Spannendverhaaltje.nl

De jongen van het tuincentrum - deel 1

-
21-10-2010
De heerlijke temperaturen aan het begin van de maand mei 2008 bezorgde mij extra energie en positieve zin om onze tuin weer te voorzien van nieuwe planten met vrolijke frisse kleuren. Mijn man was een dag eerder voor zijn werkgever vertrokken naar China om daar nieuwe bestellingen te doen voor de Europese markt waarin zijn baas actief is, Hans zou tien dagen in het buitenland verblijven. Ik vond het nooit zo prettig als hij ver weg reisde en ik dan alleen thuis was, maar het was zijn werk en ik probeerde mij altijd wel te vermaken met familie bezoeken of klussen te doen in ons huis. Ik was al vroeg opgestaan om nieuwe plantjes te kopen bij het tuincentrum bij ons in de buurt, ik wilde Hans hiermee verrassen als hij weer thuis kwam. Een uurtje later stond ik met twee karren vol met tuinaarde en plantjes bij de kassa af te rekenen, een jongen vriendelijke medewerker van het tuincentrum kwam aanlopen en bood aan mij even te helpen met de karren te begeleiden naar mijn auto. Dat gaat moeilijk mevrouw denk ik om met twee karren tegelijk te lopen lachte hij, ik nam zijn vriendelijke aanbod aan en zei dat ik het een goede services vond, daar staan wij om bekent mevrouw zei hij. Na het afrekenen liepen wij samen naar mijn auto op de parking en begonnen samen mijn auto in te laden, de kofferbak stond al gauw vol, de rest zou ik op mijn achterbank moeten plaatsen wat ik eigenlijk zonden vond omdat mijn auto net drie weken oud was. Ik had niets bij mij om de achterbank te beschermen en vroeg of er binnen niet iets was om mijn achterbank te beschermen tegen de wat vochtige aarde van de plantjes. Ik wil het met alle plezier straks ook wel even bij u komen brengen bood hij aan, ik werk tot 12. 00 uur vandaag en als u niet te ver uit de buurt woont breng ik het wel even langs.

Ik woon hier wel vlakbij zei ik, maar is dat niet te veel moeite vroeg ik, nee hoor helemaal niet lachte hij zijn mooie witte tanden bloot, dat doe ik graag voor u. Zijn ogen gingen over mijn kleding, ik was luchtig gekleed, had een kort rokje aan en mijn tepels waren wat zichtbaar in mijn T. shirt om dat ik geen bh aan had. Daar zou het toch zeker niet voor aanbieden schoot het door mij heen. Ik gaf hem mijn adres en bedankte hem nogmaals voor het aanbod, dan zie ik je wel verschijnen na twaalf uur zei ik. Onderweg naar huis dacht ik er nog even aan of ik hier wel goed aan te had gedaan, ik had duidelijk gezien dat hij aandacht had voor mijn wat verharde tepels en daar met een bepaalde blik naar mij keek. Ach waar maakte ik mij druk over, ik ben 49 jaar en die jongen was rond de 20 jaar, die zal dit zeker niet met een bijbedoeling aanbieden. Eenmaal thuis zette ik een kopje koffie en ging in de tuin aan de slag, de temperatuur liep al flink op en ik voelde mij heerlijk onder de zonnestralen. Ik was al een aardig stukje opgeschoten en had al wat perkjes klaar toen ik ineens een stem hoorde zeggen, zo dat ziet er goed uit. Ik schrok en draaide mij gezeten op mijn hurken een kwartslag om, u hoeft niet te schrikken hoor keek ik in het lachende gezicht van de jongen van het tuincentrum, ik ben het maar. O is het al zo laat zei ik, hoi, ja ik ben zo bezig dat de tijd om vlieg zei ik, weer keek hij vrij indringen naar mij, met een nu wat geheimzinnige blik, ik ga even de spullen uit de auto pakken zei hij en liep de tuin weer uit. Ik had aan zijn blik gezien dat hij onder mijn rokje had kunnen kijken, ik zat nog gehurkt in de zelfde houding zoals hij mij had gezien, ik boog mij vanuit deze positie zelf wat naar voren zodat ik onder mijn eigen rokje kon kijken. Het bloed steeg naar mijn hoofd en dat was niet alleen van de warmte, mijn slipje was tijdens het werken ongemerkt tussen mijn schaamlippen gaan zitten. Nu ik in deze positie zat spanden mijn slipje extra aan, waardoor mijn best wel volle dikke schaamlippen aan beide zijde van mijn slipje naar buiten toe uitpuilden. Ik stond op en voelde nu wel goed de stof van mijn slipje, tussen mijn schaamlippen plakken, ik had dan ook al behoorlijk getranspireerd tijdens het werk.

