Spannendverhaaltje.nl

De Intercity 2

-
21-10-2010
Het was na de vrijdagavond met Kim in het hotel erg lastig om niet constant aan haar te denken. Elke paar minuten schoten er flarden van de geweldige avond als een film door mijn hoofd. Was dit allemaal echt? Ja, dat was het en het was meer dan geweldig geweest. Ik zat vol kriebels in mijn buik en wilde niets liever dan weer bij Kim zijn, maar ik zou moeten wachten tot maandag als we weer samen met de trein naar het werk zouden reizen.

De maandag kwam en opgewonden stond ik op het winderige koude station te wachten totdat Kim weer zou komen. Ze was wat aan de late kant en alsof de zon opkwam en het station voorzag van een heerlijk lentewarmte liep ze mijn kant op. “Hai” zei ze zacht. “Hai” was mijn antwoord en er volgde een korte kleine kus die heerlijk aanvoelde. Het was de eerste keer dat we elkaar in het openbaar kuste.

Al snel zaten we weer naast elkaar in de trein en schoot het nog donkere landschap aan ons voorbij. Kim zag er weer heerlijk uit, ze droeg een rokje met maillot en ik genoot van de prachtige vorm van haar benen. Natuurlijk kregen we het over afgelopen vrijdag en ik vertelde hoe fantastisch ik het had gevonden. Ook Kim had er erg van genoten maar beide vroegen we ons af wanneer zich weer een gelegenheid zou voordoen. Voor Kim was het makkelijker dan voor mij om zich een avond vrij te plannen, daarnaast was een locatie ook niet al te eenvoudig, ik kon niet ongemerkt hotels blijven boeken. Het dilemma stond echt tussen ons in. We hunkerde enorm naar elkaar maar wanneer konden we het allemaal weer eens doen? We liepen onze vaste route naar het werk en hadden er geen antwoord op weten te vinden. “Ik zal eens goed nadenken” zei ik tegen Kim. Ze keek me wat teleurgesteld aan zei “ik hoop dat je wat verzint want ik verlang echt wel naar je”. De tweede openbare kus werd een feit al keek ik wel snel om me heen of er niet per ongeluk een collega was die het gezien kon hebben, dan het ik echt wat uit te leggen.

Ik kon mijn aandacht maar moeilijk op mijn werk houden, het enige dat me bezig hield was hoe, wanneer en waar kan ik weer met Kim kon afspreken. Ik besloot een collega in vertrouwen te nemen, hij is absoluut iemand die zijn mond wel kan houden. In geuren en kleuren vertelde ik hem alles, zogenaamd zaten we in een bespreekruimte samen een zakelijk klus te bespreken, maar de werkelijkheid was een stuk spannender dan dat. “Jij?” zei hij bijna met zijn mond open van verbazing, “jij, de trouwe labrador?”.

“Wat gaaf!” ging hij verder “dat had ik echt niet achter je gezocht, je komt over als een trouwe hond!” en daar moesten we allebei erg om lachen. Ik was blij dat ik het met iemand kon delen. “Ik denk wel met je mee, we gaan vast wat verzinnen” zei hij vol goede moed.

De week verliep verder normaal, elke dag reisde ik met Kim en elke dag moest ik haar een antwoord schuldig blijven op de vraag wanneer we weer eens konden afspreken. Op donderdagochtend maakte we onze vaste afspraak om vrijdag met de auto te gaan en zo vervolgde ik daarna de weg naar mijn werk. Daar stond mijn collega me al wat zenuwachtig op te wachten. “Is er iets?” vroeg ik hem. Nou dat was er! Hij had wat verzonnen voor me en hij deed het snode plan uit de doeken. Ik zou een hele zaterdag met hem naar Duitsland gaan om een keer te stappen en shoppen, althans dat zou ik mijn vrouw vertellen. Om teveel heen en weer reizen te voorkomen zou ik in de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag bij hem overnachten. In de loop van zondag zou ik dan weer naar huis komen. Op die manier konden we zaterdag vroeg naar Duitsland vertrekken en lang blijven. In werkelijkheid kon hij het zomerhuisje van zijn ouders voor me regelen. Hij had al met ze overlegd en zijn ouders vonden het geen probleem het huisje een weekend af te staan aan een collega en ‘zijn vrouw’ die er dringend eens tussenuit moesten. “En?” zei hij opgewonden toen hij het hele verhaal verteld had. Eerlijk gezegd had ik hem wel willen zoenen! Wat een waterdicht verhaal en wat een superidee. Ik zag mezelf al zitten, samen met Kim in het zomerhuisje ergens in de bossen bij Arnhem….geweldig!

