Spannendverhaaltje.nl

De eerste keer in het bos

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Annie Jan was voor de eerste keer bij ons thuis gekomen om kennis te maken. Wij hadden hem uitgenodigd omdat ik graag een extra lul er bij had want ik heb veel nodig. Gelukkig kon ik daar met mijn man over praten en hij had geen enkel bezwaar want hij werd al extra geil bij de gedachten dat ik door een ander geneukt werd. De eerste kennismaking verliep nog rustig, wij maakten duidelijke afspraken maar geneukt werd ik nog niet door Jan, maar hij zou over twee dagen op de avond komen en dan zou het gebeuren. Toen ik hem uitliet kon hij het toch niet laten om even in mijn slipje te gaan met zijn hand en ontdekte wel dat mijn kut drijfnat was en toen ik mijn hand op zijn broek legde voelde ik een geweldige dikke paal. Kunnen wij niet eenafspraak maken dat ik je morgen ergens op haal en dat wij even naar het bos rijden, vroeg hij. Dat kan wel, zei ik, ik breng de kinderen om hal negen naar school, daarna heb ik de tijd tot half twaalf, zei ik. Ik sta bij Albert Heijn, zei ik, pik mij daar maar op. Hij pakte mij nog een keer in mijn slipje en ging weg en ik ging weer naar de kamer waar mijn man zat. Leuk dat het klikt tussen jullie, zei hij, ja jammer dat hij nu niet meer tijd had want anders had ik best met hem naar bed willen gaan. Ja dat zag ik wel en hij ook wel want zijn lul was al flink dik en jouw kutje zal wel flink nat zijn en hij kwam naar mij toe en voelde ook even, meid ik ga jou zo een flinke beurt geven en dat gebeurde ook.
Over twee dagen ga je maar lekker met hem naar bed en dat zal hij jou wel flink doorneuken. De volgende dag was ik opgewonden en al flink nat toen ik de kinderen naar school bracht, nog even een kusje en ik ging weg met een kloppend hart. Ik zag zijn auto al staan bij de supermarkt en ik stapte snel in. Ik had een kort rokje aan, het was lekker warm al en hij reed gelijk weg. Toen wij buiten de bebouwde kom waren zette hij even de auto aan de kant, zo eerst een kusje, zei hij en hij trok mij naar zich toe nadat ik de riem had losgemaakt. Hij begon gelijk te tongen en ik voelde zijn hand over en tussen mijn benen gaan, ik deed ze uit elkaar en hij ontdekte mijn vochtig kruisje. Kom wij gaan snel verder, zei hij en wij reden even door, en hij zette de auto op de parkeerplaats bij een wandel gebied. Ben je hier wel vaker geweest, vroeg ik, ja heel vaak en wanneer ik hier met Maaike ben, dat is zijn vrouw, dan gaat het slipje uit en dat blijf in de auto liggen en dat leggen wij voor het raam, dan weten anderen ook dat zij in haar blote kut het bos in is, durf jij dat ook. O dat wil ik wel doen, zei ik en stapte uit de auto, stroopte mijn slipje naar beneden en stapte er uit. Hij legde deze ook voor het raam en sloot de wagen af en ik liep daar in mijn blote kont en kutje. Loop je wel vaker zo, vroeg hij, alleen wanneer wij op de camping zijn, bekende ik en ik vindt het wel spannend altijd hoor.
Hij wist goed de weg en wij gingen een smal paadje in en kwamen even later een open ruimte, daar trok hij mij tegen zich aan en begon weer flink te tongen. Hij zette mij met mijn rug tegen eenboom engleed met zijn hand tussen mijn benen, ben je altijd zo nat, vroeg hij, vaak wel, zei ik en hij drie een stel vingers mijn kut binnen. Ik gleed met mijn hand naar zijn broek en hij hielp mij om deze open te maken en daar trok ik een geweldige paal naar buiten, wat een joekel, zei ik, ja hij is groot uit gevallen, zei hij maar zo te voelen kun jij hem wel hebben. Hij schoof mijn rokje verder om hoog, bracht zijn dikke eikel tussen mijn schaamlippen en schoof hem een eind in en begon heerlijk te schuiven en zo kreeg ik hem er voor de eerste keer in en ook voor de eerste keer in het bos. Hij trok hem zijn paal er even later uit en zei, buk eens hou je maar vast aan die lage tak en zo stond ik gebukt en hij sloeg het rokje helemaal omhoog zodat ik de zon op mijn blote kont voelde. Je lippen steken er lekker flink tussen door zei hij ik kan je kut goed zien en daar schoof hij zijn paal er helemaal diep in en neukte mij flink. Zijn buik sloeg tegen mijn kont en het kletsen daarvan klinkt door het bos. Ineens keek ik vooruit en daar stond een stel te kijken. Jan daar staan mensen te kijken, zei ik en wilde overeind komen, hij drukte mij flink naar beneden, laat ze maar kijken, zei hij, kijk maar goed die gaan zo neuken en hij had gelijk. Het vrouwtje werd ook voorover gezet en had ook geen slipje aan en zij kreeg ook een flinke beurt en dat maakte mij extra geil en zei, neuk flink door Jan en spuit mijn kut goed vol ik heb veel zaad nodig en dat kreeg ik en ik kwam geweldig lekker klaar.
Toen het vrouwtje ook haar portie had gekregen kwamen kwamen ze naar ons toe, zo Jan een ander kutje, zei de man, nou kutje zei hij ze heeft een beste kut hoor kijk maar en hij rok zo mijn rokje op en het stel keek, dat is een vette kut, zei hij. Ja wij zagen je auto staan en het slipje liggen en wisten dus dat je bezig was, ja dit is mijn nieuw neuk vriendin, zei hij en ze was nog nooit in het bos geneukt maar dat zal vaker gebeuren, zei hij. En met het vet wat langs mijn benen liep en bij het vrouwtje ook, zag ik liepen wij naar de auto's. Toen mijn man achter in de middag thuis kwam heb ik het hem vertelde en hij zei je laat je maar zo vaak neuken als je wilt geile teef van mij en dat zal ook gebeuren.
Aantal keer gelezen:
1118
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)