Spannendverhaaltje.nl

David

-
16-08-2010
Ik was een tijdje geleden aan het logeren bij een vriendin van me. Ik ben 18 en zij was net 19 geworden. Ze had een broer david, hij had altijd al een oogje op mij gehad maar ik bestede daar geen aandacht aan. Op die bewuste avond moets mijn vriendin plots naar haar vriend toe en haar ouders waren voor het weekend weg. Ik was daar dus alleen met haar broer. We zaten samen een film te kijken. Tijdens de reclamen kwamen er van die reclame spotjes voor telefoon sex, en ik zag dat hij daar opgewonden van werd. Maar ik besloot om daar niet op in de gaan. Na de film zette hij de tv uit en zei, “zo het is nu tijd om naar bed te gaan”. Ik dacht bij mezelf waar haalt hij het lef vandaan om dat tegen mij te zeggen? ! Maar ik ging gewooon naar bed. Ik verveelde me al snel op bed alleen, en ik moest denken aan hoe hij opgwonden werd. Als ik het goed had gezien had hij best een grote.
Ik begon een beetje met mezelf te spelen met de gedachte zijn lul. Ik moest opeens naar de wc dus ik trok mijn slipje aan (wat niet veel voorstelde, het was een klein stringetje) en een shirt. Toen ik klaar was besloot ik nog even bij david langs te gaan. Om gewoon even te kletsen. Ik liep zonder te kloppen zijn kamer binnen en hij zat daar zichzelf af te trekken. Eerst was ik verbaasd, wat was zijn lul groot.maar toen besefte ik dat hij me had gezien en ik vluchte de kamer uit. Ik liep de badkamer weer in, ik besloot mijn tanden te gaan poetsen. Ik wou net de tandpasta pakken en toen voelde ik een hand in mijn rug duwen. Het was david, ik kon me niet omdraaien maar ik wist het gewoon. Hij begon me te vingeren, “hier word je wel geil van he? Slet”. Zei hij en toen begon hij me te kussen in mijn hals. Ik was zo geschokken en ik was bang. Wat hij deed dat kon toch niet. Maar het was zo lekker dat ik al snel controle over mezelf verloor. Ik ging met mijn handen naar achter en begon naar zijn lul te zoeken.
Hij was duidelijk verbaasd toen ik hem begon te strelen. “hmm david wat is die van jou groot…”. Ik trok hem langzaam af. Hij kreunde zachtje in mijn oor, en hij vingerde mij nog steeds zo lekker. Maar zijn grip verzachte zodat ik me kon omdraaien. Nu stond ik oog in oog met hem. Zonder erbij na te denken begon ik hem te zoenen. Ik was zo geil… David zakte langzaam naar beneden en begon me clit te likken. Ik kon mezelf niet meer houden. Ik kromde mijn rug en liet het gebeuren. Ik kreunde heftig en dit maakte hem enthousias waardoor hij nog lekkerder begon te likken. Hij ging met zijn tong langzaam over mijn clit heen en tegelijk ging hij met een vinger bij me naar binnen. Toen ging hij sneller. Ik voelde dat ik ging klaarkomen.”Ow jaaaa david jaaa owww”. Ik kwam zo heftig dat mijn benen slap werden. Gelukkig ving hij me op. Hij droeg me naar zijn kamer en legde me op zijn bed. En hij keek naar me. Hij zat daar alleen te kijken.
Toen ik een beetje bij gekomen was kroop ik naar hem toe. Hij streelde me door mijn haar en kuste me zachtjes in mijn nek. Ik vroeg hem of dit zijn plan was toen hij de badkamer in was gelopen. Hij vertelde mij dat hij zichzelf niet kon helpen, ik liep er ook zo geil bij. Ik lachte en zei dat ik het heerlijk vond maar, dat ik eigenlijk wel eens zijn lul in me wou voelen. Hij lachte en stond op. Ik zag dat hij geen stijve meer had, en hij zei “sorry schat”. Ik lachte en zei, “dat is geen probleem”. Ik trok hem naar me toe en kuste hem. Ik begon hem door zijn boxer heen te strelen. En al snel weer hard. Ik bukte en trok zijn boxer uit. Ik begon hem te pijpen. Ik had hier wel ervaring mee en ik kon deepthroat maar die van hem was zo groot. Het lukte me wel, ik deed mij best. Ik zoog en draaide met mijn tong rondjes om zijn eikel. Hij sloot zijn ogen en kreunde zachtjes. Ik besloot het tempo wat op te voeren.
Ik ging zo snel als dat ik kon. Hij legde zijn hand om mijn hoofd, en dit was voor mij een teken dat ik het goed deed. Toen stopte hij me. “Als je zo door gaat kom ik klaar”. Ik trok me er niets van aan het ging gewoon verder. Ik voelde zij sperma in mijn mond lopen en dankbaar slikte ik het door. Hij liet zich uit geput op het bed valen. Ik kroop weer over hem heen en ik begon zijn lul schoon te likken. Hij had geen moeite met hem weer stijf te krijgen. Hij pakte me beet en trok me over hem heen. “Je wou hem toch in je voelen?” Ik voelde hem langzaam in me glijden. “Ow david ja neuk me!” Bij die worden stroote hij omhoog en kwam hij diep in me. Hij kuste me en ik begon op hem te rijden. Ik werd al snel enthousiast en begon heftig te kreunen. Ik steunde met mijn handen op zijn borst zodat ik sneller kon.
Ondertuusen speelde hij met mijn tepels en likte ze en beet er zachtjes in. ”David!” Hij tilde me van hem af en zette me op handen en knieen. Hij kwam achter me staan en ik voelde zijn eikel tussen mijn svhaam lipjes zitten. En daar bleef hij ook. Dat deed hij om mij te pesten en het lukte. Ik werd bijna gek van geilheid. Ik stote met mijn kontje naar achter, waardoor hij hard in me kwam. Hij kreunde en zei “ow wil je het hard? Dat kan.” Hij begon hard in me te stoten en ik begon met een hand min clit te strelen. Ik kreunde heftig en ik stond op het punt om klaar te komen. “Ja david jaaaaaa!” Hij begon heftiger te stoten en ook hij kwam klaar samen met mij. Uitgeput lieten we ons op het bed vallen. Ik ging tegen hem aan liggen en fluisterde zachtjes “david? Mag ik bnij je slapen venacht?” Hij zei dat dat best mocht maar dat hij dat niet voor zichzelf in stond. Ik lachte en zei “ik ook niet voor mezelf”. Dit verhaal wordt vervolgd en ik hoop dat ik reactie’s van jullie krijg.
Aantal keer gelezen:
926
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)