Spannendverhaaltje.nl

De Boswandeling

-
21-08-2010
Het was hartje zomer, en zo als we gewoon waren gingen mijn vriendin en ik een stevige boswandeling maken. Omdat het zo warm was had mijn vriendin zich luchtig gekleed, in een fantastisch mooi kort rokje en een dunne blouse waar haar BH zachtjes door heen schemerde. Haar lange slanke benen staken prachtig onder haar rok uit, en wanneer ik er aan dacht waar deze benen eindigen kreeg ik het opslag nog warmer dan ik het al had. Na een uurtje wandelen kon ik toch mijn handen zo langzamerhand niet meer thuis houden bij het zien van al dit moois. En ik begon haar al lopend over haar billen te strelen, wat ze zeer aangenaam vond getuige de blosjes die op haar wangen verschenen.
We waren al pratende toch wel een aardig eind het bos ingewandeld, hadden het erg warm gekregen ik had inmiddels mijn T-shirt uit getrokken wat mij zeer goedkeurende blikken van mijn vriendin opleverde. Poeh, zei ze op een gegeven moment kunnen we niet ergens rusten, en wreef haar lange bruine lokken uit haar gezicht, en keek mij daarbij met haar donker bruine ogen zeer verlangend aan.
Ja, dat is goed volgens mij moet hier in de buurt een vennetje zijn we kunnen daar wel gaan liggen en een beetje zwemmen. Ja, zei ze wanneer er maar geen muggen zijn, want ik wordt erg snel gestoken, dat klopte inderdaad muggen moeten haar altijd hebben, honderd mensen om haar heen en ze wordt gestoken. Heb je dan niets bij je om je in te smeren, vroeg ik ja dat wel, zei ze, maar we hebben ook niets bij ons om op te liggen of ons af te drogen. Dat is geen probleem toch, was mijn antwoord, we kunnen op onze kleren gaan liggen, en afdrogen ?? we laten ons toch gewoon in de zon op drogen. Je bedoelt dat we ons uitkleden en dan naakt daar gaan liggen vroeg ze quasi verbaast maar ik zag aan haar tepels, die zich dwars door haar blouse heen naar voren staken, dat ze dit toch wel een opwindende gedachte vond.
Na nog een klein stukje gelopen te hebben kwamen we inderdaad uit bij een prachtig vennetje het lag er schitterend bij, omgeven door een rietkraag en stukjes gras. De adem van mijn vriendin stokte wat is dit mooi zei ze, hoe wist je dit te vinden? Ach jaren geleden toen ik nog verplicht was om op zondag met mijn ouders te wandelen kwam ik hier ook wel eens langs maar toen was het nog niet zo mooi als nu.
Al gauw vonden we een plekje half in de zon en half in de schaduw beetje verscholen achter een paar bomen en een paar stappen verwijdert van het lokkende water. Snel trokken we onze kleren uit, ik deed er wat langzamer over want ik wilde genieten van de naakte aanblik van mijn vriendin. O,O wat zag ze er mooi uit met haar lange bruine lokken en bruine vragende ogen, haar volle B cup. Wat sta je te staren, vroeg ze is er iets mis met me, vind je me niet mooi, ik stammelde dat ik haar geweldig mooi vond vooral haar kort geschoren kutje. Vind je het mooi zo kort? Zei ze en draaide koket met haar heupen waardoor ik een nog betere kijk op haar kreeg.
Waarom kleed jij je niet verder uit? vroeg ze, ik wel, en jij niet dat is niet eerlijk. En ze dook naar mijn shorts, en trok deze met een ruk naar beneden. Toen was het haar beurt om even naar adem te happen want inmiddels was mijn pik tot leven gekomen en had zich fier op gericht. O, wat een heerlijke pik heb je toch, ik kan er maar geen genoeg van krijgen, liefdevol pakte ze hem vast en begon er zachtjes aan te trekken en mijn zak te kneden. Wat me een zachte kreun ontlokte. Zachtjes likte ze mijn lange lans beginnend onderaan bij mijn zak en zo naar boven, boven aangekomen nam ze mijn eikel in haar mond en draaide er met haar tong kringetjes omheen, om vervolgens weer onderaan te beginnen. Ze herhaalde dit spelletje een aantal malen tot dat ik toch langzaam maar zeker mijn ademhaling en bewegingen niet meer onder controle hield. Is het lekker vroeg ze met een zoet stemmetje en keek mij daarbij met ondeugend schitterende ogen aan. O,Ja kreunde ik, mooi zei ze, stond op en rende lachend het water in en mij in opperste verbijstering en met een enorme paal achterlatend.
Waar blijf je nou, riep ze vanuit het water, kom me maar halen waarbij ze uitdagend haar borsten en haar kutje begon te kneden. Dat was natuurlijk niet tegen dovemans oren gezegd, en met een brul rende ik naar haar toe, ik zal je wel krijgen. Gierend van het lachen rende ze verder het water in waar ik haar natuurlijk te pakken kreeg al moest ik daar wel wat moeite voor doen. Ik pakte haar bij haar heupen, maar door de snelheid vielen om en verdwenen onder water, waar ik haar begon te zoenen, proestend kwamen we even later boven waarbij we onze zoen partij voortzetten. Onze lippen vonden elkaar in een passionele kus en even later speelden onze tongen een hartstochtelijk spel. Onze handen dwaalden over elkaars lichaam en onze ademhaling werd sneller. Ik streelde haar borsten en billen waarbij ze zachtjes kreunde en in mijn onderlip beet, h, h rustig aan zei ik, o ik ben zo geil antwoordde ze, en taste naar mijn pik pakte hem stevig vast. Onder tussen had ik mijn hand tussen haar benen op haar kutje gelegd, waarbij ze stevig met haar kut over mijn hand schuurde waardoor mijn hand niet alleen nat werd van het water wat van haar af droop maar ook van haar kut geil.
