Spannendverhaaltje.nl

Dave en Jenny

-
21-08-2010
Deze mensen, ik noem ze maar even Jenny en Dave, hadden dezelfde smaak en waren ongeveer even oud. Jenny was 41 en Dave 45. Allebei ook niet een fotomodellenlijf meer maar wel gelukkig met hun lichaam. Op hyves was er veel contact en Annette kreeg toch de behoefte deze Jenny en Dave eens te ontmoeten. Jenny had lichte lesbische gevoelens en dat sprak Annette wel aan. Voor de rest waren ze echt monogaam, ook dat sprak Annette aan. In de gesprekken op hyves hadden Jenny en Annette het vaak over spannende avonden samen. De mannen werden in het ongewisse gelaten. En zo ontstond na een paar afspraken tussen Jenny en Annette een snood plan. Tussen de dames klikte het zo goed dat ze elkaars lichaam al verkend hadden met handen en tong. Alle intieme plekjes hadden veel aandacht gedacht en niet zonder resultaat. Nee de dames hadden het echt naar de zin. Maar hoe kregen ze hun jongens nu zover mee te gaan in de fantasie, want geen van beiden wilden hun partner delen. En zo werd de afspraak gemaakt.
Jenny vertelde Dave dat ze waren uitgenodigd op een feestje waar de drescode zeer gewaagd was. Dave had wel zijn bedenkingen, maar Jenny wist hem te overtuigen mee te gaan. Jenny deed een lakjurkje aan dat niets aan de verbeelding overliet, Dave wilde niet achterblijven en deed een leren chap aan. Zijn lul werd ingepakt in een ministring, hij had een leren colbertje aan en niets daaronder. Zo gingen ze op pad. Met Annette had ze afgesproken dat Karel zou verrassen. Annette zei tegen Karel dat ze heel sexy naar de dorpskroeg wou. Een heel klein jurkje, laarzen en haar leren jas en verder niets. Karel moest zijn chap aan en een net t-shirt met daarover een leren kolbertje dat nauwelijks zijn billen bedekte. Zelfs al deed je het colbertje dicht dan zag je nog zijn gereedschapskistje. Toen Annette hem beloofde in de kroeg te pijpen ging hij om.
Om 9 uur ging de telefoon van Annette en Jenny melde dat ze om de hoek stonden. Annette vroeg Karel om de hond uit te laten en daarbij zijn colbertje open te laten ongeacht wie er langs kwam. Zo liep hij niets wetend langs de auto van Jenny en Dave. Jenny opende het rampje en pakte Karel bij zijn ballen. Zachtjes kneedde ze in haar handen, met een schok stond de lul van Karel stok stijf. Ik zie je zo. Karel schrok hiervan maar vond het wel leuk. Dave startte de auto en reed weg naar Annette. Karel liep toch een beetje verbijsterd verder met de hond en kwam na tien minuten terug. Toen kreeg hij een telefoontje van Annette. Ze zei dat ze had gehoord dat iemand aan zijn ballen gezeten had en beval hem met een stijve en zichtbare lul thuis te komen en daar te wachten tot ze de deur open deed. Karel voldeed uiteraard aan haar verzoek. Aan de overkant van de straat opende hij zijn colbert en toonde alles. Het gordijn van buurvrouw ging heen en weer en Karel vermoedde dat er hier een complot was. Bij huis aangekomen ging de deur open en daar stonden Annette, Jenny en Dave. Ook Dave had zijn colbertje moeten openen en Jenny en Annette hielde zijn lul en ballen vast. Karel was helemaal verrast en draaide zich eens om. Op dat moment kwam juist dat blonde barvrouwtje van kroeg langs en die glimlachte en knipoogde alsof ze ook in het complot zat.
Annette en Jenny haalden Karel binnen en streelden hem over zijn edele delen. Binnen kregen Karel en Dave uitleg. Het was duidelijk, partnerruil misschien,maar wel samen lol maken en elkaar aanraken en opgeilen hoorde daarbij. Speeltjes waren toegestaan. Na wat gedronken te hebben en wat meer kennis gemaakt te hebben bleken Karel en Dave het prima met elkaar te vinden. Rond half elf stelde Annette voor naar de kroeg te gaan. Karel en Dave moesten nog wel wennen dat er bij hen veel meer te zien viel dan bij dames maar gingen na wat heerlijke aanrakingen toch akkoord. In de kroeg was nog een hoekje achter bij de bar en de barkeepster die al Karel al eerder had gezien knipoogde en kwam achter de bar vandaan. Haar dienst zat erop en wilde ook een gezellige avond. En dat werd het.
