loopt ook niet weg” fluisterde ik terug. En ze trok me aan mijn hand mee de trein uit. We liepen het station af de weg over het kleine dorpje door. Onderweg maakten we kennis met elkaar. “Waar gaan we heen?” vroeg ik haar. Want ik volgde haar eigenlijk, maar wist echt niet waarnaar toe. “Wat wil je doen?” vroeg ze mij. “Wil je het echt weten?” vroeg ik. “Ik wil met je neuken tot we niet meer kunnen.” Ik wist dat er niets meer fout kon gaan en dat ik gebakken zat. Ze vroeg niet voor niets of ik mee ging met haar. We liepen verder en belanden in een bos, waar ze aardig de weg wist. Mariska vertelde me dat haar vader hier boswachter was, dus vandaar. Na een tijdje hand in hand door het bos te wandelen, belanden we bij een hutje, dat volgens haar gebruikt werd door vogelspotters. “We kunnen vast ook wel andere dingen in dit hutje doen,” vertelde ik haar. Ik keek een keer de hut rond en zag een tafeltje en een stoeltje staan. Ik pakte Mariska bij haar middel en drukte haar lichaam tegen het mijne. Een vurige tongzoen was het gevolg. “Weet je zeker dat hier niemand naar toe komt?” vroeg ik. Maar ze kuste me al weer als een bezetene. Met onze handen betasten we elkaar waar we maar konden. Onze truitjes werden van het lijf gescheurd en mijn handen verdwenen onder het rokje van Mariska, waar ik haar billen ging kneden. Haar mond was bij mijn oor, wat ik kon merken door een zucht van verlangen die haar lippen doorkliefde.
“Ik wil je helemaal,” fluisterde ze in mijn oor. Ik zoende haar weer terwijl ze mijn broek los knoopte en met boxershort en al naar beneden stroopte. In volle glorie stond mijn pik omhoog. Mariska pakte hem in haar hand terwijl ze bukte en mij begon te pijpen zoals ik nog nooit gepijpt was. In die tijd trachtte ik haar bh-tje los te maken dat mij met veel moeite lukte.
Ik voelde het warme mondje van Mariska rond mijn pik de ene keer sabbelend en zuigend, de andere keer likkend. Dit was goddelijk echt te gek. Het meisje waar ik heimelijk verliefd op was geworden, zat op haar knietjes voor me met alleen nog een rokje en stringetje aan mij te pijpen. Omdat ik de pret niet wilde bederven (ik stond op springen) trok ik haar voorzichtig aan haar hoofd omhoog en zetten haar op de tafel en zoende haar weer terwijl ik met haar mooie borsten speelde. Met mijn handen trok ik haar slipje onder haar rokje vandaan, om even later met mijn hoofd tussen haar dijen te verdwijnen. Ze rook heerlijk en de geur van haar kutje maakte me echt supergeil. Ik ging met m’n mond over haar dijen, haar lipjes en uiteindelijk kwam ik aan bij haar klitje. Terwijl ik aan haar klitje begon te zuigen, hoorde ik de ademhaling van Mariska steeds onregelmatiger gaan. Twee vingers verdwenen inmiddels in haar kutje en Mariska legde beide benen over mijn schouder en drukte mijn hoofd met haar handen in haar kruis. Naar een tijdje haar poesje gelikt te hebben kwam ze overweldigend klaar. Beide moesten we op adem komen. Zij van haar orgasme en ik omdat ze me weinig kans had gelaten om te ademen. Maar daar was ik snel overheen, want ik had haar beloofd dat ze geneukt zou worden. Ze trok me aan mijn haren overeind waardoor ik mijn nog steeds harde pik over haar schaamlippen en nog kletsnatte klitje wreef.
Ze had er zin in en wilde niets liever dan mijn lul tegen haar baarmoeder. “Moet er niets om?” vroeg ik en ik pakte uit mijn broek een condoom en gaf het aan haar. Even later was ik ingepakt en ik trok haar rokje iets omhoog en plaatste mijn lid voor haar holletje. “Neuk me” hijgde ze in mijn oor. En ik voegde de daad bij het woord en stootte naar binnen. Ze was aardig glad door de befpartij van daarnet, maar daarnaast was ze ook nog aardig strak. Maar toch ging hij er naar een paar keer stoten helemaal in. Rustig gingen we verder en ik voelde dat Mariska heerlijk op het zelfde ritme mee bewoog. Telkens als mijn lul tot mijn ballen in haar kut verdween zorgde ik ervoor dat mijn schaambeen haar schaamstreek en klitje beroerde, waardoor ook Mariska genoot.
Na een tijdje wilde ze wat anders. Ze ging staan en draaide zich om met haar rug naar me toe. Rustig begon ik haar weer te neuken en nu kon ik ook met haar borsten en klitje spelen. Aan haar gehijg te horen zat ze dicht bij het hoogtepunt dus ik voerde het tempo iets op. Voor de tweede keer deze morgen kwam ze klaar, waarbij ze mij met haar samenkrampende kutje ook tot een hoogtepunt bewoog. Ik voelde het zaad opborrelen en spoot naar buiten om het Durex product te testen. Ik gleed van haar af en rolde het condoom af zodat deze er niet vanaf zou glijden terwijl ik nog in haar was. We hebben nog een tijdje heerlijk met elkaar geknuffeld en zijn toen teruggelopen naar het station, zodat we toch nog het nodige zouden leren op school. In de trein was het een stuk rustiger geworden en we konden dus rustig naast elkaar gaan zitten. Met haar hoofd op mijn schouder vervolgden we de reis naar de stad en naar de belofte om elkaar die avond te bellen zijn we allebei naar onze eigen school gegaan. Sindsdien hebben we verkering en gaan we nog graag wandelen in het bos.
Aantal keer gelezen:
808
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)