Langzaam liepen we al kussend en strelend het water uit naar ons plekje onder de bomen waar ik haar zachtjes op de grond in het zachte gras legde. Bij zien van zon mooi lichaam werd ik met ontroering vervuld dat dit mooie vrouwtje van mij was en dat ik haar mocht bezitten. Ze strekte haar handen naar me uit, kom zei, ze ik wil je hebben. Ik strekte me naast haar uit en begon haar zachtjes op haar mond te zoenen, langzaam opende ze haar monde zodat onze tongen aan een gepassioneerd spel begonnen. Haar handen vonden mijn pik en ballen die ze dan ook prompt begon te kneden, onder tussen lied ik mijn hand tussen haar benen glijden, en vond met mijn vinger haar inmiddels glibberig geworden grotje. Toen ze mijn vinger haar grotje binnen voelde glijden kromde ze haar rug van genot. Met moeite maakte ik mij los van haar mond, en gleed al kussend af naar haar borsten en nam haar tepels een voor een in mijn mond waarbij ik er zachtjes in beet. Langzaam begon ze met haar onderlichaam tegen mijn hand te duwen alsof ze mijn vinger nog dieper in haar kut wilde hebben. Ik zakte nog verder af en arriveerde met mijn mond bij haar kutje, en likte haar schaamlippen en clitje een harde kreun ontsnapte aan haar mond toen ze mijn mond op haar kut voelde.
O,ja wat lekker hijgde ze ga door, ik liet mijn tong als een vlinder over haar clitje dwarrelen eerst zachtjes en daarna hard dwingend, ze pakte mijn hoofd vast en duwde deze hard tegen haar kut aan. Inmiddels maakte ze zulke wilde bewegingen met haar heupen dat ik moeite had mijn hoofd op zn plaats te houden. Ze greep me bij mijn haren en trok me over haar heen, o neuk me laat die lekkere pik van je diep in me glijden. Dat liet ik me geen twee keer zeggen want ik was toch ook wel behoorlijk geil geworden. Ik kwam over haar heen liggen en onmiddellijk pakte ze mijn pik vast en leidde deze naar haar hunkerende kut. Een lang gerekte zucht ontsnapte aan haar keel toen ik mijn op oorlog sterke lul in kut ramde. Langzaam begon ik haar te neuken, eerst korte halen om in het ritme te komen. Ik probeerde om mijn hoofd er bij te houden zodat het lekker lang zou duren, maar al spoedig werden de halen van mijn lul in haar soppende kut langer en dieper, mijn vriendin begon te grommen van genot en greep me bij mijn ballen om die vervolgens tegen haar kutje wrijven. Het duurde dan ook niet lang of ze groef haar nagels in mij rug in opperste verrukking ze had in tussen haar benen om mijn middel geslagen waardoor haar bekken nog beter in staat was om mijn diepe stoten op te vangen.
Onder tussen nam ik haar tepels in mijn mond en likte ze nog harder en stijver dan ze al waren ik beet er zachtjes in. Mmmmmm, kreunde ze lekkerrrrrr. Haar tepels stonden nu bijna op springen.
Het zaad in mijn ballen begon te borrelen en mijn lul verstrakte, mijn vriendin kreeg dit in de gaten en roffelde met haar hakken op mijn rug o neuk me dieper kreunde ze, mijn ballen kletsten tegen haar kut. Spuit mijn kut vol met dat hete geile zaad van je. Plotseling begon ze met haar ogen te draaien en trok mijn hoofd naar zich toe en klemde haar benen om mij heen en haar lichaam begon te schokken voor een naderend orgasme. Er ontsteeg een dierlijk gegrom uit haar keel ze opende haar mond en kreunde nu luidkeels. Ze bonkte met haar heupen tegen de mijne, ik kom klaar, gilde ze spuit me vol, bij het horen van deze woorden was bij mij ook het hek van de dam en spoot mijn hete zaad in grote golven in haar kut en iedere keer wanneer er een hete golf sperma in haar kut terecht kwam kreunde ze van genoegen, en kwam ze bij iedere zaad lozing heftig schokkend klaar.
Langzaam kwam ze weer bij zinnen, en rolde zich met mij boven op haar op haar zij, o wat lekker was dat zei ze, ze begon me nogmaals heerlijk te zoenen, al was de passie weg, heb je nog niet genoeg gehad lieverd vroeg ik haar, o nee ik zou wel de hele dag op je pik willen rijden, maar voor nu kan ik er wel weer even tegen. We bleven nog even tegen elkaar aan liggen, tot dat we het toch wel koud begonnen te krijgen want het zonnetje was inmiddels achter de bomen terecht gekomen, laten we ons maar aankleden en naar huis wandelen. Zo gezegd zo gedaan, met onze armen stijf om elkaar heen geslagen liepen we naar huis terug elkaar af en toe zoenend. Dit was een zondagmiddag om nooit te vergeten, en dan al de dagen die nog zouden volgen mijn pik begon al weer te steigeren bij het idee.
Aantal keer gelezen:
845
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)