Spannendverhaaltje.nl

De dochter van z’n goede kameraad - Deel 1

-
21-08-2010
Rogier was altijd al een goede vriend van hem geweest en was tien jaar geleden naar Portugal geëmigreerd. Door middel van internet hielden zij wel contact. Arnold omhelst z’n 5 jaar oudere makker en overhandigd hem een fles wijn die hij op de luchthaven had aangeschaft. Natuurlijk had hij ook aan Rogiers dochter gedacht en had eens bij z’n 16 jarige zoon geïnformeerd wat tienermeiden leuk vinden. Hierbij vergiste Arnold zich behoorlijk, want de dochter van Rogier was al 20 jaar oud. Het beeld dat hij van Conchita had klopte voor geen meter. Waar Arnold dacht een verlegen pubertje met staartjes en misschien een beugeltje aan te treffen, stond hij oog in oog met een Portugese schoonheid in een afgeknipte blauwe denim shorts en een witte haltertop.
Met open mond staart Arnold naar de letters don’t touch die op de haltertop ter hoogte van de voorgevel van Conchita staan afgedrukt. In z’n handen houdt de 40 jarige een ingepakt cadeau vast en hij heeft z’n armen vooruit. Rogier kijkt naar het pakket. “Is dat voor haar? Hallo Arnold? Ze vraagt je al drie keer of dat voor haar is.” Even uit z’n moment ontwaakt knikt hij en geeft het cadeau aan. Toch goed dat hij z’n zoon om advies had gevraagd anders had hij waarschijnlijk een kinderboek gekocht en nu goed voor lul gestaan. De beauty case valt gelukkig ook bij een twintig jarige in de smaak en Arnold laat zich wat gespannen zoenen door de enthousiaste ontvangster. “Praten jullie maar even door, dan haal ik een glas Sangria voor je,” zegt Rogier en loopt de kamer uit. “Meneer?” begint Conchita “Zeg maar Arnold,” is het antwoord. “Arnold, heeft m’n vader nooit over mij verteld of zo? Je kijkt zo?” “Don’t Touch” leest hij hardop voor. Conchita kijkt hem aan “sorry?”
“Wat oh, nee ik wist dat hij een dochter had. Het is alleen zo dat ik dacht dat je een jaar of 15, 16 was, maar je bent al 20 en een echte vrouw geworden.” Conchita grijnst “dat schijn jij niet echt vervelend te vinden, ik heb ook een gezicht hoor.” Nog altijd rusten z’n ogen op het decolleté van de Portugese schoonheid. “Nee ik keek naar je ketting dat amulet dat je om hebt, mag ik?” Arnold trekt met een vinger het haltertopje ietsje omlaag en gaat met z’n hand naar het sieraad. Snel onderschept zij z’n hand “zal ik dat maar even doen, voor het geval m’n vader terugkomt? Ik denk niet dat jij je daar uit weet te redden.” Conchita pakt het amulet uit haar haltertop en houdt het Arnold voor. “Nee, het is niet dezelfde het lijkt erop. Je moeder heeft zo’n amulet van je vader gekregen. Rogier heeft voor hij het kocht aan mij gevraagd de betekenis ervan op te zoeken. Het stond voor vruchtbaarheid en vanwege haar kinderwens heeft hij dit toen gekocht.
“Deze zou gezondheid moeten brengen” glimlacht Concita terwijl ze het sieraad weer wegstopt. “Dat lijkt dan toch wel te werken” grijnst Arnold “Je ziet er gezond uit.” De Portugese lacht terug “Ik draag het niet zo vaak, alleen bij speciale gebeurtenissen, het gaat altijd tussen m’n borsten zitten.” Terwijl Arnold dit bekijkt antwoordt hij “en geen vriendje die dat er even voor je tussen uit wil halen?” Conchita schudt glimlachend haar hoofd. “Nou,” gaat hij verder “geef maar een seintje als dat weer gebeurt, dan help ik je wel.” Lachend antwoordt zij “ik denk niet dat m’n vader mij daarom heeft gevraagd dit amulet te dragen als jij kwam.” “Geen probleem, ik doe het graag hoor,” grijnst Arnold, glijdt z’n hand in de haltertop van de Portugese en haalt het kleinood boven. “Snel hè?” Conchita kijkt hem lachend aan “Nou je zat er toch wel twee keer naast dacht ik zo.” Nu kijkt hij haar echt aan “Naast? Of tussen?”
