Spannendverhaaltje.nl

De aanrijding

-
16-08-2010
Het was een eenzame koude avond. Er was niemand op straat te bekennen. In het kwartier dat ik over straat liep was er dan ook maar een auto langs gereden. Nu kon ik het mij ook wel voorstellen, het regende flink en er stond een harde wind, mijn paraplu had het een paar straten terug begeven dus ik werd regende helemaal nat. Ik stak nog een straat over, was eindelijk bijna bij mijn bestemming toen ik op eens opkeek van het zebrapad omdat ik een auto met piepende remmen hoorde aankomen. Voordat ik de auto zag lag ik al op de motorkap en knalde met mijn hoofd tegen de voorruit aan.
Alles werd zwart.. Even zag ik weer licht en er verscheen een verschrikt vrouwenhoofd boven me, een persoon die ik niet kende.. Wat doe ik hier? Waar ben ik? Wie ben ik? Wie ben ik..? Alles begon te draaien terwijl ik mezelf deze vraag stelde en weer werd alles zwart. De keer daarop dat ik wakker werd lag ik niet meer op straat. Ik keek van uit een ziekenhuis bed een kamer rond, een enorme witte kamer. Naast mij stonden verschillende meet instrumenten waarvan een mijn hartslag opnam. In mijn arm zat een infuus. Wat doe ik hier? Waar ben ik? Wie ben ik? Als of mijn gedachten gelezen ging de klink van de deur naar beneden en kwam er iemand de kamer binnen.
Het was een zuster gekleed in een ziekenhuis uniform. Ze keek naar me en begon te glimlachen, “zo je bent weer wakker? Weet je hoelang je bewusteloos geweest bent?” Ik probeerde wat te zeggen maar er kwamen geen woorden. Daarom schudde ik nee. Ze begon uit te leggen, ze vertelde dat ik aangereden was door een auto en mijn hoofd inwendig erg door elkaar heen had geschud waardoor ik waarschijnlijk geheugen verlies heb opgelopen, dat ik een maand bewusteloos op bed gelegen had. Ook was er wat schade in mijn hoofd gevonden, hiervoor hadden ze me overgeplaatst naar een kliniek in Amerika waar ze me als enigste kliniek op de wereld konden helpen. Dat ik nog niks kon zeggen was een bijwerking van de operatie.
Hiervoor ik stond alleen nog wel onder speciale bewaring in het ziekenhuis en had een persoonlijke, Nederlands sprekende verpleegkundige toegewezen gekregen. Ze stelde zich voor als Nance. Voordat ze de kamer uit ging kreeg ik een kladblok met pen in mijn hand gedrukt waar ik eventuele vragen op kon schrijven. De week er op sliep ik veel, herinneringen kwamen terug. Nadat ze me had verteld dat mijn naam Nick was en dat ik 19 jaar was begonnen de eerste herinneringen terug te komen. Van het ongeluk kon ik mij eigenlijk niks herinneren. Maar ondertussen begon ik mij wel steeds beter te voelen, ik kon ook weer praten waardoor ik gezellige gesprekken had met Nance. Mijn ouders mochten mij niet komen opzoeken, maar had ze al wel gesproken via de telefoon. Ik begon mij af te vragen wanneer ik weer naar huis mocht.
Deze vraag werd beantwoord toen Nance die dag mijn kamer weer binnen kwam ze keek mij gelijk aan en begon weer te glimlachen. Waarop ze zei; “ Vandaag gaan we wat testjes doen om te kijken of je je goed genoeg voelt om naar huis terug te mogen. “ Ik kon niet wachten om met de testjes te beginnen en probeerde overeind te komen. Een scheut van pijn schoot door mijn hoofd waarna ik maar weer rustig ging liggen. “ Je hoeft er niet voor uit bed te komen” zei ze met een glimlach. “Wij gebruiken in dit ziekenhuis een andere methode om te kijken of de patiënt weer gezond genoeg is om naar huis te gaan.” Haar glimlach veranderde in een sluw lachje. Haar hand legde ze op mijn schouder en ze boog langzaam voor over, waardoor ik inkijk in haar uniform kreeg. Weer kreeg ze die sluwe lach op haar gezicht. Nu pas viel het me op hoe aantrekkelijk ze wel niet was, Ze had roodachtig haar tot op haar schouders, met heldere blauwe ogen, haar borsten waren goed gevormd en die blik waarmee ze me aankeek deed me smelten.