Mijn handen zaten onder de aarde, ik kon met deze handen niet even snel mijn slipje goed doen, bovendien kon die jongen elk moment weer de tuin in komen lopen, wat ook gebeurden. Mijn T. shirt plakte nat aan mijn lichaam waardoor ook mijn diep bruine tepelhoven en tepels voor mezelf goed zichtbaar waren, dus dat zou de jongen ook zeker opvallen. Ik maak even mijn handen schoon zei ik met mijn rug naar de jongen toegekeerd zodat hij niet ook nog eens mijn borsten zou zien, ik vond het al erg gÍnant wat hij van mij had gezien onder mijn rokje. Tijdens het wassen van mijn handen in de keuken dacht ik na of ik hem wel wat te drinken aan zou bieden, wie weet welke conclusie hij daar misschien uittrok, een uitnodiging tot meer van mijn zijde! Maar dat kon ik niet maken, het was een vriendelijke jongen die mij behulpzaam was geweest, ik kon hem niet wegsturen zonder hem een drankje met dit warme weer te hebben aangeboden. Ik zag hem de laatste planten uit de auto in de tuin neer zetten, vanuit de keuken vroeg ik of hij iets wilde drinken, nou graag zei hij, een colaatje met ijs. Ga maar even zitten zei ik wijzend op ons tuinameublement, ik kon er zo aan. Ik liep vlug even naar boven en deed in de badkamer mijn vieze slipje en T. shirt uit, het liefs was ik even gaan douchen maar daar was geen tijd voor, ik ging toch straks weer verder met de plantjes. In mijn slaapkamer deed ik een oude maar schone wijde blouse aan en een schoon slipje. Met twee cola kwam ik de tuin weer in en stak mijn hand naar de jongen uit, Anneke zei ik, o uh ja Arjan staarde hij mij wat afwezig aan, ik zat even met mijn gedachte ergens anders lachte hij. Ik voelde mij ondanks dat ik in mijn eigen tuin zat, niet helemaal op mijn gemak met Arjan na wat hij van mij had gezien, ik zag dat hij zelf ook niet wist wat hij moest zeggen. Ik begon om deze vreemde spanning een beetje weg te halen over het mooie weer en de tuin, werk je allang bij het tuincentrum vroeg ik. Nee een paar weken nu zei hij, ik werk eigenlijk in de kwekerij en doe de inkoop, af en toe help ik in de winkel, ik begin elke dag om 4. 00 tot 12. 00 uur.