Tijd om hierop te antwoorden krijgt ze niet, want haar vader keert terug met een kan Sangria en schenkt drie glazen in. Arnold en Conchita verliezen elkaar niet uit het oog terwijl Rogier verhalen over vroeger boven tafel haalt. De combinatie van het warme weer, de Sangria en de sexy geklede dame tegenover hem maken Arnold hitsig. Behalve de voetballers te zien scoren heeft hij nu ook nog een ander doel voor ogen, zelf scoren en dat kan maar met één iemand zijn, de dochter van z’n goede kameraad. Conchita maakt hem ook helemaal gek, nu ze haar glas leeg heeft zuigt ze zwoel aan haar ijsklontje dat ze uit haar glas heeft gehaald. Haar vader ziet dit echter en dus zegt ze hem dat de Sangria zo lekker smaakte dat ze er nog geen genoeg van heeft. Natuurlijk mag Rogier het graag horen dat z’n 20 jarige dochter z’n eigen gemaakte Sangria graag lust en biedt haar nog een glas aan. Ook Arnold lust nog wel een drankje, maar daar moet hij nog even op wachten want deze kan is leeg. “Ik maak nog wel wat nieuwe voor je mijn vriend. Zeker nu je mij een EK-kaartje hebt gegeven zal ik zorgen dat je niets tekort komt in deze vier dagen. Jij bent hier te gast en krijgt wat je lekker vindt.
Arnold wacht even tot Rogier weer uit zicht is en kijkt dan naar Conchita die een ijsklontje uit haar glas heeft gehaald en daar weer aan zuigt. “Hoor je dat? Je vader zegt dat ik krijg wat ik lekker vind. Ik vind jou wel lekker.” Arnold is nu al zeer direct en z’n volgende glas is nog in de maak. De Portugese antwoordt niet maar rolt met haar ogen en likt haar lippen zwoel af. “Ik zie dat je graag zuigt” gaat hij door “dat is mooi, dan kom ik in m’n vier dagen zeker niets tekort.” Meer dan een glimlach krijgt hij niet uit haar, maar haar ogen zeggen eigenlijk genoeg. Conchita neemt nog een paar slokken en laat wat vocht uit haar mond ontsnappen. Via haar kin loopt het in haar hals en sijpelt langzaam in haar decolleté. “Oh wat ben jij geil zeg, als we hier alleen waren had ik je topje omlaag getrokken en het lekker opgelikt,” zegt de haast overmoedige Arnold. De Portugese toont nog iets meer van haar borsten, haalt haar vinger over haar lichaam en likt deze langzaam af. “Je kunt mij zien als Sangria” zegt ze “lekker, en je wilt er meer van, maar krijg je teveel dan merk je dat de volgende ochtend.” De man schiet naar voren en doet een greep naar haar volle voorgevel. Conchita is hem te snel af en ontwijkt z’n poging.
Langzaam op hem aflopend legt zij haar hand tussen z’n benen op de zitting van de stoel zonder hem aan te raken brengt haar hoofd naar z’n oor en fluistert: “deze heb ik van pa gekregen, jouw volgende is in de maak.” Terwijl ze hem de rug toekeert en langzaam sexy heupwiegend wegloopt geeft Arnold haar een stevige klap op haar kont. “Deze heb jij van mij gekregen, je volgende is in de maak.” De 40 jarige had grote plannen met Conchita vannacht, maar haar vader gooit deze onbewust door de war. Alle gezellige barretjes in de buurt doen de twee aan terwijl Rogiers dochter niet meegaat. Tegen middernacht wil Rogier nog meer laten zien van z’n land aan z’n goede kameraad, maar Arnold vindt het welletjes en hoopt dat Rogier snel z’n bed gaat opzoeken zodat hij het bed van z’n dochter in kan. Als de twee terugkeren is er echter geen spoor van de mooie Portugese. Ook zij is begonnen aan een kroegentocht. “Je dochter is ook het nachtleven in gegaan zeker?” probeert Arnold voorzichtig. Rogier glimlacht “ja dat doet ze elke nacht alleen ga ik niet op haar thuiskomst wachten dat kan wel eens een latertje gaan worden. Ik ga slapen en ik stel voor dat hij hetzelfde doet.
De ochtend daarna heeft Arnold er behoorlijk de ziekte in dat z’n plannen van gisteren in het water vielen. Wat chagrijnig werkt hij een ontbijt naar binnen terwijl Rogier hem tergt vanwege z’n ochtendhumeur. “Man wat zit je nou te mokken? Denk aan de prachtige dag, die voor ons ligt. Denk aan het voetbal van vanavond waar wij bij zullen zijn anders.” Met een zeer brede grijns kijkt Arnold nu voor zich uit. “Morgen pap goede morgen Arnold”, zegt Conchita, kust haar vader op de wang en blaast een handkus naar Arnold. “Morgen schoonheid, als je hem van z’n ochtendhumeur wilt afhelpen dan kan ik je zeggen dat voetbal het toverwoord is,” lacht Rogier. Of je trekt gewoon je dochter een bikinitong en een klein bovenstukje aan, denkt Arnold die eens uitgebreid naar Conchita kijkt. Ook Rogier kijkt nu “Kom op zeg, kun je niet even wat gekleder aan tafel komen? Wat moet m’n gast hier wel niet van denken?”
