Spannendverhaaltje.nl

De internetdate

-
16-08-2010
Samen hadden ze dus besloten om een kroegje op te zoeken en het daar over de opties te hebben. Nou ja, opties? Beiden waren ze niet erg bekend in deze stad, precies in het midden tussen elkaars woonplaatsen. Ze hadden er juist voor gekozen om op neutraal terrein af te spreken om vervelende situaties te voorkomen, maar eerlijk gezegd klikte het wel. Er hing zelfs een beetje spanning in de lucht toen ze noodgedwongen dicht tegen elkaar aan zaten in de drukke kroeg. De warme koffie verdreef langzaam het verkleumende gevoel uit hun lichamen en beiden vonden ze niet geheel onprettig om zo dicht tegen elkaar aan te zitten in het hoekje van de kroeg. Het gesprek kwam weer langzaam op gang. Af en toe een beetje hakkelend nog maar wel al een stuk vloeiender als op het begin van de dag.
Toen werden ze beiden zelfs een beetje overrompeld door de uitstraling van de ander. Ze hadden wel foto’s gezien van elkaar maar die haalden het bij lange na niet bij de werkelijkheid. Sterker nog, ze vonden elkaar enorm aantrekkelijk en dat zorgde voor een stroef begin. Maar hier in de kroeg, lekker dicht tegen elkaar aan, was daar steeds minder van te merken. Het werd steeds later, en nog steeds stormde het. De storm leek zelf nog ernstiger te zijn geworden. Langzaam druppelde de kroeg leeg, mensen die een poging waagden om toch lopends thuis te komen. Zij hadden het maar makkelijk, lekker naar huis ! Een overleg was nu wel nodig... Hoe zouden ze de nacht gaan doorbrengen? Naar huis was dus geen optie. Toch maar ergens een hotelletje regelen dan. Hij vroeg aan een medewerkster naar het telefoonboek en belde een aantal hotelletjes bij langs.
Dichtbij de kroeg bleken ze nog plek te hebben, maar alleen een kamer voor 2 personen.... Ze keken elkaar eens aan, en besloten om dat dan maar te doen. Beide waren ze inmiddels best moe geworden en een beetje slaap zou ze goed doen. Even afrekenen en dan naar het hotel.... Daar aangekomen checkten ze in en betaalden ze voor 1 nacht. Ze voelden zich een beetje goedkoop, het was net alsof ze minnaars waren van elkaar en dit hotel boekten om buiten medeweten van hun partners bij elkaar te kunnen zijn. Ze lachten een keer nerveus naar elkaar en zochten de lift op. De kamer bleek heel erg knus te zijn en het grootste gedeelte werd ingenomen door een twee-persoons bed. Langs de muur stond een dressoir met daarop de verplichte televisie.
Op het kaartje was te lezen dat alleen Nederland 1, 2 en 3 gratis te ontvangen waren. De omschrijving van de andere kanalen ‘Adult, pay per view’ liet niets aan duidelijkheid te wensen over. En in de badkamer bevond zich tot beider verrassing een heus bubbelbad, wat weer een nerveuze glimlach op beider gezichten veroorzaakte. Een beetje onwennig allemaal, dat was het wel. Geen van beide had hier op gerekend en er waren dus ook geen slaapspullen meegenomen. Ze besloten maar om de lampen uit te doen en in hun ondergoed onder de dekens te kruipen. De sfeer werd al beter, beide konden ze om de situatie lachen en ze ketsten er op los. Toch wel moe geworden, dommelde ze af en toe weg. Hij had het door en hield maar op met kletsen. Er heerste een spanning tussen hen... Hij keek naar haar lief gezichtje in een flauw maanlicht en werd helemaal warm van binnen.
Ja, deze dame vond hij echt leuk. Hij dacht dat ze volledig in slaap was gevallen en streelde zacht een lok haar uit het gezicht. Een zacht kreuntje was hierop een reactie. Oeps, toch nog niet helemaaaaal in een vaste slaap... Zijn hand streelde langs haar oor, wat weer een zacht kreuntje opleverde. En zag hij niet haar lippen een beetje van elkaar gaan? Het was moeilijk te zien maar hij meende zelfs dat ze langzaam met haar tong langs haar bovenlip ging terwijl er weer een kreuntje ontsnapte uit haar mond. De spanning die er hing, de aanblik van haar lippen en het zachtjes kreunen zorgde voor wat beroering in zijn boxer. Nou ja, wat heet beroering, hij werd gewoon behoorlijk opgewonden van haar zoals ze daar naast hem lag. Hij schoof een klein beetje van haar af, hij geneerde zich een beetje voor het feit dat zij zou kunnen voelen dat hij een stijve kreeg...
