Spannendverhaaltje.nl

Campingsletjes

-
21-08-2010
Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest met een 3-tal vrienden. Twee auto’s gevuld met 2 tenten, flessen drank en een tasje kleding. Helemaal klaar voor 3 weken kamperen in Zuid-Frankrijk. Bij aankomst bleek dat we op een veldje stonden met allemaal jonge gezinnen. Kleine koters die ’s ochtends om 8 uur al staan te dansen en mee te zingen…verschrikkelijk. Gelukkig hebben we de eerste dagen de omgeving verkend, anders hadden we zeker een andere plaats geëist. Halverwege de 1e week kwam er bij het gezin naast ons de oudste dochter aan met haar vriendinnetje. Wat een mooie meiden waren dat. Maar wel erg jong, de blonde dochter heette Mariska en was net 19 geworden. Haar vriendin, ook blond maar kort haar was ook 19 en heette Jeanette. De eerste avond werden we met ons 4en uitgenodigd door de ouders van Mariska om te barbecueën. De hele avond werd er flink gegeten en ook gedronken. De meiden mochten immers nu legaal drinken en omdat het vakantie was gooide de vader de meiden nog een fles Safari toe. Langzamerheid werd ik steeds geiler en begon mijn fantasie op hol te slaan.
Ik had wel zin om een van die geile meisjes eens flink te pakken. Tegen middernacht bedankten we onze buren voor de barbecue en gingen naar onze eigen tent. David, de vriend waar ik mijn tent mee deelde begon meteen over Jeanette. Hij vertelde me dat hij haar deze week wel zou pakken. David was immers de populairste van ons 4 en ook ik wist zeker dat hem dat ging lukken. Ik was nog erg opgewonden en mijn pik klopte in mijn boxer. Ik liep richting het toiletgebouw. Terwijl ik naar het toilet liep hoorde ik de 2 meiden giechelen: “Het zijn best leuke jongens hé! Je moeder had gelijk!”. Shit man, wat was ik ineens bloedgeil. Daar stond ik dan met mijn broek op de enkels…pik in de hand. Ik rukte er lekker op los. Ik moest snel klaar zijn, dan zou ik die geile spleetjes misschien nog zien. Ik liep het gebouw uit en kwam ze toevallig tegen. Een van de meiden merkte op dat mijn broek vreemd zat. Voor ik er erg in had zei ik dat het door mijn pik kwam. Ze keken elkaar en begonnen weer te lachen. Mijn pik klopte nu weer erg en ik was nog erg geil. Daar stond ik dan alleen met 2 kleine sletjes en een kloppende pik in mijn broek. Mariska zei dat ze een plekje wist waar ze goed sterren kon kijken en vroeg of ik mee ging. Dit was natuurlijk mijn kans. We liepen een padje af door het bos richting een klein grasveld. Mariska ging op haar buik liggen en leunde op haar armen. Ik ging op mijn rug naast haar liggen en had een prachtige inkijken in haar shirt. Wat een geile slet was dit.
Ze droeg geen bh en ik zag haar kleine tietjes lekker los hangen in het shirt. Wat een lekkere tepeltjes heeft ze. Hmm…hele kleine roze. Ik keek er blijkbaar te overdreven naar, want ze vroeg me iets dat ik niet verstond. Mijn aandacht was alleen maar bij die 2 zachte heerlijke tietjes. Ik verontschuldigde me, dat ik naar haar keek. Maar ze vond het juist wel spannend. Stiekem voelde ik haar zachtjes borstjes… hmmm. Ze vond het fijn en ging met haar handen richting mijn kloppende kanon. Ze bukte langzaam naar beneden en maakt mijn rits met haar tanden open. Langzaam gleed ze met haar tong over mijn boxer en likte mijn buik vlak boven mijn pik. Ik pakte mijn pik en haar koppie drukte ik naar beneden. Ze begon me heerlijk te likken. Ze zei dat dit haar eerste keer was. Terwijl ze bezig was hoorde ik Jeanette ineens roepen. Ze riep Mariska die mijn pik aan het afzuigen was. Mariska stopte even…en riep Jeanette. Jeanette kwam er aan en zag dat Mariska mijn pik diep in haar mond stopte. Jeanette was een beetje verbaasd, Ik zei dat ze ook een keer mocht. Jeanette trok haar topje uit en daar schoten twee prachtige volle borsten uit. Iets groter dan die van Mariska en versierd met 2 grote bruine tepels. Ze kroop boven op me en Mariska ging even aan de kant. Jeanette deed haar benen uit elkaar en begon keihard op mijn pik te rijden. Haar borstjes wipten lekker op en neer… Ik kon het even niet geloven dat die 2 vriendinnetjes allebei zo geil waren. Mariska trok ondertussen al haar kleding uit en ging achter haar vriendin zitten. Ze pakte haar kleine tietjes en begon er mee te spelen. Mijn pik hield het niet meer en begon te spuiten. Jeanette kreeg mijn geile gloedje op haar buik. Mariska begon het er af te likken.
Dat was pas geil, 2 jonge sletjes. Langzaam gleed haar tongetje naar het grotje van Jeanette. Hmmm…wat was dat geil zeg. Ik greep mijn dikke paal vast en begon me zelf weer af te trekken. De 2 sletjes zaten nu boven op elkaar. De kutjes schuren over elkaar. Ik ging bij Mariska staan en stak mijn pik in haar mondje. Ze begon te zuigen terwijl Jeanette met haar vingers haar eigen kutje en die van Mariska bevredigde. Ik hoorde zachtjes kreunen. Mijn pik gleed diep mij Mariska in de keel. Ik voelde dat ik klaar ging komen haalde mijn pik snel uit haar zuigmondje. Ik spoot mijn geiligheid over de tietjes van Mariska. Jeanette pakte mijn pik vast en zoog alles tot op het laatste druppeltje eruit. Terwijl ze ging liggen stopte ze mijn harde paal tussen haar mooie bruine bolletjes. Ze begon mijn pik te verwennen tussen haar tietjes. Terwijl ik ze boven op haar zat begon Mariska het kutje van Jeanette te verwennen. Met haar vingers zat ze het klitje van haar vriendinnetje te plagen. Met een beetje spuug ging ze met haar vinger diep ik het kutje. Ik voelde hoe ze bezig was. Shit….dat ik dit met 1 van die geile tieners mee zou maken. Zelf ben ik namelijk al eind 30. Ik met 2 minderjarige sletjes. Na deze eerste geile nacht met 2 geile popjes heb ik ze nog vaak het 1 en ander geleerd. Uiteraard heb ik ook stiekem foto’s van mijn campingsletjes gemaakt. Van hun sappige kutjes en kleine meisjes tietjes.
Aantal keer gelezen:
1209
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)