Spannendverhaaltje.nl

De bar

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door rachel "Kan ik wat bij je bestellen?".Ik keek op en zag een goed uitziende man met hele mooie blauwe ogen."J
a tuurlijk",zei ik,"maar heb je even een momentje,ik moet eerst nog even iemand anders helpen en dan kom ik direct bij je om je bestelling op te nemen".Toen ik klaar was met die andere klant liep ik snel naar de man met de mooie ogen toe."En wat mag 't zijn?"vroeg ik aan hem.Hij keek op en keek me van top tot teen aan."Mag ik 2 biertjes van je alsjeblieft?"Terwijl ik naar de tap toe liep om 2 biertjes voor hem te tappen,voelde ik zijn ogen in mn rug prikken,en niet alleen daar...
Toen ik terugkwam met z'n biertjes,trok hij z'n portomonnee te voorschijn,maar ik zei snel dat hij ze wel van mij kreeg.Hij bedankte me en liep weg.'Nou,vriendelijk om mij zo te bedanken',dacht ik en liep weer naar de volgende klant die ongeduldig stond te wachten.
Het liep al tegen 2en de man met z'n mooie ogen was nog niet terugekomen om wat bij me te bestellen.Ik liep richting de keuken om een emmer met sop te halen om de bar mee schoon te maken.In de keuken aangekomen,stond mn baas druk te telefoneren.Ik pakte een emmer en vulde die met schoonmaakmiddel en water.Terwijl de emmer vol aan 't lopen was,hing m'n baas op en hij zei dat ie dringend weg moest."Kan jij hier de boel afsluiten,Rachel?",vroeg hij.
"Ja dat moet wel lukken",zei ik,maar baalde ondertussen enorm.Ik was behoorlijk moe en wilde niets liever dan een heerlijke warme douche nemen en daarna m'n bed in duiken."Dank je,je bent een engel",zei mn baas en gaf me een kus op mn wang en weg was hij.
Ik liep met m'n emmer sop de keuken uit en eenmaal bij de bar aangekomen,zag ik dat de man met z'n mooie ogen stond te wachten om wat te bestellen.Het was inmiddels al behoorlijk leeg in de kroeg op een paar mensen na.
Ik liep snel achter de bar en zette m'n emmer weg en liep naar de man toe.
"Weer 2 biertjes of wat anders?",vroeg ik aan de man."Uhm...ik kwam eigenlijk bij je om wat met je te kletsen.",zei de man."Ik vraag me al de hele avond af hoe je nou heet."
Verbaasd keek ik hem aan en zei:"Ik ben Rachel" en gaf hem een hand."En ik ben Martijn"zei hij lachend en ik zag dat hij kuiltjes in z'n wangen kreeg terwijl hij lachte.
"Ik heb je hier nog nooit eerder gezien",zei ik tegen Martijn en hij zei dat hij voor een weekendje bij een vriend die hier woont,slaapt en dat hij normaal in Amsterdam woont.
"En bevalt het uitgaansleven je hier een beetje?"vroeg ik aan Martijn waarop hij antwoordde dat hij het hier tot nu toe nog wel naar z'n zin had gehad.
We kletsten nog wat en toen het helemaal was in de kroeg vroeg ik of hij nog wat wou drinken.
"Kan dat nog dan?"vroeg Martijn."Even kijken waar die vriend is hoor"en hij liep weg.
Een paar minuten later kwam hij terug en zei dat die vriend nergens meer was te bekennen en dat ie eigenlijk ook maar is moest gaan.
"Dus je blijft niet meer gezellig nog wat drinken"vroeg ik en trok een zielig gezicht."Ik denk dat je baas dat niet goed vind"zei hij en deed z'n jas aan."Oh,maak je daar maar niet druk om hoor.Die is al weg"zei ik snel.
"Weet je 't zeker?"vroeg hij.
"Anders zou ik t niet zeggen"zei ik lachend en vroeg wat hij wou drinken.
Nadat ik wat te drinken voor ons had gemaakt begon hij wat meer over zichzelf te vertellen en over wat voor werk hij deed.
Het werd later en later en op den duur zei ik tegen hem dat ie gewoon door moest praten terwijl ik de bar ging schoonmaken.
Ik maakte snel nog wat te drinken voor hem en ging weer verder aan 't werk.
Ik voelde me al en beetje angeschoten door de drank en Martijn zo te zien ook wel.
Terwijl ik voorover boog om alle bierviltjes van de bar te halen keek Martijn recht in m'n truitje.
Ik voelde me een beetje ongemakkelijk en liep snel naar de andere kant van de bar.
Ik pakte een nat doekje om de bar mee af te doen en begon expres aan de andere kant van Martijn.
Toen ik uiteindelijk bij Martijn kwam moest ik voor hem langs heen buigen.Hij ging een beetje verzitten zodat ik er beter bij kon.
Ik draaide m'n hoofd om om hem te bedanken,maar plotseling waren z'n lippen op de mijne en voelde z'n tong naar binnen glijden.Ik wist niet wat me overkwam,maar kuste hem terug.
Langzaam ging hij met z'n handen over m'n rug en ik voelde de rillingen over heel m'n lichaam lopen.
Hij ging met z'n handen onder mn truitje en voelde met z'n wijsvinger over m'n beha heen aan m'n tepels,die direkt hard werden.
