Spannendverhaaltje.nl

De ex

-
21-08-2010
Mijn ex en ik hebben nog geregeld contact met elkaar, en spreken zo nu en dan nog weleens af. Zo ook afgelopen weekend. Het was warm in zijn appartement, en zelfs de airco hielp maar weinig. Na eerst lam van de warmte een film te hebben gekeken. Ging hij als eerste verkoeling zoeken onder de douche, en toen hij klaar was, volgde ik.Aangezien ik geen zin had om me weer aan te kleden en hij me duizenden keren naakt gezien heeft, kwam ik alleen in handdoek de kamer in. Het was al warm, maar nu steeg de temperatuur nog meer. Maar ik wachtte af totdat hij actie zou ondernemen.Dat begint altijd als een soort van spel, terwijl we beiden heel goed weten wat er volgen gaat. We bespreken wat eventueel kunnen gaan doen, maar geen van die opties is wat er gaat gebeuren..
Ik had inmiddels die natte handdoek van me afgegooid, en hij zag dat als een uitnodiging waar hij gretig gebruik van maakte. Hij trok me omlaag en na wat tongen zakte zijn hoofd richting mijn tepels. Langzaam maar ongelooflijk lekker liet hij zijn tong over mijn borsten glijden en nam zo nu en dan een tepel in zijn mond. Mijn ademhaling versnelde, en hij merkte dat, zakte verder naar beneden en nestelde zich tussen mijn dijen. Heel langzaam begon hij mij te likken. Langzaam en plagend, hij weet precies hoe hij mij gek kan maken. Hoewel hij voornamelijk mijn klit likte, en hoe! Glijdt zijn tong soms ook bij me naar binnen, waardoor ik nog dichter bij mijn orgasme kom. Ik woel met mijn handen door zijn haren en hij weet; mijn hoogtepunt nadert heel snel. Hij likt me langzaam precies zoals ik het wil, en ik kom ongelooflijk lekker klaar. Maar hij houdt niet op, hij blijft me voorzichtig likken, en tilt mijn been op zodat zijn hand zich een weg kan zoeken naar mijn natte kutje. Voorzichtig, al likkend, laat hij twee vingers naar binnen glijden en ik kreun van genot.Hij kent mijn lichaam zo goed, en likt en vingert me precies goed, het juiste tempo, de juiste plekjes. Niet lang erna kom ik weer, en vocht loopt langs mijn benen.
Nu is hij aan de beurt.Hij trekt zijn boxershort uit, en ik kan zien dat zijn verwenbeurt aan mij hem niet onberoerd heeft gelaten, zijn lul is half stijf en voorvocht ligt op zijn paarse glimmende eikel. Liggend op zijn rug, nestel ik me tussen zijn benen, en begin hem te plagen. Ik laat mijn warme zachte tong vanaf de onderkant langzaam naar boven glijden, en met mijn andere hand kneed ik zachtjes zijn ballen.
Eenmaal bij zijn kloppende eikel aangekomen, lik ik het toompje, en laat mijn tong erom heen glijden. Dan heel langzaam, omsluit ik zijn eikel met mijn warme natte lippen en begin ik hem heerlijk te pijpen. Ook ik weet precies wat hij lekker vindt, waar ik hem gek mee kan maken, en dat is precies de bedoeling. Ik pijp hem, en laat mijn lippen alle contouren van zijn harde staaf ontdekken, terwijl ik hem met mijn andere hand zachtjes aftrek. Het duurt niet lang voordat hij mijn haren vastgrijpt en ik hem in een wat sneller tempo klaarpijp. Vlak voordat hij klaarkomt hoor ik hem kreunen en zijn lul wordt nog harder. Dan voel ik zijn zaad mijn mond invloeien. Warme stralen zaad spuit hij in mijn mond.
Nadat hij is klaargekomen, kijkt hij mij vragend aan, en ik weet hij wil meer.Zijn hand zakt naar beneden en hij begint me langzaam te vingeren..wanneer hij zijn vingers bij me naar binnen brengt hou ik t niet meer en draai me om zodat ik op mn knieŽn voor hem zit.Zijn geslachtsdeel is weer op volle sterkte, en ik verlang ernaar dat hij zijn dikke kloppende eikel bij mij naar binnen brengt.Tergend langzaam penetreert hij me zodat ik zijn lul goed kan voelen.Iedere gezwollen ader, zijn dikte, het voelt zo heerlijk wanneer hij bij me naar binnen gaat.Ik klem mijn dijen iets naar elkaar zodat het voor hem nog strakker aanvoelt, en langzaam verhoogt hij het tempo.Zijn hete lul verdwijnt helemaal tot aan zijn ballen in mij en het is heerlijk.Afwisselende stoten, diep en langzaam, kort en krachtig.er is geen houden meer aan. In mij voel ik zijn lul verharden en nadat ik weer een orgasme heb bereikt, hoor ik hem hard kreunen, haalt zijn lul uit me en spuit mijn kontje onder met zijn warme zaad. Ik lik zijn geslachtdeel schoon, en wacht geduldig op de volgende ronde. En geloof me, er hebben er die nacht nog veel rondes gevolgd! Sex met je ex mag misschien niet verstandig zijn, het is wel verdomde lekker.
Aantal keer gelezen:
887
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)