Ik kon ook niet wachten om het Kim te vertellen en snel stuurde ik haar een SMS: ‘Ha Kim, ik heb wat verzonnen, het is echt geweldig. Morgenochtend vertel ik je alles. Dikke X Jamie’. Niet lang daarna piepte mijn telefoon dat er een SMS was. ‘Hoi Jamie. Super, ik ben heel benieuwd! Tot morgen. Heel veel xjes Kim’. Eigenlijk had ik haar het hele idee wel willen SMS-en maar ik moest natuurlijk eerst thuis vertellen dat ik met een collega op pad zou gaan. Als ik dat achter de rug had kon ik het plan aan Kim voorleggen en was het alleen nog maar een datum vastleggen. Ik kreeg er hartkloppingen van. Na de werkdag en eenmaal thuis aan de eettafel bracht ik het idee van mijn collega ter sprake. Ik vertelde hoe hij me had uitgenodigd voor een dag shoppen en stappen in Duitsland en dat twee overnachtingen dan praktisch waren. Mijn vrouw reageerde dolenthousiast en vond het erg leuk voor me. Voor het eerst voelde ik me schuldig en sloeg de twijfel toe of ik hier wel goed aan deed. Ik begon er serieus over na te denken het hele idee te laten schieten maar voordat ik die beslissing zou nemen wilde ik er eerst nog maar eens een nachtje over slapen.

Voordat ik het wist was het vrijdagochtend en stopte ik voor de AH om Kim in te laten stappen. In één klap was alle twijfel weg ‘ik zou wel gek zijn om deze fantastische meid te laten lopen’ en snel gaf ik Kim een zoen. “Nou, vertel!” begon ze direct. Ik vertelde haar het hele idee en Kim kreeg een brede lieve glimlach op haar gezicht. “Wat ben je toch ook een geweldige schat” zei ze opgewonden van enthousiasme. De hele weg spraken we over het plan en dat we er allebei zo ontzettend naar uitkeken, vooral ook omdat we twee hele nachten met elkaar door konden brengen. We leken wel een jong en verliefd stel. Het enige dat we nog moesten invullen was de datum. Ik stelde voor er ‘geen gras over te laten groeien’ en zo snel mogelijk een weekend vast te leggen. Kim was het er helemaal mee eens. Ze zou me vrijdagavond een SMS sturen als ze een datum wist. Inmiddels stonden we al weer geparkeerd op het eindpunt van de heenreis en namen we afscheid met een heerlijk lange tongzoen. Wat is ze toch heerlijk.

Even na negen uur ’s avonds kwam de SMS van Kim binnen: ‘Hoi Jamie. Fijne werkdag gehad? Ik heb de hele dag aan ons weekend weg moeten denken. Het lijkt me geweldig. Ik kan alleen aankomend weekend niet de rest wel, zullen we volgend weekend plannen? Dag lekker ding xxx Kim’.

Snel stuurde ik een SMS naar mijn collega of het zomerverblijf van zijn ouders dat weekend beschikbaar was en na een half uurtje liet hij weten: ‘Prima, jullie zijn welkom’. Ik vond het nu al spannend en het zou nog twee weken duren. Ik SMS-te Kim: ‘Hai Kim, dat weekend is prima! Ik heb er ook vreselijk veel zin in!! Tot maandag schatje X Jamie’. Hiermee was het plan bezegeld en was het een kwestie van dagen aftellen.