"Wil jij wat ik wil"fluisterde hij zachtjes in m'n oor."Ik wil niets liever"zei ik en ik knoopte z'n blouse open.
Ik zag dat hij een gespierd bovenlijf had en liet m'n handen over z'n borstkas gaan.
Hij trok m'n truitje over mn hoofd en gaf een kus op mn tepel.
Behendig deed hij m'n bh los en gooide hem op de grond.
Door 't aanzicht van mijn borsten begonhij te hijgen.Hij kuste me weer en dwaalde met z'n tong naar m'n oorlel terwijl hij met m'n tepels aan 't spelen was.Ik begon te kreunen en maakte z'n broek open.Hij ging staan zodat ik er beter bij kon.
Ik ging langzaammet mn hand onder z'n strakke boxershort en nam zijn lul in m'n hand.Hij was al aardig stijf en zo te voelen had ie een behoorlijk grote lul.Ik trok z'n broek en boxershort naar beneden en gaf hem een kus op z'n mond.Ik ging langzaam met m'n mond naar beneden en gaf en kusje op z'n eikel.Direct reageerde hij door te kreunen en ik likte over z'n eikel heen.Voorzichtig nam ik z'n lul in m'n mond en begon er aan te zuigen.
Langzaam ging ik met m'n mond heen en weer steeds iets sneller en dieper.
Ik was behoorlijk geil geworden en m'n poesje was al aardig nat.Terwijl ik hem aan 't zuigen was ging ik met m'n hand onder m'n rokje en schoof m'n string opzij en begon mezelf te vingeren.Martijn zag dat ik ondertussen mezelf aan 't vingeren was en vond dat zo'n geil gezicht en 't duurde dan ook niet lang meer of hij kwam spuitend in m'n mond klaar.Ik likte heel z'n lul schoon en was mezelf nog steeds aan 't vingeren.
"Zo",zei hij"nu ben jij aan de beurt,geil ding van me".
Hij trok m'n rokje uit,tilde me op de bar en spreidde m'n benen."Wat heb jij een mooi geschoren poesje zeg"zei hij en begon langzaam m'n dijen te likken.
Uiteindelijk kwam hij bij m'n poesje en ging met z'n tong over m'n schaamlipjes heen.Ik leunde wat achterover en en kreunde toen hij met z'n tong over m'n klitje heen likte.Hij duwde z'n tong in m'n poesje en ik werd helemaal gek van geilheid.
Hij stopte een vinger in m'n kutje en begon m'n g-spott te masseren en likte ondertussen m'n klitje.Steeds sneller bewoog hij z'n vinger en likte alsof z'n leven er vanaf hing.Ik kwam luid kreunend klaar en Martijn had moeite om al m'n kutvocht op te likken.
Ik zag dat z'n lul ondertussen alweer stijf was geworden.Ik ging op de grond staan en hurkte neer bij z'n lul en begon hem weer te zuigen.Hij pakte me bij m'n hoofd en duwde z'n lul er nog dieper in.Toen ik merkte dat hij alweer bijna klaar kwam ging ik snel staan en zei dat ik door hem geneukt wou worden.Ik draaide m'n rug naar hem toe en leunde met m'n handen tegen de bar.Ik stak m'n kontje naar hem uit en spreidde m'n benen.Martijn ging achter me staan en duwde langzaam z'n eikel in m'n kutje.Langzaam duwde hij verder en begon te stoten.Eerst langzaam en daarna steeds sneller.Hij ging met z'n handen over m'n billen en daarna naar m'n borsten en kneep er zachtjes in.Ik voelde hoe zijn grote lul m'n kutje geheel vulde en begon me weer met 1 hand te vingeren.Martijn stootte steeds harder en moest z'n best doen om niet klaar te komen.Hij ging ondertussen met z'n vinger langs m'n bilspleet en duwde voorzichtig z'n vinger in m'n kontje.Toen stopte hij opeens en vroeg of hij me in m'n kont mocht neuken.Normaal zou ik dat niet gewild hebben,maar ik was zo geil dus ik zei dat dat goed was mits hij voorzichtig was omdat t voor mij de eerste keer was dat iemand me in m'n kontje neukt.Hij beloofde voorzichtig te doen en likte m'n kontgaatje wat een ongelooflijk geil gevoel was.Voorzichtig duwde hij z'n eikel tegen m'n kontgaatje en duwde stukje voor stukje z'n lul erin.Het deed wel pijn,maar het was aan de andere kant te lekker om te stoppen.Martijn begon langzaam heen en weer te stoten en ik begon steeds harder te kreunen.
Ik begon mezelf weer te vingeren en kwam weer luid kreunend klaar.Martijn hield 't niet meer en trok snel z'n lul eruit en ik draaide me snel om en nam z'n lul in m'n mond en hij spoot voor de 2e keer m'n mond helemaal vol.Ik likte z'n lul schoon en veegde daarna m'n mond af.
We trokken onze kleren weer aan en ik ging en maakte nog wat te drinken voor Martijn klaar en ging snel verder met de bar schoonmaken.
Toen ik klaar was met schoonmaken gingen we snel naar mijn huis toe om een douche te nemen en alles weer opnieuw te doen......
Aantal keer gelezen:
883
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)