Spannendverhaaltje.nl

De hete vrijdagavond

-
16-08-2010
Het was half 3 toen ik m地 vriend van het station haalde. Toen ik daar aankwam, zag ik hem al staan bij de kiosk. Ik liep naar hem toe en pakte hem stevig vast. Hij schrok wel, want hij had me niet gezien. Hij draaide zich om en gaf me een dikke kus op de mond. Hij zei dat ik er leuk uitzag. Het was 32 graden en had mezelf dus luchtig gekleed. Ik had een wit hemdje aan met een strak kort rokje eronder. We liepen naar de bus toe en reden naar huis. Bij huis aangekomen ging ik een kop thee zetten. Toen het klaar was liep ik naar de woonkamer en zette de thee neer. Ik ging naast hem zitten en knuffelde hem stevig. Ik zag een briefje op tafel liggen en keek wat er op stond. Het was een briefje van m地 moeder.
Er stond op dat ze boodschappen aan het halen was. We dronken de thee op en gingen naar buiten. We liepen richting het spoor. Achter de bomen aangekomen trok me vriend zich tegen zich aan. Hij knuffelde me stevig en ik knuffelde terug. Hij zei dat hij wel ff achter de bomen wou gaan liggen. Zo gezegd zo gedaan. Toen we een plekje hadden gevonden, legde hij me neer en kwam zelf op me liggen. We kuste mekaar. Eerst heel rustig, maar opeens voelde ik dat zijn tong de mijne zocht. Ik opende me mond en algauw lagen we hevig te tongzoenen. Hij streelde me lichaam. Opeens voelde ik zijn hand onder m地 rokje schuiven. Hij streelde de binnenkant van m地 benen en ging steeds verder omhoog. Opeens stopte hij en ging van me af.
Hij ging op z地 rug liggen en algauw sprong ik boven op hem. We zoende weer. Ik streelde met m地 handen zijn hele lichaam en voelde algauw de bobbel in z地 broek. Ik keek hem aan en hij keek ondeugend terug. Ik maakte zijn knoop en zijn rits open en deed zijn boxer aan de kant. Ik pakte zijn stijve eruit en begon er rustig aan te trekken. Hij sloot z地 ogen en begon zachtjes te kreunen. Hij mompelde iets maar ik kon hem niet verstaan. Ik deed m地 gezicht bij de zijne en ik vroeg wat hij zei. Opeens kwam hij omhoog en kuste me in m地 nek. Zijn handen streelde me schouders en algauw trok hij de bandjes van het hemdje en m地 bh naar beneden. Hij keek eerst naar m地 borsten, toen naar mij en hij zei dat ik m地 ogen dicht moest doen.
Dat deed ik. Ik voelde zijn tong langs m地 tepels glijden en algauw zoog hij er lekker aan. Ze werden stijf en ik droomde helemaal weg. Na een tijdje stopte hij en kuste me in m地 nek. Hij ging weer liggen en ik deed zijn shirt omhoog. Ik kuste zijn hele lichaam van onder tot boven. Totdat ik bij zijn stijve was aangekomen. Ik pakte hem vast en begon er rondjes omheen te draaien met m地 tong. Hij begon weer te kreunen en vroeg of ik hem helemaal in m地 mond wilden nemen. Ik pakte hem steviger vast en liet zijn stijve in en uit m地 mond glijden. Ik likte, zoende en zoog eraan. Na een tijdje dit gedaan te hebben, stopte ik ermee. Ik ging van hem af en ging in het gras liggen. Hij kwam op mij liggen en zoog zich weer vast aan m地 tepels. Ik voelde een van zijn handen naar m地 rokje glijden.
Hij kwam met zijn hand onder m地 rokje en deed m地 slip opzij. Hij streelde m地 klitje en merkte dat ik al behoorlijk nat was geworden. Ik voelde dat een van zijn vingers in me kwam en hij begon me heerlijk te vingeren. Hij kuste me nek m地 borsten, m地 buik en ging langzaam naar beneden. Hij deed m地 rokje ietsjes omhoog en begon me heerlijk te beffen. Ik voelde dat zijn warme tong tussen mijn schaamlippen zaten en m地 klitje zocht. Opeens voelde ik dat hij hem had gevonden en hij begon rondjes te draaien. Steeds sneller en sneller. Ik begon steeds harder te kreunen en kwam bijna klaar. Maar opeens zag ik dat er mensen aan kwamen met een hond. Ik zei dit tegen m地 vriend en we kleedden ons weer gauw aan. Toen alles weer goed zat, liepen we hand in hand naar huis toe. 痴 Avonds voordat we naar bed gaan kleden we ons om.
