Spannendverhaaltje.nl

Dat is precies mijn straatje

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door spankdevil meer verhalen van spankdevil Als 26 jarige ben ik meestal werkzaam in de It-sector. Nu is dit beroep in de winter erg prettig maar in de zomer een stuk minder. Ik was dan ook blij dat ik van een paar weken vakantie kon genieten. In deze weken had ik m’n tuin aangepast en voorzien van fraaie siertegels. Het was nog een hele klus, om het mozaiek te leggen, maar het resultaat mocht er zijn. Vonden ook de buren, en het is altijd aardig als ze, zij het met enig afschuw, hun waardering voor je uitspreken, nietwaar? Angelica, wilde zelfs ook zo’n straatje gaan leggen en had dit werk constant uitgesteld. De mooie, roodharige, slanke dame van 24 jaar woonde bij mij op het rijtje en was al een paar keer door het laantje langs mijn tuin gelopen. Zelf was ik ook al eens langs haar tuin gelopen. Als ze topless lag te zonnen. Toen ze mij verzocht om haar straatje te leggen, prikte ik direct een warme dag nog voor het weekend en bezocht haar.
De roodharige zat lekker in de tuin toen ik met m’n bouwtekening op haar afstapte. Jammer voor mij, maar ze had nog wel een korte broek en t-shirt aan. Misschien was ik dan ook te vroeg gegaan, maar ik vertrouwde wel op het doorbreken van de zon. En inderdaad Angelica ging op een gegeven moment naar haar slaapkamer en kwam kort daarna weer naar buiten. Haar korte broek was uit en vervangen door een gele bikinistring. Wel had ze haar t-shirt nog aan, maar de dag was nog vroeg. Nadat ze haar stoel goed had gezet, ging dat shirt ook nog uit. Zoals vele roodharige meiden, was haar huid behoorlijk wit. Haar borsten waren jong, lekker vol en soepel met een tamelijk grote, roze speen in het midden ervan. De bikinistring, zat als een veter in haar bilnaad en haar stevige ronde kont was net zo wit als haar borsten.
Na een tijdje keek ik een keer haar kant op. Angelica lag op haar rug en het leek of ze sliep. Met m’n hoofd bij het hare, luisterde ik naar de ademhaling. Voor bijna 100% was ik zeker dat ze sliep. Haar gele bikinibroekje verborg een antwoord op een vraag die ik mij al jaren bezig hield.. Ik keek naar haar bikinistring en wilde weten of haar schaamhaar ook rood was. Langzaam liep ik langs haar naar het stukje stof. Met m’n hand er vlak boven keek ik naar haar gezicht en bracht m’n vingers onder het elastiek. Ze merkte het niet, maar ik moest nu wel snel handelen. Vlug trok ik haar string een flink stuk naar beneden om haar kut te ontbloten. Ze had het meeste schaamhaar afgeschoren, maar het weinige dat er nog zat was rood. Meteen daarna schoof ik het gele bikinislipje terug, zette sluipend een paar stappen achteruit en liep toen op haar af om ook haar borsten beter te kunnen zien.
Net toen ik naar haar toeliep opende ze haar ogen. “kun je alles een beetje vinden?” Na deze vreemdzinnige opmerking besloot ik dat het tijd werd voor een korte pauze. Ik gaf aan even wat te gaan eten bij mij thuis, maar ze vond het meer dan normaal dat ik gebruik maakte van haar lunch. Daarop gingen we naar binnen om te eten. Zij liep voor mij uit en zo kon ik mooi naar haar kijken. Haar blote billen waren nog opwindender, nu de string er helemaal tussen zat. Af en toe een blik werpend op haar volle borsten, schoof ik enkele boterhammen naar binnen. Na een paar minuten stond ze op. Liep naar de keukenkastjes en pakte een pak hagelslag. Met het kijken naar haar billen in string voelde ik hoe m’n lid langzaam opzwelde en onverbergbaar in m’n broek naar voren stak. Ze stond weer op, liep langs me en raakte me aan. Ik zag dat ze naar m’n kruis keek. “Dank je, voor het compliment.” Blijkbaar voelde ze zich gevleid dat ik een stijve had gekregen door haar lichaam. Ze liep naar de koelkast en boog helemaal voorover. Vragend of ik een pilsje wilde, bleef ze zo staan, klaar om gegrepen te worden. Ik wist me nog te bedwingen, maar toen ze met twee flesjes naar een opener zocht in de keukenlade en nog zo uitnodigend stond, hield ik het niet meer. Ze stond toch zeker niet voor niets, zo voorovergebogen, met haar kont achteruit.
