Spannendverhaaltje.nl

De jonge Thaise schone

-
16-08-2010
Sinds 3 maanden woont in de straat een geadopteerd Thaise meisje van 21 jaar. Ik had nog niet echt contact met haar gehad, maar we zeiden als we elkaar tegen kwamen gewoon gedag. Ze was altijd gekleed in een spijkerbroek en een trui aan. Je zag weinig aantrekkelijks aan haar wel had ze een knap koppie. Op een vrijdag morgen zag ik haar met de hond lopen. Ik had zelf een vrije dag en had zelf ook een hond ik zag haar in de verte lopen in een kortrokje een tennis shirt aan en lange haren tot haar billen en mooie bruine benen eronder. Ik kreeg ineens een heel andere blik van haar ik bedacht me geen seconden en spurten achter haar aan met mijn hond.
Toen ik vlak bij haar was stopte ik met rennen en ik zei hallo en ze draaide zich om en schrok een beetje. Ik zei nerveus ik zie je zo vaak lopen dus ik wil me even voorstellen ik ben Wim oh zei ze ik ben Mai ik kom uit Thailand. Ik zei dat wist ik al van je ouders. Wat ga je doen vroeg ik, ik ga tennissen ze Kim. Oh dat doe ik ook wel eens oh zei ze kan jij me tennissen leren ik zei gelijk ja en zo stonden we binnen 1 uur op de tennisbaan.Ondertussen was mijn lul al gevuld met bloed en dus keihard ik waagde achter haar te gaan staan, en pakte het racket vast samen met haar langzaam kwam mijn harde kale speer tegen het bezweten broekje aan en ze moest dat gevoeld hebben. Het leek wel of ze geen racket maar mijn piemel in mij handen had na een uurtje te hebben getennist was ik heel opgewonden.
Mijn penis was nog nooit zo gevuld met zaad. Kim zei dat ze last had van schralen dijbenen aan de binnen kant ik zei dat ik thuis nog wel wat had ervoor. Ik vroeg haar met mij naar huis te gaan. Ondertussen zat ik in de auto recht in de bezweten naatje te kijken. Want de benen waren gespreid om dat haar dijbenen schraal waren. Toen we thuis waren ging ze eerst douchen anders zou de crème niet helpen. Ik stond me zelf op te winden en met mijn piemel te spelen. Toen ze klaar was met douchen gaf ik har de crème maar ze kon er niet goed bij. Ik pakte de crème over en smeerde har dijbenen in ondertussen pakte ik een nabijgelegen dildo en duwde ik Mai het bed op ik smeerde de dildo in met massageolie en begon haar naatje en slipje te strelen Mai zei niks. Ik was zo geil haalde mijn lul uit mijn broek en deed haar slipje omlaag en bewerkte ik haar natte geile grotje met de dildo en mijn grote geile penis die bijna uit elkaar spatte.
Toen draaide ik haar om en duwde mijn lul in haar mond ze had een vollemond en likte lekker mijn lul schoon die met geil zat. Toen ze klaar was draaide ik haar om en per ongeluk duwde ik mijn kloppende penis in haar anus ze zei: nee, dat doet pijn maar mijn geiligheid ging voor en zorgde dat mijn eikel achter de sluitspier zat en ging zachtjes heen en weer. Ik haalde mijn lul eruit en duwde hem weer terug de sluitspier was uitgerekt en het ging iets gemakkelijker en spoot haar darmen vol ze krijste het uit van genot. Toen zei: Mai nu ik! Ik likte haar kutje helemaal klaar en voelde een stroom van geil door mijn mond heen vloeien. Toen we klaar waren had ze er geen spijt van en hebben we het nog vaak gedaan.
Aantal keer gelezen:
670
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)