Hij draagt alleen een boxer en ik een kort satijn jurkje. Als we in bed liggen voel ik algauw dat ik weer nat begin te worden. Ik doe de lamp uit en er word verder niets gezegd. Na een kwartier kijk ik m地 vriend aan en zie dat hij ligt te slapen. Als ik naar hem kijk word ik bloedgeil. Ik leg m地 handen op m地 borsten en knijp er zachtjes in. Ik laat een hand met m地 borst spelen en de andere hand zit algauw in m地 slip.ik begin mezelf lekker te vingeren en ik sluit m地 ogen. Opeens voel ik dat iemand me aankijkt en ik kijk naar m地 vriend. Hij heeft z地 ogen dicht, maar ademt normaal. Ik ga op m地 knien zitten en kruip bij hem onder het laken. Hij heeft nog steeds zijn ogen dicht. Ik voel in z地 kruis en merk dat hij een stijve heeft. Ik vraag wat aan hem, maar hij geeft geen antwoord. Hij doet dus net alsof hij slaapt maar ondertussen. Ik ga onder z地 knien zitten en doe zijn boxer omlaag. Langzaam begin ik te trekken en zie zijn gezicht veranderen. Ik pak zijn pik vast en stop hem lekker in m地 mond.
Ik begin erop te zuigen en eraan te likken. Ik kijk weer naar hem en nu heeft hij zijn ogen wel open. Hij kijkt ontdeugend en ik ga door met pijpen. Na een paar minuten stop ik en vraag hem waarom hij net deed alsof hij sliep. Hij zei dat hij mij weleens wilt zien als ik mezelf aan het vingeren ben. Ik ga naast hem liggen en doe m地 slip uit. Ik zeg tegen hem dat hij dan maar eens goed op moet letten. Ik streel m地 hele lichaam en kom bij m地 natte kutje terecht. Ik begin m地 klitje te strelen en met m地 borsten te spelen. Ik zie een hele geile blik in z地 ogen en algauw zie ik dat hij zichzelf aan het trekken is. Dat moedigt mij aan om door te gaan. Ik zie hoe hij z地 pik aan het strelen is en ik word nog natter dan ik al was. Met zijn ene hand trekt hij zichzelf en met de andere hand knijpt hij zachtjes in m地 borsten.
Hij ziet dat mijn tepels stijf worden en begint eraan te zuigen en te likken. Ik voel dat ik ga komen, maar dat wil ik nog niet. Ik stop ermee en vraag hem of hij op me komt liggen. Hij staat op en bekijkt me helemaal. Om hem uit te dagen ga ik met m地 benen wijd liggen en stop ik 2 vingers in m地 natje grotje. Hij komt op z地 knien voor me zitten en begint m地 klitje te strelen. Ik kijk hem aan en smeek hem om door te gaan. Na een tijdje duw ik zijn hand weg en trek hem op me. Hij pakt zijn leuter vast en duwt hem diep in me. Ik kreun het uit als hij diep in me komt. Hij begint de rijden. Eerst langzaam maar later steeds sneller. Hij haalt hem eruit en komt op zijn knien voor me zitten. Hij steekt zijn tong uit en begint me te beffen. Ik pak m地 borsten vast en begin aan m地 tepels te trekken. Hij stopt en komt met zijn pik boven me liggen. Ik voel zijn stijve pik en stop hem in m地 mond.
Ik begin er hevig aan te zuigen alsof m地 leven er vanaf hangt. Na een tijdje stop ik ermee en duw hem op zijn rug. Ik kom boven op hem zitten en zijn stijve glijd zo diep in m地 gleuf. Ik begin op hem te rijden en hij pakt m地 borsten vast. Hij trekt m地 jurkje uit en begint me overal te zoenen. Hij stopt ermee en ik ga zo voor hem zitten dat m地 kontje goed te zien is. Hij komt achter me staan en steekt zijn pik diep in mij. Ik kreun het uit en hij begint te stoten. Bij elke stoot begint hij harder te kreunen. Na een tijdje dat gedaan te hebben zegt hij dat hij gaat komen. Ik zeg tegen hem dat hij me in m地 kontje mag nemen. Hij haalt hem eruit en steekt hem in een keer in m地 kont. Als hij in me komt schreeuw ik het uit, want het doet nog best wel pijn. Als ik eraan gewend ben glijd hij langzaam in en uit, maar algauw wordt het sneller.
Ik zeg tegen hem dat hij moet zeggen als hij komt. Op een gegeven moment zegt hij dat hij op knappen staat en draai ik me snel om. ik ga boven op hem liggen.ik begin op hem te rijden. Ik doe dit zo dat zijn eikel en mijn klitje allebei gestreeld worden. Ik voel dat ik ga komen en dat weet hij. Hij zuigt zich vast aan m地 tepels en ik begin te trillen. Kreunend kom ik klaar en ik voel dat m地 kutsap langs m地 benen lopen. Hij staat ook op knappen en ik neem zijn pik in m地 mond. Ik pijp hem uit volle tuigen en met lange halen. Opeens zegt hij dat hij komt en dat zegt tegen mij dat ik moet gaan zuigen. Opeens voel ik zijn warme sperma in m地 mond spuiten en ik drink alles netjes op. Ik zuig hem helemaal leeg. Na een tijdje nog in mekaars armen gelegen te hebben, vallen we in slaap.
Aantal keer gelezen:
831
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)