De dagen verstreken en elk uur was er één minder tot aan het prachtige vooruitzicht. Eindelijk werd het de vrijdag van ons vertrek. Kim stond ’s ochtends al te wachten, we moesten helaas allebei nog de hele dag werken. Ze had een grote sporttas bij zich met kleding voor het weekend. Ik zette haar tas achterin de auto naast mijn tas en we vertrokken naar ons werk. De uren leken wel dagen te duren maar uiteindelijk werd het vijf uur en liep ik naar mijn auto waar ook Kim als wat ongeduldig stond te wachten.

“Nou, eindelijk kunnen we dan” zei ze schattig. We stapten in en reden, met de routebeschrijving van mijn collega, naar het zomerhuisje van zijn ouders. Na een klein uurtje reden we het bos in waar allemaal kleine vakantiebungalows stonden. We vonden ons stekje al snel, pakte de tassen uit de auto en gingen naar binnen. Het zag er gezellig uit, niet al te groot maar erg knus. Ik ging als eerste op zoek naar de verwarming want het was er ijzig koud. Vrijwel direct viel mijn oog op de open haard, die zou dit weekend vast nog wel een keer aangaan. We vonden het allebei een erg leuk huisje en voelden ons er snel thuis.

Op de salontafel stond een kaartje waarin geschreven stond: ‘Beste Jamie, welkom in ons zomerhuisje. We hopen dat jullie een leuk weekend gaan hebben. We zijn gisteren nog even geweest om wat klaar te zetten. Het bed is opgemaakt met schoon beddengoed en de koelkast staan aan. Haarblokken voor de open haard liggen in een kist naast de achterdeur. Boodschappen moeten jullie wel nog even doen. Veel plezier. Bert en Linda, ouders van Rutger’. “Wat aardig” zei Kim en dat was het zeker. Ik stelde voor om eerst samen wat boodschappen te gaan doen. Zo kon het huisje ondertussen lekker opwarmen. Een uur later waren we weer bij ‘ons’ huisje met een goed gevulde boodschappentas. We deden onze jassen uit, maakte een fles wijn open en gingen heerlijk tegen elkaar aan op de bank zitten.

“Dit is heerlijk” zei ik en het enige dat Kim deed was zich nog dichter tegen me aan nestelen.