In de middag ben ik dan lekker vrij en dat beval mij wel. Hij kwam ineens los met praten, vertelde dat hij nog bij zijn moeder woonden en dat zijn ouders gescheiden waren. Hij bleek in een wijk naast ons te wonen op nog geen vijf minuten afstand, ik had geen zin meer in school zei hij, ik ben nu twintig en wil liever met mijn handen werken in de tuinbouw, zo doende ben ik bij het tuincentrum gaan werken. En jij Anneke vroeg hij, woon je hier alleen in dit grote huis, nee zei ik, ik ben getrouwd en onze twee kinderen zijn de deur uit, die zijn al 27 en 24 jaar. Mijn man is op dit moment voor 10 dagen voor zijn werk in het buitenland, zo dus je staat er alleen voor met de tuin lachte hij, Arjan begon zich duidelijk te ontspannen en zijn mannelijke manier van praten, met zijn donkere ogen die nu weer helder stonden, maakte mij ook iets rustiger in mijn onzekere gevoel. Hij pakte rustig een sigaret en vroeg of ik er ook een wilde, ik rook meer voor de gezelligheid, maar nam hem nu wel aan, helemaal op mijn gemak voelde ik mij nog steeds niet. Je heb een leuke tuin zei hij, daar is best wat van te maken, hij begon wat adviezen te geven over bepaalde struiken en planten die er stonden en zei dat die eigenlijk niet bij elkaar konden, jij ben de prof lachte ik, ik ben maar een hobbyist. Jij zal weer andere kwaliteiten hebben glimlachte hij waar ik misschien nog wat van kan leren. Nou dat zal wel meevallen hoor lachte ik wat mijn kwaliteiten aangaan, al zo ie zo heb je meer levenservaring als ik zei hij, dus er zal altijd wel wat te leren voor mij zijn. Ik begreep natuurlijk wel in welke richting hij dat bedoelde, maar ik ben een normale getrouwde vrouw vind ik zelf om te zien, heb geen maatje 36 meer (42) en ben nooit een uitdagend type geweest naar mannen toe. Ik vind het nog steeds leuk mij afwisselend goed en best wel eens sexy te kleden en te verzorgen voor mijn man, maar ik heb mij in ons inmiddels 28 jarige huwelijk nog nooit tot een andere man aangetrokken gevoeld, of daar hevige fantasieŽn over gehad. Mijn man heb een druk bestaan met zijn werk en is seksueel zeker niet meer zo actief als vroeger, wat ik heus wel eens mist, maar voor mij is dat nooit een aanleiding geweest om vreemd te gaan.

Zoals Arjan mij onder mijn rokje had gezien, had tot nu toe alleen mijn man gezien. Vandaar dat dit voor mij een gevoelsmatige moeilijke situatie was waarin ik mij nog steeds ongemakkelijk in voelde ten overstaan van deze jongen. Hij begon er ook op te zinspelen, gezien zijn antwoorden. Heb je verkering vroeg ik uit normale interesse zonder enige bij bedoeling met deze vraag. Nee daar ben ik even klaar mee met die jonge grietjes lachte hij, dat gekwebbel meestal met hun vriendinnen en onvolwassen gedoe daar word ik moe van, ik voel mij meer aangetrokken tot wat rijpe vrouwen met een beetje inhoud, als je begrijp wat ik bedoel! Ik voelde dat ik ervan ging kleuren, charmant Anneke lachte hij, dat kleurtje. Ik heb nog een hoop te doen gaf ik het gesprek een andere wending, als je het niet erg vind ga ik weer verder met de andere plantjes te poten. Zal ik je daar even mee helpen bood hij aan, ik heb vanmiddag toch niets te doen en als je het er mee eens ben verplaats ik graag die paar struiken voor je, dan zal je zien dat ze beter staan op een andere plaats. Eigenlijk vond ik het wel fijn een beetje hulp, maar het was een volstrek voor mij onbekende jongeman die mij wel in een zeer erotische pose had gezien. Dat vind ik aardig van je zei ik toch, een extra handje is nooit weg, nee dat dacht ik ook lachte Arjan die onmiddellijk opstond en zijn shirt uit trok. Hij vroeg waar ik het tuin gereedschap had staan, o. a een schep en snoeischaren. Ik wees hem op de schuur en ging ook weer aan het werk. Onze tuin is geheel vrij gelegen op het zuiden en behoorlijk groot, wij wonen vrij zonde directe buren dus als ik iets wilde verplaatsen qua struiken of bomen ben ik daar vrij in. Arjan ging voortvarend te werk, hij overlegde met mij als hij zijn visie gaf waar de struiken en coniferen volgens hem het beste tot hun recht kwamen. In zijn korte broek zonder shirt zag ik zijn mooie gespierde lichaam gaan glimmen van zijn transpiratie, zoals ik soms naar hem opkeek een meter of 10 bij mij vandaan, deed hij dit ook naar mij. Mijn blouse begon ook weer nat te worden, de zon stond nu ook hoog aan de hemel en ik moet bekennen dat ik via mijn ogen erotische prikkelingen kreeg van zijn mooie strakke lichaam met licht donker behaarde borstkas.