De barkeepster heette Marina en zag er weer oogverblindend uit die avond. Ze vond een gezellig warm plaatsje tussen Karel en Dave in, en kronkelde af en toe wulps met haar blote been tegen Karel zijn been aan, en ook Dave zijn billen werden zo nu en dan beroerd door een warme hand. "Waar heb ik dit aan te danken?" vroeg Karel. Ze vertelde dat ze heel sociaal was. Dat merkte hij. Het zal wel een andere reden gehad hebben, maar die vertelde ze Karel niet. De mannen raakten met deze onwijs mooie meid aan de praat.
Ondertussen hoorden Jenny en Karel een nummer van een CD wat zij beiden heerlijke muziek vonden. Ze liepen de dansvloer op. Jenny pakte Annette’s hand. Annette kreeg zo'n heerlijk gevoel. Jenny drukte Annette tegen haar aan. Die voelde haar borsten dus tegen de hare. Annette’s tepels priemden bij die aanraking recht voor uit. Ze schuifelde zacht op de muziek. De combinatie van dit nummer, Jenny tegen haar aan maakte haar onwijs blij en tegelijker tijd ook wel geil. Ze streelde Annette overal. En ze sloeg zeker haar kont ook niet over. Annette hield haar armen om haar heen. Jenny ging met d'r hand omhoog en streelde Annette’s haren, haar gezicht, haar lippen. Annette werd gek. Jenny begon teder met haar tong Annette’s lippen te strelen. Ze maakte Annette bloedgeil met elke aanraking.
Annette raakte haar mooie gezichtje aan met haar handen, waarop zij Annette’s hand begon te kussen en te likken. Zij wist hoe ze een meid gek moest krijgen pfff. Ze draaide Annette om en ging achter haar dansen. Die voelde d'r ronde borsten tegen haar rug aandrukken. Haar ene hand legde ze op Annette’s buik. Haar andere hand legde ze op de binnenkant van Annette’s been. Haar warme hand drukte door de stof heen. Ze likte Annette’s oorlel, d'r hand die op haar buik lag verdween langzaam onder Annett’s truitje. Ze streelde nu haar blote huid. Annette kreeg spontaan kippenvel. Haar andere hand kwam nu ook onder het truitje. Er zaten nu 2 bloedmooie handen van een bloedmooie meid onder Annette’s T-shirt. Bloedheet waren die meiden geworden en om te zien
Karel, Dave en Marina zagen dit gebeuren in het hoekje van de bar en raakten ook behoorlijk geil hiervan, mensen, die twee kerels hadden allebei een paal onder hun jasjes die zich niet meer lieten verstoppen! Marina draaide uitdagend en schurend tegen de pik van Marina terwijl ze Dave’s lul zachtjes aan het aftrekken was en dit afwisselde met masserende, geile kneepjes in diens ballen.
Karel, verlegen als altijd hahaha…draaide Marina met een ruk om en zakte door zijn knieeen. Die lekkere meid had geen slipje aan en ze duwde haar hete flamoes in Karel’s gezicht terwijl Dave zo ging staan dat er in de rest van de kroeg niet zo gek veel van het tafereel te zien was. Heerlijk geurt haar kutje en de lipjes zitten nog dicht besloten tegen elkaar. Met zijn tong dreef Karel de lippen uit elkaar en proef haar heerlijke sappen. Dave’s handen masseren haar borsten en rolt de tepeltjes tussen haar vingers hard. Een heerlijk gezicht om te zien.
Af en toe likt Karel ook wat verder naar beneden langs haar kontgaatje wat zeer goed ontvangen wordt. Nu heeft ze haar handen vastgeklauwd in de Karel’s schouders en begint steeds harder te kreunen. Steeds sneller gaat zijn tong door haar natte gleufje totdat ze met bruut geweld klaar komt. Zij krijgt een aantal flinke orgasme krampen die haar onderbuik naar voren en naar achteren laten bewegen; Dave is zo geil geworden van deze scene dat hij alleen maar zijn pik in de goede richting van Marina hoeft te richten waar zij zich vanzelf in een van die krampen op hem spiest…wat een hitte komt er van dat kutje af!
