Spannendverhaaltje.nl

De douche van de buurvrouw

-
21-08-2010
Nog niet zolang geleden hoorde ik in het huis naast me, dat al een tijdje leeg en te koop stond, geluiden alsof iemand daar bezig was. Toen, op een ochtend, stond er een grote verhuiswagen voor de deur, en een paar potige kerels waren druk bezig meubels en spullen naar binnen te sjouwen. Kennelijk had ik nieuwe buren! Nieuwsgierig bleef ik een beetje in de buurt van het raam, en gluurde af en toe door de vitrage naar buiten of ik kon ontdekken wie mijn nieuwe buren waren. Daar zag ik een middelgrote felgekleurde auto van een bekend Duits merk de straat in draaien en achter de vrachtwagen parkeren. Het autoportier ging open en mijn hart sloeg enkele slagen over toen er een fantastisch gebouwde blondine van een jaar of vijfentwintig in een elegant mantelpakje uitstapte en het huis naast me binnen liep. Ze zag er uit alsof ze manager van een groot bedrijf was of zoiets. Mijn fantasie sloeg gelijk op hol, ik moest niet denken maar doen, dus ik zette een grote pot koffie, zette een stapel bekers op een dienblad, liep naar hiernaast en belde aan. Er werd opengedaan, ik stelde mezelf voor en bood aan, koffie voor de werkers en natuurlijk onszelf in te schenken, welk plan met enthousiasme werd ontvangen. Mijn nieuwe buurvrouw bleek Judith te heten en van uiterlijke schoonheden voorzien te zijn waar je als man alleen maar van kan dromen. Met guitige ogen keek, onder het koffiedrinken, Judith mij van zijdelings aan en kennelijk voelde ze heus wel wat er aan ideeën door me heen ging.
In de loop van de tijd zag ik haar wat vaker, en zag al snel in dat mijn nieuwe buurvrouw een opwindende blondine is en dat ze een strak, sportief en sexy lichaam heeft dat eruit ziet of ze kennelijk niet van ophouden weet. Een man heb ik in haar buurt intussen nog niet kunnen ontdekken dus kennelijk woont zij ook alleen. Overdag, als ik s`morgens zie dat ze naar haar werk gaat is ze zedig gekleed in stijve kantoorkleding, maar zo gauw ze thuis is gaat die uit en kleed ze zich om in vrijetijdskleding. Ze is blijkbaar een echte exhibitioniste, want elke kans om in de tuin haar mooie lijf aan me te laten zien grijpt ze aan, liefst gekleed in een nauwe short of een kort rokje en een eigenlijk iets te gewaagd T-shirtje of een hitsig haltertje. Ook ligt ze graag in een piepkleine bikini in de zon op haar gazon, maar ze houd wel haar bovenstukje in de tuin aan. Ze heeft een paar billen die wiegelen op de manier die je doet watertanden, een buikje waar je slappe knieen van krijgt, en een stel tieten die recht naar voren staan en bewegen op het ritme van haar pas. Ze heeft helderbruine ogen, en een onschuldig engelensnoetje met schouderlang krullend donkerblond haar. Ik hoef je niet te vertellen, dat sinds ze naast me woont, ik elke mogelijkheid aanpak om zo vaak als mogelijk in de tuin bezig te zijn. Ik probeer natuurlijk een goede buur voor haar te zijn en knoop een praatje met Judith aan elke keer als ik de kans krijg, en we drinken ook wel over de schutting een kop koffie, omdat ik elke mogelijkheid aan wil grijpen dicht in haar buurt te komen en te genieten van de aanblik van die billen en die fantastische tieten, die tegen haar kleding staan te duwen dat ze eruit willen. Laatst, op Zaterdagochtend, na een stukje lopen in het bos over een van de trimpaden, lag ik op mijn gemak op de bank naar sport te kijken en koffie te drinken, toen de deurbel ging. Ik deed, nog gekleed in mijn joggingpak open, en tot mijn grote verassing was het Judith, mijn sexy buurvrouw. Met guitige ogen nam ze me van boven naar beneden op, en ik ervoer dat niet als vervelend. Ze vertelde dat ze problemen had met de sproeikop van haar douche en of ik, als handige jongen, even voor haar wou kijken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik greep mijn gereedschapskist uit de kast en liep achter haar aan naar haar huis, genietend van de aanblik van haar wiebelende billen. Ze liep in een ruk door naar haar badkamer, niet verlegen voor me uit de trap op en gunde me zo een prachtige upskirt op haar spierwitte, kanten slipje. Guitig glimlachend keek ze over haar schouder naar beneden en zag me kijken. Ik kreeg een rode kop, want ik voelde me betrapt! Prompt dorst ik niet meer te kijken.
Ik draaide de kraan van de douche open en zag, dat het water alle kanten uit spoot maar niet uit de douchekop. Ik draaide de douchekop los en zag dat het pakkingrubber verteerd was en dook in mijn gereedschapskist, zocht een nieuwe pakkingring op, wurmde die op zijn plaats, krabbelde met een krasstift wat kalkaanslag uit de sproeigaatjes, en monteerde de douchekop weer. Nadat ik had gecontroleerd of alles weer naar behoren werkte, zei ik “ Zo, hij is weer zo goed als nieuw, je kan er weer onder” Ze zei “Er is maar een manier om daar achter te komen, en dat is uitproberen” Mijn mond viel open met mijn kin bijna op de grond toen ze fluks haar topje uittrok en haar short en slipje uitschopte. Ze draaide de thermostaatkraan open en water gutste naar beneden. Met een lange stap stond ze onder de douche. Mijn piemel stond door die aanblik meteen keihard en recht omhoog tegen mijn broek te drukken toen ik toe zag hoe het glinsterende water op haar prachtige borsten spetterde en langs haar mooie buik naar beneden en tussen haar benen door naar beneden stroomde, mijn fantasie sloeg gelijk op hol! Ze kreunde zachtjes, genietend van het warme water en zei “ Ik geloof dat hij het nu beter doet dan hij ooit gedaan heeft! Waarom kom je er niet bij, trouwens die dikke bult in je broek moet nodig wat afgekoeld worden,en dat gaat het beste met veel water!”