Zijn zwarte krullen werden ook steeds natter wat ik best wel als totaal beeld iets erotisch vond hebben, het aanspannen van zijn kuiten, rug en nekspieren als hij een struik uit de grond los trok vond ik mooi om te zien. Ook zijn gespierde bovenarmen kwamen nu heel mooi uit over zijn transpirerende lichaam in de zonneschijn. Wij gaan wat drinken Tarzan riep ik, een goed idee van jouw Jean lachte hij met een ondeugende blik, zie je licht in het oerwoud komen vroeg hij. Ik schonk wat te drinken voor ons in en samen namen wij er weer een sigaretje bij, zo even uitblazen zei ik, wat een kracht gebruik jij zei ik enigszins onder de indruk van wat ik had gezien. Ik ben het gewent hŤ zei Arjan, ik loop heel de dag te sjouwen. Zijn brede borstkast ging behoorlijk op en neer van zijn inspanningen, zal ik even een handdoek voor je pakken vroeg ik, je zweet je kapot joh. En jij dan, je mooie blouse is weer vies en nat, niet dat ik mij daar aan stoor lachte hij met zijn ondeugende ogen, ik vind het je juist sexy staan. Ik keek over mijn blouse, mijn tepels drukte er een beetje doorheen en inderdaad voelde ik mijn blouse ook plakken tegen mij lichaam. Ja je ken je blijven verschonen met dit weer reageerde ik, maar straks is de douche gelukkig in de buurt. De coniferen zitten in je haren zei ik, niet alleen in mijn haren zei Arjan, ook in mijn broek, dat irriteer behoorlijk. Ik zag inderdaad wel wat coniferen naaldjes plakken op zijn platte buik waar een klein dun streepje haar vanuit zijn korte broek omhoog kwam, richting zijn navel. Vind je bezwarend als ik die naaldjes even uit mijn broek haal vroeg hij, nee natuurlijk niet zei ik, als dat irriteer heb je er alleen maar last van. Arjan stond op van zijn stoel, op nog geen twee meter afstand deed hij het knoopje van zijn broek los en liet zijn broek tot op zijn met aarde besmeurde knieŽn zakken. Ik slikte even toen ik hem met zijn eveneens vieze hand van de aarde over zijn zwarte strakke Calvin Klein underwear slipje zag gaan, althans deze tekst stond op de grijze brede bovenband. Arjan wreef de coniferen naaldjes van zijn slipje die zich midden in het kruis spanden door een flinke bult die zijn penis bedekte.