“Ik kan er wel tegen als ze zo gekleed is” geeft Arnold aan “dus jij bent lekker naar het strand vandaag? Misschien ga ik wel met je mee.” Z’n kameraad heeft al weer andere plannen “Strand bewaar je maar voor het laatst er is genoeg te zien. We gaan eens een flink stuk landinwaarts met mijn auto. Ik maak wel een lunchpakketje klaar zodat je niet verhongert en Conchita neem ook wat fruit mee naar het strand.” “Ik neem nu wel een banaan en dan een appel mee” zegt ze. Achter haar vaders rug pelt ze de banaan en likt deze van boven naar beneden. Arnold, die met Rogier in gesprek is en luistert naar het getrokken plan en de route, kijkt nu langs zijn schouder naar wat z’n dochter met haar mond kan. Net als hij een slok koffie neemt ‘pijpt’ Conchita de banaan. De man verslikt zich erg en morst koffie op z’n korte broek. Ook de tafel en z’n stoel delen mee. “Wat heb je?” vraagt z’n kameraad. Hoestend brengt Arnold uit “Conchita..maakte mij aan ’t lachen.” “Jij weer?” vraagt hij z’n hoofd draaiend, “Dat doe je toch niet als iemand aan het drinken is? Help hem en trek gelijk een broek en een t shirt aan.”
De twee verdwijnen in de badkamer en Rogier gaat aan de schoonmaak in de keuken. “Het was niet m’n bedoeling je te laten stikken in je koffie, sorry.” Arnold heeft weer datzelfde gevoel als gisteren alleen nu zonder Sangria en zegt “maak maar schoon en doe dat met je mond.” Veel indruk maakt dit niet. Ze pakt een doek en wrijft over het kruis van Arnold. Onder het wrijven voelt ze dat hij een stijve krijgt. “Straks is de koffievlek er wel uit, maar zitten er andere vlekken” grijnst ze. De man trekt z’n broek omlaag en z’n lul schiet rechtovereind. Weinig onder de indruk blaast Conchita er tegen en nadert met haar mond half open z’n eikel. Arnold heeft geen zin in spelletje en wil actie. Hij grijpt haar hoofd vast drukt z’n lul diep in haar mond en pompt direct flink op en neer. “Je houdt toch zo van bananen, hier heb ik een banaan voor je.” Kreunend en hijgend probeert ze z’n tempo te volgen waarmee hij haar in haar mond neukt. “Mij een beetje gek maken door je grote tieten in zo’n klein bikini stukje te proppen hè? Nou wil ik ze zien en voelen ook.”
De daad bij het woord voegend ontbloot hij in een ruk haar volle borsten en grijpt ze stevig vast. Kreunend laat hij zich pijpen terwijl hij Conchita hard in haar tieten knijpt. Vooroverbuigend over haar rug pakt hij de thong en trekt deze strak tussen haar billen. Z’n linker hand laat hij wisselend van haar ene op haar andere bil kletsend hard neer komen. Het gekreun van Conchita gaat nu over in gesteun. “Jij dacht zeker, ik ga Arnold even lekker opgeilen en laat hem dan drie dagen droog staan, zodat hij met blauwe ballen en een lul die op knappen staat in het vliegtuig terug naar huis gaat? Nou mooi niet! Dit was vast een voorproefje van wat je te wachten staat en nou slikken..” Conchita trekt haar hoofd weer langzaam terug en veegt haar mond af. “Of jij met blauwe ballen terugkeert hangt van jou af, maar ik zit hier nu wel met een rode reet en jouw vingerafdrukken die onder m’n bikinitopje uitkomen. Misschien had je beter direct met onuitwisbare stift je handtekening op m’n kont kunnen schrijven. Dit ziet m’n vader toch?”
“Toch maar even van broek gewisseld” vraagt Rogier als Arnold terugkeert, “Oh zelfs Conchita heeft m’n advies opgevolgd.” In haar denim shorts en haltertop trekt ze een scheef gezicht naar haar vader. “Ik wacht nog maar even met naar het strand gaan, er is iets tussen gekomen.” Arnold grijnst “je kunt nog altijd met ons mee gaan als je zin hebt?” Rogier knikt, maar z’n dochter voelt daar niets voor. “Nee ik ga wel naar het strand, maar later. Ik moet eerst nog even een rode plek op m’n billen camoufleren. Die viel mij zo ineens op toen ik voor de spiegel in de badkamer keek.” Rogier lacht “je kunt ook gewoon een behoorlijke bikinibroek aantrekken in plaats van die kontveter. Ik weet niet hoe groot die rode plek is, anders heb ik nog wel een boxershort voor je te leen.” De twee heren lachen hardop, maar Conchita heeft zin Arnold te verlinken. De manier waarop het gegaan is bevalt haar niet. Dat hij dit doet vindt ze niet erg maar dan niet het heilige boontje uithangen bij haar vader.”Zo, wij zijn klaar om te gaan. Veel plezier vandaag schat en eet je banaan op want die ligt hier al een tijdje. Conchita rolt de gepelde banaan naar Arnold. “Geef die maar aan hem, ik neem nooit meer dan één banaan per dag.”
Aantal keer gelezen:
1086
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)