Spannendverhaaltje.nl

Date met Jan

-
16-08-2010
Na een aantal jaren alleen geweest te zijn, was ik weer toe aan een volgende stap in mijn leven. Romantiek, settelen en uiteraard heerlijke nachten seks met een leuke man. Hoewel ik een vrouw ben van 42 jaar was het mij niet gelukt de ware te ontmoeten. Ik was te druk met mijn werkzaamheden en daarbij best kritisch als het om een partner ging. In mijn werk als begeleidster in een woonvorm voor verstandelijk gehandicapten trof ik ook niet veel mannen, omdat dit overwegend toch een vrouwenwereld is. En met je manager begin je niet zo gauw iets he? Ik schreef mij in op een bekende relatiewebsite op internet. Diverse ontmoetingen heb ik gehad. De mannen die ik ontmoette via de datingssite waren komische voorstellingen uit een film: ze deden zich voor als dynamisch, intelligent, verzorgd, knap en sportief.
Echter toen ik ze ontmoete trof ik wanhopige en hopeloze gevallen. Eentje zelf met zijn gulp open waardoor ik goed zicht had op zijn vergeelde onderbroek. Tot overmaat van ramp sprak ik af met een man die een baard had van een paar meter, zijn tanden zo te zien maanden niet gepoetst en foute vrouwonvriendelijke uitspraken. Ik ben weggegaan tijdens het etentje. Ik heb tegen de man met de 'baard van 2 meter' gezegd dan ik naar het toilet moest om vervolgens niet meer terug te komen. De ober was zo vriendelijk om mij eruit te laten via de personeelsingang van het restaurant. Toen ik thuiskwam nam ik mij voor te stoppen met deze date's en wilde teleurgesteld mijn bed instappen. Ik ging nog even mijn mailbox checken, voordat ik naar bed ging. Ik had een mail van een zekere Jan: hallo, zag jouw profiel staan op relatiepalijs en wil graag met jouw in contact komen. Ik schreef terug dat ik hem morgen uitgebreider zou mailen. Ik had nog geen 2 minuten geleden de mail verstuurd of hij mailde terug dat dit oke was? Ik zag zijn mail en besloot hem brutaal genoeg toe te voegen aan mijn MSN.
Na 10 minuten zag ik dat mijn verzoek geaccepteerd was en zag ik dat Jan online was. We MSN'den met elkaar en bleken veel gemeenschappelijke interesses te hebben. Jan was 55 bijna 8 jaar gescheiden, had 3 kinderen die al studerend waren. Jan was bedrijfsarts en had door zijn werk geen tijd gehad om iets te ondernemen op het gebied van een relatie. Verlangde er nu wel naar schreef hij tersluiks. We wisselden foto's uit en deden onze beider webcam aan. Ik zag een leuke man in mijn beeldscherm zitten. Grijzend, maar oke, daar viel ik eigenlijk wel voor. He, leuke vrouw schreef Jan terug. Dank je, schreef ik terug. We bleven schrijven met elkaar, dat ik van schrik zag dat het al 2 uur in de nacht was. De volgende dag moest ik weer vroeg werken. Ik gaf Jan mijn telefoonnummer en gaf aan dat het misschien leuk was om eens te bellen. We sloten onze computers af. Ik viel in slaap en had bijzondere erotische dromen. De volgende avond toen ik uit mijn werk kwam en wilde gaan koken werd ik gebeld.
Het was Jan. Dag Myrthe, het klinkt wellicht vreemd, we kennen elkaar niet maar ik wil je zo vreselijk graag ontmoeten. Is goed zei ik. Wanneer? Nu zei Jan? Tja, ik was de volgende dag vrij. Jan bleek niet zo heel ver weg van mij te wonen. Ongeveer een uurtje rijden. We besloten om af te spreken bij een bistro in mijn woonplaats. Ik besloot om nog even een bad te nemen. De stem van Jan had mij opgewonden. Ik kon het niet laten om in bad mijzelf te mastuberen en kwam heerlijk klaar. Ik besprenkelde mij daarna met rozenwater. Ex-vriendjes die ik had gehad vonden dit altijd lekker ruiken. Ik trok mijn bordeaux rode rokje aan en een zwart, strak truitje waar mijn mollige figuur en borsten goed in uit kwamen. Ik stak mijn haar op en keek in de spiegel en zei tegen mijzelf: ja, die mag er zijn en ik vertrok. Jan was al aanwezig in de bistro. Jij bent nog veel mooier dan op de webcam was het eerste wat hij zei. En Jan viel mij in het echt ook niets tegen. Hij was attent en overhandigde mij een prachtige bos bloemen die ik blozend accepteerde. We bestelden en hadden genoeg gesprekstof.
