Spannendverhaaltje.nl

De eerste keer met haar!

-
16-08-2010
Telkens als ik voor mijn werk naar het zuiden af moest reizen, ging ik als ik in de buurt was langs bij een bevriend echtpaar. Althans, bij haar want zij was huisvrouw en thuis en hij kostwinnaar dus aan het werk. We kenden elkaar al jaren en gingen om en om bij elkaar logeren. Ik was zijn vriend maar had voor haar altijd een extra warm plekje. Eerst zonder bijbedoelingen maar in de loop der jaren voelde ik me meer en meer tot haar aangetrokken. Hoe meer ik haar zag des te vaker ik over haar fantaseerde, ook als ik met mijn eigen vrouw de liefde bedreef. Ik was met haar ook altijd heel lijfelijk en pakte haar steevast bij haar kont als ik weer eens een bakkie bij haar had gedaan.
Dan knuffelden we stevig tot afscheid en namen we in de keuken afscheid met drie kussen, één op elke wang en de derde vol op de mond. Op een gegeven moment in februari, kuste ik haar voor een vierde keer en hield mijn lippen iets langer op de hare. Ze reageerde door me terug te kussen en voor we het wisten waren we elkaar intens aan het tongzoenen. “Wat doen we?” vroeg ze. “Iets dat we allebei volgens mij al heel lang willen.”antwoordde ik. Ze keek me even aan en knikte enigszins vertwijfeld ja. Ze pakte mijn achterhoofd weer beet en stak haar tong weer in mijn mond. Ik zoende haar vol passie terug en drukte mijn inmiddels keihard geworden pik tegen haar buik. Mijn handen waren ondertussen onder haar trui beland en hadden haar BH losgemaakt.
Ik kneedde haar lekker volle warme tieten wat haar diep in haar keel deed kreunen. Ondertussen reed ze met haar kruis tegen mijn bovenbeen aan. Jezus, dit was meer dan ik gehoopt had. Ik trok haar trui omhoog en begon aan haar tepel te zuigen. Blijkbaar was de twijfel weer bij haar toegeslagen want ze duwde me van haar af. “Dit kan niet joh, we zijn allebei getrouwd!” Ik trok haar tegen me aan en met mijn voorhoofd tegen het hare zei ik. “Meis, ik weet dat dit niet goed is maar ik verlang zo erg naar je dat het pijn doet, laat me dan tenminste je kutje een keer zien, anders kan ik echt niet weg.” Ik kuste haar weer en aan de gulzige manier waarop ze op mijn tong en lippen zoog, wist ik dat niet de deur zou verlaten zonder haar gleufje gezien te hebben. Ik zakte door mijn knieën en maakte haar gulp los.
Ik was enigszins verbaasd dat ze een ouderwetse katoenen slip met bloemetjes aanhad in plaats van een string. Haar broek hing op haar enkels en ik stroopte het slipje naar beneden. Haar kutje was prachtig, een streepje haar met daaronder prachtige lipjes. Ik rook haar muskusachtige lucht en werd haast gek van verlangen. Ik legde mijn handen om haar billen en trok haar vrouwelijkheid naar mijn mond. Ik drukte kusjes op haar spleetje en proefde haar sap. Ik duwde met mijn tong haar lipjes uit elkaar en begon haar te likken. Ze duwde met haar handen mijn hoofd hard tegen haar sappige gleuf en draaide met haar heupen. Ik kneedde met mijn ene hand haar billen maar mijn andere hand verkende met twee vingers hoe nat ze inmiddels geworden was. Ik vingerde en likte haar sneller en sneller.
Ze trok me aan mijn haren overeind. “Ik moet bijna de kinderen van school halen dus we moeten snel zijn. Hier staan we te veel in het zicht, kom mee.” Ze trok haar broek en slipje op en stormde de trap op. Op de overloop, rukte ze haar broek en slip weer naar beneden en trok ze uit. Ze ging met haar benen gespreid op haar rug liggen en sommeerde me mijn broek uit te doen. Ik was bezig met mijn riem en schijnbaar ging het haar niet snel genoeg we ze ging op haar knieën zitten en begon aan mijn knopen te frummelen. Ze trok mijn broek naar beneden en probeerde hetzelfde met mijn boxer. Die bleef echter achter mijn harde paal hangen. “Au, voorzichtig.”zei ik. Ze keek me met een geile blik aan en verontschuldigde zich. “Ik wil je zo graag nu.” Ik pakte haar bij haar hoofd en zei dat ik eerst een kusje wilde. Ze hief haar hoofd op voor een kus. “Nee, jij geil ding, hier” zei ik en drukte mijn eikel tegen haar lippen.
Ze pakte mijn billen beet en pijpte mijn pik een paar tellen. Ze ging weer liggen en fluisterde “kom”. Ik ging op haar liggen en ze leidde me bij haar naar binnen. Ik had haar hoofd tussen mijn handen en we tongzoenden met open ogen terwijl mijn pik in haar beukte. We kwamen bijna gelijk en wisten dat we iets fouts maar iets heerlijks gedaan hadden samen. Nogal abrupt namen we afscheid, zij moest de kinderen van school halen en ik moest naar mijn volgende klant. Even later kreeg ik in de auto een sms. WAT NU?
Aantal keer gelezen:
703
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)