Na een tijdje besloot ik iets te eten klaar te maken. We hielden het eenvoudig want eigenlijk hadden we beiden hele andere plannen. Het werd voor ieder een zelf gemaakte club-sandwich, een lekkere light snack die toch vult. Kim had zich ondertussen even in de slaapkamer terug getrokken en vlak voordat ik de sandwiches klaar had zat ze in een kort satijnen nachthemd weer op de bank. Het nachthemd stond haar heerlijk. Het was een donkerblauw nachthemd dat net over haar mooie billen viel. Met haar sexy benen zat ze uitdagend op de bank en het liefst had ik de sandwiches direct willen weggooien. We besloten ze toch op te eten. Ik schonk nog een wijntje in en deed de gordijnen dicht. Hoewel het muisstil was in het bos wilde ik toch voorkomen dat we onverwachte bezoekers kregen die zouden gaan meekijken. Ik haalde een paar haardblokken en legde die in de open haard “zal ik die maar eens aansteken?” vroeg ik aan Kim en ze knikte. Als snel werd de kamer gevuld met de geur van het brandend hout. Ik deed de lampen uit en de kaarsjes aan “wat maak je het romantisch” zei Kim zacht. Vervolgens haalde ik het dekbed van bed en legde die voor de open haard neer. Ik pakte de wijnglazen en zette die op de grond. Er ontstond een bijna perfect romantisch plaatje en toen Kim op het dekbed voor de haard ging liggen was het plaatje compleet. Zo in het licht van het haardvuur was ze mooier om te zien dan ooit te voren.Ik ging naast haar liggen en op ons gemak dronken we de glazen wijn leeg. Ik boog me over haar heen en we dwaalde af in een intens lange tongzoen. Ondertussen knoopte ik stuk voor stuk de knoopjes van haar nachthemd los. Ze droeg onder het nachthemd geen BH en alleen een klein donkerblauw stringetje. Ik liet, na het laatste knoopje, het nachthemd open vallen en genoot van haar prachtige lichaam. Ik streelde haar zacht over haar hele lichaam en ze gaf een diepe zucht. Ik kuste Kim in haar hals, op haar mond en vervolgens ging ik in kleine kusje naar haar borsten toe. Door de zachte kleine kusjes op haar borsten reageerden haar mooie kleine tepels door hard en stevig te worden. Ik nam ze om de beurt in mijn mond en begon er aan te sabbelen. Kim kreunde zacht en fluisterde “mmh ik vind je zo lief”. Rustig sabbelde ik door om daarna weer in kleine kusjes verder naar beneden te gaan. Aangekomen bij haar string liet ik deze zachtjes over haar benen uitglijden. Mmh ik zag haar mooie volle poesje dat net als een paar weken geleden weer prachtig was geschoren op een minuscuul streepje zwart haar na. Ik gaf kleine kusjes op haar kutje en zag dat ze intens nat was geworden. Ik snoof de geur van haar kutje en vocht op en werd zo geil. Met mijn hand spreidde ik haar schaamlipjes en liet met een kort likje mijn tong tussen haar lippen gaan. Kim slaakte een klein kreetje. Na dat kreetje begon ik haar hele kutje te likken. Eerst tergend langzaam en daarna steeds sneller waarbij ik af en toe mijn tong een stukje in haar liet gaan. Ze genoot hoorbaar “ooh wat lekker…ja….oooh…zooo jaa…mmmh….lekker” kreunde ze. Al likkend liet ik mijn middelvinger haar kutje in glijden en begon teder te vingeren. Kim kronkelde van genot en werd nog geiler dan ze al was. "Doe nog maar een vinger" vroeg ze geil en soepel drukte ik een tweede vinger haar kutje in. Ik keek wat verbaasd toen ze na even zei "mmh nog één" en daar ging ook mijn derde vinger. Toen spande ze haar spieren en ik voelde hoe mijn vingers bijna haar kutje uit werden gedrukt. Wat kon ze dat toch goed, dat aanspannen van die spieren, echt heel bijzonder. Met drie vingers in Kim likte ik haar klitje en ik voelde haar nog veel natter worden. "Ooh Jamie...ooh stop, stop" ik hield op en keek haar aan. "Ik wil nog niet komen" zei ze lief, "ik wil eerst je pik in me voelen". Ik deed mijn kleding uit alsof ik de trein moest halen en in enkele tellen lag ik naakt op haar en gaf haar een tongzoen. Kim was duidelijk boter en botergeil want ik voelde direct haar hand om mijn keiharde lul. Ze drukte mijn eikel haar kutje in en zei "kom, kom maar, stoot maar in me". Wat ging het snel ineens, ik had me voorgenomen de hele nacht met haar te sexen maar nu begon ik al met neuken. Ik vond het niet erg en begreep dat ze, net als ik, hier vreselijk naar verlangd had. Daarnaast hadden we nog de hele zaterdag samen dus dat zou vast goed komen.

Ik drukte mijn pik bij Kim naar binnen en een lang "mmmmmmmh" was het resultaat gevolgd door hevig schokkende bewegingen en hard gekreun. "Oh..oh...ik kom..sorry...ik kom" kreunde ze. Ik stootte diep in haar en voelde haar orgasme door mijn hele lijf gieren. Het was alsof ze onder hoogspanning stond en toen ze stopte met gillen ontspande haar lichaam pas. Ik keek haar glimlachend aan en nu moest ze zelf ook lachen. "Sorry hoor" zei ze "ik was zo geil, ik kon het niet meer houden". "Geeft niks lieverd" zei ik gemeend terwijl ik haar heel langzaam bleef neuken. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en ging naast haar liggen en streelde haar mooie gezicht. Ze deed haar nachthemd uit en we omarmde elkaar terwijl we heftig tongden. Ze duwde me zacht op mijn rug en keek me ondeugend aan, haar mooie bruine ogen sprankelden "blijf maar lekker liggen, nu ben jij aan de beurt" zei Kim speels. Ze stond op en terwijl ik genoot van haar mooie lijf haalde ze iets uit haar tas.

