Spannendverhaaltje.nl

De 100 dagen

-
16-08-2010
Vorig jaar zat ik in mijn laatste jaar van me opleiding en zouden we onze laatste 100 dagen vieren met een nachtdropping om dan allen samen 2 nachten te blijven en een soort herinneringsdag van maken over onze middelbare schoolleven. Myriam wist ervan dus die zat een hele tijd dingen te fantaseren en opdrachten te geven, kom me alles vertellen zei ze telkens en ik wil dat je met een meisje naar bed gaat en met een jongen of een andere keer zei ze ik wil dat je met een meisje en een jongen samen naar bed gaat of ik wil dat je met 2 jongens tegelijk naar bed gaat.
Maar het laatste wat ze uitdacht was ik wil dat je elke avond je klaarmaakt om te slapen en de avond zo met de anderen doorbrengt (ja natuurlijk zij wist dat ik altijd naakt slaap) en ik moest met een meisje vrijen, met een jongen vrijen en een andere jongen pijpen (als geschenkje omdat ik dat zo graag doe) oo en liefst wordt je geneukt als je de andere aan het pijpen bent. Myriam werd er zo opgewonden van dat ze me al vlug overal aan het betasten was en we al snel tongzoenend op de sofa vielen. Ze duwde me met mijn hoofd tussen haar benen en ik trok haar slipje uit en befte haar, het kostte me niet veel moeite om haar te laten klaarkomen, en ze zei maar ga je dat ook met een meisje doen. Maar mijn 100 dagen gingen nog erger worden dan dat.
We kwamen dus samen met alle laatste klassen en we werden in groepjes van 4 ingedeeld telkens 2 jongens en 2 meisjes. En dan werden we weggevoerd en afgezet. Een van de jongens deed een voorstel, hij zei kijk we hebben ongeveer 15 km voor de boeg en van her tot op de plaats waar we moeten zijn doen we elke kroeg aan die we tegenkomen en moet iedereen een pint bier drinken en gaan we door, wie weigert moet een opdracht van de groep uitvoeren en als die wordt geweigerd moet er een kledingstuk afgegeven worden. Iedereen ging akkoord en wij dus op stap, al vlug was het meisje met een van de jongens 'close'. En dan de eerste kroeg, geen probleem ieder dronk zijn pint, de tweede ging ook nog en de derde was al zwaar want het moest telkens ad fundum uitgedronken worden, dus na 3 hield ik het voor bekeken en in de vierde kroeg nam ik een cola.
Dus de jongens en het meisje bedachten een opdracht, de opdracht was dat ik 2 minuten op de schoot van een man die ze aanduidden moest gaan zitten, maar zo dat ik met mijn gezicht naar zijn gezicht was gekeerd, dus met mijn benen open op zijn schoot en ik moes ervoor zorgen (dat zei het meisje) dat ik volledig tegen hem aanzat. Nu zou ik dat wel gedaan hebben maar ze duidden een man aan, ik denk zo goed 60 jaar die veel kabaal maakte in die cafe en hij zag er nu niet echt fris uit, dus dat zag ik niet echt zitten en zei ik wil het doen maar niet bij hem, de jongens hadden er misschien wel oren naar maar vooral het meisje hield voet bij stuk en zei ok dan doe je hier een kledingstuk uit (we hadden al afgesproken dat schoenen en kousen niet meetelden) dus er bleef mij niets anders over ik trok mijn armen door mijn trui, haakte mijn bh los en trok hem uit en gaf hem zo stiekem mogelijk aan een van de jongens. En die stak hem in de hoogte en zei trofee nr 1.
Ik voelde me rood aanslagen en vroeg dan om door te gaan, met de nodige commentaar van de mensen in dat cafe. In het volgende cafe dus weer een opdracht, maar het andere meisje hield er nu ook mee op dus met zijn beiden en ze hielden dezelfde opdracht uit en ze kozen 2 mannen naast elkaar, er was toch wel een man of 20 in die cafe. dus het meisje en ik naar de mannen en ik vertelde de man over de opdracht, hij vond het reuzegoed en dus ging ik op zijn schoot zitten. Het andere meisje zat al bij de andere man en had haar armen rond de nek van de man gelegd en grapten wat. Ik zette me zo dicht mogelijk tegen de man aan en ik hij drukte met zijn bekken tegen mij en ik kon goed voelen dat hij opgewonden was en ik weet niet of hij het op een of andere manier wist maar hij zag de kans om zijn hoofd tegen mijn borsten aan te drukken, wat me niet onberoerd liet.
En we gingen voort en de volgende kroeg kwam er aan, gelukkig was het maar een paar kilometer meer, en ik vroeg me al af wat ze nu zouden verzinnen. Het meisje was eerst al in zacht gesprek met haar vriend (?) en dan ging de jongen met de andere ook al praten. Het verdict kwam er al vlug, het was ongeveer dezelfde opdracht als de andere enkel was er een ding bijgekomen, we moesten de man vragen om onze BH los te maken. Ik keek de jongen aan en dan naar het meisje, en die keek uitdagend. En de andere jongen zei wel je hebt nog altijd een andere keuze, ja andere keuze ofwel mijn trui ofwel mijn broek uit, mooie keuze. Dus het meisje en ik naar de mannen die ons werden aangewezen, en ze hadden er pret in hoor, onze BH's los maken.