Ik voelde dat er nog iets blij was met haar naarmate ik mijn lul langzaam stijf voelde worden. Langzaam ging ze weer rechtover eind zitten en gleed met haar handen vanaf mijn schouders langzaam naar beneden, over mijn borstkas, richting mijn buik, tot ze haar doel had gevonden, ze gleed met haar handen over mijn stijve lul en begon weer te glimlachen.. “Ja, dat is in ieder geval een goed begin “. Nu gaan we kijken of hij nog alles doet wat hoort. In een vlotte beweging trok ze het deken van me af en daar lag ik dan in mijn ziekenhuis schort, ze keek me aan en pakte nog sneller dan ik kon zien mijn lul vast. Hierna trok ze langzaam de voorhuid over mijn glimmende eikel heen. Nog nooit had ik een hand van iemand anders om mijn lul gehad. Langzaam begon ze op en neer te gaan met haar hand, dit voelde goed, beter dan wanneer ik het bij mezelf deed. Ondertussen keek ze naar mijn lul waar wat voorvocht over de eikel begon te stromen, ik voelde dat het niet lang meer zou gaan duren.
Ik begon te kreunen en Nance bewoog langzaam met haar mond richting mijn eikel, ze was gestopt met trekken en bracht langzaam haar tong tegen mijn eikel aan, ze likte een paar keer en sloot toen haar lippen om mijn eikel. Ik voelde haar tong bewegingen om mijn eikel maken en deze opwinding was te veel voor me. Ik probeerde haar nog te waarschuwen maar ik was al begonnen met spuiten, ik was nog nooit zo lekker klaar gekomen.. Na dat ze haar mond had afgeveegd keek ze me aan en zei; ” De smaak is goed.. Maar ik denk dat we je nog even in bewaring moeten houden. Maar nu ga ik me even opfrissen. “ Voordat ik het wist was ze de kamer al uit, terwijl ik nog op bed lag na te genieten. De volgende dag kwam Nance weer mijn kamer binnen. Weer een glimlach op haar gezicht, zelf kon ik niet wachten op wat er komen ging.. “ Vandaag gaan we weer wat testjes doen.” Ze trok weer in een beweging het deken naar beneden. “ Vandaag gaan we je uit we je uithoudingsvermogen testen.” Ze begon met haar handen over mijn kruis te strelen waarbij deze gelijk al weer stijf stond.
Lachend kijkt ze me aan en begint haar uniform los te knopen, ze begint langzaam met het eerste knoopje en werkt zich door naar het tweede knoopje, bij het derde knoopje is het duidelijk dat ze geen BH draagt en als haar uniform helemaal uit is blijkt dat ze ook geen slipje draagt. “Wil je ze aanraken?” vraagt ze me onschuldig. Ik streel haar buik en pak met een hand haar borst vast, lekker zacht en warm. Ik streel haar tepel waarna deze langzaam stijf wordt ook haar andere tepel streel ik en deze wordt ook stijf, ik ga recht overeind zitten en lik aan haar tepels terwijl ze kreunt van genot. Langzaam beweeg ik met mijn hand naar beneden over haar buik, richting haar dunne bosje schaamhaar, hier streel ik even en beweeg verder naar beneden richting haar kut. Ze kreunt als ik begin met strelen tussen haar lippen en begint me weer langzaam af te trekken.
Kreunend vraagt ze me om te stoppen. Hierna stapt ze op het bed en gaat met haar kut boven mijn stijve lul hangen. Ze zakt langzaam naar beneden over mijn lul met een diepe zucht en glimlacht mij aan als mijn lul tot mijn ballen in haar kut steekt. “Hmm wat ben je hard” zegt ze terwijl ze langzaam op en neer begint te bewegen. Heerlijk voelt het.. Langzaam begint Nance weer te kreunen, haar borsten beginnen langzaam op en neer te bewegen in het ritme waarmee ze me bereid en er ontstaan blosjes op haar wangen. Zweet begint zich te vormen op haar lichaam en langzaam begint te ze glimmen.. Harder en sneller begint ze me te berijden, harder en vaker begint Nance te kreunen, tot ze ineens begint te schokken en een gilletje van genot laat horen. Ze kijkt me aan en buigt zich voorover zoent me op de mond, voel haar tong over mijn lippen gaan en laat deze toe in mijn mond. Haar tong zoekt de mijne en samen liggen we dan te zoenen met mijn lul nog in haar kut.
Na even stil te hebben gelegen begint ze weer langzaam te bewegen, eerst voel ik haar spieren in haar kut aanspannen en mijn lul masseren, waarna ze weer begint met bewegen. Ik voel dat het niet lang meer gaat duren.. Het is alsof ze het kan aanvoelen en ze kreunt dat ik haar vol moet spuiten. Steeds sneller, steeds harder begint ze me weer te berijden, haar borsten stuiteren op en neer en ik voel het genot op kroppen. Met een schreeuw kom ik klaar en spuit ik sperma in haar kut. Ze rijd nog even langzaam door en stapt daarna van me af. Ze pakt een doekje, veegt haar kut af en trekt haar uniform weer aan. “Goed nieuws, als je sex kunt hebben ben je gezond en mag je naar huis.” Een dag was ik onderweg terug naar Nederland.
Aantal keer gelezen:
951
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)