Langzaam liep ik naar haar toe. Haar billen bewogen in de string, terwijl ze achter in de keukenlade rommelde. Zonder aarzelen stapte ik op haar af, pakte de gele reetveter vast en trok deze strak omhoog tussen haar bilspleet. “Ooooooh” kreunde ze toen ik de spanning van de flosdraad nog wat opvoerde. Ik trok de string helemaal omhoog, zodat ze op haar tenen ging staan en riep “is dat je wilde?” Zonder haar antwoord af te wachten, rukte ik de string omlaag. Deze roetste over haar kont naar haar enkels en striemde haar billen een klein beetje. Angelica stapte er uit, wat aangaf dat het goed zat. Ik legde m’n handen op haar witte billen en direct spreidde ze haar benen. Angelica had er duidelijk zin in. Haar rode haar, maakte mij misschien wel wilder dan ooit. Vol greep ik haar tussen haar benen en drukte m’n vingers in haar kruis. “Je houdt van wild hè?” klonk het vanboven de keukenlade. De roodharige kwam overeind, veegde bestek, borden en glazen aan de kant met haar arm, en plaatste haar bovenlichaam op het blad van het aanrecht. “Neuk me, voordat m’n vriendje thuis komt.” Ik plaatste m’n handen op haar blote kont, trok haar billen uit elkaar en vroeg “moet ik je wild nemen?”
Angelica kwam overeind, en drukte haar rug tegen m’n lichaam aan. M’n handen pakte ze van haar heupen en plaatste ze met een zwaai op haar blote borsten. Nu greep ik haar hard bij haar borsten en kneedde ze. Haar tieten waren nog heerlijk kneed en vormbaar. Speels, beet ik haar in de nek en hijgde in haar oor “wil je dat ik je hard neem?” Angelica nam m’n polsen vast en begeleidde m’n handen ruw over haar lichaam tussen haar benen. Ik nam de controle weer over, drukte m’n linkerarm op haar beide borsten, en vingerde haar snel met m’n rechterhand. De 24 jarige, duwde haar bekken naar voren, trok een holle rug en leunde volledig tegen me aan. “Neem me, als een geile rode slet.” Die woorden maakten mij nog wilder. Met een ruk draaide ik haar om, bracht m’n hoofd naar haar borsten en nam haar tepel in m’n mond. “Bijt me” hijgde Angelica. Speels beet ik in haar spenen en ze legde haar hoofd in haar nek. Man wat was zij geil zeg. Ik greep haar knoppen vast en liet ze niet zachtzinnig tussen m’n duim en wijsvinger heen en weer gaan. “Trek me aan m’n tepels” zei ze en maakte de knoop en rits van m’n broek los. Met haar hand in m’n boxer, voelde ik hoe hard m’n pik nu was. Ik trok al flink aan haar spenen, maar ze wilde het nog harder. Geile slet, dacht ik, zou haar vriendje haar ook zo mogen nemen?
M’n korte broek werd omlaag gesjord en m’n boxer trok pijnlijk over m’n stijve lul. Haar ene hand omvatte m’n lid en haar andere kneep krachtig in m’n balzak. Zo wild als ze zelf genomen wilde worden, zo woest behandelde ze mij ook. M’n ballen werden omlaag getrokken en haar hand raasde over m’n penis heen en weer. Haar volle rode lippen gleden over m’n paal en hevig kreunend begon ze me af te zuigen. De lippenstift gaf nog af en kleurde m’n lid roze. Haar sexueel geweld bracht me in alle staten. Met m’n bekken naar voren gedrukt, stapte ik onrustig heen en weer. De grip om m’n zak was erg en het leek alsof ze m’n zaadlozing voor de komende week onmogelijk wilde maken. Haar handen lieten m’n klok en hamerspel even met rust en gingen over het elastiek aan de achterkant van m’n boxer. Met een forse ruk, stond ik nu ook in m’n blote reet en roetste m’n short tot aan m’n enkels. Ze sloeg me op m’n kont en plaatste haar handen er op. Haar korte nagels drukten zich in m’n huid en lieten een lichte afdruk achter in m’n achterste. Alsof ze nooit anders deed, slokte ze m’n paal helemaal op en pijpte me op volle snelheid. Ik greep haar rode haar vast om het tempo wat te verlagen, maar hier werd ze nog wilder van. Door m’n armen volledig te strekken kon ik nog net bij haar borsten en pakte ze stevig vast.