Met die aanmoediging was ik in No Time uit de kleren. Ze lachte ondeugend toen ze mijn lul brutaal en hard schuin omhoog zag staan. Ze nam me bij de hand toen ik in de douche instapte, en ik was in de zevende hemel toen ik het warme water over me heen voelde plenzen. We gleden in elkaars amen en versmolten in een ellenlange, heerlijke tongzoen. Ze maakte zich voorzichtig uit de omarming los en nam de handdouche van de haak en zette die op mijn ballen, en dat voelde heerlijk aan. Ze zei “Dit werkt ook goed op andere delen van je lichaam”, en ze sproeide mijn rug, mijn buik en mijn billen. Ik greep mijn kans en nam in elke hand zo`n fantastische borst en begon zachtjes aan haar tepels te sabbelen, die direct reageerden en hard en recht vooruit stonden. Ik streelde de buitenkant van haar schaamlippen en haar liezen, en ze kreunde “Oh, wat lekker, wil je mijn kutje ook met die sproeier doen?” Ik nam de handdouche van haar aan en richtte die op het kortgeknipte haar van haar kutje, en te zien aan haar gelaatsuitdrukking was dit een schot in de roos, en raakte zo kennelijk alle voor haar belangrijke plekjes. Ze nam mijn hand, stuurde die in de juiste richting en ze zei “Houd hem daar maar even” Staande leunde ze achterover tegen de badwand, en ik begreep uit haar reacties dat ze zo spoedig klaar zou komen.
Ze sloot haar ogen, haalde diep adem, en met een lange kreun scheurde er een zinderend orgasme dat wel vanuit haar tenen leek te komen door haar mooie lichaam. “Pfoei, zo goed heeft ie het nog nooit gedaan” mompelde ze, ze opende haar ogen, keek me hitsig aan en fluisterde “Ik wil wedden dat het bij jou ook zo goed gaat…” Ze hing nog steeds achterover tegen de badwand, nog steeds een beetje buiten adem. Ze nam de douche van me aan en richtte de straal warm water op mijn ballen, mijn eikel, een hemels gevoel, waarbij ze zachtjes met haar andere hand mijn voorhuid op en neer haalde. Ik genoot, nog nooit had ik zo`n lekkere handjob gehad. Mijn knieën werden slap, als van rubber, en met mijn arm om haar hals gleed ik machteloos tegen haar aan, ze stond immers nog stevig tegen de badwand geleund. Ik voelde dat bekende gevoel omhoog komen en mompelde “ Oh, god, ik ga komennnnnn”
Ze kneep zachtjes mijn lul dicht en zei “Nee, nog niet, ik wil je crème voor mezelf hebben…” Ze hing met een elegant gebaar de douche op zijn plaats zodat we beiden lekker onder de warme straal stonden. Ze draaide zich om en sprong in mijn armen, sloeg haar armen om mijn hals en sloeg een been om mijn heup zodat haar kutje precies op de juiste plaats was en geil en genietend gleed ik diep in haar strakke, zijdezachte kutje, tot onze schaamharen in elkaar verstrengeld raakte. Ze begon langzaam naar voor en achter te bewegen, knijpend met haar kutspieren, haar lichaam constant in beweging. Stom en geil hield ik met beide handen haar fantastische billen vast en drukte elke keer diep door zodat de kop van mijn lul tegen haar baarmoedermond stootte. Ze kreunde, haar mond dicht bij mijn oor, “Kom, geef me je zaad, laat me voelen hoe je je sperma in me spuit, pomp me helemaal vol…” Haar kreetjes en kreunen van genot lieten ook mij genieten, en deden mijn lul dieper en steviger in haar satijnen schede glijden. Het heerlijke, ontspannende gevoel van het warme water, haar strakke kutje om mijn lul, haar heerlijke mond op de mijne, onze hijgende adem die zich vermengde, het was meer dan ik aankon, en met lange, diepe, krampachtige stoten pompte ik al mijn zaad tot de laatste druppel in haar lekkere, zacht zuigende kutje. We gingen langzaam door tot we beiden door uitputting niet meer verder konden en we door onze knieen zakten en zittend op de vloer in elkaars armen lagen te kijken hoe mijn piep tot een minimaatje verschrompelde. Met gloeiende wangen en keiharde tepels van het heerlijke klaarkomen lag ze achterover, met gesloten ogen in mijn armen te genieten van mijn zachte strelingen over haar in- en in ontspannen huid. Nu ik de geneugten van een douchekop met massagestand heb leren kennen, heb ik er bij mij thuis ook een geïnstalleerd, en een deur in het tuinhek gemaakt, zodat we gemakkelijk bij elkaar naar binnen kunnen lopen wanneer we daar zin in hebben. We doen regelmatig spelletjes bij elkaar in de douche, in de slaapkamer en overal elders in huis waar we zin in hebben, en hebben toch elk ons eigen onderkomen. Dit is echt een Lat-relatie!
Aantal keer gelezen:
888
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)