Het meisje deed leutig en liet de man lachend haar bh losmaken en vanonder haar trui halen. Ondertussen had de man zich tegen me aangetrokken en was met beide handen al onder mijn trui over mijn rug en hij keek me aan, wat ik niet wist is dat die jongen met mijn bh stond te zwaaien. En de man zei, ik vind hem niet even zoeken en hij ging met zijn handen naar mijn borsten en begon die onmiddellijk te kneden, het meisje zag het en deed een teken naar de man waar zij op schoot zat. en toen deed de man iets en zei jongens, ik vind die bh niet wat denken jullie en hij trok mijn trui in een keer omhoog, hij kneedde mijn borst en speelde met mijn tepel en zei nog lachend ik zie het niet jullie en ik voelde een hand aan mijn andere borst en toen zei de man als ze geen bh heeft heeft ze misschien ook geen - en hij knoopte mijn jeans los - slipje aan.
Toen sprong ik recht en trok mijn trui goed en deed mijn jas aan. De mannen lachten en de jongens wilden dan nog niet direkt doorgaan. En er kwamen opmerkingen van, kom laat ons eens goed kijken of we iets vinden, als we goed zoeken vinden we misschien nog wel meer. En eindelijk gingen we door met gebogen hoofd verliet ik vlug met de anderen het cafe. Buiten lachtten ze alle drie, jij bent echt lekker hoor, mag ik ook zei de ene jongen, en ik antwoordde ben jij daar niet een beetje klein voor. Hij voelde zich een beetje vernederd en siste, wacht maar slet. En dan eindelijk de laatste cafe, het was al laat rond 2 uur en de deur was op slot, maar werd toch opengedaan, binnen zaten 2 mannen en achter de toog een jonge vrouw.
Ja en de opdracht, het andere meisje besloot om terug mee te drinken, maar ik wou niet, ik voelde me al zo in de wind en als ik echt dronken zou worden, zou ik waarschijnlijk als een blok in slaap vallen. Nu ze hadden er alle 3 nog win in van de laatste opdracht en het meisje deed het voorstel, je moet aan een van de mannen vragen om als een baby aan je tepel te zuigen. Ja dat zou ik even laten doen zeker. Nee zei ik, ok zei de ene jongen dan een kledingstuk uitdoen hier in het midden. Nou liever dat dan het alternatief ik stelde wel de voorwaarde dat ik het terug aan zou trekken als we doorgingen en de jongen zei ok maar zolang we hier zijn niet. Ik deed mijn jas uit en ze trokken me naar het midden en die ene jongen trok altijd maar mijn trui omhoog en dan lieten ze me los en gingen aan de toog op krukken zitten.
In het midden deed ik toen mijn jeans uit en stond ik in mijn trui en wit tangaslipje. De mannen wisten niet waar ze het hadden en joelden meer, meer. Ja hadden ze gedacht ik ging bij de anderen aan de toog zitten en die hadden, samen met de vrouw, natuurlijk pret. Al vlug stonden de 2 mannen rond mij en begonnen zo van komaan schatje je bent begonnen en ik voelde een hand achteraan in de rand vamijn slipje gaan en die nam ik direkt weg. Maar ook de andere was er aan de zijkant en ik vroeg om door te gaan, maar nee hoor. en de 2 mannen, het lukte hen uiteindelijk om de rand van het slipje een beetje naar beneden te duwen, ik bleef natuurlijk zo vast zitten als ik kon. Een beetje schaamhaar was er te zien, want het meisje dat naast mij zat plukte eraan.
En dat vonden de mannen fijn en een van hen ging met een vinger achteraan in mijn slipje en duwde met zijn vinger in de gleuf van mijn kontje waardoor ik even opveerde, genoeg om hen toe te laten het slipje iets verder naar beneden te duwen. Ik voelde het leer van de kruk aan mijn bloot kontje plakken, gelukkig vooraan was alles wat moest bedekt zijn bedekt. Alleen was er meer schaamhaar zichtbaar. Ik leunde voorover tegen de toog om hen niets toe te laten en vroeg nadrukkelijk om door te gaan. En toen ik naar de vrouw keek, bekeek zij me met van die vochtige ogen en haar hand wreef over haar onderbuik. Toen kwam het meisje achter me staan en fluisterde me dingen toe, kom klaartje laat dat slipje van nu maar uitdoen, geef de jongens eens iets he.
Ik antwoordde dat zij het ook kon doen en haar armen legden zich rond mijn buik. Ze wreef met haar armen traag omhoog, mijn trui meenemend, en ja de mannen werden nog wilder en riepen uit uit met dat ding. maar ik vond het genoeg zo ik zou daar toch niet even naakt in een cafe gaan staan zeker. Dus ik haalde de armen weg en vroeg mijn broek terug, at met veel tegenzin gedaan werd en ik trok achter de toog, de vrouw trok mijn slipje goed maar wreef tegelijkertijd over mijn slipje tussen mijn kutlipjes, ik deed mijn broek vlug aan en ze gingen eindelijk door.
Aantal keer gelezen:
908
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)