Spannendverhaaltje.nl

De kassiére

-
21-08-2010
Sinds ik mijn nieuwe flat in ben getrokken doe ik altijd mijn boodschappen bij de supermarkt om de hoek. Ik word daar regelmatig geholpen door een knappe brunette met mooie groene ogen en prachtig volle lippen. Helaas zie ik niet meer dan haar gezicht omdat ze in haar werkblouse achter de kassa zit. Maar in de zomer, toen het een graad of 30 was, had ze haar blouse open en kon ik haar mooie borsten zien. Ik besloot om haar te vragen of ze wat met me wilde drinken. Ze zei dat om 8 uur de winkel sloot en ze een kwartier daarna wel vrij was. Die avond wachtte ik haar op voor de uitgang van de winkel.
Toen ze aan kwam lopen bekeek ik haar van top tot teen. Ze had een mooi figuur. Ze droeg een strak wit shirtje waar haar tepels een beetje doorheen prikten. Ik schatte haar borsten toch wel op een cup C. Om haar lekkere strakke kontje zat een zwarte rok gespannen, met aan één kant een split. De rok kwam tot net boven haar knieën. Ze droeg een paar glimmende zwarte leren laarzen met vrij hoge hakken.
In mijn flat aangekomen dronken we wat en leerden elkaar een beetje kennen. Ik wist al dat ze Jennifer heet, want dat stond op haar naambordje van haar werkblouse. Ze zei dat ze al een tijdje een oogje op me had, “Ik had alleen nooit het lef om je uit te vragen”. Ik zei dat ik misschien wel meer wilde dan alleen uitgaan. “Wat was je dan met me van plan?” vroeg ze. Ik toverde een condoom tevoorschijn. Ze lachte en zei: “Ik ben aan de pil. En zonder is het ook veel lekkerder.” Dat was ik helemaal met haar eens. Ik schoof naar de andere kant van de bank waar we op zaten en ging tegen haar aan zitten. We begonnen met een lange tongzoen. Ze trok mijn shirt uit en haar handen verkenden mijn borstkas. Ze knoopte met een hand mijn broek open en gleed mijn boxershort in. Ze aaide wat over mijn penis en een reactie bleef niet lang uit.
Ze trok de rest van mijn kleren ook van mijn lijf. Ik vond dat zij ook wel wat uit mocht trekken. Ik liet mijn hand over haar rug naar de ritssluiting van haar rok glijden en ritste hem open. Ze ging staan en liet haar rok, met slipje en al, naar beneden zakken. Ze trok ook har shirtje en BH uit. Daar stond ze in het midden van de huiskamer in alleen die hooggehakte leren laarzen. “Zullen we maar eens de slaapkamer opzoeken?” vroeg ik. Ze liep met me mee.
Ik gooide haar op mijn tweepersoons bed en kroop gelijk tussen haar benen. Ik aaide met mijn vinger over haar schaamlippen, ze waren al goed nat. Ze had een mooi geschoren poesje: een mooi streepje donker schaamhaar boven haar spleetje. Dat was wel makkelijk met beffen. Ik duwde met mijn duimen haar schaamlippen uit elkaar en stopte mijn tong in haar vochtige gaatje. Ze smaakte best lekker. Ik zocht met het puntje van mijn tong haar gezwollen klitje op. Ik zoog er een beetje op, waarbij ze zachtjes begon te kreunen. Ik begon haar te likken en duwde af en toe mijn tong haar grotje in.. Ze werd alleen maar natter en het duurde niet lang meer voordat ik haar een orgasme bezorgde. Haar lichaam begon te trillen en ze kreunde. “Oh ja, heerlijk...oooohh...” Na ruim twee minuut ontspande ze zich pas weer.
Ik had van dat gelik aan haar geile kutje een flinke erectie gekregen. Ik ging tussen haar benen liggen. Ze legde haar mooie slanke benen over mijn schouders. Ik voelde het gladde leer op mijn huid. “Kom maar. Neem me maar lekker.” zei ze. Ik stak mijn keiharde lul tussen haar zachte roze schaamlippen. Ze was heerlijk nat, dus hij gleed zo naar binnen. Ik begon te stoten, ik wisselde langzame en rustige stoten af met harde en ruige. Dat laatste vond ze heerlijk en ze moedigde me aan: ‘Neuk me! Neuk me diep en hard!’
Ik had daar geen bezwaar tegen en deed wat ze vroeg. Ik begon met haar mooie stevige borsten te spelen. Ze had mooie harde en rechtopstaande tepels. Ik voelde inmiddels dat mijn penis op ontploffen stond en beukte mezelf naar een heerlijk orgasme. Hijgend spoot ik mijn zaad in haar warme spleet. Ik rolde van haar af en ging naast haar liggen. Ik gaf haar een lekkere natte tongzoen. Zo rustten we even uit.
Ik had nu de gelegenheid om van haar prachtige borsten te kunnen genieten. Ik liet mijn tong rondjes om haar tepels heen draaien en zoog aan ze. Ze begon ook een beetje aan mij te friemelen en al gauw was ze mijn slappe penis aan het strelen. Hij werd al groter hiervan. Ze likte haar lippen af, “Ik heb wel zin in een lekker groot stuk vlees.” Ze nam mijn halfstijve penis in haar mond en begon op mijn eikel te zuigen. Binnen no-time stond hij weer kloppend en kaarsrecht omhoog. Ze likte over mijn schacht en speelde met mijn dikke paarse eikel. Ze masseerde tegelijkertijd mijn ballen. Zo likte en zoog ze een tijdje heerlijk aan mijn pik. Ik kwam bijna weer klaar en waarschuwde haar. “Nu mag ik bovenop.” zei ze. Ze kwam bovenop me zitten en zette mijn eikel tegen haar kletsnatte schaamlippen. Er liep een druppel vocht uit haar poesje over mijn lul naar beneden. Waarschijnlijk een mengsel van mijn sperma en haar geil. In een keer liet ze zich over mijn stijve lid naar beneden zakken. Haar druipende spleet zoog mijn erectie in één keer naar binnen. Ze draaide met haar heupen en begon haar soppende kut te vingeren.
Ik had een perfect uitzicht op haar grote prachtig rechtopstaande borsten. Ik liet haar lekker haar gang gaan en genoot met volle teugen van haar. Ze vingerde zichzelf inmiddels naar een orgasme en ze liet zich kreunend over mij heen vallen. Al haar spieren spanden samen, zo ook die van haar warme vagina. Dat strakke kutje dat zich om mijn lul samenkneep bracht mij ook naar een hoogtepunt. Krachtig spoot ik een tweede lading van mijn warme zaad in haar. Haar poesje begon hiervan nog meer te soppen. Na allebei een heerlijk orgasme gehad te hebben bleven ze zo liggen. Ik voelde mijn warme sperma over mijn ballen haar kut uit druipen. Ze gaf me een heerlijke zoen.
We gingen douchen en kleedden ons weer aan. Na nog een drankje spraken we af voor volgende week. Ik heb er nu al zin in...
Aantal keer gelezen:
753
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)