Spannendverhaaltje.nl

Creditcrisis

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Saila meer verhalen van Saila In de branche waar ik werkzaam ben gaat het als gevolg van de creditcrisis niet echt lekker en dat heeft, als zelfstandig ondernemer, helaas ook zijn weerslag op onze privébestedingen. Om ons niet te veel leuke dingen te hoeven ontzeggen moest er wat gebeuren. Daarom had ik al een keer gekscherend tegen mijn vrouw Nicolette gezegd dat ze maar wat moest bijklussen. Ze heeft een lekker lijf en is gezegend met een paar lekkere grote, stevige borsten. Daar naast is ze geil en altijd in voor een experiment. Ze reageerde echter niet op mijn opmerking en ik dacht dat ze het allang weer vergeten was tot ze een maand geleden meldde dat ze al zoekend op internet een fotograaf tegen was gekomen die tegen betaling erotische foto’s van geile vrouwen wilde maken. Het was niet zo dat hij zelf betaalde maar hij zette de foto’s die hij maakte on-line en de bezoekers van zijn site betaalde per muisklik € 0,05. Dat lijkt niet veel vertelde Nicolette mij maar op deze manier konden de verdiensten per maand, als je een pikante fotosessie neerzette, oplopen tot wel € 500,-. Het was mogelijk om, via de fotograaf, contact op te nemen met enkele van de vrouwen die al op de site stonden. Dit om een en ander te verifiëren. De gedachte dat andere mannen zich konden verlekkeren aan het lijf van mijn vrouw en dat dat nog geld op zou brengen ook wond mij toch wel op. Samen besloten we dat Nicolette drie vrouwen zou bellen om te vragen hoe hun ervaringen met deze site en fotograaf waren.
Toen ik de volgende dag thuiskwam zag ik aan het gezicht van Nico dat ze met de vrouwen gebeld had en dat de verhalen positief waren geweest. Een van de dames deed dit werk al bijna een jaar en tot nu toe waren de inkomsten nooit minder dan € 300,- per maand, zelfs niet in de vakantieperiode. Nicolette had inmiddels ook al een afspraak gemaakt met de fotograaf die Michiel bleek te heten. Ze zou komende dinsdagmiddag naar hem toe gaan voor de fotoshoot. Michiel had een studio in Amsterdam en vertelde dat het maken van een fotosessie ongeveer 2 en een half uur in beslag zou nemen en € 250,- kostte. Een kleine investering als je de verdienste die je kon maken uitrekende.
De bewuste dinsdag had ik toch een wat vreemd gevoeld toen in naar mijn werk ging terwijl mijn vrouw zich naakt door een ander ging laten fotograferen. Bovendien hadden we afgesproken dat we voor minimaal € 500,- per maand gingen en dat de foto’s dus wel geil moesten zijn om dat waar te kunnen maken. Nico had voor de gelegenheid een mooi nieuw lingeriesetje gekocht dat haar lijf goed uit liet komen maar dat verder weinig te raden overliet.
Om 13.00 uur sms’te ik haar nog dat ze het alleen moest doen als ze het zelf wilde maar uit de sms die ik terug kreeg bleek glashelder dat Nico daar geen twijfel over had.
Die middag kwam er weinig werk uit mijn handen en waren mijn gedachten steeds in Amsterdam. Toen ik ’s avonds thuiskwam stond Nicolette al in de deuropening op mij te wachten. Het was ontzettend geil geweest zei ze. Michiel was een leuke vent die haar al snel op haar gemak had weten te stellen. Samen hadden ze de uitgangspunten voor de foto’s vastgesteld (masturberen, geil maar niet goedkoop, gezicht niet in beeld, liggend op een mooi groot bed in een fraai ingerichte kamer, een paar dildo’s en vibrators in de buurt en een fles champagne). De sessie was goed verlopen en tijdens het maken daarvan was Nicolette zo opgewonden geweest dat ze spontaal 2 keer was klaargekomen. Michiel had zich professioneel opgesteld en Nicolette had niet 1 keer het gevoel gehad dat ze de zaak niet in de hand had. Michiel was gewoon gekleed geweest en had (helaas???) geen misbruik van de situatie gemaakt. De foto’s werden nu door Michiel bewerkt en morgenavond op een afgeschermd gedeelte van de site gezet. Wij konden vervolgens aangeven welke foto’s gebruikt mochten worden.
