Spannendverhaaltje.nl

De eerste keer samen deel drie heerlijke nacht

-
03-01-2016
NA deel twee en de sauna samen nu het verhaal van onze eerste nacht samen alleen met mijn heerlijke en stoute moppie ASTRID .

Deze nacht was zo lekker om nooit meer te vergeten dit kleine en zeer ondeugende meisje slaapt gewoon naakt zonder iets aan , niet erg hoor juist heerlijke om zo lekker puur natuur alles te kunnen zien en voelen en maar dan moet jij ook niks aan doen in bed .

Anders is het niet eerlijk ,bij deze geregeld
Astrid en ik zijn snel onder de lekkere dikke warme dekbedje en door de dingen van de sauna en het lekkere stoute spelletje van haar van heden avond in mijn woonkamer is die geile meid binnen een paar tellen onder zeil net als ik natuurlijk .

Midden in de nacht voel ik dat zij ligt te woelen en zuchten onder het dekbedje ,WAT is er schat moet even iets heel nodig voor me zelf doen .

LOOP met haar mee naar de badkamer een etage lager
en laat haar even haar ding doen ,SCHAT moet je kijken
een paar dikke bloed stralen ,bij mijn plas je
GEEN Paniek heeft te maken denk ik zomaar met drie keer seks samen en OOOO ja tuurlijk .

Doe haar netjes een zacht handdoek je geven met een zacht lotion doekje om dat mooie en lekkere muisje daar waar die heerlijke benen bij elkaar komen
TE DROGEN EN WEER HEERLIJKE MOOIE SCHOON TE HEBBEN.


IS nog vroeg zie op de klok op de overloop dat het net drie uur in de nacht is ,heb je nog gedacht aan mijn ondergoed te wassen ,zeer zeker schat heb ik voor het naar bed gaan in de wasmachine gedaan op speciaal
zijde zacht was standje en ook nog eens in het waszakje bij kleur loze wasmiddel speciaal voor badkleding en ondergoed .

LOPEN samen naar beneden en geef haar een lief klein compliment voor die mooie billen en heerlijke blik op haar mooi vrouwelijke rondingen .


SCHAT je bent zo speciaal voor me ,ja maar jij ook voor mij KANJER doe de deur open en pak het was zakje
met haar drie broekjes en twee mooie witte bh
TOP goed gedaan ,is dat schoon of niet en ruikt nog heerlijk ook
Aantal keer gelezen:
4899
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)