Spannendverhaaltje.nl

De kapper

-
21-08-2010
Ik was weer eens op reis voor mijn werk. De hele dag had ik hard gewerkt en wilde nog even frisse lucht hebben dus nam ik me voor een ommetje door de stad te maken voor ik naar mijn hotel zou gaan. Toen ik door de winkelstraat van de kleine plaats in het oosten van het land liep en de etalages bekeek viel mijn oog op een kapperszaak waar nog maar 1 klant in de stoel zat. Opeens bedacht ik dat ik nodig aan een kappersbeurt toe was. Dus stapte ik de zaak binnen en vroeg of er nog tijd was om mijn haar een beurt te geven. de kapper keek op de klok en zei ; Nu meneer u bent dan de laatste klant vandaag. Als u even wacht dan bent u zo aan de beurt. Na een aantal minuten was de klant klaar en kon ik in de stoel gaan zitten. De kapper een knul van eind 20 begon mijn haar te knippen en tussen ons ontspon zich een gezellig gesprek. Al gauw ging het over wat hij alzo meemaakte op een dag in de zaak.
Hij vertelde zoal dat hij de zaak met zijn vriendin deed. Zij nam dan de dames voor haar rekening en hij de heren. Toen hij bijna klaar was vroeg hij of ik nog bijzondere wensen had. Door zijn verhalen voelde ik het al een beetje kriebelen dus vroeg ik hem of hij mijn haardos op andere plaatsen ook wilde fatsoeneren. Nu dat was goed hij deed dat wel vaker, maar dat wilde hij liever niet hier in de zaak doen. Ik was toch de laatste klant dus kon dat boven in het gedeelte wat zijn vrouw gebruikte voor de dames goed gedaan worden. Nadat hij klaar was gingen we samen naar boven en kwamen in een luxe salon terecht. Hij haalde daar een gynacologenstoel naar voren en zei me me uit te kleden en in de stoel plaats te nemen. Met mijn benen in de beugels kon hij mij goed van dienst zijn. Hij begon me heerlijk in te zepen wat me een flinke stijve opleverde. Dat was wel makkelijk voor hem dan had hij goed houvast. Na het inzepen moest alles even goed inwerken , dus ging hij even weg om wat te drinken te halen. Op een gegeven moment kwam zijn vriendin binnen en zag mij daar zo liggen. Zij had zich al lekker op de avond voorbereid en schijnbaar na het douchen alleen gehuld in een ochtendjas. Toen ze mij daar zo zag liggen kwam ze toch even kennis maken en kijken hoe lekker ik er wel uitzag in mijn ongemakkelijke houding.
Alsof het afgesproken was kwam kapper John zoals hij zich voorgesteld had weer binnen en zei tegen zijn vrouwtje : Dat komt goed uit. Nu kun je meteen even helpen vasthouden terwijl ik scheer. Dat was bij haar dan ook niet aan dovemansoren gezegd en ze pakte mijn paal die door alles goed stevig overeind stond eens vast. Na het op vakkundig wijze verwijderen van de zeep en haren met het scheermes kwam er een prachtige kale jonge heer tevoorschijn. Nu zei John: nu is het jou beurt tegen zijn meisje. Deze nam een heerlijk lotion en begon mijn pik en ballen heerlijk te masseren totdat hij bijna zijn hoogtepunt bereikt had. Daarna ging ze verder met de massage en begon billen en poepgaatje ook te bewerken . Haar vinger gleed opeens naar binnen en ik begon te schokken van genot. O, zei ze vind je dat ook lekker en kwam met een vibrator om dat deel even goed te bewerken en te masseren. Ik werd hier zo geil van dat ik het bijna niet meer kon uithouden. Door haar bezigheden was haar jas open geslagen en had ik het zicht op een paar heerlijke tieten die zo dicht bij waren dat ik het niet kon laten ze te grijpen en de keiharde tepels te gaan bewerken. Dat wond haar zo op dat ze vroeg of ik de rest ook even een beurt wilde geven. Ze draaide de beugels naar beneden zodat ik uit de stoel kon komen en ging daarna zelf liggen.
Nu was het mijn beurt om haar eens lekker te verwennen. Mijn hete tong begon vanaf haar tieten naar beneden af te dalen en kwam bij haar klitje uit wat ik heerlijk verwende door er zo hard op te zuigen dat het als een klein piemeltje omhoog ging staan. Na deze bewerking van haar klit ging ik verder en likte haar inmiddels heerlijk nat geworden poesje en drong met mijn tong diep haar grotje binnen. Op deze bewerking van haar G-spot die voorin haar neukholletje zit begon ze steeds harder tezuchten en kwam ze gillend klaar. Haar vriend John kwam hierop ook naar voren en begon haar van boven te bewerken en bood haar zijn heelijke neukpaal die ze met veel gesmak afzoog. Toen ik dit zag draaide ik me zo dat ik tussen haar opgetrokken benen in de beugels kwam te staan zodat ik op mijn beurt mijn pik in haar wijd open staande grotje kon persen. Na een kleine poging gleed mijn pik door het vele sap drijfnat geworden grotje makkelijk naar binnen en neukte ik haar op een geweldige wijze. Na enkele flinke stoten voelde ik dat ik en door het spannen van haar kutspieren ook zij voor een tweede keer hevig klaar ging komen. Door haar orgasme begon ze ook haar vriend steeds straffer af te zuigen en kwamen we alle drie op een geweldige wijze klaar.
Na dit avontuurtje waren we alle drie zo moe dat ze me uitnodigden om even bij te komen onder het genot van een borrel en een hapje. Na een uurtje gezellig geklets te hebben was het tijd om naar mijn hotel te gaan. en vroeg ik wat de knip en scheerbeurt koste. De zakenman kwam toch weer boven in de kapper en hij rekende voor de knipbeur 20 euro en de scheerbeurt was liefdewerk oud papier. Zowel hij als zijn vriendin hadden er zo van genoten dat zij me uitnodigden om als ik weer in de buurt was en ik geknip moest worden maar als laatste kl;ant bij hun aan moest komen. Jullie kunnen begrijpen dat ik als het even kan voor de kapper naar het oosten van het land ga.
Aantal keer gelezen:
758
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)