De volgende avond bleek dat Michiel zijn werk goed gedaan had. Van de ruim 70 foto’s waren er 30 door Michiel zelf afgekeurd maar dan bleven er toch nog zo’n 40 over. Deze 40 foto’s varieerden van fraaie foto’s van afstand tot close-up opnames van een lekkere natte kut die een beetje openstond. Diverse foto’s van een dildo die naar binnen werd geschoven en een paar van het onderlijf van Nico die zich voorzichtig met haar doos over de hals van een champagnefles liet zakken. Haar kutsap kon je trouwens op de zijkant van de fles zien zitten zo geil was ze dus geweest. Na wat puzzelen en discussiëren bleven er 25 foto’s over waarvan wij vonden dat die geschikt waren voor publicatie op de site. We hoefden ze alleen maar aan te vinken en nadat we op de knop bevestigen hadden gedrukt stonden de foto’s direct live. Laat nu het geld maar binnenstromen zeiden we tegen elkaar.
Op de teller onder de foto was na vijf minuten al te zien dat de eerste bezoekers de foto’s ontdekt hadden. De gedachte dat er op dit moment andere mensen naar het lijf (en de kut) van mijn vrouw zaten te kijken zorgde ervoor dat mijn pik overeind schoot. Ook Nico werd opgewonden van de wetenschap dat andere mannen zich nu zaten af te trekken bij het zien van de foto’s van haar geile kutje. Ze knielde dan ook voor mij neer en begon aan mijn pik te zuigen terwijl ze met twee vingers tegelijk in tussen haar schaamlippen heen en weer wreef. Toen de teller van het aantal “bezoekers” op 15 kwam en er al 3 berichtjes door bezoekers bij de foto’s waren geplaatst spoot ik mijn zaad over het gezicht en de borsten Nicolette. Een sliert sperma kwam zelfs in haar haar terecht. Zelf kwam Nico krampend klaar toen ze in de berichtjes las dat 1 van de bezoekers net lekker was klaar gekomen bij het zien van haar foto’s en schreef dat hij er naar uitkeek om haar een keer live te mogen neuken.
In de loop van de maand zagen we de geldteller op de site wel oplopen maar het niveau van € 500,- haalden we niet. De sexchat met de bezoekers zorgde er intussen wel voor dat we een beter inzicht kregen wat de bezoekers wilden. Ze wilden een gezicht op de foto’s zodat het minder anoniem was en bovendien wilde ze of bewegende beelden of ze wilden hardcore actie. Foto’s van een masturberende vrouw waren even leuk maar konden de aandacht niet lang vasthouden. Michiel bood ons de gelegenheid om voor gereduceerd tarief een 2e fotosessie te maken en daarnaast mochten we een video van maximaal 10 minuten aanleveren voor op zijn site. Het leek ons het beste als wij een video plaatsen waarin ik mijn vrouw lekker in haar kont neukte terwijl je als site-bezoeker daarbij in haar zich steeds een beetje openende kut kon kijken. Misschien was het zelfs mogelijk om tegelijkertijd ook nog een dildo in haar kut te steken zodat haar schaamlippen zich mooi spanden. Voor wat betreft de fotosessie waren we het er al snel over eens dat dat een sessie moest zijn waarin Nicolette zich liet neuken door Michiel. Het is een aantrekkelijke man en in ruil voor het neuken van mijn vrouw konden we misschien de 2e sessie gratis krijgen. Voor wat hoort wat tenslotte.
