Spannendverhaaltje.nl

De Geile Cassiere uit mijn fantasie

-
16-08-2010
Maandenlang had ik dezelfde fantasie. In die fantasie zou ik een cassiere van een groot warenhuis alle hoeken van mijn kamertje laten zien, ik zou dr gebruiken als mijn eigen sexvriendinnetje en alles met dr doen wat lekker is. Onbereikbaar was ze, veel jonger, en veel te mooi voor een simpele ziel als ik ben. Nota bene waren we beide beze, ik getrouwd, zij samenwonend. In pornofilms zou ze niet misstaan met dr goddelijke lijfje en dr prachtige bruine ogen. Maar nogmaals ze was onbereikbaar voor me. Buiten mijn fantasiŽn waarbij ik mijn dikke kloppende pik meerdere keren leeggespoten heb denkend aan haar, zou ze niet komen. Althans....dat dacht ik!!!
Het was een broeierige warme nazomerdag. Echt zo'n dag om lekker niks te doen. Ik was weer eens aan het werk in het warenhuis en keek stiekum over een stelling heen naar mijn natte droom. Ze had net nieuwe nageltjes laten zetten en dat maakte het plaatje compleet. Die avond hadden we een bedrijfsfeestje. Helaas mochten er ook partners mee van elke medewerker, en ik durfde niet zo goed te vragen aan haar of ze alleen zou gaan of met haar partner. Ik ging hoe dan ook alleen. Op het feestje op die avond zag ik dr met een paar andere collega's staan. Ze had een flinke dosis alcohol naar binnen gegoten en ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken. Ik ging in gesprek met dr, en we raakte al snel in een leuke gezellige discussie.
De avond vloog voorbij en zo werd het tijd naar huis toe te gaan. Haar vriendje zou dr op komen halen, zodat ze wat kon drinken. Ik zag haar staan op de hoek van de straat en ik dacht, hij zal zo wel komen. Ik was mijn jas vergeten en ik liep terug naar binnen. Eenmaal weer buiten stond ze wild te gebaren en te schreeuwen door haar telefoon. Wat is er met je, vraag ik haar. Ze verteld me dat haar vriendje is gaan stappen en dat ze maar zelf een collega moet vragen om haar thuis af te zetten. Ik stel har gerust door te liegen dat ze toch op de rit naar huis woont, en dat ze best een lift mag krijgrn van mij. In mijn auto aangekomen kon ik het amper geloven...de meid die in mijn fantasien mijn zaad wegdrinkt als limonade, die zit naast me, in mijn auto. Ik rijd expres om, en het gesprek neemt al snel een pittige wending. Het onderwerp sex komt voorbij en ik voel dat dit mijn kans is.
Ze verteld me dat ze heus wel ziet wat ik haar voor aandacht geef. Ze is gek op aandacht. Ik besluit om eerlijk te zijn en vertel haar dat ik haar een onwijs lekker ding vind. Ze bloost er een beetje van. Ze verteld me dat ze een vriendje hebt, en dat ik een vrouw heb, en ze zegt heel bijdehand met een half aangeschoten kop daarna dat die er allebei toch niet bijzijn, en dat we wel effe lekker kunnen kletsen. Ik speel nu het spelletje heel eerlijk en ik zeg haar gewoon eerlijk da ik over haar fantaseer, al maanden. Ze schrikt er niet van en had het wel verwacht...ze wil dolgraag weten wat ik dan allemaal fantaseer. Ik wil haar alles vertellen, maar besluit dan om naar het huis van een vriend van me te rijden. Ze schrikt op als ze ziet dat we de snelweg op gaan, en ze vraagt wat we gaan doen. Ik bel ondertussen die vriend op, en leg het verhaal een beetje uit. Hij gaat overstag en ik mag zijn huiskamer gebruiken terwijl hij vrolijk verder slaapt. Binnen gekomen waag ik het erop...
Ik pak haar vol op dr mond en ze antwoord zoals ik gehoopt heb...ze zoent hevig terug. Ik ruk haar jas uit, en ik streel dr over dr rug. Mijn handen gaan richting haar bh en haar handen gaan richting mijn kruis. Vertel me eens in mijn oor, wat ik met je pik doe dan, zegt ze tegen me. Ik zeg dat ze me diep pijpt in mijn dromen en ik ruk haar truitje uit, en knoop dr bh los. 2 heerlijke kleine maar toch sappige tieten komen tevoorschijn. Ik lik heel even aan dr tepels, en die worden zo hard als het maar kan. Ze kleed me uit en gooit me op de bank...ze knoopt mijn broek open en ze neemt mijn pik langzaam in dr mondje. Ondertussen kijkt ze me aan met die geile kijkers van haar! Ik ben nog nooit zo lekker afgezogen zeg...dat mondje, zalig! Ik voel dr tong over mijn eikel glijden en ik voel dr nagels in mijn balzak kneden.