Al snel zat ze gehurkt naast me, ik had een kussen onder mijn hoofd gedaan en de regie in handen van Kim gelegd. Ze gaf een korte kus en begon direct daarna met pijpen. Oh wat een goddelijke mond had ze had toch, ik voelde haar tong en die intieme sabbelende bewegingen. "Oooh, mmmh, oh Kim...oh...wat doe je dit toch goed" kreunde ik van genot en Kim beloonde het compliment door nog steviger te zuigen. Ze voelde goed aan wanneer ze moest stoppen om me niet te laten klaarkomen, ze hield op en liet mijn pik even bijkomen. Ze pakte een zwart touwtje, dat was het dus wat uit haar tas was gekomen. Het leek op een veter; rond en iets dikker dan een sliert spaghetti. Nieuwsgierig keek ik wat ze daarmee van plan was. Ze knoopte het touwtje om mijn ballen en maakte een knoop die op de stam van mijn pik kwam te liggen, daarna volgde nog een lus om mijn pik heen en ook die knoopte ze stevig vast. Het gevolg was dat mijn pik kei- en keihard werd. De aders raakte helemaal gezwollen door de knellende veter. Het was een heel apart en prettig gevoel. Trots keek Kim me aan "zo kan je veel langer neuken zonder klaar te komen en als je komt voelt het heel heftig" zei ze geil. Ze kleurde een beetje dat ze het had gezegd maar duidelijk was het dat Kim de remmen had losgegooid en veel ondeugender was dan ik gedacht had.

Ik keek wat verwonderd naar mijn pik die een maatje groter leek door de zwelling. Kim zette aan iedere kant van mijn lichaam een knie en nam mijn pik in haar hand. Ze duwde een klein stukje van mijn eikel tussen haar schaamlippen en liet daarna, heel langzaam, mijn lul in haar kutje glijden. Het was een heerlijk geil gezicht, vooral toen ze zacht begon te rijden. Haar mooie donkere haar, die prachtige bruine ogen, haar heerlijke borsten en lijf. Het uitzicht was hemels. Verder naar beneden was haar perfecte kutje bezig mijn lul te verwennen. Elke keer als Kim omhoog kwam zag ik haar volle schaamlippen om mijn pik glijden, totdat hij weer helemaal in Kim zat, dan zag ik alleen haar reepje schaamhaar mijn kleine plukje haar raken, zo geil.Na eerst heel zacht op en neer gegleden te zijn ging Kim er wat meer snelheid in leggen. Ze neukte me nu in een fors tempo en af en toe kwam ik adem te kort, zo heerlijk. Kim begon ook steeds feller te kreunen en probeerde zo lang mogelijke halen over mijn lul heen te maken. Ik heb best aardig wat ervaring op het gebied van sex maar god wat was dit vreselijk lekker. Kim spande ook constant de spieren in haar kutje aan en met mijn pik zo hard door de veter leek ze bijna te strak om geneukt te worden. Ze pompte goed door en de veter leek inderdaad perfect zijn werk te doen want ik voelde nog lang geen orgasme aankomen. Kim keek geil in mijn ogen "en...lekker zo?" vroeg ze half kreunend. Ik kon alleen maar stamelen "zooo lekker" en genoot direct weer verder.