Na wat heen en weer mailen met Michiel konden we hem overhalen om de betaling van de tweede sessie innatura te doen. Probleem was dan wel dat er niemand was om de foto’s te maken maar toen ik aanbood dat ik dat wel zou doen waren we er snel uit. Op vrijdagavond was het zover. In de studio van Michiel was alles in orde gebracht voor de opnames. We begonnen met het opzetten van de fotoapparatuur en Nicolette kleedde zich om in een mooi parelgrijs lingeriesetje bestaande uit een hipster en een push-up BH waarin haar grote tieten nog beter uitkwamen. Ik kon zien dat ze alleen van de gedachte dat ze geneukt ging worden door Michiel al opgewonden was geworden. Haar tepels priemden namelijk door haar BH heen en de blik in haar ogen sprak boekdelen. Ik kreeg uitleg over het professionele fototoestel en toen ik dat een beetje onder de knie had begon Michiel zich uit te kleden. Toen hij zijn boxer uitdeed bleek dat hij groot geschapen was, groter dan ik in ieder geval. Zijn pik stond al overeind en zijn paarse eikel glom al van het voorvocht. Nu, aan de slag dan maar zei ik. Om wat aan de camera te wennen wilde ik wat proefopnames maken. Daarom vroeg in Nico om voor Michiel te knielen en aan zijn pik te likken. Nu dat hoefde ik Nicolette geen twee keer te vragen. Enthousiast kweet ze zich van haar taak en ze bovendien probeerde zijn pik zo ver mogelijk in haar mond te nemen. Tijdens het zuigen bewoog ze ritmisch haar hoofd heen en weer en haar tieten (cup D) zwaaiden in de maat mee.
Na een tijdje gaf ik Michiel opdracht om op het bed te gaan liggen. In dirigeerde Nicolette ook naar het bed en vroeg of ze zich met gesterkte benen voorover wilde buigen om vervolgens Michiel te pijpen. Zo had ik mooi uitzicht op haar lekkere billen met daartussen de inmiddels gezwollen schaamlippen die zacht glommen van haar eigen sappen. Ik maakte weer wat foto’s (zowel van haar lekkere kut als van het pijpen van de geaderde pik van Michiel) en vroeg Nico vervolgens om, met haar rug naar het hoofdeinde van het bed, boven de pik van Michiel plaats te nemen. Zo had ik een mooi shot van een geschoren kut met dikke lippen hurkend boven een dik stijve lul. Nog wat foto’s verder commandeerde ik dat ze zich over die fraaie pik moest laten zakken zodat hij diep in haar druipende kut verdween. In plaats van stil te zitten voor de foto bewoog Nico zich snel ritmisch op en neer waarbij haar tieten bijna uit haar BH leken te vallen. Het duurde niet lang of ik zag hoe Michiel zijn heupen naar boven perste waarna hij schokkend en kreunend klaar kwam. Hij spoot zijn zaad diep in de gleuf van mijn vrouw om vervolgens uitgeput op het bed terug te vallen. Nico liet de verslappende lul uit haar schede glijden en wreef het uit haar doos lopende zaad langzaam uit over haar onderlijf. Terwijl ze dit deed kwam ze schokkend klaar omdat ze tijdens dit uitsmeren haar gloeiende klit beroerde. Ik had inmiddels bijna 100 foto’s gemaakt en dacht dat we hiermee wel genoeg hadden voor op de site. Daarom liep ik naar het bed en perste mij stramme pik in de van zaad druipende kut van Nicolette en al na een paar stoten kwam ik schokkend in haar klaar.
Michiel bewerkte de foto’s en na gezamenlijk overleg plaatsten we een 30-tal daarvan op de site. De resultaten waren fantastisch. Het bezoekers aantal verdrievoudigde in korte tijd en onze inkomsten aan het einde van de maand waren opgelopen naar bijna € 700,-. Als we nu de video ook nog zouden plaatsen moest een bedrag van € 1.000,- misschien wel haalbaar zijn. Realistisch als we waren snapten we ook wel dat we regelmatig met een update moesten komen omdat anders de bezoekersaantallen terug zouden lopen. Maar ja, we hadden via de site met 3 stellen contact gekregen en de eerste afspraak om samen tijdens een orgie eens lekker van partner te ruilen was intussen gemaakt. Dat zou vast mooi materiaal opleveren voor op de site.
Aantal keer gelezen:
1165
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)