Ik streel over dr heerlijke rug en ik duw haar van me af. Ik zeg haar dat ze op me moeten komen liggen, want ik wil dr kutje nu eindelijk eens proeven. Ik ga liggen en ze komt op de 69 manier op me liggen. Wat een heerlijke zoete kut, zo een proef je dr zelden...wat geil ook, zonder 1 haartje op dr kutje. Ik lik alsof mijn leven ervan af hang, al gaat dat moeilijk als je ondertussen zo lekker en diep gezogen wordt. Ik hoor haar smakken op mijn pik, en ik vole elke keer die tong over mijn eikel glijden. Ik moet zo klaarkomen maar dat wil ik echt nog niet...Ik trek mijn pik uit dr mondje en duw dr van me af. Ga eens liggen schat, zeg ik... Ze gaat liggen en spreid dr benen. Ik ga dr tussen liggen en duw mijn pik in dr heerlijke grotje. Mijn dikke pik glijd naar binnen en ik hoor haar kreunen.
Ik leun over dr heen en stoot langzaam mijn dikke lul naar binnen. Ze fluisterd in mijn oor dat ze hard geneukt wil worden. Ik besluit dat het voorbij is met het zachte tedere gedoe en ik ram dr kutje snoeihard. Hoe harder ik mijn droomvrouw neuk, hoe geiler ze geluid maakt. Dit standje is zalig, maar er zijn er nog zoveel meer. Ik trek mijn pik eruit en ik ga rechtop staan. Ze draait met dr gewillige kontje naar me toe, en ik duw mijn pik met volle vaart op zijn hondjes naar binnen. Ik pak dr bij dr heerlijke taille beet en ik stoot nu dieper en harder als in mijn fantasiŽn. Ze geniet ervan en ik trek aan dr haren dr hoofd naar achter.... Ik zet 1 been op het bed ernaast, zo kom ik nog dieper dat zalige kutje in. Wat kreunt ze toch geil als ik haar neuk. Ze duwt expres dr kontje naar achteren en ik blijf dr vol neuken op zijn hondjes.
Ze gaat klaarkomen..dat merk ik gewoon... Ik duw nu nog harder en dieper, en vooral sneller mijn pik bij dr naar binnen en ik pak nu stevig dr haren beet. Met mijn andere hand trek ik haar aan haar schouder een stuk naar achter...ze gaat komen. Met een zalig kreunend, schreeuwend en hijgend geluid komt ze sidderend klaar. Ik wil ook klaarkomen...en ik vraag of ze op de rand van het bed wil gaan zitten. Ik duw mijn pik in dr mondje en ze geniet van haar eigen kutsappen op mijn pik. Ze pijpt me heel diep, en ik ga dr mondje neuken. Ik maak van dr lange losse haar 2 pijpstaartjes en die hou ik vast. Ik ga komen...ik wil dat op een manier die ik ook in mijn fantasie meerdere keren heb uitgevoerd..Zij moet haar tong uitsteken, ik ruk mezelf af, en ik spuit mijn zaad dr mondje in... Ja hoor..zo gaat het...ze steekt dr zalige zachte tong een groot stukje uit, terwijl haar mondje half open blijft staan.
Ik leg mijn eikel op dr tong en als ik klaarkom stop ik met rukken, daar komt mijn zaad!!!! Dikke witte stralen belanden op haar tong. Ik kom erg veel klaar. Meerdere slierten verdwijnen in 1 keer dr mondje in..als mijn allerlaatste druppel eruit is gedrukt door mezelf vraag ik of ze me al het zaad wil laten zien. Dat doet ze, haar hele tong, lippen en zelfs een wang zit onder het dikke witte spul. Slikken nu, vraag ik...dit doet ze graag en ik zie geen druppeltje sperma meer. Zelfs niet nadat ik met mijn eikel die kwak van dr wang naar haar mondje heb geduwt. Deze meid is nog geiler als in mijn geilste fantasiŽn... Helaas wordt ik morgenochtend weer wakker naast mijn eigen vrouw, die nooit zo geil kan zijn als mij eigen persoonlijke natte droom achter de kassa van dat warenhuis.
Aantal keer gelezen:
1090
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)