Met mijn handen om haar borsten, liet ze m’n pik uit haar mond glijden en kwam overeind. Haar vingertoppen gingen via m’n rug naar m’n schouders en daar kreeg ik kippevel van. Angelica nam m’n polsen weer vast, zodat ik haar borsten los liet, en bracht ze achter haar schouders. Met dezelfde ruwe bewegingen liet ze me nu haar rug betasten. Precies bij haar billen stopte ze en duwde m’n handen weer naar haar schouders. “Voel m’n haar” zei ze. Hoewel ik even twijfelde, ging ik er toch vanuit dat ze het over haar hoofdhaar had en legde m’n handen op haar rode, halflange haar. Met niet voorzichtige bewegingen woelde ik door haar bos. “Wilder!” riep ze en bewoog haar hoofd onder m’n handen. Terwijl ik haar haren door de war bracht, gilde ze van genot. Haar opwinding maakte me nog heter. Ik trok haar hoofd aan haar haren achteruit en likte haar nek. “Goed zo, nu helemaal met je tong naar beneden.” Angelica wist wat ze lekker vond en ik liet m’n tong langs haar hals naar haar borsten gaan. De roodharige duwde haar borsten tegen elkaar aan, zodat haar tepels elkaar raakten en zei dat ik lager moest likken. Luidruchtig liet ze mij haar tepels likken en af dalen naar haar vagina. Net toen ik daar m’n tong op wilde loslaten, hield ze m’n hoofd tegen en trok me overeind.
Weer nam ze de controle over m’n handen en liet ze langs haar rug op en neer gaan. Bij het naderen van haar hoofd, dacht ik te weten wat ik moest doen, maar ik had het mis. Snel pakte ze m’n handen aan de bovenkant vast en liet ze kletsend hard op haar blote kont neerkomen. Haar linker been duwde ze onder m’n rechter arm en sprong toen om m’n nek. Dit was totaal onverwacht, zodat ik mij niet had voorbereid op deze actie. Ik boog dan ook diep voorover en ze had niet veel zwaarder mogen zijn of ik was door m’n rug gegaan. Angelica lag op haar rug met haar benen onder m’n armen. Onder haar billen lagen m’n handen geklemd op op het aanrecht en m’n hoofd lag ergens ter hoogte van haar borsten. “Kom op dan, til me op.” Met enig wrikken trok ik m’n handen onder haar lichaam vandaan, manouvreerde m’n bekken voor haar en duwde m’n stijve paal tussen haar benen. Ze legde haar handen in haar kruis en trok haar schaamlippen wijduitelkaar. “Ram ‘m erin.” Terwijl ik m’n penis met m’n handen in haar vagina bracht, greep ze m’n tepels vast en trok er venijnig aan. “Neuk me.” Ik wist inmiddels dat ze van wilde sex hield en ging direct in een hoog tempo tekeer. Bij elke stoot voelde ik de spanning op m’n tepels toenemen, dat enigszins voor een remming zorgde. “Harder, neuk me harder” riep Angelica. Ik weet niet hoe hard ze ooit geneukt is, maar harder dan dit kon ik niet.
Met het risico een penisblessure op te lopen, beukte ik uit alle macht in haar vagina en nog gilde ze harder. Angelica legde haar armen wijd op het aanrecht, een in de gootsteen en een op de bovenkant van de afwasmachine en riep “sla me op m’n kut.” Op sex gebied had ik veel meegemaakt, maar dat nog niet. Ik twijfelde zelfs even of ik haar wel goed had verstaan. Blijkbaar wel, want nu sloeg ze zichzelf met de vlakke hand op haar venusheuvel. In de positie waar ik in stond zou ik het zelf niet eens voorelkaar krijgen. Stevig doorneukend, zag ik dat ze de elastischiteit van haar tepels op de proef stelde door er hard aan te trekken. Nu pakte ik haar polsen vast en bracht haar armen naast haar lichaam. Met m’n handen om haar onderarmen hield ik haar in deze houding en genoot van haar wild bewegende tieten. Als twee gelatine puddinkjes schudden ze heen en weer met haar tepels als decorerende kersen. Ik gaf er een klap tegen en ze gingen nog wilder op en neer. Lekker gezicht en leuk speelgoed. Weer gaf ik haar een paar tikken tegen haar deinende borsten. “Harder, sla me harder op m’n tieten.” Enigszins beledigend voor m’n penis, begon ze zich ook nog te vingeren en sloeg zich nogmaals flink op haar venusheuvel.