Ik kon merken aan Kim dat er een orgasme in de maak was bij haar. Het kreunen werd harder en ook de stoten die ze maakte werden korter, sneller en harder. Het was zo geweldig om haar te zien neuken, het woord geil kon de lading niet dekken. Ze drukte zich zo ver mogelijk over mijn pik heen “zooo diep…” kreunde ze. Kim bleef zitten, zette haar handen op mijn knieën waardoor ze wat achterover leunde en begon nu heen en weer te schuiven met haar kutje over mijn schaamhaar heen. Mijn lul bleef diep in haar zonder stotende bewegingen te maken. Het schuiven ging steeds sneller en feller waardoor haar klitje zalig werd gestimuleerd zonder dat er handen voor nodig waren. Ik zag mijn schaamhaar en onderbuik natter en natter worden door het geil uit het kutje van Kim, oh wat was ze nat. Het voelde heerlijk om zo diep in haar geworteld te zijn en ook het schuren van haar kut was een erg aangenaam gevoel. De beweging die Kim maakte had iets weg van paardrijden, dan zie je ook de billen en heupen op die manier bewegen. Ik was maar wat blij dat ik het ‘paard’ was dat onder haar lag. Kim sloot haar ogen, bleef heftig schuren en kreunde hard “ja…..mmmh….oo….ja….ja…”. Het kreunen werd bijna gillen en ik zag haar lichaam schokken, ja ze ging absoluut bijna klaarkomen en nog voordat ik die gedachte had verwerkt gilde Kim het uit “Aaaaaah……aaaaah….oh..oh..ja….ik……ik….kom, ik kom…ja..mmmh”. Haar orgasme was heel heftig en haar lichaam reageerde door elke spier die ze had aan te spannen. Heel langzaam ebde haar orgasme weg en liet ze zich voldaan en moe over me heen vallen, ze gaf me een zoen in me nek en fluisterde “ik vind je zoooo lekker”. Haar lichaam was heet en licht bezweet door de inspanning die ze net had geleverd, het voelde heerlijk geil.

We bleven een tijdje zo liggen, mijn pik zat nog diep in haar en was nog net zo hard als toen ze begon met me te neuken. Die veter was echt een uitkomst. Kim kwam overeind “nu is het écht jouw beurt hoor” glimlachte ze. Ze liet mijn pik uit haar glijden en deed mijn benen wat wijder uit elkaar. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden en was benieuwd wat ze nu van plan was. “Vind je het lekker als ik snel en hard stoot?” vroeg ze. “Jazeker” antwoordde ik. “Dan ga ik er even goed voor zitten” zei ze terwijl ze een ondeugende knipoog gaf. Voor de zoveelste keer was ik verbaasd. Kim was zo’n mooie, degelijke en rustige meid maar als het ijs dus eenmaal goed gebroken was bleek ze vele malen geiler en ondeugender te zijn als ik ooit had kunnen voorstellen. Ze draaide haar rug en billen naar me toe en ging tussen mijn benen zitten. Ze boog voorover waardoor ik een prachtig uitzicht op haar billen kreeg. Ze nam mijn pik en met een soepele beweging had ze hem diep in haar kutje gebracht. Ze kwam overeind en reed een paar keer over mijn lul heen. Ze draaide haar hoofd “zo gaat het langzaam” zei ze. Ze boog weer voorover en begin heftig te rijden, ze stopte even kwam voor overeind en zei “en zo kan ik het dus heel snel”. Wat een heerlijk meid is dit toch. Ze begon weer met langzaam rijden, terwijl ze overeind zat. Wat een geile aanblik was dit, haar mooie slanke rug en die prachtige billen die steeds over mijn lul heen gleden. Iedere stoot werd ik geiler en verlangde ik om klaar te komen maar door de veter leek een orgasme er nog niet in te zitten. Kim boog voorover en had dus zin in het steviger werk. Daar begon ze en oh wat heerlijk. Felle, lange, diepe stoten in een steeds sneller tempo, van genot leek de aarde onder me weg te zakken. Steeds zag ik haar mooie billen en mijn pik, die in haar zuigende kutje verdween. "Oh Kim...oh...wat lekker" kreunde ik en Kim ging onverminderd door met het pompen over mijn lul. Voor het eerst voelde ik eindelijk iets van een orgasme naderen. "Ja...goed...zo...mmmh" wat werd ik heerlijk genomen. Tergend langzaam voelde ik millimeter voor millimeter het zaad omhoog klimmen. Net toen ik dacht dat ze niet sneller kon voerde ze het tempo nog een keer op. Mijn pik groeide en knelde enorm door de veter, een vreselijk geil gevoel. "Mmmmh, ja...ga maar door zo" bemoedigde ik Kim. "Bijna hé?" zei ze "je komt bijna he?" en ik gromde iets bevestigends. Haar hand ging naar mijn pik en met een kort rukje trok de ze lus van de veter los. Mijn pik kreeg weer 'adem' daardoor en snel volgde een tweede rukje voor de andere lus. De veter bond mijn lul en ballen nu niet langer af en een paar tellen later leek ik in haar te exploderen. "Oooh...aaaaaah...ja...ik kom, ik kom klaar" kreunde ik hard. Kim paste het tempo aan op de schokkende beweging van mijn lul. Stoot na stoot bracht ik een enorme lading warm zaad haar lichaam in, er leek geen einde aan te komen. Bij de zoveelste stoot was ik echt leeg en verslapte mijn lul wat waardoor hij uit haar kutje gleed. "En...goed? Lekker?" vroeg ze lief. "Lekker? Je bent een engel...zooo vreselijk lekker"! zei ik meer dan gemeend. Trots kwam ze naast me liggen. "Ik ben wel een beetje moe hoor" fluisterde ze en dat kon ik me erg goed voorstellen na al het werk dat ze had gedaan.