Ze kon de slaap niet echt vatten, een beetje dommelen daar hield het wel bij op... Even op haar horloge kijken, al 3.00 uur...Gaap! Naast haar lag hij, met de rug naar haar toe. Voorzichtig ging ze rechtop zitten en leunde een beetje over hem heen. Hij sliep nog, gelukkig. Even kroop ze uit bed om wat water te drinken en kroop daarna weer terug in bed. Ze hoorde hem langzaam en zwaar ademen. Ze ging wat dichterbij liggen en voelde de warmte van zijn lichaam, haar hand gleed zacht over zijn rug. Snel haar hand weer terug, wat was ze nou aan het doen? Nog verbaasd van haar actie, draaide hij zich plotseling om. Ze had wel door dat hij nog sliep, maar nu lagen ze ineens wel erg dicht bij elkaar... Ze bekeek hem eens goed van top top teen: leuk kapsel, lief gezichtje, lekkere lippen, zijn borstkast die langzaam op zijn ademhaling op en neer ging.
Ze trok de deken een stukje terug en bekeek zijn buik, nog lekker strak, een lieve navel, en dan het plekje waar zijn buik overging in zijn kruis. Helemaal glad! Geen haartje te bekennen. Langzaam gleed haar blik verder naar beneden..... De deken zat er nog wat voor...voorzichtig verschoof ze de deken wat.. Maar juist op dat moment begon hij weer te woelen en rolde hij op zijn rug.. Toen zag ze het wel al, hij had een heerlijke stijve die een bobbel in de deken veroorzaakte. Hier werd ze erg opgewonden van! Haar hand gleed even over haar slipje, warm... en wat vochtig... Ze sloot haar ogen weer, streelde over haar slipje, een hand over haar borsten.... Haar hand verdween in haar slipje en voelde hoe nat ze was. Ze was zo geil geworden van deze man! Heerlijk genietend, toen ze opeens..... Merkte dat hij zijn ogen open had en haar aankeek met een grijns op zijn gezicht. Ze zag dat hij ook zijn hand in zijn boxer had, ze zag langzame maar stevige bewegingen van zijn hand. Hij was blijkbaar ook enorm geil geworden van haar, en dat maakt haar nog geiler als dat ze al was! Ze besloot een beetje te spelen, hem een beetje op te winden.
Ze streek met haar vinger door haar lipjes en over haar klitje, en haalde daarna haar hand uit haar slipje. Terwijl ze hem doordringend aankeek bracht ze haar vinger naar haar mond. Haar tong kwam een beetje naar buiten en ze likte het vocht van haar vinger met de meest geile blik die ze had. Ze zag zijn hand steeds snellen op en neer gaan in zijn short. Het wond hem enorm op, en dat vond ze geweldig geil! Ze sloot haar ogen weer en speelde rustig verder, alsof hij er niet naast lag. Plots voelde ze hoe zijn hand die van haar weghaalde. Zijn grote warme hand nam de plek in en begon zacht te strelen...door haar lies... over haar klitje en af en toe teasend tussen haar lipjes door. Nu deed hij hetzelfde. Hij bracht zijn vinger naar zijn mond en likte... Hij boog over haar heen en zoende haar. hmmm.... heerlijk zoals hij kon zoenen!! Vol passie, intens.. Zijn handen gleden nu over haar lichaam wat voor heerlijke tintelingen zorgde.
Ze werd steeds geiler.. Ze voelde zijn handen ieder plekje van haar lichaam verkennen, de tintelingen breidden zich uit. De warmte nam haar lichaam in beslag, ze voelde haar hart kloppen. Ze genoot intens van zijn strelingen en zijn intense kussen. En ze sidderde als hij af en toe 'per ongeluk' zijn vinger over haar klitje liet gaan. Haar tepels waren hard en werden af en toe beroerd door zijn warme tong. Ze voelde zijn stijve tegen haar dijbeen kloppen, ze stond op het punt zichzelf te verliezen in een warme gloed van lust, geilheid en passie. Ze bracht haar hand naar zijn tepel en speelde er mee. Ze kneep er zachtjes in en vervolgde toen haar weg naar benenden, langs zijn borst, over zijn buik, een rondje om zijn navel. Langzaam gleed haar hand verder naar beneden.. Ze voelde, genoot, streelde... en langzaam kussend langs zijn hals, borst en buik volgde ze haar weg naar beneden.
Tergend langzaam begon ze hem te pijpen, haar hand streelde zijn ballen. Een zacht gekreun van genot, ze wist dat het goed was. Ze stopte, kroop weer naar boven en zoende hem. Zijn handen wilden haar lichaam voelen, maar dit hield ze tegen. Ze pakte zijn handen en duwde deze tegen het matras. Ze kroop op hem en zoende intens. Intussen was ze behoorlijk nat geworden en duwde haar natte kutje tegen zijn kruis. Weer ontsnapte een kreun uit zijn mond. Ze voelde dat hij zijn heupen bewoog, hij maakte draaiende bewegingen en door haar enorme natheid gleed zijn stijve heerlijk langs haar klitje en tussen haar lipjes door. Droogneuken noemden ze dat vroeger, maar hier was niets droogs te bekennen. Hij hoorde haar kreunen, eerst zachtjes maar daarna steeds luider. Aangespoord door haar uiting van geilheid probeerde hij zijn stijve zo te draaien dat ie heerlijk in haar kutje zou glijden maar ze draaide precies de andere kant op! Wat een tease was deze meid. Hij kon zich bijna niet bedwingen, hij wilde haar.....nu!