Dave kan nog een paar krampen om zijn lul meemaken van het orgasme wat Karel zo professioneel wist te veroorzaken, en bleef zacht stotend in de hete barkeepster, hij wilde nog veel meer genieten die avond en dus niet al zijn kruit verschieten.
Alleen was de hitte van de kut van de barkeepster zo dwingend dat Dave steviger diep doordringt in Marina. Ze is nog niet bekomen van de eerste ontlading en werkt niet tegen om het zo maar te stellen! Hard neukt Dave haar en je kunt haar kut nu echt horen klotsen van haar sappen. Dave’s ballen slaan hard tegen haar lijf en hij beuk hard op haar in. Haar gezicht staat nu in een constante grimas en het is een aaneenschakeling van orgasmen wat ze beleeft. Iedereen van het gezelschap had zachtjesaan wel de behoefte om huiswaarts te gaan; Marina omdat ze compleet uitgewoond was en moe was van een dag werken en het klaarkomen, en de twee stelletjes omdat ze botergeil waren. Ze liepen in het donker terug naar het huis van Annette en Karel maar namen niet de normale route, ze weken uit richting het park. Dave zei dat hij nu zijn Jenny echt moest pakken want zijn ballen stonden in de brand, zo geil was hij
De pik van Dave was groot en hij stootte het gevaarte in een keer bij Jenny naar binnen. “Neuk me hard”moedigde ze nog aan, en terwijl ze geneukt werd, begon ze Karel te pijpen en die voelde de stoten van Dave. Karel moest oppassen om niet in haar mond klaar te komen. Annette zag hoe ver Karel was en stond ondertussen poedelnaakt in de frisse buitenlucht kutvocht te druppelen. Zij stopte twee vingers in de anus van Karel en voelde zo de stoten van Dave, het genieten van Jenny en de enorme geilheid van haar Karel. Annette fluisterde in het oor waar ze ook met haar tongetje in en omheen kronkelde dat het vandaag niet erg was als hij klaar zou komen in een andere vrouw maar dat was Karel ook niet van plan.
Hij was nu zo geil en hard geworden dat hij in het gras ging liggen en Annette liet dat niet onberoerd; zij klom op de pik van Karel en bereed hem als een wild paard terwijl Karel in haar heerlijke memmen hapt. Zijn glimmende leuter verdwijnt steeds in haar sappige pruim, terwijl ze hem berijdt. Karel pakt Annette bij haar malse kont en zijn vingers begraven zich in het zachte vlees. Zo kan hij het tempo wat beter regelen en Annette wipt als een elfje over zijn paal op en neer, terwijl ze zich aan zin schouders vasthoudt. Oh ja, Karel, neuk me, neuk me… stop me helemaal vol! Vind je mijn tieten lekker? Toe maar hoor, zuig dan!’ Dave ziet hoe ze haar borsten tegen zijn mond drukt. Karel neemt een tepel tussen zijn tanden en trekt eraan, terwijl MAnnette op en neer blijft dansen. ‘Owowow, jaaa… bijt er maar in, neem me, neuk me dan toch…’ kreunt ze geil.
Dave is nu vlak naast Karel en Annette op het gras gaan liggen en doordat de handen van Jenny zacht dwingend de positie van Annette verandert glibbert Annette van de ene pik over naar de andere, en voelt ze de nieuwe lul voor het eerst in haar. Karel is achter de kont van Annette gaan zitten en zij drukt haar billen wat omhoog zodat Karel een uitnodigend uitzicht heeft op haar overgebleven, strakke gaatje.