Zo’n tien minuten later wilde ze in haar kont geneukt worden. “Draai je maar om dan” zei ik maar zag ook wel in dat de keukenkastjes erg laag hingen. “Niet hier, dat is te krap, op tafel!” Met m’n pik nog in haar vagina, sloeg ze haar armen om m’n nek en schoof ik m’n handen onder haar billen. Ik tilde haar op en droeg haar naar de tafel waar we net nog hadden geluncht. Alles stond er nog net zo natuurlijk en was niet geschikt om tussen te rollenbollen. Er lag nog hagelslag, naast de borden en de tafel was bezaaid met broodkruimels. Angelica gaf aan dat ik haar stevig moest vasthouden en zwaaide met een arm, de andere had ze om m’n nekgeklemd, de zak met brood en het beleg van tafel. Dit viel op de vloer, maar dat was van later zorg. Ik wilde het tafelblad nog schoonblazen, maar dat was volgens Angelica niet nodig. “Zet me op die broodkruimels.” “Wat” lachte ik, “je wilt er gewoon midden tussenin zitten?” “Ja, druk me blote kont op die kruimels.” Mijzelf afvragend hoe dat moest voelen, drukte ik haar met haar blote billen op het tafelblad vol met broodkruimels. Angelica keerde zich om en ging op handen en knieën voor me zitten. Op haar kont lagen allemaal van die kriebelige kruimels. “Neuk me in kont.”
Ik pakte haar bij haar heupen en drukte m’n penis in haar aars. Terwijl ik haar direct in een mij inmiddels vertrouwd tempo begon te neuken keek ze om en riep “sla die kruimels van m’n kont af.” Een beetje, zoals je die dingen van tafel veegt, haalde ik m’n handen over haar billen om haar van de kruimels te verlossen. “Ik zei sla, niet veeg” klaagde de 24 jarige. Met m’n vlakke hand sloeg ik de broodkruimels van haar witte billen af. “Sla me harder” riep ze. De kruimels tekenden enorm af op haar witte huid en ik sloeg haar harder. “Blijven neuken en sla die kruimels hard van me af.” Flink hard liet ik m’n hand om haar bil neerkomen en zag de kruimels door de kamer vliegen. M’n pik verdween diep in haar aars en ik kletste ook m’n hand op haar andere bil om de kruimels te verwijderen. Ook toen de kruimels geheel van haar billen verdwenen waren sloeg ik er nog flink op terwijl ik nog harder probeerde te neuken. Waar zojuist nog bruine en witte kruimeltjes lagen, waren nu twee van mijn handafdrukken zichtbaar. De huid van haar kont was niet langer wit, maar roodachtig roze. “Oh, jah, sla me op m’n kont en neuk me.” KLETS!! Ik gooide alle remmen los en raakte haar roze kadetten steeds korter achter elkaar. Midden in haar orgasme moest ik weer aan haar rode haar trekken en dat was voor mij de druppel.
Met een hevige kreun kwam ik klaar en spoot m’n sappen over haar billen heen zodat ze toch weer wit waren. Net op tijd want tien minuten later hoorde ik haar vriend thuiskomen. Snel greep ze haar kleding en rende naakt naar boven om het bewijs materiaal onder de douche te verwijderen. Ik pakte direct het brood en beleg van de grond en flikkerde het in het dichtstbijzijnde kastje. In de tuin pakte ik m’n werk weer op en wachtte tot haar vriend me naderde. “Zo dat wordt wel wat zie ik” zei hij. Angelica kwam in haar badjas aanlopen en zei tegen hem “ja, het is een echte vakman hoor, hij kan er wat van.
Aantal keer gelezen:
969
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)