Ze merkte dat hij niets anders wilde dan zijn lul in haar kutje laten glijden.. maar het was nog te vroeg. Eerst nog even heerlijk plagen! Ze liet zijn handen los, die nog altijd op het matras gedrukt werden en gleed over zijn lichaam naar beneden. Haar tong door zijn lies, zachtjes zijn ballen wat in haar mond... haar hand om zijn lul.. Hij genoot duidelijk hiervan.. Hij begon zwaarder en sneller te ademen.. Deze meid maakte hem helemaal gek.. het zou niet lang meer duren voor hij haar mond vol spoot met zijn warme zaad. Ze had het door, hij kon zijn geilheid niet lang meer bedwingen.. ze stopte met pijpen en keek hem ondeugend aan Hij beet op zijn tanden, hij moest zich echt concentreren om nog niet te komen, maar door die geile en ondeugende blik in haar ogen was dat enorm moeilijk. Hij pakte haar stevig vast en draaide haar om, nu was het zijn beurt.... Hij kuste haar vol passie terwijl hij diep in haar ogen keek.
Er volgde een knipoogje en daarna vond zijn tong langzaam een weg naar benenden, via haar hals naar haar borsten, rondcirkelend om haar tepel, af en toe een knabbeltje met z'n tanden. Ze voelde zijn tong lager gaan, via haar buik naar haar lies.... Net langs haar natte lipjes af. Hij pakte haar kontje stevig vast met twee handen, wachtte heel even en toen.....vond zijn tong haar gevoelige plekje. Hij likte haar met lange, stevige halen. Over haar klitje, langs haar lipjes en af en toe een uitstapje naar haar kontje. Hij voelde haar kronkelen van genot, haar ademhaling ging steeds sneller en sneller, Zijn tong verdween plagerig in haar natte kutje en van daaruit weer naar haar kontje. Ze hield haar adem in toen hij zelfs daar zijn tong even naar binnen schoof. Langzaam voelde ze een vinger over haar klitje glijden, ze duwde met haar kruis tegen zijn hand aan, ze wilde die vinger in haar voelen. Maar hij had nu de touwtjes in handen.....
Ook hij hield na enige tijd op met verwennen.. een korte pauze.. en stopte daarna twee vingers in haar kutje. Hij bewoog ze langzaam in en uit haar kutje, heerlijk! Ze wist niet hoe ze moest liggen, ze genoot en voelde een overweldigend gevoel opkomen. Zijn tong gleed over haar klitje.. de vingers nog in haar.. toen plots een vinger in haar kontje gleed. Een kreun, zwaarder ademen en het lekkere gevoel wat versterkte.. hmmmmm... zooo lekker! Het duurde niet lang of ze kwam heerlijk klaar.. Hij genoot van haar explosie! Zag de zweetdruppeltjes op haar gezicht, door allen te kijken naar haar toen ze enorm klaar kwam werd hij nog geiler dan hij al was! Hij wilde nog maar 1 ding, haar nemen.... Terwijl zij nog in haar roes zat nam hij zijn keiharde pik vast en streelde daarmee over haar klitje en tussen haar natte, opgezwollen lipjes.
Het topje van zijn eikel duwde langzaam haar lipjes langzaam van elkaar....en toen.....schoof hij met een diepe stoot zijn pik diep in haar. Het voelde overweldigend! Ze was nat, strak, warm en o zo geil! Met lange halen begon hij haar te nemen en af en toe trok hij zijn pik uit haar om daarmee over haar klitje te strelen om 'm daarna weer diep in haar te schuiven. Hij was geiler dan ooit tevoren, alles dankzij haar. Hij voelde dat het moment bijna daar was! Snel ging hij uit haar en installeerde zich bovenop haar, hij bood zijn stijve aan en zij hapte snel toe. Ze pijpte geweldig lekker, het moment kwam steeds dichterbij. Hij verloor al zijn zinnen en greep haar hand, maakt haar vinger goed nat en bracht die langzaam naar beneden.
Ze begreep direkt wat hij wilde... Haar natte vinger streelde eerst zachtjes over zijn kontje en toen gleed ie er ineens in! Ze vingerde hem diep terwijl ze hem vol overgave pijpte, ze voelde hem verkrampen, ze zag zijn ogen dichtgaan... nog een laatste duw met haar vinger en daar was het moment, hij kwam klaar! Ze voelde zijn warme zaad in haar mond spuiten, wat geil!
Aantal keer gelezen:
1156
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)