Het is alsof ik je jaren ken zei Jan. Na het toetje besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en nodigde Jan bij mij thuis uit voor een kopje koffie, wat hij graag accepteerde. Bij mij thuisgekomen kreeg ik niet eens de gelegenheid om koffie te zetten. Toen ik voor het koffieapparaat stond voelde ik de handen van Jan al om mijn heupen. Sorry, dat ik je zo overval begon Jan nog, ik vind je zo aantrekkelijk en zo lief. Vind je mij niet te oud, ben wel wat ouder dan jij begon Jan nog even, maar ik liet hem niet verder praten en kustte Jan op zijn mond. Al gauw vonden onze tongen elkaar. Zijn handen gleden onder mijn truitje, richting mijn borsten. Mmmm...wat was dit lekker, ik voelde mijn tepels al behoorlijk groeien en van onder al heerlijk heet worden, maar wilde de spanning nog iets opvoeren. Ik maakte mij los uit de armen van Jan die even geschrokken keek. Je wilde toch koffie zei ik? Nee, jouw wil ik zei Jan! Ik nam Jan bij mijn hand en besloot hem mee naar boven te nemen naar mijn slaapkamer.
Op mijn slaapkamer ontdeed ik mij van mijn kleding en stond naakt voor Jan. Vinger jezelf eens voor mij Myrthe vroeg Jan. Dat vind ik mooi...kijken hoe een vrouw zichzelf mastubeert en klaarkomt. Ik deed wat Jan vroeg. Ik ging op bed liggen, mijn benen wijd voor Jan en begon mijzelf heerlijk te vingeren. Omdat ik al zo opgewonden was, was mijn kutje al flink vochtig en mijn clitje al behoorlijk opgezwollen. Ik kwam al gauw schokkend klaar. Jan had zich ondertussen ook uitgekleedt en masseerde mijn borsten en harde tepels wat ik erg lekker vind als ik net ben klaargekomen. Ik ging op Jan zitten en kustte zijn bovenlichaam en gleed met mijn tong rondjes over zijn huid. Dit wond Jan vreselijk op. Niet stoppen lieve Myrthe, niet stoppen hijgde Jan. Ik ging lager en lager. Bij zijn penis aangekomen maakte ik dezelfde rondjes ook op zijn eikel. Ik hoorde Jan steeds zwaarder ademen en kreunen...ooohhh wat doe je dat lekker! Zijn penis was lekker hard nu. Ik besloot op Jan te gaan zitten om hem in amazonestand te nemen.
Zijn penis gleed moeiteloos in mijn natte vagina. Ik ging zachtjes op en neer. Oohh, wat was dit heerlijk. Na jaren weer een penis in mij te voelen. Jan was ook heerlijk groot geschapen, dus zijn penis kon ik ook goed voelen. Ik wil alle standjes met je doen vannacht, je bent bloedgeil hijgde Jan in mijn oor. Hij draaide mij op mijn rug en nam mij in missionarisstand. Zijn penis gleed vlug en diep mijn vagina binnen. Steeds dieper en sneller. Af en toe haalde Jan zijn penis eruit en drukte zijn penis tegen mijn natte clitorus om vervolgens weer in mijn kutje te verdwijnen. Ik kwam weer klaar, dit keer heftiger dan de 1e keer. Draai je om, op je handen en knieeen Myrthe, ik ga je op zijn hondjes nemen hijgde Jan. Ik deed wat Jan vroeg draaide mij om op handen en voeten en stak mijn kontje vier naar achteren. De stijve, grote penis van Jan voelde ik weer in mijn kutje verdwijnen. Jan stootte steeds harder en intenser in mij.
Ondertussen vingerde ik mijzelf voor de 3e keer tot een orgasme. Geile meid zei Jan, je lust er pap van zei hij en hij sloeg mij op mijn billen terwijl hij doorpompte en zijn penis steeds dieper in mij bracht. Ik kreunde het uit van genot. Jan had intussen mijn borsten vast en kneep in mijn tepels, wat mij een heerlijk geil gevoel gaf. Ik hoorde Jan steeds zwaarder hijgen. Ik ga klaarkomen Myrthe zei Jan. Ik ga over je heerlijke billen klaarkomen als het mag. Ik vond alles prima. Het warme zaad van Jan voelde ik over mijn billen stromen, er leek geen einde aan te komen. Jan smeerde daarna alles over mijn billen uit en vingerde mij daarna nog tot een 4e orgasme. Ik zag letterlijk sterretjes toen ik klaarkwam. Uitgeput en hijgend vielen wij in elkaars armen in slaap. Een jaar later: we zijn getrouwd en onze nachten zijn nog bijna dagelijks zo.
Aantal keer gelezen:
878
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)