.In d’r kont, man, ze wil dat je d’r in d’r kont neukt. Samen vullen we dit lekkertje helemaal op, man.’ Zegt Dave. Dan doet Jenny ook een duit in het zakje: ‘Ja Karel, neuk haar lekker hard want dat is zooo heerlijk.” Steeds als Dave zijn toch behoorlijk flinke lul uit haar kutje terugtrekt, stoot Karel zijn harde tuinpaal in haar kontgaatje. De eerste paar keer komt hij er niet helemaal in, maar als hij haar stevig bij haar heupen pakt en hard doorstoot gaat het steeds beter en verdwijnen al die centimeters soepel helemaal naar binnen, zodat zijn zak tegen haar kutje kletst.
Jenny laat zich niet onbetuigd, wild kust ze Annette. Tongelen verstrengelen in het liefdesspel. Karel knipoogt naar Dave en beiden trekken ze terug uit Annette. Terwijl Karel onder Jenny schuift en Dave plaats neemt achter Jenny verschuift Annette van positie. De heerlijke tong van Jenny likt nu heerlijk langs de klit van Annette. Annette kronkelt van genot trekt hard aan haar tepels. Karel schuift zijn lul in Jenny die zo heet dat ze gelijk klaarkomt, golven vocht stromen naar buiten, Dave stoot zijn paal hard in de kont van Jenny. Nog nooit eerder mocht hij dit maar Jenny is nu voor alles in, ze kreunt even van de pijn maar al snel gaat dat over in genot. Jenny geniet zo intens dat ze vergeet dat ze ook Annette aan het beffen was. Henk schuift voorzichtig uit Jenny en gaat naar Annette. Samen genieten ze van het wilde spel van Jenny en Dave. Dave stoot hard in de kont van Jenny, Jenny vingert als een wilde haar kut en stoot de meest sensuele klanken. Annette knijpt even kort in de ballen van Dave en Karel Pakt de tepels van Jenny. Dat wordt teveel, het tempo gaat steeds sneller en met een haast dierlijke schreeuw komt Dave klaar in de kont van Jenny. Op hetzelfde moment komt Jenny ook klaar. Karel besluit nog even te wachten want hij wil thuis nog even doorgaan met Annette. Ze kan dat wel waarderen zeker als daar speeltjes bij te pas komen.
Aan de rand van de bosjes hebben nog twee mensen heerlijk genoten van het sex spel van de 2 koppels. Het meisje van de bloemist liep juist een rondje toen ze al die actie zag. Ze herkende direct Karel en Annette als goede klanten. Ze had het altijd sympathieke mensen gevonden. Terwijl het geile spel op het grasveld tot een hoogtepunt kwam kon ze het niet laten ook zelf in actie te komen, ze deed de broek van haar vriend Jerry uit en voelde zijn keiharde lul, zelf was ook al behoorlijk nat. Gelukkig had ze geen slipje aan en haar korte jurkje ging al snel over haar hoofd. Ze zakte door de knieen en pijpte Jerry. Terwijl op het grasveld de posities verschoven deden zij dat ook. Jerry zat met een snelle stoot diep in haar kut en ging snel heen en weer waardoor je haar borsten zag schudden in het maanlicht. Beiden kwamen door het mooie uitzicht klaar. Met veel moeite konden ze dit in stilte doen.
Stiekem maakte ze met haar foto camera nog een paar foto’s van het spel op het gras. Veel moeite om zich aan te kleden deden de 2 koppels niet, Karel en Dave deden alleen de leren jasjes aan en die hing zelfs los, Annette en Jenny deden hun jassen aan maar ook die hingen open. De weg naar huis was een weg vol gefriemel, kusjes en lol. Dat een toevallig passerende automobilist daarbij ook kon genieten, dat maakte niemand iets uit. Zelfs de buurvrouw van het hoekje keek verbaast met een glimlach uit het raam en knipoogde naar Annette en Jenny. Eenmaal binnen stelde Annette voor dat Dave en Jenny maar bleven slapen. Ondanks aandringen van ook Karel bleven ze niet. Ze wilden de volgende ochtend fris zijn als ze naar nog een afspraak wilden gaan met een ander koppel.