Hij draaide zich met zijn billen naar mij toe en vroeg of daar ook naaldjes opzaten, ja een paar stotterde ik er een beetje van, dit deed mij echt wel wat om zijn mooie ronden billen te zien in zijn strakke slipje, waarbij er ook wat haartjes tussen zijn machtige gespierde dijen uit zijn slipje te zien waren. Nadat Arjan de naaldjes van zijn billen had geveegd draaide hij zich weer naar mij toe, ik moet daar zeker met rode opgewonden wangen hebben gezeten, ik voelde mijn gezicht gloeien. Langzaam deed hij zijn korte broekje weer omhoog waarvan zijn kruis even bleef hangen achter de grote bult in zijn slip, hij drukte zijn bult iets in met zijn hand waarna hij zijn broekje aan kon doen en weer dicht knoopte, zo dat zal beter zitten lachte hij. Ik stond op en zei dat ik even naar het toilet moest, pfffff ik had het bloedheet gekregen, dit was voor mij erotiek ten top. Op het toilet deed ik mijn slipje van mijn billen, de stof van mijn slipje was doordrenkt nat en voelde niet fris meer aan. Met mijn slipje op mijn enkels deed ik mijn plas en zag dat mijn kruisje een afscheiding vertoonde van wat urine verlies wat in mijn opwinding was ontstaan. Wat bezielde mij dat ik mij zo intens aangetrokken voelde tot deze jonge knul met zijn erotische intense uitstraling, waardoor het aanvoelde in mijn lichaam dat ik mezelf niet meer onder controle had. Het papier van de toiletrol gleed door mijn opgezette schaamlippen toen ik mezelf daar droog depte, ik vloeide na mijn plasje nog steeds na uit mijn kutje van pure intense opwinding. Voor de tweede keer liep ik naar mijn slaapkamer om een schoon slipje aan te trekken, ik was in verwarring en mijn hart bonsden in mijn lichaam toen ik weer bij Arjan in de tuin ging zitten. Hij zag het aan mijn gezicht en vroeg of ik mij wel goed voelde, ja hoor zei ik. Zullen wij weer vroeg hij, ik schenk nog even wat te drinken in zei ik, ik wil nog even blijven zitten, okť dan zet ik in de tussentijd even twee struiken erin weer in, pfffff waar haal je de kracht vandaan lachte ik, energie zat zei Arjan en ging weer aan het werk.

Ik zat met een koud drankje in mijn hand zijn verrichtingen te bekijken, ik was loom geworden door het intense gevoel wat door mijn lichaam gierde, ik keek op mijn horloge en zag dat het 15. 30 uur was, ik had geen zin meer om vandaag verder te werken in de tuin. Blijf je op je mooie kont zitten riep Arjan mij lachen toe, ja ik vind het genoeg voor vandaag zei ik, en ga nog even van jouw energie en kracht genieten, het was eruit! Ik voelde mij enorm tot hem aangetrokken en wilde hem beter leren kennen, hoe ik dat moest aanpakken wist ik nog niet, daar begon ik over na te denken. Schei er voor vandaag maar mee uit Arjan zei ik, je heb mij goed geholpen en ik vind het welletjes voor vandaag, het is bloedheet en straks verbrand je nog onder de zon. Arjan stopte dan ook, bracht het gereedschap terug in de schuur en kwam weer bij mij zitten, ja het word erg warm hŤ lachte hij. Beide zagen wij er niet uit, hij zat helemaal onder de tuinaarde en zijn lichaam glom kletsnat, wil je zo even hier douchen vroeg ik hem. Nou dat zou wel lekker zijn ja, maar mijn shirt en deze broek kan ik dan niet meer aan lachte hij en ik kan moeilijk in mijn nakie naar huis. Dan doe je na het douchen maar even een schone badjas van mijn man aan en dan stop ik jouw kleren wel even in de wasmachine, ik beid je graag voor het werk wat je voor mij gedaan heb een diner aan, als je dat zelf ook wil natuurlijk zei ik er achteraan, nou dat vind ik tof van je Anneke zei hij. Okť dan doen wij dat, wil je eerst douchen of ga ik eerst vroeg ik, is samen niet gezelliger lachte hij ondeugend. Mijn hart begon weer te keer te gaan, kon ik dit wel doen, ik nam wel een groot risico voor mezelf en zou hem aanleiding geven om verder met mij te gaan waardoor het misschien wel op seks zou uitdraaien tussen ons.

Lees verder in deel 2.
Aantal keer gelezen:
617
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)