We stonden op en gingen de badkamer in om ons wat op te frissen. Ze hield haar hand stevig tussen haar benen en ik dacht dat ze pijn had, na die heftige vrijpartij. "Nee joh, ik wil alleen je zaad in me houden en zo gaan slapen met alles van jou nog in me". Ze pakte een tampon uit haar toilettas, zette haar been op het toilet en liet de tampon in haar glijden. "Zo" zei ze "nu blijft het mooi op z'n plek". We stapte naakt het bed in en gingen dicht tegen elkaar aanliggen. Het was een heerlijk idee dat we morgen nog een hele dag en nacht samen hadden. Met die gedachten werden mijn ogen zwaarder en viel ik in slaap.

Ik schrok wakker, de ochtendzon scheen tussen de jaloezieën door en ik zag Kim naast me zitten op haar hurken. "Goedemorgen" zei ze vrolijk en ik groette haar terug. Direct nam ze mijn nog slappe pik in haar hand en begon er mee te spelen. Al snel was mijn lul hard geworden. "Ik zal je even heerlijk wakker maken, neem jij ondertussen lekker je thee, die staat naast je" zei ze ondeugend. Inderdaad stond er een beker thee naast me en één op de rand van het bed voor Kim. Ze begon zacht te pijpen en leek zich te beseffen dat mijn lul behoorlijk gevoelig was van aflopen nacht. Ze deed het uiterst beheert maar zo goed. Ze nam even een flinke slok warme thee en hield het in haar mond. Vervolgens nam ze mijn lul weer in haar mond. Mmmh wat lekker, mijn lul kwam in een soort warm bad terecht, het voelde onwerkelijk lekker. Zacht pijpte ze door en zo af en toe nam ze een nieuwe slok thee. Het enige wat ik hoefde te doen was liggen en genieten en dat deed ik dan ook. Het duurde niet lang of ik zou gaan komen. Ik kreunde zacht. Snel nam ze nog een slokje thee en pijpte direct weer door. "Oh...oh...Kim...ik..." en de zin kon ik niet afmaken. Ik voelde mijn zaad haar met thee gevulde mond inglijden "aaah...mmmh". Het verse zaad werd uit mijn lul gezogen totdat ik niet langer schokte. Kim had het samen met de thee doorgeslikt en likte nog wat restjes van mijn eikel af. "Lekker wakker zo?" zei ze glimlachend. "Zo wil ik elke dag wel wakker worden" zei ik.

Met aan iedere kant een knie kwam ze boven mijn buik zitten. Ze trok de tampon uit haar kutje en perste zacht. Mijn zaad van gisteravond droop langzaam uit haar en viel op mijn buik. Allebei keken we geil hoe de druppels haar kutje uit sijpelde. Na even kwam er niets meer en masseerde ze mijn zaad over mijn buik. "Zullen we dan nu lekker samen douchen?" zei ze. Dat was een goed plan. In de douche kuste we elkaar lang en intens. Een klein uur later waren aangekleed en stonden we bij mijn auto. We gingen een dagje shoppen. We reden het bosgebied uit en ik moest steeds even kijken naar Kim. Wat mooi is ze toch en zo ondeugend! Ik keek alweer met verlangen uit naar de avond en de nacht...
Aantal keer gelezen:
619
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)