Karel was nog steeds niet klaargekomen en wilde nog even doorgaan. Annette was nog wat teleurgesteld dat Dave en Jenny niet bleven. Toen ging de voordeurbel en stonden Dave en Jenny er weer. Ze hadden nog even gepraat en besloten dat ze met de alcohol die ze gedronken hadden beter niet konden rijden. Maar ze wilden wel vroeg weg dus niet al te lang meer opblijven. Annette vond dat geen probleem. Karel stelde voor dat hij met Annette voor wat drank en show zou zorgen. Jenny en Dave nestelden zich naakt op de bank en Annette zette een muziekje op Karel had inmiddels de koffer van zolder gehaald en deed deze open. Op de maat van de muziek begonnen Karel en Annette sensueel te dansen. Annette stond achter Karel en hield zijn lul vast en streelde langs zijn anus. Karel genoot met volle teugen. Hij probeerde zich om te draaien om ook Annette te strelen maar Anette gebood hem krom te gaan staan. Met vaseline maakte ze zijn sterretje glad en ze liet de eerste vinger er in glijden al gauw gevolgd door een tweede en toen dat ook nog gemakkelijk ging volgde de derde vinger en zelfs een vierde, dat was nog nooit eerder gelukt.
Diep ging ze naar binnen terwijl ze met haar andere hand zachtjes aan zijn lul trok. Jenny en Dave genoten van dit spel raakten alweer opgewonden. Annette ging vrolijk verder, ze deed haar vingers nu uit zijn anus en pakte de lange staaf met bolletjes en liet die in Karel zijn kont gedaan zachtjes ging het bolletjes voor bolletje steeds dieper tot er nog maar zichtbaar was, In een steeds sneller tempo bewoog ze bolletjes in en uit. Karel werd bijna gek van genot. Hij kon net bij de koffer en pakte de blauwe bolletjesstaaf en deed die in kut van Annette, ook daar verdwenen de bolletjes en Monique lekte heerlijk sappig geil vocht langs de dildo. Ze keken even om naar Dave en Jenny, die zich heerlijk vermaakten met het uitzicht en elkaar. Terwijl Jenny de staaf van Dave in haar mond liet glijden deed Dave een vinger in haar kut en kont. Het was een prachtig gezicht.
Karel gebaarde Annette nu om te draaien en met allebei heerlijke balletjes van binnen deed Karel nog wat vaseline op het sterretje van Annette. Gemakkelijk schoot zijn lul naar binnen. Het effect van de balletjes in de kut en in zijn kont was gigantisch. Zijn lul bleef keihard. Annette begon de dildo in haar kut te bewegen, Karel voelde het langs zijn lul en werd nog geiler. Met forse halen neukte hij de kont van Annette en al snel kwamen ze beide klaar, met de balletjes nog van binnen bleven ze kijken naar Dave en Jenny die nu inmiddels een standje 69 hadden ingenomen. Dave slurpte aan de druipende kut van Jenny terwijl hij 2 vingers in haar kont, Jenny pijpte of haar leven ervan af hing en ook zij had een paar vingers in de kont van Dave. Steeds wilder ging het, en het hoogtepunt naderde met rassé schreden. Met een hevig gegrom dat gedempt werd door de kut van Jenny kwam hij weer klaar, Hij spoot zijn sperma diep in haar keel. Jenny slikte uit alle macht om maar niets te verliezen. Toen kwam ook zij weer klaar.
Alhoewel de badkamer niet zo heel groot was lukte het toch met zijn gelijk te douchen. Ook tijdens de wasbeurt waarbij iedereen elkaar waste verdwenen vingers in allerlei gaatjes. Vrouwenhanden, mannenhanden ze waren op elk lichaam en Dave stond met een vinger in Karel zijn kont en met een andere in Annette haar grotje, terwijl Annette een vinger bij Jenny anaal inbracht en Karel zijn paal beetpakte. Karel liet zich ook onbetuigd met in zijn hand de paal van Dave en om zijn andere hand voelde hij de kringspier van Annette en dat wisselde vele malen van plaats. Na het douchen werden beneden nog wat drankjes genomen en werd de slaapkamer in gereedheid gebracht er werden een paar matrassen bijgelegd en al snel sliep. De volgende ochtend waren Dave en Jenny al vroeg op. Ze maakten een ontbijtje en iedereen genoot daarvan. Toen ze waren vetrokken zij Annette ik ben nog steeds geil, zullen we vandaag weer iets geks doen. Schaars gekleed winkelen, terrasje pakken, erotisch uit eten????
Aantal keer gelezen:
740
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)